Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

Като ти плясна военната книжка, у к... нужникарска к..., ще ти се изруси ергенският мустак.

Нарочно ли се чудиш как да ме предизвикваш, с нон стоп лъготене? Друго не можеш ли да измислиш?

Комунизъм в БГ не е имало. Строяхме го. Най-близо до комунизъм е КНДР, народно-демократична уж. Още си мислят, че съществува Чехословакия, и че са световни шампиони по футбол.

Кога, каза, ще си дойдеш тука, да се пишеш войник? Нали затуй ни викаш предатели. Наглеци, от хиляди км. ни лаете. Като копейковите баби същи. Искала по клетви да ходи пак, скумрията умирисана!

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Като ти плясна военната книжка, у к... нужникарска к..., ще ти се изруси ергенският мустак.

Нарочно ли се чудиш как да ме предизвикваш, с нон стоп лъготене? Друго не можеш ли да измислиш?

Комунизъм в БГ не е имало. Строяхме го. Най-близо до комунизъм е КНДР, народно-демократична уж. Още си мислят, че съществува Чехословакия, и че са световни шампиони по футбол.

Кога, каза, ще си дойдеш тука, да се пишеш войник? Нали затуй ни викаш предатели. Наглеци, от хиляди км. ни лаете. Като копейковите баби същи. Искала по клетви да ходи пак, скумрията умирисана!

Войник по време на демокрацията. През 2000, 1, 2...  7 година. Ти си набор 1980... 1, 2,3,4, 5 година.

Не си живял по време на социализма.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Войник по време на демокрацията. През 2000, 1, 2...  7 година. Ти си набор 1980... 1, 2,3,4, 5 година.

Не си живял по време на социализма.

10 човека ти казаха, на колко съм. Ти като си некадърен да го сметнеш.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Спри да лъготиш бе нужник! 

Иване ти ко правиш в нужника или с него??? :) 

Бе момко, бе Иванчо, сам би следвало да разбираш, че си бил привикан в наборна военна служба, а не в редовната военна служба. 

ОК, не ти е редовна въпросната, но не соца ти е виновен!!! Нито на Ристо щерка му!!! 

Разбирам ти психологическите ти разстройства и затова все виждаш нужници, НО, за тази цел има раздел:

Изповеди - Kaldata.com - Форуми

Какво щъкаш из чужди теми??? Не могат определени Ристовци и чичовци да ти помогнат!!! Ще те строяват в пет редици!!! 

Затуй, намери си Марийка и си правете густуту!!! К'во се занасяш с дърти пергиши???   

Не та мислех за извратен, но защо позволяваш отново някой да се извращава с теб??? 

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Нито бургери ям, ни съм дебел, ни еврогейщини ме вълнуват. 

Дебелаците сте вие, до горния етаж на щаба не можехте да изпуфтите. Зер, с толкоз крадени колбаси, тая шия не е от туршия. 

Не те задължават да си дебел, обратен или болен. Демокрацията не ти вменява това. 

Обаче по соца набивахме крак от малки, и ни водеха на радиоактивни паради. Много здравословно, предполагам. И беше задължително, за разлика от сега. 

Иване :) Се, я се вземете с принцесата от Берковица. :) ОК, разбрах, че Чернобил е виновен за твоята карма!!! :) Но, ако не бяха военните, то ти нямаше да ревеш сега. Дали изобщо щеше да проплачеш??? 

И седнал да се оплаква. :lol6:

Момко, ставаш банален. ОК, не се усещаш, ама това не е здравословно за теб. Твърде рано влизаш в склероза и определено си тръгнал към деменция. 

Определено, хм как я наричаха Полина Димитлер ще те командва по-добре от чичото и Ристу. :) Не ще имаш време, за да се оплакваш от соца. :) Може пък да се вразумиш!? Знам ли?! :) 

преди 4 минути, dioib написа:

Определено, хм как я наричаха Полина Димитлер ще те командва по-добре от чичото и Ристу.

Нямам нужда да ме командва някакво безпросветно добиче. 

Това ви трябва на вас, чичаците дето все търсите здрава ръка. 

Дето ви възмъжала, като ви набутала в неземен обор. 

преди 31 минути, IvanKirov написа:

Против волята ни. 

Какво воля, какви пет лева? :lol6:

Било е 1995 или 6, т.е. ако си имал воля ..... определено нямаше да те намерят из Европа, за да те "отвлекат". :) 

ОК, разбрах, ти нямаш воля. Уния демократичните военни са та отвлекли, а са виновни социалистическите военни. :laughing5:

Момче, що не им каза на донаборната комисия, че не е демократично това??? И волно, не безволно, да си отишъл пред Тогавашния Парламента и да протестираш!?

Не лъжи, че е против волята ти е станало това!!! Ти нямаш такава!!! Волеви човек на сила не дава!!! 

По време на соца момчета с меки китки не ги търсеха!!! Щото, ако ги вкараха в казармата, то определено предразполагаха някои да се гаврят с тях. 

ОК, разбирам, че в действителността въпросния Ристо се е гаврил с теб, но ти какво, тук си, за да му отмъстиш ли??? 

Някаква вендета спретвате!!! :)  

Ще употребя клише: След дъжд -> качулка. :) По твоему ..... шапка. :) Ристу си е накривил капата и те ..... пак ти си прецакания. :) 

И мислиш, че в момента проявяваш воля ли??? :laughing5:Подмятат те като разменна монета. :) 

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Нямам нужда да ме командва някакво безпросветно добиче. 

Е, се ..... ОК, стар ерген си ...... разбрах. Друго хоби нямаш ли??? Примерно: Да инвестираш пари??? 

току-що, dioib написа:

Какво воля, какви пет лева? :lol6:

Било е 1995 или 6, т.е. ако си имал воля ..... определено нямаше да те намерят из Европа, за да те "отвлекат". :) 

ОК, разбрах, ти нямаш воля. Уния демократичните военни са та отвлекли, а са виновни социалистическите военни. :laughing5:

Момче, що не им каза на донаборната комисия, че не е демократично това??? И волно, не безволно да си отишъл пред Парламента и да протестираш!?

Не лъжи, че е против волята ти е станало това!!! Ти нямаш такава!!! Волеви човек на сила не дава!!! 

По време на соца момчета с меки китки не ги търсеха!!! Щото, ако ги вкараха в казармата, то определено предразполагаха някои да се гаврят с тях. 

ОК, разбирам, че в действителността въпросния Ристо се е гаврил с теб, но ти какво, тук си, за да му отмъстиш ли??? 

Някаква вендета спретвате!!! :)  

Ще употребя клише: След дъжд -> качулка. :) По твоему ..... шапка. :) Ристу си е накривил капата и те ..... пак ти си прецакания. :) 

И мислиш, че в момента проявяваш воля ли??? :laughing5:Подмятат те като разменна монета. :) 

Ако знаех каква сган са в шапкарския обор, щях да мисля варианти. 

Изглежда добичета като тебе не ги бъркаше да сер ат пред всички, и да им се лющи кир като на гущер. Не ви бъркаше да воните на говедо. 

Прецакан съм разбира се, и не знам каква вина имам за това. 

Пиша ги тез работи, да си преценят младите, дали ще ги кефят. Границите затворени за работа, оборът ги зове за година и половина, имали дълг да живеят като прасета. Богаташките синковчета ще се откупуват легално. И само кашимерия, Ивелин вика че нямало да ги пуска по техниката. 

После на милостта на Ганя, щото берлинските кенефи ще са им ЕС блян. Пак нужници, ама за 800 лева месечно, щот по-малко не може. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ако знаех каква сган са в шапкарския обор, щях да мисля варианти. 

Аха, значи още от малък не си бил умен. Добре. Разбирам разочарованието ти. 

Сега, хм, смяташ ме за добитък. ОК, но съм бил на редовна военна служба, а не наборна, т.е. аз съм от запаса. 

И виждаш ли, че опасенията ти са неоснователни??? Няма как да те привикат в момента отново в казармата!!! 

Не ти е харесало. ОК, но да упрекваш социализма за всичкото това?! -> Не е логично!!! Защото не си служил две години нали??? 

Поправи ме ако греша, но при положение, че си бил записал висше, то по твое време службата бе разделена на две, т.е. висшистите бяха с привилегии и не ги разпределяха в "мизерия". Какво си се провинил???  

преди 5 минути, dioib написа:

Поправи ме ако греша, но при положение, че си бил записал висше, то по твое време службата бе разделена на две, т.е. висшистите бяха с привилегии и не ги разпределяха в "мизерия". Какво си се провинил???  

Навсякъде е мизерия.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Навсякъде е мизерия.

Какво си се заврял в нея тогава??? :)

Казах ти, консултирай се с @Белгиеца. Човека доволен!!!  Или с @Коркодила. Човека е щастлив!!!

преди 3 минути, dioib написа:

Какво си се заврял в нея тогава??? :)

Задължителна беше.

Иначе затвор.

Задължителна беше.

Иначе затвор.

Кой ти го каза??? :lol6:= Към тогавашният момент си могъл да си вземеш медицинско и не те задължават.

Какво, не знаеш как да се правиш на луд ли??? :laughing5:ю

Нали след това заради такива като теб отмениха наборното служене. 

преди 3 минути, dioib написа:

Към тогавашният момент си могъл да си вземеш медицинско и не те задължават.

Какво, не знаеш как да се правиш на луд ли???

Само с нелегален подкуп ставаше.

Само с нелегален подкуп ставаше.

Абе ..... нелегален подкуп ....... :lol6:.... легален има ли??? :laughing5:

Тогава бе нормално, т.е. плащаш си и те освидетелстват. Да, то може да не е легитимно, но върши работа. :) 

Определено на психиатрите не им държат сметка след настъпването на демокрацията!!! :) 

п.п. Мислиш ли, че някой от донаборната комисия ще се осъмни в психиатър??? И ще проверява в регистрите??? :) 

Ето отбор амеби в действие като Иван Киров.

Иване там ли си?

https://m.dir.bg/dnes/politika/protest-v-podkrepa-na-mashinnoto-glasuvane-se-provezhda-v-sofiya

току-що, АСПЕКТ написа:

Иване там ли си?

Аз не подкрепям машини да броят гласовете. Нужник, ще спреш ли да приказваш от мое име?

преди 2 минути, dioib написа:

Абе ..... нелегален подкуп ....... :lol6:.... легален има ли??? :laughing5:

Тогава бе нормално, т.е. плащаш си и те освидетелстват. Да, то може да не е легитимно, но върши работа. :) 

Определено на психиатрите не им държат сметка след настъпването на демокрацията!!! :) 

Отърване от казарма беше безумно много пари. Както казах, соцът ни остави бедни.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Аз не подкрепям машини да броят гласовете. Нужник, ще спреш ли да приказваш от мое име?

Е, що така изневеряваш на партията?

току-що, АСПЕКТ написа:

Е, що така изневеряваш на партията?

Ква партия бе нужник неграмотен?

Не поддържам коя да е партия. Стига си ме клепал, и после като мерзавец да ходиш да се сополивиш да ме банят.

Тия машини стават за принтери, и нищо повече. И касов апарат би свършил същата работа.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Иване там ли си?

https://m.dir.bg/dnes/politika/protest-v-podkrepa-na-mashinnoto-glasuvane-se-provezhda-v-sofiya

Сега пък протест с лозунги срещу ГЕРБ и ДПС ,че не са ли в сглобка не коалиция с тях :eek:

току-що, AAUUXX написа:

Сего пък протест с лозунги срещу ГЕРБ и ДПС ,че не са ли в сглобка не коалиция с тях :eek:

Ми, на Иван хората. Ко да ги правиш? 

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Тц Иван е от нашите ама се прави само

Нещо като Христо Иванов. Ясно.

соцът ни остави бедни.

А, защо не си тръгнал на работа след като си навършил 14 или 15??? Мъ??? За три или четири години по ония времена щеше да забогатееш. :) И образованието ли бе задължително, а??? :lol6::laughing5::lol6:

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Тц Иван е от нашите ама се прави само

Ай се .... прави се на ощипана булка. ;) 

Га е лапал кюфтъци не е ревал. :) Сега ко реве??? :) 

В ония времена се изкарваха пари. Бил беден и не е могъл да си купи медицинско .... :)  

преди 31 минути, dioib написа:

В ония времена се изкарваха пари. Бил беден и не е могъл да си купи медицинско ...

На коча моча дрънгоча. Гладната виденова зима ме хвана студент, оцеляването беше на косъм. 4$ заплати. На лекции ли да ходя, упражнения, изпити. Именно заради дивия шапкар, не можех да уча задочно, и да ходя да работя нещо. 3-5 курс беше по-лабаво, ама денят ми пак накъсан. Не става за работа. Въпреки всичко от 4-ти курс пак си бачках по специалността.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.