Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за конспирации

Featured Replies

Добро утро!

Да ви поохладя малко.  Самата <система за Власт> актуална в момента вкл. <модерен уж социалкапитализъм, корпоративен капитализъм и Демокрация изисква да има конспирация. Елитарните групи не излизат от Власт, подменят се персони - когато се <случи> , но не се подменя ролята на Властовия Елит - Властовата Олигархия. Властта  е разпределена в политическата върхушка, силовите държавни структ., службите за сигурност, финансовия и едрия капитал, съдебна система, бюрокрация и пр. Групировки от Елита, за да задържат и множат Своето  се налага да го правят въпреки и против национални интереси и интереси на мнозинството, за това се предлага Конспиратгивна псевдодемокрация , която всъщност е Диктатура на Властовите кръгове, групи и групички, диктата идва от едни противоречия, отношения, че и борби във властовия елит. Политическите субекти са обсебени или директно изфабрикувани  и предложени на изборната сергия за <масова консумация>. Заедно с това обвързаностн и зависимост на индивиди, кръгове и групировки от Елита с Външни фактори.  Предполагам трябва да е ясно за всички........сегашната <система> съществува чрез една истинска, жива конспирация. Конспиратори са отделни групи , групировки, субекти от Елита, които пренебрегват и неуважават Общия интерес на Мнозинството.

• Отговори 63
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Т.Христов
    Т.Христов

Повечето конспирации са всъщност ИСТИНА! Но колко от тази истина знаем, това е друг въпрос.

• Ако животът на Земята е създаден, а не е резултат само на механични и неразумни природни сили, то е съвсем нормално някои ключови процеси да бъдат контролирани. Част от конспиративните теории засягат

• Търсещ истини
    Търсещ истини

На мен Ватикана ми е далеко. Център на конспирации ми е съседния двор и пак не мога да се оправя.  Разведедоха се съседите, че жена му мърдала с други и от тогава съседът е нещо хладен към мен. И

преди 9 минути, Just a Stranger написа:

Поредната глупост. 

Отново ли ти е скучно на "работа"??? :) 

преди 8 часа, dioib написа:

Фондация - том І (Айзък Азимов) - Издателска къща Бард (bard.bg)

Фондация - том ІІ (Айзък Азимов) - Издателска къща Бард (bard.bg)

Няма лошо ... :) 

Ако тази поредица на Азимов бъде филмирана, то много конспирации ще бъдат "разплетени".

има сериал направен по тази поредица, скоро свърши втори сезон - https://www.imdb.com/title/tt0804484/

преди 2 часа, some_spirit написа:

има сериал направен по тази поредица, скоро свърши втори сезон - https://www.imdb.com/title/tt0804484/

Благодаря! 

Освен с тайни думи и действия, конспирацията е тъпкана с дезинформация.
Ето, сега, как да не мислим за конспирация във войната в ивицата Газа. Израел има потребност да извади тоя трън от петата си и да извърши етническо прочистване, обаче не трябва хората да си помислят, че това е същото като при хитлеристите. Значи може да е подбутнал тук- там. Нали разбирате, че Мосад освен че има агенти за информация, има и агенти за влияние. А сега били изненадани... хайде, де!? Мосад не знаел?!
Може и Русия да има интерес да бъде пренасочено общественото внимание натам. Може и други, заинтересовани от стабилността на цената на петрола да искат ненадеждните и често воюващи палестинци да ги няма. А- де. Тайна- майна.

При това положение всичко става конспиративно, а медиите излъчват дезинформация. 

Все едно съседката тайно да клюкарства, а явно да разправя, че не е от тях, как`Сийке.
Ама това го написах: Не мога да се ориентирам и само си плюя в пазвата да не ме стига.

преди 2 минути, Търсещ истини написа:

Ето, сега, как да не мислим за конспирация във войната в ивицата Газа. Израел има потребност да извади тоя трън от петата си и да извърши етническо прочистване, обаче не трябва хората да си помислят, че това е същото като при хитлеристите. Значи може да е подбутнал тук- там. Нали разбирате, че Мосад освен че има агенти за информация, има и агенти за влияние. А сега били изненадани... хайде, де!? Мосад не знаел?!
Може и Русия да има интерес да бъде пренасочено общественото внимание натам. Може и други, заинтересовани от стабилността на цената на петрола да искат ненадеждните и често воюващи палестинци да ги няма. А- де. Тайна- майна.

При това положение всичко става конспиративно, а медиите излъчват дезинформация. 

Все едно съседката тайно да клюкарства, а явно да разправя, че не е от тях, как`Сийке.
Ама това го написах: Не мога да се ориентирам и само си плюя в пазвата да не ме стига.

При липса на информация се оглеждай за скорошните събития и реакциите на <съседите> както и активноста на другите <проекти> по света и у нас.

преди 14 минути, laplandetza написа:

При липса на информация се оглеждай за скорошните събития и реакциите на <съседите> както и активноста на другите <проекти> по света и у нас.

съседите Турция и Македония, предполагам. Обаче това може да е съвпадение по време, но не и по причинност. Дали не "пътят на газта"? Евентуалто Турски поток, Балкански поток?

Мисля, че не мога да се справям с политиката. Примерът с настоящи събития беше конкретно за конспирацията и как не можем да я осмислим. В същия смисъл, предполагам е и твоя отговор- "чрез свързани събития". Добре, ще го имам предвид по моя казус. Ако и майката на съседката се промени, значи има нещо...

преди 6 минути, Търсещ истини написа:

с... Ако и майката на съседката се промени, значи има нещо...

Ауу, ма то било съседката!?..............Класика!🙂

преди 7 часа, Търсещ истини написа:

...е тъпкана с дезинформация

Истината е тъпкана с дезинформация. :)

Това, че ти не знаеш как да обработваш въпросната те прави на глупак. :) 

Ти глупак ли си??? Я по-добре кажи някоя глупост пак!!! :) 

преди 16 минути, bioid написа:

Това не беше ли от Малкият принц?!

Малкият принц казва, че възрастните нямат въображение и не виждат боата в слона, а шапка. ;) 

И друго казва: На възрастен му говори в цифри (Това е моя интерпретация). ;) 

п.п. Ето и "цитат" от него:

- Защо пиеш?

- Защото ме е срам.

- А защо те е срам?

- Защото пия. 

;) Най-краткия разказ!! 

преди 16 часа, dioib написа:

Истината е тъпкана с дезинформация

Дай пример. Според мен истината не съдържа дезинформация, а последната винаги се поражда около истината - било поради непълнота, неразбиране и неправилна интерпретация, желания и интереси, определени предразположености и др.

В случая самото ти твърдение представлява дезинформация, но то е неистинно.

на 10.10.2023 г. в 9:29, laplandetza написа:

Общия интерес на Мнозинството.

Никога не е имало такова нещо - като "общ интерес", особено пък относно т.н. "мнозинство". Това са идеологически наивистични попуизми, таргетирани към когнитивно недоразвити субекти.

Горните щуротийки може да ги вярва, да ги списва само изтрещел революционен некомпетентник. :) А отгоре на всичко същия чрез тази изцепка много напира да се презентира като много светнат, осведомен, мислещ ...

Щях да се забавлявам като попитам революционния корифей "има ли пример за "общ интерес на мнозинството", но се отказах да се занимавам с поредните малоумни измишльотини.

Отгоре на всичкото в друга политическа тема "информирания и мислещия" се изтрещя да коментира фейк-"иформациите" от "обективно.ком", "информиран.нет"... и другите фейкови жълтовини сред бг-виртуала...

Браво на "информираните и много-мислещите". :) Просто играта "лайкучене"...

преди 8 минути, _ramus_ написа:

Никога не е имало такова нещо - като "общ интерес", особено пък относно т.н. "мнозинство". Това са идеологически наивистични попуизми, таргетирани към когнитивно недоразвити субекти.

Това може да го вярва, да го списва само изтрещел революционен некомпетентник. :) А отгоре на всичко същия чрез тази изцепка много напира да се презентира като много светнат, осведомен, мислещ ...

Щях да се забавлявам като попитам революционния корифей "има ли пример за "общ интерес на мнозинството", но се отказах да се занимавам с поредните малоумни измишльотини.

Хахах, гати търпоня!😀

Значи Няма Групови Интереси според гениалната ти мисъл!? Какъв ГенИййй си ти , бе!?...........Интереса на масата , мнозинство в една територия е сравнително просто да се намери............ понятието е определимо статистически.

преди 44 минути, laplandetza написа:

понятието е определимо статистически.

:) недей да се измъкваш така инфантилно, революционерчо.

Понятията... са определими по различни критерии, и точно заради това определенията са условно и контекстно зависими. Такава идеологическа тъпня като "общия интерес на мнозинството" ти си я ползваш за да отличиш фикциите си относно "елита".. и наблегнеш контрастно на социалния си уклон. Включително и това че лицемерничиш, защото и "общият интерес на мнозинството" въобще не те интересува особено, а само за да лайкучкаш....

Разбира се, че има всякакви групи и коя, според кое ще се самоопредели, дали друг ще я определи според едни или други условности... но реторичните популистки трикове са в недосказанието и емоционалното възприемане. Заради това ти си караш по нужните клишета за да откликне таргета от неграмотници.

Апропо точно такава игра ти се върти някъде в главата... и имената на героите, акцента на историите и мизансцена. Особената част " с предците, и вселенската мисия" - издава нуждите и мечтите на пациента...

А "интереса на масата"... е като интереса на столовете и чиниите върху масата. Социологията, Антропологията и социопсихологията са ти нещо като мандаринско наречие ... и затова революционерския театър, който играеш е гола и наивна детска игра.

=============

Просто си чудесен контрастен пример за типичния профил на т.н. "конспиратора-псевдоинтелигент"... Щото има едни други, дето са просто подражатели на такива като теб. Пък точно "вие"... да говорите за "общ интерес на мнозинството"... е ироничното с поредицата от изцепки, с които взе че "поохлади публиката". :lol6:

преди 17 часа, Just a Stranger написа:

Дай пример.

Има власт имащи които са в "сянка". 

Човечеството е създадено изкуствено в този свят. 

Има една истина. 

Живота е прекрасен.

И ред други истини, които  са "облечени" в дезинформация и то поради факта, че не може да обработваш получената информация. 

Примерно: Има връзка между войната в Украйна и "новата" война в Палестина. Това какво е?! Информация или дезинформация???  

Но нека да "слезем" на по-ниско ниво. Тук аз съм дал някаква информация какъв съм. Това информация ли е или е дезинформация??? 

преди 18 часа, Just a Stranger написа:

В случая самото ти твърдение представлява дезинформация, но то е неистинно.

В конкретният случай аз не твърдя нещо, т.е. не давам информация или дезинформация, а репликирам. :) За теб това не е истина и заради това считаш, че е дезинформация. 

Един е факта: Информацията и дезинформацията "вървят ръка за ръка". = Даваш някаква информация, а другият те дезинформира. :)

Затова и е речено: За да разбереш истината, то трябва да получиш информацията от три независими източника!!! Иначе всичко е дезинформация докато не се получи потвърждение от поне от още две независими регистрации на нещото. 

Кое е вярното в случая:  "Конспирацията е тъпкана с дезинформация." или "Истината е тъпкана с дезинформация."???!!!

Ако приемеш, че моето е дезинформация, т.е. е неистина, то явно другото е истина. Това обаче също ще е неистина!!! ОК, ти оборваш моята информация, но другата не можеш, и всичко това е, защото не знаеш дали аз или "търсещият истина" прави някаква конспирация :) 

Каква ли конспирация правя аз (и с кого), за да дезинформирам??? :lol6::laughing5::lol6:

Ай, и друг пример за това, че истината е тъпкана с дезинформация:

Любовта е безусловна обич. 

преди 1 час, dioib написа:

Има власт имащи които са в "сянка". 

Човечеството е създадено изкуствено в този свят. 

Има една истина. 

Живота е прекрасен.

И ред други истини, които  са "облечени" в дезинформация и то поради факта, че не може да обработваш получената информация

Ти "истина" не знаеш какно е. Отделно, че това горе са голи твърдения, а не примери. Достатъчен е и един пример, но с обосновка и обяснение. "Денят е прекрасен" е чисто субективна констатация. Това не е "истина" във философския смисъл на думата. Отделно, че в него не се съдържа задължително дезинформация. Изказващият обикновено представя отношението си такова, каквото е.

Погрешната интерпретация на едно твърдение не го прави дезинформиращо или неистинно, нито пък недостатъчната информация сама по себе си, въпреки че може да се използва. При дезинформацията имаме съвсем целенасочено поставени уловки, които да инициират мислене в определена погрешна посока. А може да се извърши и с лъжливи (най-вече частично) твърдения.

преди 2 часа, dioib написа:

Примерно: Има връзка между войната в Украйна и "новата" война в Палестина. Това какво е?! Информация или дезинформация

Зависи доколко твърдението е истинно. Къде пропусна истината, която уж е пълна с дезинформация? Логика в случая изцяло отсъства. И отново имаме само твърдение. "Информация" предполага нещо повече, като например са посочиш в какво се изразява връзката. Бащото чисто логически тя може да е, че и двете се случват на Земята, че се припокринат във времето или пък че са резултат от продължителни нерешени във времето политически проблеми - общо взето нищо не казващи твърдения.

Но нека да "слезем" на по-ниско ниво. Тук аз съм дал някаква информация какъв съм. Това информация ли е или е дезинформация

Пак изместваш фокуса. Твърдението ти беше, че истината е пълна с дезинформация.

В конкретният случай аз не твърдя нещо, т.е. не давам информация или дезинформация, а репликирам

Доста примитивна логика. Какъв е проблемът едновременно да твърдиш и репликираш? В конкретния сручай точно твърдиш нешо.

Един е факта: Информацията и дезинформацията "вървят ръка за ръка". = Даваш някаква информация, а другият те дезинформира

Първото твърдение е вярно, но второто е някакво си твое свободно съчинение. Още повече, че то е съвсем различно от "истината съдържа много дезинформация".

преди 9 часа, Just a Stranger написа:

голи твърдения

Дали са голи или облечени :lol6::laughing5::lol6:твърденията, то това не е информация, нито пък дезинформация. :) 

Принципно и 

на 10.10.2023 г. в 11:53, Търсещ истини написа:

е голо твърдение.  НО, забележи "подплатата":

на 10.10.2023 г. в 11:53, Търсещ истини написа:

Не виждам как има някакъв заговор, за да се счете, че това е конспирация. Вижда се само едно: Някаква тайна-майна :) 

От горе на това не се визира конкретна или конкретни медии, а всичките медии излиза, че излъчват дезинформация. :) 

Споделих, че всяка информация върви "ръка за ръка" с дезинформация. От горе на това кой свърза Русия със събитията в Израел??? 

Цитат

Това е начинът от фокуса на света да излезе нападението на Русия над Украйна. 

Денков: Няма съмнение, че конфликтът в Израел е свързан с Украйна - България | Vesti.bg

= И излиза, че Д8 спретва конспирацията, защото няма вече Г8, а има само Г7 :) Което е абсурдно!!! 

Именно на база това репликирах, че истината е натъпкана с дезинформация. :) 

И тук мила ми девойко се намеси (намести) ти: Да дам пример :lol6::laughing5::lol6:

Единият казва, че му е тайна-майна какво става, а другия (аз де.)??? :)  

Май нашият "премиер" скрои конспирация. (За отвличане на вниманието, че не си изпълнява поетите ангажиментите пред РБ) :) = Първо нарече протестиращите земеделци терористи. После се извини. :) 

Денков не се съмнява, а тукашният наш познайник, който търси истината се съмнява. :) 

Ха сега ми сподели истината, щото по твое:

Ти "истина" не знаеш какно е.

:) 

Някога да съм твърдял, че зная истината??? 

Ако някой ти каже, че знае истината, то това ще е дезинформация, а ако каже, че лъже, то това информация ли е??? :) 

Самият ти трябва да знаеш истината, за да кажеш, че нещо е дезинформация!!! ;) Иначе е информация без стойност!!! 

Истината е в Любовта!!! Правете Любов, а не война!!! :) - Това дезинформация ли е??? Или е неистина??? :)

п.п. Едва ли не, аз излизам най-големият конспиратор. :) 

Пак изместваш фокуса.

Ти самият/самата измести фокуса от "новата" религия, мистика или прочие наречена "конспирация". :) 

Зависи доколко твърдението е истинно.

Денков каза, че има!!! Това истина ли е??? Защо лъже в тоя случай премиера ни??? 

Денков каза също, че с терористи не преговаря!!! Земеделците ни терористи ли са???

Сподели истината след като аз дезинформирам??? Може би Агни бля е изказал нещо във връзка със сегашните събития. :)  

п.п. Премиерът ни може да твърди "голи" :laughing5:неща, а аз не. Защо??? 

Мнозина не харесват "голата" :lol6:истина и все я обличат и се получава дезинформация. което е истината. :) 

п.п. Светът е затънал в конспирация и не може да се отърве от нея, защото някои твърдят, че човек се е появил по естествен начин в тоя свят. Уви, голяма конспирация е спретнал Бог :) Май само и единствено човек може да влезе в заговор с други, за да се получи конспирация. :) 

преди 10 часа, Just a Stranger написа:

Доста примитивна логика.

Може спрямо Агни бля да е примитивна (или спрямо теб), но при теб няма логика, а предразсъдъци!!! 

ОК, покажи висшата си логика, но не на Агни бля, а твоята. До момента не съм съзрял ти да мислиш логично. 

свободно съчинение

Да и мислиш, че в свободните съчинения няма истина ли??? Това, че си обременен (зависим) от някаква теория не означава, че извън нея няма истина. Дезинформацията по своята същност е също информация. ;) = Информира другия за нещо което не е истина. 

Доста примитивна логика.

Логиката не може да е примитивна или развита. Тя се базира на знанията, а не на познанията. 

ОК, според теб моите познания са никакви, т.е. не са развити, но не знаеш какви са моите знания нали??? 

За сметка на това, то установих, че твоите познания са ограничени, т.е. все мислиш, а не знаеш. Установих и, че с множества не може да боравиш, а именно в първи клас се изучават множествата и операциите с тях. В много случаи отъждествяваш различни по своята си същност материи. Там където имаме реално нещо го заместваш с ирационално, а където имаме ирационално го заместваш с реално. Това, ако не е биполярно разстройство, то означава, че си "кукла на верига". = Нямаш изградена личност!!! 

Считаш, че моята логика е примитивна, но не споделяш твоята, а на някакъв си Агни бля висша. :) 

п.п. Човек по своята си същност е комплексен, т.е. има реална стойност и имагинерна. Отделно това, то, има и рационална. ;) = Тя не е механичен сбор между реалното и имагинерното. :) 

преди 49 минути, dioib написа:

Денков каза, че има!!! Това истина ли е??? Защо лъже в тоя случай премиера ни??? 

Денков каза също, че с терористи не преговаря!!! Земеделците ни терористи ли са???

Това какво общо има? Защо задаваш този въпрос, при положение, че отговорът му е без значение за темата?

преди 56 минути, dioib написа:

Може спрямо Агни бля да е примитивна (или спрямо теб), но при теб няма логика, а предразсъдъци!!! 

Обясних защо е примитивна. А това, че си злобен (но пък иначе християнин) и отмъстителен, отдавна ми е ясно.

преди 58 минути, dioib написа:

Да и мислиш, че в свободните съчинения няма истина ли???

В случая няма.

преди 14 минути, dioib написа:

Логиката не може да е примитивна или развита. Тя се базира на знанията, а не на познанията

Може. Да кажеш, че нещо не било твърдение, защото било реплика, даже и логика не съм сигурен дали е.

преди 10 минути, Just a Stranger написа:

Това какво общо има?

Някой го е ползвал, за да се аргументира. :) Ти сляп ли си???? :) 

Обясних защо е примитивна.

И за какво ми се обясняваш??? :) За мен е без значение дали според теб е примитивна. Твоята я няма никаква!!! :) 

В случая няма.

За теб няма!!! За други може и да има!!! :) 

Може. Да кажеш, че нещо не било твърдение, защото било реплика, даже и логика не съм сигурен дали е.

:) В какво си сигурен тогава??? :) 

Примерно: Аз съм сигурен, че ти не знаеш какво е логика!!! :) След като казваш, че зависи .... :) 

п.п. Единственото което разбрах е: "Страниците" не обичат човеците!!!

ОК, моята логика е примитивна, а твоята проста, т.е. ти си от простолюдието. Няма проблем!!! :) 

• 4 седмици по-късно...
на 8.10.2023 г. в 7:50, _Aumi_ написа:

Темата е за конспирации, а не за Библията. Защо свързахте конспирациите с писаното в СЗ? Може би според вас, това също е конспиративна теория?

Идеята за подчиняване на маси чрез правила за лична изгода, както е в посоченият от мен пример, е без съмнение най-голямата конспирация и може би с най-тежки последствия за милиарди човешки съдби. Смисълът на "конспирация" е всъщност опазване на нещо в тайна. Тайните често се свързват с измами. Ако човек няма скрити нечестни намерения, няма и да има тайни. Всичко опира до  това как ни въздесйтват тези "конспирации". Ако това нямаше значение, нямаше дори и да говорим за тях. А хората говорят за нещата, които ги засягат. В крайна сметка и преди събитията от "Изхода" хората са извършвали всевъзможни действия за да опазят някакви свои дела в тайна. А това са го правили, за да не им се пречи на плановете, от които са очаквали съответната изгода. И в днешните конспирации търсим кой печели от това, т.е. винаги някой има изгода. 

Реших  да посоча за пример "Изхода" като конспирация, защото културата, възпитанието, общуването, дори и личностното ни израстване в последните две хилядолетия са тясно свързани с последствията от начина на тълкуването му - както писах "със сляпа вяра".  А и вие попитахте защо хората вярват на конспирациите. Еми две хиляди  години ги учат да вярват в най-великата конспирация. По-лесно е да повярват, отколкото да размърдат сивото си вещество и да помислят. А ако трябва и да се ходи до някъде и да се проверява в скучни документи и на недостъпни места, за да се достигне до дъното на някаква история, то определено 99% ще предпочетат да повярват в каквото им е удобно и приятно.

преди 8 минути, марти15 написа:

Ако човек няма скрити нечестни намерения, няма и да има тайни

Това съвсем не е така. Едностранчиво е. Невежите ще разкъсат всичко, което не разбират и ще злоупотребят с многото знание. Ти ще кажеш ли на дете как се ппави експлозив в домашни условия?

преди 36 минути, Just a Stranger написа:

Това съвсем не е така. Едностранчиво е. Невежите ще разкъсат всичко, което не разбират и ще злоупотребят с многото знание. Ти ще кажеш ли на дете как се ппави експлозив в домашни условия?

Много смешно. Ние тук не си говорим с деца, надявам се. Хората мамят и лъжат винаги с лоши намерения. Не ми се е случвало да срещна мошенник, който да ме подлъже да погледна нагоре и вместо да ми отмъкне телефона, да ми остави пачка с пари. Както писах, смисълът на конспирацията е да се опази нещо в тайна. Тайната пазена от групировки е определено  за нещо, което няма да бъде одобрено от масите. И тук не става дума за тайно подготвяне на украса за изненада и весело изкарване на рожден ден, нито пък да се дава достъп до информация и технологии на деца. Всеки има правото да бъде осведомен как другите влияят на бита му със своите планове и действия. Ти би ли желал да останеш в неведение, например, ако жена ти спи със съседа ти и парите, които оставяш уж за домакинството, отиват за рикията му?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.