Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 2 часа, Джугашвили написа:

С нетърпение очаквам да излезе другарката Урсула  и да заяви, че ЕС подкрепят Израел!!! Още на следващи ден Франция, Германия, Холандия и Белгия са запалени!!!

Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:

преди 51 минути, laplandetza написа:

Не смяташ ли за скандално примитивно и нелогично в 21 век основни обществени теми да са пазар, финанси , търговия, кредити,

А ти какви теми искаш да има? Без финансиране, няма прогрес и развитие.

Елитарна тема се е получила... цвета (чунга-чангашвили) на нацията (коя... нема я мисля са), цвета (вероятно) на друг свят (кой... нема го мисля са)... цвета на неутралните (в аеро вариант)...  изобщо, отпред Христос воскресе, отзад воистину акбар... или обратното. Ум да ти зайде.

• Автор
преди 1 минута, superiority написа:

Да кажем, че и аз съм на страната на Палестина. Как смяташ, че ще победим Израел , очевидно е, че със мерак няма да стане работата? 

Какво предлагаш със дивашки викове или със онзи трактор с който събориха телената ограда?

Камъните също са вариант, със тях сме победили на Шипка?

Ти не разбираш. Там войната не се води , както европееца си представя. Естествено, палестинците нямат шанс за физическа победа, не се цели това. Не съм сигурен какво си представя иранското ръководство, но си мисля , че вече им иззеха инициативата , и сега ше преминат в друга фаза. От тук ЕС ще наложи санкци на Иран и ще се постигно двойна изолация и удар както към Иран, Китай, Русия-1 сирия най-вече, така и срещу ЕС.  Какво планира Турция?

преди 6 минути, _Aumi_ написа:

А ти какви теми искаш да има? Без финансиране, няма прогрес и развитие.

Глупаво...... защо ти е <финансиране>?

преди 6 минути, lebel написа:

Елитарна тема се е получила... цвета (чунга-чангашвили) на нацията (коя... нема я мисля са), цвета (вероятно) на друг свят (кой... нема го мисля са)... цвета на неутралните (в аеро вариант)...  изобщо, отпред Христос воскресе, отзад воистину акбар... или обратното. Ум да ти зайде.

Тема за елита- такава за такива.

• Автор
преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Какъв е тоя зор да вземате страна? Глисти?

А ти?

Каква позиция би имал поо отношение панславянската великоправославна <доктрина> на Русия? Въпроса за Българската писменост, неправилно наричана кирилица?

преди 7 минути, laplandetza написа:

Глупаво...... защо ти е <финансиране>?

ха ха без финанси, кой може да строи жилища, фабрики, заводи, производства ...?

• Автор
току-що, _Aumi_ написа:

ха ха без финанси, кой може да строи жилища, фабрики, заводи, производства ...?

Всеки. Всеки , който има технологията, ресурса, Хората. В днешно време дори всички африкански държави го могат- основния гръбнак на едно стопанство. Друга работа са технологичните и мегаРесурсните.

преди 2 минути, laplandetza написа:

Всеки. Всеки , който има технологията, ресурса, Хората. В днешно време дори всички африкански държави го могат- основния гръбнак на едно стопанство. Друга работа са технологичните и мегаРесурсните.

Глупости! Без финанси - няма ресурси, няма технологии... 

• Автор
преди 1 минута, _Aumi_ написа:

Глупости! Без финанси - няма ресурси, няма технологии... 

Кажи , че се шегуваш. 

Казах Ви, надценявате се........... опомнете се! , открийте в кой свят се намирате!

на 7.10.2023 г. в 20:19, laplandetza написа:

Разгоря се пак, има новини за навлизане на <араби> в окупираните части и в натрапената държава израел в Палестина. 

Аз подкрепям палестинците и фронта който е с тях ( Иран най-вече) 

Окупаторите трябва да бъдат изгонени , Слава на Палестина !, агресорите Вън !, да се изнасят от палестинската земя.

Ти к'во??? Нова миграция ли да ни "завали"??? Аман от предатели /юди/!!! :) 

п.п. Аман и араби в Европа!!! Да се тепят там!!! = Седнали две бълхи да спорят на кой е косъма, а той на "кучето" бил. :) 

преди 20 минути, laplandetza написа:

А ти?

Каква позиция би имал поо отношение панславянската великоправославна <доктрина> на Русия? Въпроса за Българската писменост, неправилно наричана кирилица?

Не ми пука, освен ако някой не реши да плаща наем за използването на азбуката. Примерно по 0.01 стотинка за всяка буква на всяко отпечатване. 

преди 17 минути, Bubbles написа:

Хора без работа.

Ами да нарамват пушките и всеки да се бие на фронта за страната която подкрепя. Така хем ще заработи малко шекели от евреите, или там на Палестина валутата каквато е. 

преди 36 минути, superiority написа:

И ти ли получи нареждане да дойдеш тук да пишеш?

Дзверо, имам усещането че се изприщваш и място не можеш да си намериш, когато ме видиш в някоя тема! :D

По темата - единствените мюсюлмански държави и територии в света, които подкрепиха Израел, са Азербайджан и Косово. Израел въоръжи Азербайджан, за да извърши етническо прочистване в Нагорни Карабах срещу християни арменци, съзнателно и умишлено. Косово е американска колония и инструмент на Балканите, който служи за тероризиране на Сърбия и е база на най-голямата мафия в Европа, албанската мафия. Друг интересен факт е, че най-много терористи, присъединили се към ISIS от Европа на глава от населението са именно от Косово. Израел помагаше на ISIS, като непрекъснато бомбардираше силите на Асад, докато се биеха с ISIS. Първоначално Хамас беше против Асад, но само след няколко месеца разбра грешката си. Хамас води началото си от транснационалното Мюсюлманско братство, чийто сирийски клон беше една от водещите фракции във въоръжената опозиция срещу Асад след избухването на гражданската война в Сирия. Но след като Иран и Хизбула се включиха на страната на Асад в сирийския конфликт, Хамас се осъзна, че е от грешната страна. 

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

.... или там на Палестина валутата каквато е. 

Ти от кое село си? Някога излизал ли си по-далече от табелата му?

Няма Палестина. Има Хамастан и Западен бряг. Официалната валута засега им е нов израелски шекел. Новият израелски шекел е конвертируема валута и е закачен за американския долар, което е втора паралелна валута за местния пазар. Преди години са печатали палестински денари,  равностойни на долари Зимбабве.

Хамастан има свое правителство. Западен бряг свое. Те не са обединени и се мразят едни други. Често конфронтират и стигат до военни сблъсъци. Западният бряг е класическа автономия, докато Хамастан е абсурдна автономия. Хамастан се управлява от ислямисти и джихадисти, докато Западния бряг от Абу Мазен, който сътрудничи с Израел. И двете системи са жизнено зависими от Израел. Те няма собствено производство на електричество, нямат летище, станции за опресняване на питейна вода от морето. Разчитат на спонсори, примитивни манифактури, помощи от Катар и от Иран.

Жертвите официално са 600, а ранените над 2000. Информацията се обновява след разрешение на цензурата. От 19.40ч вчера Хамастан е отключен от централния водопрод на Израел и електрическата компания хеврат хашмал. Генератори или каквото им пусне Египет. До вчера Израел поддъжаше линиите и това бе парадокс, защото храниш врага си безплатно. По време на удари израелски електротехници възстановяваха електропроводи. Свинете от жестове на добра воля не разбират и дойде време сами да се управят.

Използвам случая, да обясня на виртуалното мекотело от Берковица, да се концентрира върху газовете си, Пепи, слуха и каквата там хипохондрия я друса.
Не съм евреин. В Израел живеят около 60 000 български евреи. Тук съм заради трите морета - да се свети името на доктор Нолева. Разбира се, не съм интересен ни на моссад, ни на цахал и се препитавам с дреба търговия на фурми на градския пазар. Не знам, защо когато стане въпрос за Израел и ви напиша нещо съществено веднага цъфват 100 имбецила и ме вкарват в конспирациите си за Шорош, рептилите, илюминантите, темплиерите и прочие цървулщина.

И финал.
Не съм каруцар, а право куме в очите. От далбон никога няма да завали интелект и тогава ми се налага, да ползвам наученото от бай Наки. Бай Наки бе каруцар #1 в Якоруда. Нямаше деца и ползваше моята детска тайфа за материал. Един вид сенсей по родна псувня, като добавим и 6 лета Москва, а още 17 години кооперация с братушки и спря кона бай Наки, да пика каруцата. Век живи - век учись.

• Автор

За сега Ердоган е въздържан, но съм убеден , че ще се възползва......... ще изнудва САЩ и Русия Едновременно!

Ердоган: Реализацията на независима палестинска държава не може да се отлага

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/asia/erdogan-realizacijata-na-nezavisima-palestinska-dyrjava-ne-moje-da-se-otlaga-news_2071654.html © Actualno.com

• Автор
току-що, superiority написа:

Ердоган е със Израел, не каза дали предаде поздравите?

Ердоган е със себе си.

Поздравите.......... не съм се срещал със сестрати от посолствоТО...все някога.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Велика логика,
Ся вземи си отвори чичко Гошо, потърси историята на древна Палестина и после ела да те изпитам какво си научил.

Лъжецо и наглецо, не всички са тъпи като тебе, да плямпат без да знаят изобщо какво говорят, нито са проверили какво твърдят. Или покажи държавата Палестина, която същестува от хилядолетия или млъквай вече и стига става за смях ;) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Лъжецо и наглецо, не всички са тъпи като тебе, да плямпат без да знаят изобщо какво говорят, нито са проверили какво твърдят. Или покажи държавата Палестина, която същестува от хилядолетия или млъквай вече и стига става за смях ;) 

Мдаа някой е крив че ти си невежа. Дал съм ти задача и това те мързи да свършиш, от мен да знаеш мързела не мори а мъчи.

преди 5 минути, superiority написа:

image.png.844fccb049335716e70d9856d1145e6b.png

Наведени доземи, хвала!

преди 2 часа, Flashback написа:

Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:

Другарите и другарките много се възмущават, че цивилизованият свят заставя против отвличанията и изнасилванията на жени, както и обезглавяванията на тайландски работници с мотика, а на всичкото отгоре и на разнасяне на трупове по улиците, всичко, докато се чува само мучене и викове като маймуни :) 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Мдаа някой е крив че ти си невежа. Дал съм ти задача и това те мързи да свършиш, от мен да знаеш мързела не мори а мъчи.

Наведени доземи, хвала!

Драги лъжецо, с много от твоя вид съм разговарял, но и на теб да ти кажа, няма как АЗ да докажа ТВОИТЕ лъжи с търсене в интернет, понеже такова нещо не съществува :) 

За идиот е трудно за схващане, но моля те, опитай. 

преди 45 минути, Profruit написа:

Няма Палестина

Стегни се малко. Фактите няма да се променят само защото ги отричаш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.