Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

току-що, laplandetza написа:

Ти работиш за тези <продажни другари> ти си инвентар в Тяхната псевдодържава............

Много си евтин.

Трябва са се постараеш повече.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 5 минути, superiority написа:

Набъкахте го този форум със русофили, кой ви събира тук? 

Имате ли отговор на този въпрос, КОЙ ?

В този форум има два вида потребители!!! Информирани и заблудени!!! Ако това да си информиран означава че си русофил, така да бъде!!!В днешно време е модерно да ти казват какво виждаш, да ти казват какво чуваш, да ти казват какво да мислиш!!! Не ти се налага да се напрягаш!!! Прекрасно е!!!

• Автор

По темата

За мен е доста странно как, зашо израелските и хамерикански воен.разузнав. служби уж са се провалили в разкриване, подготовка и противодействие на атаката. Много <странни провали> взеха да се случват в това десетилетие..................

преди 2 минути, BANKATA написа:

Много си евтин.

Трябва са се постараеш повече.

за шебеци съм предозирал..............трябва да е постно.

преди 3 минути, Джугашвили написа:

В този форум има два вида потребители!!! Информирани и заблудени!!! Ако това да си информиран означава че си русофил, така да бъде!!!В днешно време е модерно да ти казват какво виждаш, да ти казват какво чуваш, да ти казват какво да мислиш!!! Не ти се налага да се напрягаш!!! Прекрасно е!!!

Да, но не бива да е <черно-бяло>...........де да беше само така.

преди 3 минути, laplandetza написа:

По темата

За мен е доста странно как, зашо израелските и хамерикански воен.разузнав. служби уж са се провалили в разкриване, подготовка и противодействие на атаката. Много <странни провали> взеха да се случват в това десетилетие..................

Важно, е че има нова война ! Това са пари - макр и малко

• Автор
преди 5 минути, superiority написа:

Твоите братя? 

Сестрите забравяш!

Да не забравиш да предадеш поздравите. 

Сестрите не ходят при кървавата река, там пием само братя- SOTURI

Копейките вече са готови с пропагандите:

J28tive.md.jpg

преди 1 минута, superiority написа:

Не си прав, твоите виждания за "информирани" включват всички привърженици на диктаторския режим.

Моите са съвсем различни от твоите, и това, че аз виждам нещата по друг начин не означава, че съм "заблуден". Всеки има право на свой избор, невъзможно е всички да сме на едно мнение. 

Кой решава, кое е диктаторски режим??? И на базата на каква информация си правиш изводите и оформяш възгледите???

• Автор
преди 2 минути, superiority написа:

Не си прав, твоите виждания за "информирани" включват всички привърженици на диктаторския режим.

Моите са съвсем различни от твоите, и това, че аз виждам нещата по друг начин не означава, че съм "заблуден". Всеки има право на свой избор, невъзможно е всички да сме на едно мнение. 

Ти живееш в <диктаторски режим>

Вашата соц.икон.полит. система е всъщност  олигархична споделена диктатура. Властови елит, който се самоподържа и самоизбира.

току-що, Джугашвили написа:

Кой решава, кое е диктаторски режим???

АЗ!

току-що, Джугашвили написа:

И на базата на каква информация си правиш изводите и оформяш възгледите???

На база тъмната сила!

ОК?

• Автор

Да проследим дали Израел ще ползва разгарянето за по-радикални действия............ според мен се приготват и заготвят пресиране и удари срещу Иран.

Искат твърда изолация на режима в Иран , както и удари по иранските сили в Сирия, Ирак, както и в самия Иран.

• Автор

ساتوري

На грешната страна си!

В една война няма <вярна> страна.

На грешната страна си!

Копейките винаги са на грешната страна! 

Доста тъп ход на Палестина. Сега ще ги подпукат здраво. Тази война трябва да завърши много бързо, освен ако някой не се намеси да помага на Палестина, което е ще е много лошо.

Как бе, нали Русия беше "вярната" страна в "конфлита" ѝ с Украйна? Много бързо сменяте мненията.

Ти за кои си? Израел или Палестина?

Това не е Левски срещу ЦСКА!!! Не е и компютърна игра, която да рестартираш!!! Хора умират!!! Не е случайно, че всички поддръжници на Украйна и жълтопаветниците са ъс същото мислене!!! Благодаря!!! Токущо потвърди написаното по-горе от мен!!!

Винаги има! И тя, страната, е вярната!

Ти, може да си гледаш хороскопа, или другите там измислици!

Има ред, установем! Точа!!!

• Автор
преди 2 минути, Гражданин написа:

..

Как бе, нали Русия беше "вярната" страна в "конфлита" ѝ с Украйна? Много бързо сменяте мненията.

Аз съм против войните........но мога да правя само две неща- Война! и Живот!

Не ме брой за путинофил и копейка......................... няма да разбереш

Аз съм против войните........но мога да правя само две неща- Война! и Живот!

Не ме брой за путинофил и копейка......................... няма да разбереш

Защо се надценяваш, че няма да те разбера? Опитай да те разбера. Какво си? Защо не си копейка или путинофил?

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Хора умират!!!

И тебе кво те интерсува? Ако има вариант за някакви прар? Е, ако мрат повече расснаци, си е опция

току-що, superiority написа:

Ти ли убеждаваш някои потребители на тези вашите неща за "Светлината" и другите?

Кой стои зад това?

А кой? Оная сирен ги облъчва със сектантщина, а те като нейни симпове се мислят за отразени. Аз до онзи ден не вярвах, че тя си е направила секта във форума ама я ги виж как говорят за светлина и т.н.. Тук може да има пръст само това същество!

• Автор
преди 1 минута, Гражданин написа:

Защо се надценяваш, че няма да те разбера? Опитай да те разбера. Какво си? Защо не си копейка или путинофил?

Работя за Търсенето и правенето на Пътища...........моя работодател няма пари, но пък Неможеш да му откажеш!

преди 1 минута, laplandetza написа:

Работя за Търсенето и правенето на Пътища...........моя работодател няма пари, но пък Неможеш да му откажеш!

"Не можеш" са две думи.

преди 6 минути, laplandetza написа:

За мен е една.

За тебе, наистина..... е една - ШАМАР, ако не вденеш от раз, ще трябеа ШАМАР - и така докато се освщиш или....2 м  поф земята, ако има кй да плати

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.