Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, superiority написа:

Нещо искаш да ми кажеш ли ?

Не, но ти търсиш Да чуеш..................няма да намериш. Такива гласове са само Твои.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 6 минути, laplandetza написа:

Най здравословен е смеха на Оня , опрян до стената

believe me, it's not true

Ти си на стената! Аз съм с оръижето, срещу тебе!

преди 1 минута, laplandetza написа:

Не, но ти търсиш Да чуеш..................няма да намериш. Такива гласове са само Твои.

Би ли ми показал снимка/негатив и или каквото и да е, което доказва, наличиието на нещо други, освен пари? аман от госпофо религии и дриги 

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

believe me, it's not true

Ти си на стената! Аз съм с оръижето, срещу тебе!

Оръжието не е  онова в ръката ти.

Аз съм Оръжието..................

преди 10 минути, BANKATA написа:

Аз съм в България и работя за държавата, ти къде си?

Да взимаш пари е едно, да работиш е друго!!! Какво работиш??? Ти една къщичка за пиленца не можеш да си направиш, бил работел!!! Щото всички много работите, за това държавата е на тоя хал!!!

• Автор
преди 1 минута, superiority написа:

Защо мислиш така?

Не уважаваш Силата , която могат да  създадат и приложат Хората Обединени от Идеи.Идеи за един друг Свят , смислен Свят.

преди 24 минути, laplandetza написа:

...

Хайде не ме цитирай повече, щото го удари на пиздоболщина.

Жертвите станаха 200 убити. Има и изклани. Като в списъците се открояват непълнолетни и деца. Толкоз за профанската ти религия.

В момента щурмуват полицейския участък в Сдерот. Там "твоите братя" са се барикадирали и тече изявление на биби по зомбоящика.
Всички места, където са планирали да вършат зло, където се крият сега, ще бъдат унищожени до основи“, 

Включи си ал-джазира и гледай силата на хейлфайър. Ако Украина имаше подобен арсенал, досега потурите на путьо да са станали на въглерод.

Така че войната на Йом Кипур губи по точки срещу тандема шабат+Сукот.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Би ли ми показал снимка/негатив и или каквото и да е, което доказва, наличиието на нещо други, освен пари? аман от госпофо религии и дриги 

Синко, утре като те погребат, колко пари ще вземеш със себе си и къде ще ги харчиш???

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Да взимаш пари е едно, да работиш е друго!!!

Това е вярно! Вие трябва да работите, за да могат хората, да вземат пари! Нали! Кофти ти е, ама е така!

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Ти една къщичка за пиленца не можеш да си направиш, бил работел!!!

Защо, аз да я правя? И защо за пиленца - в магазина няма ли пиленца> За едни 60€ знаеш ли какви пиленца има> Даже и не питат какво и къде? 

преди 7 минути, Джугашвили написа:

Щото всички много работите, за това държавата е на тоя хал!!!

Аз работя по телефона! държават ви не ме интересува:shock11:

преди 6 минути, laplandetza написа:

Не уважаваш Силата , която могат да  създадат и приложат Хората Обединени от Идеи.Идеи за един друг Свят , смислен Свят.

Можеш и маш право ДГД!

• Автор
току-що, superiority написа:

Коя сила?

Може ли да бъдеш по-подробен?

Когато хората се обединят около <нещо> което няма намерение да ги съди, да им натрапва вродени грехове, да ги разделя по произгход, нещо което не кара хората да се дебнат и лъжат, грабят един друг...................... тогава Стават Чудеса!

преди 7 минути, Джугашвили написа:

Синко, утре като те погребат, колко пари ще вземеш със себе си и къде ще ги харчиш???

Не мога да съм ти син, освен ако не си някакъв педофил.

Като ме погребат, няма да взема нищо! Важното е в момента да имам повече! Изобщо не ме интересува кой какво ще взе ме след 30 години - на мене толкова ми остават - груби. Но докато съм жив, ще ви тормозя! Е сега и пбщински началник ще бъда - платол съм си всичко!

• Автор

За определени хора ли говориш или просто така за случайни?

Случайни хора.............. има ли такива?, вие все се надценявате................

Представи си........ хора, до скоро впрегнати да дърпат един примитивен декадентски и без посока обществен, държавен ред, строй и ..................дошло е време за Възможност и Предложение...... систематизирани и разяснени идеи, обща цел, обещание и стойност за Всеки.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Като ме погребат, няма да взема нищо! Важното е в момента да имам повече! Изобщо не ме интересува кой какво ще взе ме след 30 години - на мене толкова ми остават - груби. Но докато съм жив, ще ви тормозя! Е сега и пбщински началник ще бъда - платол съм си всичко!

ти вече не си жив.............

преди 9 минути, laplandetza написа:

Когато хората се обединят около <нещо> което няма намерение да ги съди,

Няма такова нещО! 

Ще те съдя до дупка, стига да съм сигурен, че имаш пари/имот да си платиш

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Кой ти говори за след 30 гоини??? Скоро ще е!!! Колкото по-голям материалист е человек, толкова по-бързо дава фира!!! Природни закони!!!

• Автор
преди 1 минута, Джугашвили написа:

Кой ти говори за след 30 гоини??? Скоро ще е!!! Колкото по-голям материалист е человек, толкова по-бързо дава фира!!! Природни закони!!!

Аха......... и аз съм се запътил към Светлината....... съм абсолютен Универсален  Материалист. Живеем кратичко, така се получава.

• Автор
преди 1 минута, superiority написа:

Набъкахте го този форум със русофили, кой ви събира тук? 

Имате ли отговор на този въпрос, КОЙ ?

имаме...........ТОЙ ! .............. Кремълския великан !

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Я дай да го видим то закон 

преди 5 минути, laplandetza написа:

имаме...........ТОЙ ! .............. Кремълския великан !

Какво е "кремълски"> Я оходии да се изходиш У вънпния кехеф на село!

• Автор

Много поздрави да му изпратиш от Звяра! Така ми каза да ти кажа, той бил сам човек, описва себе си като вълк единак. 

Знаеш ли за вълците? Искаш ли да ви разкажа?

Ще бъда кратък, обещавам. 

Недей за вълците.............аз знам моите братя.

преди 33 минути, Джугашвили написа:

Да взимаш пари е едно, да работиш е друго!!! Какво работиш??? Ти една къщичка за пиленца не можеш да си направиш, бил работел!!! Щото всички много работите, за това държавата е на тоя хал!!!

Къщи за пиленца ти си строй. Аз съм си направил дом.

А държавата е на тоя хал заради твоите продажни другари.

• Автор
току-що, BANKATA написа:

..

А държавата е на тоя хал заради твоите продажни другари.

Ти работиш за тези <продажни другари> ти си инвентар в Тяхната псевдодържава............

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.