Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

Разгоря се пак, има новини за навлизане на <араби> в окупираните части и в натрапената държава израел в Палестина. 

Аз подкрепям палестинците и фронта който е с тях ( Иран най-вече) 

Окупаторите трябва да бъдат изгонени , Слава на Палестина !, агресорите Вън !, да се изнасят от палестинската земя.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 9 минути, laplandetza написа:

Разгоря се пак, има новини за навлизане на <араби> в окупираните части и в натрапената държава израел в Палестина. 

Окупаторите трябва да бъдат изгонени , Слава на Палестина !, агресорите Вън !, да се изнасят от палестинската земя.

Оръжия ще им изпрщаме ли??? Опс...имах предвид помощи!!!

преди 10 минути, laplandetza написа:

386623476_1540665540007160_4960262526003470177_n.jpg

преди 2 минути, ined написа:

Те и американцие обичат петолъчките, а с годините петолъчките на флага им стават все повече.

Само червената петолъчка е запазена за топ болните по света

преди 26 минути, Coco1 написа:

Тва ви спуснаха от интерната и повтаряте като папагали- копейки-петолъчки

Просто сме мислещи люде, а вие сте безмозъчни същества, които нямат връзка с кораба-майка!!! ФАКТ!!! Безспорен при това!!!

преди 6 минути, Джугашвили написа:

Просто сме мислещи люде, а вие сте безмозъчни същества, които нямат връзка с кораба-майка!!! ФАКТ!!! Безспорен при това!!!

Амебите са от най мислещи.те Затова си в Европа мекере

преди 52 минути, laplandetza написа:

Няма лошо - още приходи! Ако не се бият някъде....как?

преди 41 минути, Джугашвили написа:

Петолъчките сте Вие!!!

Ама имаме пАРИ, ДОЛАРИ, И Ние решаваме!

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Няма лошо - още приходи! Ако не се бият някъде....как?

Аха......... само една <украйна> не стига............ трябват още <специални майдани>, малко арабски <тероризъм> , американоизраелски хвърчила и фоерверки ...... Важното е пушкалата да са Зелени........с платени квоти <райски газ> и пици с кристали.зелен <амоняк>🙂

преди 2 минути, Coco1 написа:

Амебите са от най мислещи.те Затова си в Европа мекере

Аз съм человек на света!!!! Истински интернационалист!!! Ти си охлюв - от черупката си не излизаш, на две магарета сламата не можеш да разделиш и си глобалист - прикрит интернационалист!!! Аз вярвам в Маркс, ти вярваш в Троцки!!! Кой от двама ни е петолъчката, нереализирал се комсомолец???

преди 37 минути, laplandetza написа:

...

Да мразиш евреите е едно, но да се цепиш "Слава на Палестина" е ебати клошарското мислене.

Днес с право може да се каже, че Израел изживя най-черната дата от своята история. Над 100 убити, над 1000 ранени за един ден.
хамас е един гниещ труп и разбира само езика на силата. Ще им сцепат трътките на камиларите. Да разстрелят 40 човека на пикник в упор, да стрелят с гранаомети по автомобили на улицата, да мятат коктейли по домовете,  да  отвлекат десет израилтяна и да ги линчуват пред тълпата, тези минаха всякакви пенбяни граници.

Разгеле, цивилизования свят даде карт бланш. И най-после им спряха тока и водата завинаги.
При +30'С на сянка и сгъстяващи се резервисти тази нощ на границата доста бибисикеми ще посетят Кобзончо. Всичко зависи колко са му железни яйцата на гнилия нетанияху.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ай, сега....чак пък чековек - не си! Прост селяк, на раборно време си!

Аз съм цветът на нацията, синко!!! Ако всички бяха като мен, държавата ни щеше да е найпрекрасното място на света!!! Естествено, ти и подобните ти нямаше да сте сред нас!!! 

• Автор
преди 1 минута, Profruit написа:

Да мразиш евреите е едно, но да се цепиш "Слава на Палестина" е ебати клошарското мислене.

Днес с право може да се каже, че Израел изживя най-черната дата от своята история. Над 100 убити, над 1000 ранени за един ден.
хамас е един гниещ труп и разбира само езика на силата. Ще им сцепат трътките на камиларите. Да разстрелят 40 човека на пикник в упор, да стрелят с гранаомети по автомобили на улицата, да мятат коктейли по домовете,  да  отвлекат десет израилтяна и да ги линчуват пред тълпата, тези минаха всякакви пенбяни граници.

Разгеле, цивилизования свят даде карт бланш. И най-после им спряха тока и водата завинаги.
При +30'С на сянка и сгъстяващи се резервисти тази нощ на границата доста бибисикеми ще посетят Кобзончо. Всичко зависи колко са му железни яйцата на гнилия нетанияху.

Израелтяните са натрапници, окупатори и насилници, не им е  мястото там. От векове там живеят братя мюсюлмани , палестинци, араби. Тази земя е на полумесеца. Да им опаковат багажа и обратно в америка, европа,русия, османска империя и пр.

Слава на Палестина и победа за палестинските войни............. нека им помогнем.

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Аз съм цветът на нацията, синко!!! Ако всички бяха като мен, държавата ни щеше да е найпрекрасното място на света!!! Естествено, ти и подобните ти нямаше да сте сред нас!!! 

Ти си обикновен жител - т.е роб! Имаш право да мълчиш!

Не знам за коя държава говориш, Ако, имаш впредвид бг - фействай! Ама има проблем - аз имам....туй - онуй

преди 1 минута, laplandetza написа:

Израелтяните

....имат пари и оружие, и муниции за оръжието,,,

Абе шо не си ходиш в гроба, а?

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

...

С удоволствие, но възпитанието ми изисква, драги господине, да не ви пререждам...............

преди 2 минути, laplandetza написа:

... братя мюсюлмани , палестинци, араби.

С този турлю гювеч намекваш, че си резана карабина!? Тогава за какво ме цитираш?
Давай по същество. Кажи го на евреите.

преди 1 минута, laplandetza написа:

С удоволствие, но възпитанието ми изисква, драги господине, да не ви пререждам...............

Не можеш да ме прередиш за каквото и да е в бг! Кажи само, че плащаш - и танк ще ти намеря

• Автор
преди 1 минута, Profruit написа:

С този турлю гювеч намекваш, че си резана карабина!? Тогава за какво ме цитираш?
Давай по същество. Кажи го на евреите.

Една четвърт съм с еврейска кръв. Да, роден съм мюсюлманин, но съм български гражданин, освен всичко друго.

преди 24 минути, Джугашвили написа:

Аз съм человек на света!!!! Истински интернационалист!!! Ти си охлюв - от черупката си не излизаш, на две магарета сламата не можеш да разделиш и си глобалист - прикрит интернационалист!!! Аз вярвам в Маркс, ти вярваш в Троцки!!! Кой от двама ни е петолъчката, нереализирал се комсомолец???

Но по душа си ши**н комуняга.

• Автор
току-що, BANKATA написа:

Е, и какво като е комуняга? Аз съм <по-лош> от комунягите............. какво правим сега?

преди 17 минути, NewRedDragon написа:

....имат пари и оружие, и муниции за оръжието,,,

Сега да не се окаже, че помощта за Украйна в ивицата Газа!!!

преди 9 минути, BANKATA написа:

Ти също. синко!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.