Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 2 минути, Coco1 написа:

Да не мислиш че някой те брои за жив

Отговорът ти е достатъчно изчерпателен и казва всичко!!! Нямам повече въпроси!!! Нормалните люде научиха това, което трябва!!!

преди 2 минути, superiority написа:

Човек, направиха те на две стотинки, не се ли срамуваш?

Моля??? Нов мазохист ли има на хоризонта???

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

току-що, Джугашвили написа:

Отговорът ти е достатъчно изчерпателен и казва всичко!!! Нямам повече въпроси!!! Нормалните люде научиха това, което трябва!!!

При Кобзон имаш запазено място 

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Моля???

Елбуса ти заби

преди 10 минути, Джугашвили написа:

А ти какво построи???

Тая опорка така я развявате всички дърти комундели по форумите, че сами се издавате, че пишете по сценарии :) 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Цяло стадо охлюви се събрахте, как на един въпрос не успяхте отговорите и да опровергаете вехтия Джугашвили!!! И волт и половина ви е много даже!!! Надценил съм ви и ще си взема бележка!!!

преди 1 минута, Coco1 написа:

Не съм убеден! Може мястото му е да е при Сталин....ама там дежурен по кухня е бате Адолф Хитрелер! И такива индивиди, ядат супата със сърп и чук

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Тая опорка така я развявате всички дърти комундели по форумите, че сами се издавате, че пишете по сценарии :) 

А ти??? 

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Цяло стадо охлюви се събрахте, как на един въпрос не успяхте отговорите и да опровергаете вехтия Джугашвили!!! И волт и половина ви е много даже!!! Надценил съм ви и ще си взема бележка!!!

Съветските болни сте най здравите болни на света

• Автор
преди 1 минута, N1K17Y написа:

Не е така. Хора, понесени и вярващи в бъдещето на новия свят  сътворен в социализъм и подготвен да изгради комунизъм , тези хора построиха НРБ, знам го от втора и първа ръка.

преди 9 минути, laplandetza написа:

Глупците се водят по религиите, но ........... съм мюсщлманин, съшо глупци им трябват <народи. за да бъдат нещо. 

Мракобесна.......... не , Световния днешен , а и утрешен рд , който готвят ми създава проблеми........ твърде неразвит, примитивен и пречещ на нашето-вашето развитие. Моята задача е да работя към премахване на такъв вид грешки, пречки.  Всеки и всичко , което застане на пътя на Прогреса е мой проблем и .............. получава решение.

Ко ?

съжалявам че ти обърнах внимание... ходи се лекувай, тогава пак заповядай

преди 5 минути, superiority написа:

Моля го няма, остана назад във времето на комунизма, сега сме 21 век и е демокрация. 

Свери си часовника!

В 21-ви век не се строи вече!!! Извинявай!!! Демокрация??? Демокрацията е върховенство на бройката над разума!!! Резултатите са налице!!!!

преди 4 минути, Джугашвили написа:

кАжи баба аллах акбар ?

преди 8 минути, laplandetza написа:

...

Сега на древногръцки философ ли ще ми се издокарваш? Евреин е всеки роден от май.ка еврейка. Май.ка ти тоже родена от еврейка, баба ти от еврейка и до края на света. Четвъртинки и осминки на пейката пред отрядите на путин, кога няма за какво да пощиш клавиатурата. Дядо ти Моше или баща ти Хайм не те правят евреин. Фарщейн!?

Какви братя сте пък вие, кога един друг се наричате прасета. Шийти, вахкабити, сюнити и прочие дрян. Между себе си се мразите повече, отколкото мразите евреите. Дори в пропадналите войни срещу американци или евреи пак не сте братя и гледате как един друг да си подлеете вода.

Азерите натириха арменчетата. Иран се опита да пръдне в тяхна защита и реджепа сбръчка вежди. Иран подви опашка. Хусите дето правят зулуму на камиларите от саудия не са ли ти братя? 'Що се гърбят тогава до кръв? Или алавитите на асад срещу таджийките и игил. За онези средновековните в Кандагар пък нямам думи. Абсолютни въшкари, а не братя.

Съжалявай пфалещинаймите. Това е измета на мюсулманския свят. Исторически факт. Няма по-тъпи като интелект и по-уродливи като визия от това подобие на хомосапиенс. Особено бедуините им са егати франкенщайните.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Не съм убеден! Може мястото му е да е при Сталин....ама там дежурен по кухня е бате Адолф Хитрелер! И такива индивиди, ядат супата със сърп и чук

В момента такъв е лафа 

• Автор

Като млад участвах и в последните <изследвания> , където опитвахме да съчетаем мюсюлманската традиция с ленинизъм, от части марксизъм , неокомунизъм. Имахме успехи.................... така създадохме това , което сме.

току-що, laplandetza написа:

Като млад участвах и в последните <изследвания> , където опитвахме да съчетаем мюсюлманската традиция с ленинизъм, от части марксизъм , неокомунизъм. Имахме успехи.................... така създадохме това , което сме.

Едно голямо нищо

преди 3 минути, Coco1 написа:

Съветските болни сте най здравите болни на света

Абе не знам кои са най-здравите болни, ама цяло стадо охлючви изписахте три страници и нищо не написахте!!! Само се гърчите в собствената си простотия и неграмотност!!! ФАКТ, безспорен при това!!! А джуганчето е сам сред цялото нашествие от мекотели!!! 

• Автор
преди 2 минути, miro20 написа:

Ко ?

съжалявам че ти обърнах внимание... ходи се лекувай, тогава пак заповядай

В къщи заповядвам аз, нали така е прието. Ти си мой гост и в нашата традиция ще те напоя и нахраня............., но бъди смирен, моля...........

Абе не знам кои са най-здравите болни, ама цяло стадо охлючви изписахте три страници и нищо не написахте!!! Само се гърчите в собствената си простотия и неграмотност!!! ФАКТ, безспорен при това!!! А джуганчето е сам сред цялото нашествие от мекотели!!! 

КаТО вечен гост на Кобзон няма как да знаеш каквото и да било

преди 2 минути, superiority написа:

Човече, броите се на пръсти вече, миришете на пръст и сте голяма рядкост. Затова са реакциите на хората, като видят някой комунист и не могат да повярват, че все още има такива изостанали хора. 

Кои са напредналите??? Не разбрах!!!

• Автор

Хубаво, но защо ти е да имаш <идоли> и особенно тоя планински психопатичен садистичен хитрец от снимката на аватара, стоманения примитив. Този тури началото на края, като успя да оцелее от <оганя> на другия нещастник с мустачки и налудничав поглед !

Тая вечер гейпросащесср трололинките са особено напушени. Даже папагала заплашва с убийства.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Хубаво, но защо ти е да имаш <идоли> и особенно тоя планински психопатичен садистичен хитрец от снимката на аватара, стоманения примитив. Този тури началото на края, като успя да оцелее от <оганя> на другия нещастник с мустачки и налудничав поглед !

В другата тема съм оставил две видеа от Ю Туб!!! Виж какво ще каже професорката за великия учител!!!

преди 5 минути, laplandetza написа:

Ясно - за психиактрията си, но няма как да те прибера принугително

Остават два варианта, все единия ще сработи

• Автор
преди 7 минути, Profruit написа:

Сега на древногръцки философ ли ще ми се издокарваш? Евреин е всеки роден от май.ка еврейка. Май.ка ти тоже родена от еврейка, баба ти от еврейка и до края на света. Четвъртинки и осминки на пейката пред отрядите на путин, кога няма за какво да пощиш клавиатурата. Дядо ти Моше или баща ти Хайм не те правят евреин. Фарщейн!?

Какви братя сте пък вие, кога един друг се наричате прасета. Шийти, вахкабити, сюнити и прочие дрян. Между себе си се мразите повече, отколкото мразите евреите. Дори в пропадналите войни срещу американци или евреи пак не сте братя и гледате как един друг да си подлеете вода.

Азерите натириха арменчетата. Иран се опита да пръдне в тяхна защита и реджепа сбръчка вежди. Иран подви опашка. Хусите дето правят зулуму на камиларите от саудия не са ли ти братя? 'Що се гърбят тогава до кръв? Или алавитите на асад срещу таджийките и игил. За онези средновековните в Кандагар пък нямам думи. Абсолютни въшкари, а не братя.

Съжалявай пфалещинаймите. Това е измета на мюсулманския свят. Исторически факт. Няма по-тъпи като интелект и по-уродливи като визия от това подобие на хомосапиенс. Особено бедуините им са егати франкенщайните.

Вашата традиция е невалидна при нас, не се интересуваме от вашите закони и правила. Ние решаваме кое какво е, и е такова една четвърт евреин - каквото и да означава евреин, а то е нееднознано.

Не мразим никой, всички мюсюлмани могат да ни бъдат приятели, така както евреи и християни и всякакви, най- вече Безбожници.  За нас религиите са само средство, дрхите с които ще оцелееш в примитивния свят.

Умните мюсщлмани ще ме разберат.............. ти разбираш ли?............. не всички хора виждат света така разнообразно,цветно,надалеч и в детайли както Ти, хората просто са такива.............. за това работим с Богове.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.