Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Ясно - за психиактрията си, но няма как да те прибера принугително

Остават два варианта, все единия ще сработи

Той не е за психиатрията, ама ти не трябва да излизаш от библиотеката поне десетина години, за да наваксаш липсата на обща култура и знания!!! Не говоря за по-нагоре!!!

преди 3 минути, superiority написа:

Предположенията ми се потвърдиха, нищо чудно след като всички сте еднакви и мислите по един и същ начин.

Няма и да разбереш, за да разбереш нещо, се иска да имаш нещо с което да го разбереш, а при теб липсва.

Ще те разбера!!! Моля те, кажи ми, кои са напредналите!!!

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Той не е за психиатрията, ама ти не трябва да излизаш от библиотеката поне десетина години, за да наваксаш липсата на обща култура и знания!!! Не говоря за по-нагоре!!!

В библиотека не съм влизал! Винаги съм имал пари

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

С това трябваше да започнеш!!!!

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Аха, ясно. Купи си Ъкъл от посолствоТО. Там имат всякаква стока.........вкл. <аватари> на които е щамповано <не са стока>😀

преди 2 минути, laplandetza написа:

Аха, ясно. Купи си Ъкъл от посолствоТО. Там имат всякаква стока.........вкл. <аватари> на които е щамповано <не са стока>😀

Кое посолство? Щото има разлика все пак/ И да - стока има, и клиенти за стоката има, доволно

• Автор
преди 3 минути, superiority написа:

..

Не се ли срамуваш, че толкова много хора те бъзикат и правят за смях?

Смях на глупците.............. като от Корана или Библията............класика.

преди 2 минути, laplandetza написа:

...

Пиша от скука и не ме карай да съжалявам, че се включих, особено да си мисля, че си бавноразвиващ.
Традицията не е моя. Аз съм българин. Традицията е на евреите! А твоята интерпретация по въпроса си е твоя, но не я прави вярна. Така и избягна въпросите от предния ми коментар и се впусна в поредна логорея.

Сифилистичната мумия превърна в аксиома следната фраза: религията е опиум за народа. За мен религията е манипулация на меркантил над дебили. Всичко това формирано в някакви клошарски дрехи от бостанско плашило, за да изрази принадлежност. нещо като емблема на автомобилна компания. С разните там хореографии и ритуали, санове и плашилки за наказание, ако еди какво си направиш.

Вярата в Бог е съвършенно друго понятие. Исландия е уникална страна. Страна на атеисти, което също е вяра, но не религия. В Исландия е забранено еврейския патент - обрязване, защото го смятат за средновековна варварщина.

Тази година зимата на блатата ще е страшна! Доброто винаги побеждава. Бог избира добрите. Много е просто. Фрицовете замръзнаха под Москва през 41г. Минус 48'С. Не е генерал зима, а онзи отгоре. Това един евреин ми го каза,  приел православието. Втората му жена го заставила, да се покръсти иначе не подписва брак. Носи някакъв странен синджир на гушата. Маген Давид с кръст. Когато си човек ми е през улука кришнар ли си или се имаш за пророка на Танковия бог.

преди 1 час, Джугашвили написа:

А ти какво построи??? Една къщичка за пиленца не си построил, тръгнал за другите да ми говори!!!

Защо да строя като мога да си платя на хора като теб да го направят.

- Талибаните поискаха право на преминаване от граничните на Израел мюсулмански държави,  за да се присъединят към Хамас и влязат в Йерусалим!!!

- Авиацията удря цивилна жилищна сграда и 300 души са занулени!!!

Да сте виждали такъв Руски удар??? А къде е Урсула или Борел да излезнат и да осъдят действията на Израел???

• Автор
преди 2 минути, Profruit написа:

Пиша от скука и не ме карай да съжалявам, че се включих, особено да си мисля, че си бавноразвиващ.
Традицията не е моя. Аз съм българин. Традицията е на евреите! А твоята интерпретация по въпроса си е твоя, но не я прави вярна. Така и избягна въпросите от предния ми коментар и се впусна в поредна логорея.

Сифилистичната мумия превърна в аксиома следната фраза: религията е опиум за народа. За мен религията е манипулация на меркантил над дебили. Всичко това формирано в някакви клошарски дрехи от бостанско плашило, за да изрази принадлежност. нещо като емблема на автомобилна компания. С разните там хореографии и ритуали, санове и плашилки за наказание, ако еди какво си направиш.

Вярата в Бог е съвършенно друго понятие. Исландия е уникална страна. Страна на атеисти, което също е вяра, но не религия. В Исландия е забранено еврейския патент - обрязване, защото го смятат за средновековна варварщина.

Тази година зимата на блатата ще е страшна! Доброто винаги побеждава. Бог избира добрите. Много е просто. Фрицовете замръзнаха под Москва през 41г. Минус 48'С. Не е генерал зима, а онзи отгоре. Това един евреин ми го каза,  приел православието. Втората му жена го заставила, да се покръсти иначе не подписва брак. Носи някакъв странен синджир на гушата. Маген Давид с кръст. Когато си човек ми е през улука кришнар ли си или се имаш за пророка на Танковия бог.

Ти накрая каза.............уважаваш Хората, онези носещи съзидателност, някаква <мъдрост> от съзиданието. 

Съжелявам , че те разочеровам. В мен няма да намериш Човек..........   Света не е това , което искаме..........Вие в повечето случаи се надценявате, няма да ви съжаля и няма да ви простя.Ще се случи каквото трябва.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Не, не можеш!!!

• Автор
преди 3 минути, BANKATA написа:

Хмм, да Построиш Държава............. няма да стане с твоите книжни или дигитални салфетки............Хората правят Държава...........Вие( вашите първенци) Изгубихте Хората, глупаци!

преди 2 минути, superiority написа:

Сега започна да твърдиш, че си неспособен да построиш една къщичка за птици. :giggle1:

Все по-смешно става.

Прочети пак поста му и си помисли хубаво, какво съм му отговорил!!! 

преди 6 минути, Джугашвили написа:

...

Сред сите червени калинки ти си най-големия маразматик. Ходи си дишай въздуха на пидерсбург и не се прави на умен.

О да, прокопал си с една кирка всичкия Хаимбоаз, за да може да се цъкнеш селфи с тато ти от Правец. Му ха ха, строител бля ...

преди 7 минути, Джугашвили написа:

Не, не можеш!!!

Всеко си има цена. А вашата е най-евтина. Едно обещание за светло бъдвще и бачкате като идиоти.

• Автор
преди 1 минута, superiority написа:

Съжалявам старче, не мога да чета! :help:

Четеш и пишеш ............. но ти текат думи , слова, писма..................пресъхнал е обач извора даващ <тяло и душа> на твоите звуци и букви.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Всеко си има цена. А вашата е най-евтина. Едно обещание за светло бъдвще и бачкате като идиоти.

Така беше, само една Идея и  бачкахме като идиоти, за без пари............  идиотите дадоха от живота си и живота си , просто  така...................както много други векове и хилядолетия преди тях, и много други хора и Нехора след тях.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Има една думичка "МОРАЛ", която за вас е географско понятие!!! На вас ви плащат и пак не бачкате!!! Или толкова си можете!!! И не знам на кого е най-евтината цена, ама вие за жълти стотинки продавате и майчиното си мляко!!! ФАКТ!!!

преди 5 минути, laplandetza написа:

Четеш и пишеш ............. но ти текат думи , слова, писма..................пресъхнал е обач извора даващ <тяло и душа> на твоите звуци и букви.

Така беше, само една Идея и  бачкахме като идиоти, за без пари............  идиотите дадоха от живота си и живота си , просто  така...................както много други векове и хилядолетия преди тях, и много други хора и Нехора след тях.

Както препоръчах и на другаря Сталин може да довършите софийският канал.

• Автор
преди 6 минути, superiority написа:

Остави го да се излага, казват, че смеха е здравословен.

Най здравословен е смеха на Оня , опрян до стената ....... жив смях....толкова жив, че те убива !

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Има една думичка "МОРАЛ", която за вас е географско понятие!!! На вас ви плащат и пак не бачкате!!! Или толкова си можете!!! И не знам на кого е най-евтината цена, ама вие за жълти стотинки продавате и майчиното си мляко!!! ФАКТ!!!

Аз съм в България и работя за държавата, ти къде си?

• Автор
преди 1 минута, BANKATA написа:

Както препоръчах и на другаря Сталин може да довършите софийският канал.

Малък е , няма да Ви побере............

• Автор
току-що, BANKATA написа:

Аз съм в България и работя за държавата, ти къде си?

Аз не съм в Р.България  и Не работя за държавата.

Бях Уволнен , по точно Съкратен от  ликвидаторите на моята <фирма> НРБ.

Сега поработвам и за Българското Наследство.

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Има една думичка "МОРАЛ", която за вас е географско понятие!!!

Морал е като си вземеш паритер на време!

Геогравско понятие само и единствено САШ..<USA<

преди 4 минути, Джугашвили написа:

На вас ви плащат и пак не бачкате!!!

Tова е идеята! Да не искаш да ставам от сън в 12 сутринта?

преди 6 минути, Джугашвили написа:

Или толкова си можете!!!

Можем и повече, зависи кого трябва да ....нали си знаеш

преди 7 минути, Джугашвили написа:

И не знам на кого е най-евтината цена, ама вие за жълти стотинки продавате и майчиното си мляко!!! ФАКТ!!!

Ако жилтите стонки излизат на тегло - кво ми пука?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.