Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 3 минути, BANKATA написа:

Не съм аз този който оправдава действията на главорези. Ама щом казваш!

Напротив, в единия случай ги оправдаваш, в другия не, ти ми кажи каки се нарича това.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

току-що, Bubbles написа:

Напротив, в единия случай ги оправдаваш, в другия не, ти ми кажи каки се нарича това.

Главорези не оправдавам за разлика от вас. Бях достатъчно ясен.

• Автор
преди 2 минути, Moriati написа:

И пак основно пропаганда ционистка ми даваш за доводи...

А защо палестинците в Газа са дрипави и необразовани а? Заради ционисткия апартейд. Давали им били пари, да, за да не се бунтуват съвсем, а в същото време им отпускат вода по квоти докато еврейчетата поселенци на окупупираните територии си поливат градинките и полята ... 

Ционисткия режимът надмина учителите си фашисти и наглосакси в репресиите и самочувствието си на богоизбрани...

Не Газа, а ИзСраел ще изчезне в близко бъдеще с такава политика и жестокости към другите човешки същества...

Вземи се осъзнай накрая че  жидския животец не е по ценен от живота на другите... и че сеейки бури ще жънете урагани, не напразно още по време на фараоните са решили да ви зачистят от тези земи,явно характера на всички взели се за древни и арменци и евреи е еднакво злобен и жесток..

А за Хамас, вземи прочети малко за самия шейх Ясин и връзките му с МОСАД, както и за мюсюлмански братя и МИ6. С общи приказки няма да стане..

Така и ФаЩ създадоха Ал Кайда, и Осама, а накрая се оакаха с него.....

П.С А и да, Когато ционистчетата почнат уж великото си настъпление в Газа, е тогава ще почне истинската веселба ,но не и за ИзСраел...

Извинявай, но по-полека с расизма , моля!!

Аз не удобрявам и съм против ционистите и евреите фанатици , не харесвам и някои арменци, но .............. съм една четвърт евреин и освен това ....... имам арменски корени ! Отделно най-близките ми приятели са освен българи и турци, са евреи и арменци. Освен това дъшеря ми е женена за арменец и внуците ми са такива! Извини се!, Дръж се прилично!

Без омраза към етноси и раса, към народи и обикновенни хора !

преди 1 минута, Гражданин написа:

Неее, брато, хич не чета ти внимателно мненията и хич не разбирам изобщо какво се "опитваш" да кажеш, че ти е мнението: 

И?
По мой си начин казвам че тази държава не съществува, а тези които я управляват са измет. Нещо невярно да виждаш в думите ми?

преди 43 минути, miro20 написа:

Осъзнаваш ли че именно заради европейските либерални принципи , ти все още си на държавна издръжка в някоя психиатрия и ти търпим простотията  ?

И че ако си в ислямистка държава като тези на които сте фенове тук , ти ще си заколен отдавна или наритан без достъп до светлина , камо ли интернет ?

Айде бе, тулуп когато либерализма съществуваше в ислямския свят, в великата ти уж цивилизована ЕФропа горяха жени на клади за магьосничество, смешко 😏 

Ако не беше либерализма на исляма, нямаше да има от кого да се пръкне такова мекере нагло и продажно като тебе сега... 

😏

преди 13 минути, Profruit написа:

Коя струна от крехката ти душа засегнах, че следващи път да знам. И кое предпочиташ повече - налъми или цървули?
За един приятел питам, че иска да си купи къща в българско село с самогонен апарат.

Ще ти кажа. Не харесвам арогантни хора.

Ще ти кажа и още нещо. Ако съм имал някакви симпатии към евреите, то ти и валкирия напълно ме разубеждавате.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Главорези не оправдавам за разлика от вас. Бях достатъчно ясен.

Оправдаваш убийствата на деца без значение по какъв начин се случва това е отвратително.

• Автор
преди 8 минути, Profruit написа:

..
За един приятел питам, че иска да си купи къща в българско село с самогонен апарат.

Отдавна си купих.............. ако се познаваме и визираш мен.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Извинявай, но по-полека с расизма , моля!!

Аз не удобрявам и съм против ционистите и евреите фанатици , не харесвам и някои арменци, но .............. съм една четвърт евреин и освен това ....... имам арменски корени ! Отделно най-близките ми приятели са освен българи и турци, са евреи и арменци. Освен това дъшеря ми е женена за арменец и внуците ми са такива! Извини се!, Дръж се прилично!

Без омраза към етноси и раса, към народи и обикновенни хора !

Сериозно ли 😏 😅😅

Мдам, в началото ми изглеждаше нормален, в смисъл психически, но сега нещо яко куца...

преди 10 минути, BANKATA написа:

Не съм аз този който оправдава действията на главорези. Ама щом казваш!

Сериозно ли , а укрите като обезглавяваха руски войници,ти не ръкопляскаше ли макакич 😅😅😏

Ей, къса памет, и шарани лапащи на ционистките ципсошници ....

Мдам

преди 3 минути, Moriati написа:

Сериозно ли 😏 😅😅

Мдам, в началото ми изглеждаше нормален, в смисъл психически, но сега нещо яко куца...

Сериозно ли , а укрите като обезглавяваха руски войници,ти не ръкопляскаше ли макакич 😅😅😏

Ей, къса памет, и шарани лапащи на ционистките ципсошници ....

Мдам

Ти подкрепяш ли ги бре блонди?

преди 4 минути, bioid написа:

Ще ти кажа. Не харесвам арогантни хора.

То по скоро идва от комплекси някакви тази арогантност.. малоценност някаква или някакви 😏😎

току-що, BANKATA написа:

Ти подкрепяш ли ги бре блонди?

Кое,иЗсраелските фейкове за обезглавени уж ли??

Тц,не подкрепям...😏

Още въпроси от паралелната фейкпметска реалност има ли?

току-що, superiority написа:

Ти кво искаш, да се радваме на терористите от ХАМАС ли?

Не бе,ти се радвай на терористите ционисти.... Няма проблем, знаем колко ти е акъла и моралните ценности...

• Автор
преди 2 минути, Moriati написа:

Сериозно ли 😏 😅😅

Сериозно!.......... толкова ли ти е странно? , нима си  мислиш , че хората не могат да се <месят> и да сменят <боговете си>?............в тоя порядък....... кабири- орфеизъм-секта- ренесанс(възраждане)-националосвободит.деижения-войни - комунизъм-войни- интернационализъм- Какво следва?

преди 4 минути, Bubbles написа:

...

"Бен Гурион" е затворен от три дни. Всички полети за Европа и от там са отменени. При аварийни ситуации граждани на Израел се извозват само с армейски херкулеси или ги приютяват хабад / сохнут до приклюване на ескалацията. Не си единствения, който чете vestii. Това е кликбейт сайт и сборище на диванни професори.  Друг е въпроса с "пингвините". Това е каста, освободена от армията и те първи дезертират към САЩ или Франция откъдето са дошли. Запомни - освободени. Не подлежат на призив.

Не си остроумен, а досаден.

преди 5 минути, Profruit написа:

"Бен Гурион" е затворен от три дни. Всички полети за Европа и от там са отменени. При аварийни ситуации граждани на Израел се извозват само с армейски херкулеси или ги приютяват хабад / сохнут до приклюване на ескалацията. Не си единствения, който чете vestii. Това е кликбейт сайт и сборище на диванни професори.  Друг е въпроса с "пингвините". Това е каста, освободена от армията и те първи дезертират към САЩ или Франция откъдето са дошли. Запомни - освободени. Не подлежат на призив.

Не си остроумен, а досаден.

Не знам какво е затворено.

https://nova.bg/news/view/2023/10/10/428695/българин-получил-повиквателна-за-запасняк-в-израел-не-знаем-срещу-кого-се-бием/

преди 3 минути, Bubbles написа:

Нищо не е затворено, редовни полети, макар и със закъснения, и само някои прекъснати...

Достатъчно е да погледнеш Флай Радар и ще видиш, дори в момента се приземява полет от Дубай ..

А меркава ездача нека да си приказва глупостите, че с друго не може да блесне 😏😎

преди 14 минути, bioid написа:

...

Не съм арогантен, а циничен. И органически не  понасям дегенерати. И за 1 милиард пъти от 2004 година ще повторя в този форум, специално и за бъдещите ботори, които ще се опитат да ме засегнат. Аз съм българин. В личната карта съм обозначен с ***, а не июди или арави. Продавам фурми на пазара - 250гр за 45 шекела.

Навремето се хабех, да разбера, откъде се навъдиха толкова ъндъстендери, Това е същия момент, да обясня на Teнасген от Еритрея каква е разликата между Java и PHP, но с появата на вълшебното копче игнор ги пращам там да си пасят козите.

Не коментирай мен, а темата и съдържанието. И понеже съм вътре пиша от първо лице и корегирам.
Добрият винаги побеждава!

• Автор
преди 9 минути, Profruit написа:

Не съм арогантен, а циничен. И органически не  понасям дегенерати. И за 1 милиард пъти от 2004 година ще повторя в този форум, специално и за бъдещите ботори, които ще се опитат да ме засегнат. Аз съм българин. В личната карта съм обозначен с ***, а не июди или арави. Продавам фурми на пазара - 250гр за 45 шекела.

Навремето се хабех, да разбера, откъде се навъдиха толкова ъндъстендери, Това е същия момент, да обясня на Teнасген от Еритрея каква е разликата между Java и PHP, но с появата на вълшебното копче игнор ги пращам там да си пасят козите.

Не коментирай мен, а темата и съдържанието. И понеже съм вътре пиша от първо лице и корегирам.
Добрият винаги побеждава!

Колко си вътре?

Каква е религията на един , само един от всичките заместник шефове на военното разузнаване в Израел?

( при тях Само един от заместник началниците там задължително не е...................познай какъв, а задължително е.............?)

9 ч.  ·

Удивително е как точно хората, които целогодишно реват срещу исляма и мюсюлманите, които цвилят против османския поробител, "чалмите", "фесовете", "резаните", които плачат за Батак, които оправдават дори безобразното прогонване на турци от България, които изпадат в истерия заради идването на източни бежанци у нас - та, как точно тези уж божем православни хора днес станаха правоверни привърженици на "Хамас", "Хизбулла", иранския аятоллах и палестинската кауза. Всичкото им "православие" е една сочна целувка връз чибука на емира.
  • Автор
преди 7 минути, laplandetza написа:

Колко си вътре?

Каква е религията на един , само един от всичките заместник шефове на военното разузнаване в Израел?

( при тях Само един от заместник началниците там задължително не е...................познай какъв, а задължително е.............?)

Няма да знаеш, и госпожата със знамето няма да знае. 

Имат един Полковник, той е нещо като <торбалан> <бабаяга> за запознатите. Да с чин полковник обикновенно, като ако доживее до генерал- под въпрос.

Този човек задължително не е евреин. Поти всички са от уж еврейско потекло, но  предците им са обърнати към исляма. Обикновенно са от бившата османска империя, вкл. и от територията на днешен Иран. Остав аси мюсюлманин. Отговаря за превенция, проследяване, разследване и <изчезване> или <нещастни случаи> на евреи - военни от служите на армията, а според по-запознати и на други нещастници евреи които са оплели конците.

преди 2 минути, miro20 написа:

9 ч.  ·

Удивително е как точно хората, които целогодишно реват срещу исляма и мюсюлманите, които цвилят против османския поробител, "чалмите", "фесовете", "резаните", които плачат за Батак, които оправдават дори безобразното прогонване на турци от България, които изпадат в истерия заради идването на източни бежанци у нас - та, как точно тези уж божем православни хора днес станаха правоверни привърженици на "Хамас", "Хизбулла", иранския аятоллах и палестинската кауза. Всичкото им "православие" е една сочна целувка връз чибука на емира.

И на мен ми е чудно🙂, очевидно в момента <работя> заедно с тях.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.