Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 1 минута, laplandetza написа:

АхЪ, вреден съм и за околната среда, ела и ме утилизирай.............тва ли ви учат в  тролчанските семинари за евроатлантически ценности?

Това ме учи природата!

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

току-що, laplandetza написа:

АхЪ, вреден съм и за околната среда, ела и ме утилизирай.............тва ли ви учат в  тролчанските семинари за евроатлантически ценности?

Осъзнаваш ли че именно заради европейските либерални принципи , ти все още си на държавна издръжка в някоя психиатрия и ти търпим простотията  ?

И че ако си в ислямистка държава като тези на които сте фенове тук , ти ще си заколен отдавна или наритан без достъп до светлина , камо ли интернет ?

преди 4 минути, laplandetza написа:

Мир постигнат със Сила , с Война , с Насилие е нетраен мир, горчив мир.

Искаме мир постигнат с Ум.......................................... казах, окло 200 години, при добро раздаване , след век.

Няма да стане.

Нещо ми е криво днес. Гейпросащесср трололинките с бясна страст отново описват убийства, броят трупове и детски в това число. Лешояди и канибали станахте, никакъв срам.

вижте бе примати

Това е само в една арабска страна - няма да им се размине на еврейте

Те си мислят като укрите че щом USA е с тях - всичко може

photo_2023-10-10_21-21-27.jpg

• Автор
току-що, kirko12 написа:

Трябва да ви имунизират по 8-10 пъти сладурчета.

„Премахнахме всички правила за водене на война. Нашите войници няма да носят отговорност за нищо. Няма да има военни съдилища"

(c) израелски министър на отбраната - Галант

Така да бъде.............. каквото повикало......... чака ги истински глобален Отговор с много кръв. Все пак ние сме <на всеки километар> мюсюлмани, а те са малко и страхливи , алчни. При тотална война , Свещенна глобална война с евреите е приключено. Дано не се случва............... както казах умните от нас искаме Мир постигнат разумно, с Ум................това обаче изисква промяна в интродукц. на обсебването при индивидуалното развитие. Съюествува ли активен ционизъм, разумен Мир е невъзможен.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Трай ши**на комунистическа сган. 

Вредни сте за обществото, разберете го най-накрая. Вредите на околните, държавата и света.

Крайно време е да опитате от руският и палестинският мир.

Ш****и комуняги!

Мхм значи едните са деца а другите не, ти да видиш къф голям демократ се извъди, лошото е че повечето т.нар. демократи са същите като теб, пък се чудите като ви казвам че нямате никаква свобода

И ако обичаш спазвай правилата!

• Автор
преди 5 минути, BANKATA написа:

Това ме учи природата!

Природата на Ванката или природата на Банката?

• Автор
преди 6 минути, miro20 написа:

Осъзнаваш ли че именно заради европейските либерални принципи , ти все още си на държавна издръжка в някоя психиатрия и ти търпим простотията  ?

И че ако си в ислямистка държава като тези на които сте фенове тук , ти ще си заколен отдавна или наритан без достъп до светлина , камо ли интернет ?

Хахах,............не си компетентен, а си и непросветен.  Аз идвам от НРБ- и мога да ти кажа , че в НРБ самият живот беше като цяло по-либерален от колкото живота дори тук във Финландия-сега - в днешно време.

Живял съм в  меко казано сурова среда- израснал съм в такава............... , а ти не си и си нямаш на идея какво е 17-19 години да си в нещо като <казарма>. 

преди 11 минути, bioid написа:

Няма да стане.

Ще стане........... но дали ще има твои правнуци да се радват на Света........... това е Въпросът.

преди 48 минути, laplandetza написа:

Това не е терор, а е Освободителна война. Терористите са от израел и неговите покровители. Не изопачавайте събитията и не замествайте истина с лъжа. Вашите алчни еврейски управници ще понесат отговорност.

по-скоро са отчаяни действия, с единствената надежда, че междунарадната общност ще спре Израел и палестинците въпреки големите загуби ще оцелеят.

Само да не се окаже, че евреите искат да стигнат до минат през цялата Газа.

Нека опитат - явно не си бил военен

Ще ги извозват с камиони еврейте - към гробището

преди 9 минути, Bubbles написа:

Мхм значи едните са деца а другите не, ти да видиш къф голям демократ се извъди, лошото е че повечето т.нар. демократи са същите като теб, пък се чудите като ви казвам че нямате никаква свобода

И ако обичаш спазвай правилата!

Деца винаги са загивали при войни. Ама озбезглавяването им и това че за вас е същото няма какво да го коментирам. Бях доста красноречив към хората които го оправдавате.

• Автор
преди 2 минути, rtheh написа:

по-скоро са отчаяни действия, с единствената надежда, че междунарадната общност ще спре Израел и палестинците въпреки големите загуби ще оцелеят.

Само да не се окаже, че евреите искат да стигнат до минат през цялата Газа.

Какво има да губят?, когато няма какво да губиш............много неща са възможни. 

Не мисля израелското военнополит. ръководство да направи такава глупост. Дори и да я <минат> , няма да я ликвидират, няма да си го позволят.

току-що, BANKATA написа:

Деца винаги са загивали при войни. Ама озбезглавяването им и това че за вас е същото няма какво да го коментирам. Бях доста красноречив към хората които го оправдавате.

Естествено че така ще кажеш, обаче на другия фронт плачеш че загиват деца при руските бомбардировки.
Този нещо не са ви спуснали качествен сценарий.

phpdhcprg_559x345.jpg

Каква ехидна усмивка е залепил плешивият молец. Извисил се е над друго джудже, но на токчета и баба ми става баскетболист.
Абу Мазен е в топ листата на 30-те най-богати камилари. Милиардер. Така е, цял живот по цял ден продава фурми и хоп на 28-мо място.

Сиси затвори Рафиах, но като видя "мечовете" и чак днес ги отвори. Не за дълго. ЦАХАЛ прикани учтиво всеки гъза-ситизен, да се спасява в Мицраим. Сиси ги пуска на час по лъжичка. Макс 2000. По обяд предложи хуманитарна помощ и поиска ишур ( разрешение) от Израел. Отговорът бе, че всеки камион пресякал границаца с Аза ще бъде унищожен. Няма време кой да се цацка и проверява какви фурми се внасят, тоалетна бумага, сухари. Сиси каза ОК и затвори портите. Остават 24ч вода, магазините са разграбени. Недоволството на азаджийте срещу хамас расте.

Муса Абу Марзук е друг типаж. Начел се на книжки и станал умен, а после се дипломирал, но решил да освобождава. Даже в САЩ живял, но ослед предпоследната тупурдия си би капаците в Катар и от там по жицата дава акъли. Днес той заяви, че хамас е постигнал целите си в СВО и е готов да преговаря. Благодари на кремълското джудже ( този горе вляво) за съпорта и даде честна дума, че отвлечен с руско гражданство ще го пусне да си ходи. Брей, какъв рицар, какъв джентълмен! Брей!

хамас заявява, че държи 100 отвлечени. ислями джиат 30. Пазарлъка ще почне след като се спре с бомбежа. И защо без предупреждение, а?
Преговори няма да има, дори и след ритуални убийство един по един. Това само ще налее бензин в огъня и дресировката ще вдигне обороти.

Засега патрулира редовната армия. При команда фас, тя се извежда назад и атакуват резервистите. Младите войници/войнички не са създали поколение и затова назад. Резервистите са.

преди 22 часа, Bubbles написа:

...

Кое му е смешното, че си толкова нахилен? Нали си се загнездил в Франция, за какво ги пазиш тези албански реотани?

Уточнение.
Призовките са 200 000. В запасните лагери са се явили 365 000 мъже. Сто шестдесет и пет хиляди се оказали доброволци. Между тях се оказали 70 годишни мъже преживяли предишните войни. Окончателно число е 300 000. Най-младия 25г и таван 50г. Останалите 65 000 отклонили. Възраст и недостатъчно оборудване:. М-16, бронежилетки и т.н. Кашрута е причина продължителността на животта, да е на второ място в света. Начело са японците.

Тези 150 заложника, 1000 убити и над 2ххх ранени ще бъде цената Аза, да бъде изравнена. Не мисля, че отвлечените са прежалени, но според мен са курбан.

Лютите закани, че хамас днес ще срине Ашкелон в 17.00ч се оказаха голям напън тиха пръдня. Прозорецът ми е отворен и се чуват тътнежи. Залепил съм един датчик вибрация на витрината, който отброява всеки грохот. Да не си на курорт в  Аза  сега.

И да, за сведение на посрещачите, американската флотилия пристигна от Кипър. Американски вожд учтиво каза на педя-човек лакът-брада, да си ближе небет шекера в харема, да си изрусява брадата, но да не се сеца. насралата рапортува, че е пас и там някакви си палестински ала-бала пушкат с миномет.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Естествено че така ще кажеш, обаче на другия фронт плачеш че загиват деца при руските бомбардировки.
Този нещо не са ви спуснали качествен сценарий.

Много ясно!

Деца загиват защото ватенките започнаха война.

преди 25 минути, kirko12 написа:

вижте бе примати

Това е само в една арабска страна - няма да им се размине на еврейте

Те си мислят като укрите че щом USA е с тях - всичко може

photo_2023-10-10_21-21-27.jpg

Кажи го на египтяните.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Много ясно!

Деца загиват защото ватенките започнаха война.

Хубаво е че поне пказваш що за стока си.
И при това положение нямаш право да плачеш.

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Хамас. Колосална грешка е да вярваш и да търсиш разбиране от терористи. Както и да им вярваш. Исраел вкара милиони долари в инфраструктурата на Газа. Даде 15 милиона на Хамас долара месечно  като помощ, за да се плащат заплати и разходи на администрацията им. Отпусна квота за 20 000 работници. Обеща още 100 000 хиляди такива. Хората от кибуците наричаха палестинците от Газа -нашите съседи. Те също вярваха ,че помагайки им икономически, нещата повече няма да ескалират. Но приказката за вълкът и козина му я знаеш. Примирието е било просто средство да се приспи бдителността. "Работниците" разучиха градовете, кибуците, те влязоха и посяха смърт. Знаеха адреси-убиха семейството на генерала и отвлякоха него. За другите жертви-днес бяха допуснати журналисти да видят труповете, смъртта и разрушението. Исраел плати жестока цена за лековерието си, за раздвоеното правителство и за искреното си желание да сложи край на междуособиците. Абас беше по диалогичен и по искрен, но Нетаняху го пренебрегна. Както вече написах, той ще плати своята цена затова. Тогава, когато му дойде времето. Сега силите са хвърлени другаде. Хамас причини зло и на самите палестинци от ивицата. Нетаняху обеща в Кнесета , че ако примирието продължи при доброто намерение от двете страни, Исраел щеше да отстъпи на  Хамас, както по-рано  постъпи с Ливан, по отношение на находищата  добива на газ и може Газа да получава дял от приходите. Вместо това-терористите донесоха смърт и разрушение.Добре координирани атаки от няколко места-обучени и тренирани бойци в Сирия и Ливан. Мизансцена от хилядите други безмозъчни и манипулирани бяха пуснати да убиват и мародерстват, за да всяват паника и страх. Всяка една държава, която отпускаше помощи на Палестина, трябва да е наясно, че директно спонсорираше Хамас. Парите отиваха за изграждане на тунели, за производство на муниции, за въоръжаване и обучаване на терористи. Виждам как тъпите червени кратуни в този форум се радват на тази ситуация. Тази паплач ще тръгне през Египет към света и скоро това, което става в Исраел ще се пренесе в Европа. За идиотите, безебниците и безхлебниците от двата пола в тази тема е ясно. Не можеш да изискваш от някой нещо, което го няма . Ще се хилят като идиоти и това е най-лесния начина да ги разпознаеш. Палестинците от ивицата дълго ще ги гледате все така-дрипави, бедни и необразовани. Защото всичко е заграбено от Хамас. Дълго време,много дълго време никой вече няма да вярва нито на палестинците, нито на Хамас. Но идиотите и тъпанарите спокойно могат да продължават като оплаквачки да квичат и леят сополи по нещо, което им е втълпено да вярват. Докато не им дойде до главата  няма да се освестят и ще четеш глупости в едно непремерено голямо количество.

Газа вече няма да е същата. Там няма да има палестинска държава. Каквото и да става, каквато и цена да плати, Исраел ще счупи гръбнака на Хамас. Трета кървава грешка, трети Йом Кипур няма да има.

И пак основно пропаганда ционистка ми даваш за доводи...

А защо палестинците в Газа са дрипави и необразовани а? Заради ционисткия апартейд. Давали им били пари, да, за да не се бунтуват съвсем, а в същото време им отпускат вода по квоти докато еврейчетата поселенци на окупупираните територии си поливат градинките и полята ... 

Ционисткия режимът надмина учителите си фашисти и наглосакси в репресиите и самочувствието си на богоизбрани...

Не Газа, а ИзСраел ще изчезне в близко бъдеще с такава политика и жестокости към другите човешки същества...

Вземи се осъзнай накрая че  жидския животец не е по ценен от живота на другите... и че сеейки бури ще жънете урагани, не напразно още по време на фараоните са решили да ви зачистят от тези земи,явно характера на всички взели се за древни и арменци и евреи е еднакво злобен и жесток..

А за Хамас, вземи прочети малко за самия шейх Ясин и връзките му с МОСАД, както и за мюсюлмански братя и МИ6. С общи приказки няма да стане..

Така и ФаЩ създадоха Ал Кайда, и Осама, а накрая се оакаха с него.....

П.С А и да, Когато ционистчетата почнат уж великото си настъпление в Газа, е тогава ще почне истинската веселба ,но не и за ИзСраел...

преди 3 минути, Bubbles написа:

Хубаво е че поне пказваш що за стока си.
И при това положение нямаш право да плачеш.

Не съм аз този който оправдава действията на главорези. Ама щом казваш!

преди 4 минути, bioid написа:

Не бъди нагъл.

Коя струна от крехката ти душа засегнах, че следващи път да знам. И кое предпочиташ повече - налъми или цървули?
За един приятел питам, че иска да си купи къща в българско село с самогонен апарат.

преди 9 минути, Profruit написа:

Кое му е смешното, че си толкова нахилен? Нали си се загнездил в Франция, за какво ги пазиш тези албански реотани?

Смешното е, че повечето защитници на измислентата държава са като онзи дето съм го цитирал по-горе. сиреч пишат по-свети от папата, обаче с лека ръка трепят деца кога не са от тяхната "вяра".
А и тая информация която споделяш да е вярна не ми се вярва много много, още повече че одеве мернах в българаките новини някакъв уж българин получил призовка и ревнал, отделно Европа пак почна да приема бежанци този път от Израел и както обикновено вместо жени и деца повечето са мъже. Защо така?

преди 3 часа, Bubbles написа:

Ами явно не четеш. :)

Неее, брато, хич не ти чета внимателно мненията и хич не разбирам изобщо какво се "опитваш" да кажеш, че ти е мнението:  

на 9.10.2023 г. в 20:17, Bubbles написа:

Те чифутите отдавна си го търсят

преди 23 часа, Bubbles написа:

Те затова ли бягат всичкото мъже от изсраела, да ги не викнат войници?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.