Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 4 минути, maxthon написа:

А цялата концепция за Израел започва с едно писмо от преди малко повече от век, където пише "ще създаде еврейски национален дом в Палестина при условие, че няма да бъдат засегнати правата на вече съществуващите там общности".

Едва ли ги интересува, такива като него и жидовете са на принципа интереса само...

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Приложи тук запис на "нормален разговор", с теб ? Освен това, нали написах ясно : ще си жив и ще видиш. Това означава, че до тогава не си интересен.

А ти пък още по малко 😏

Жидската припаганда умря, не минава.... 

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 168,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

Цял Багдад е излязъл по улиците със знамена.....................

https://t.me/yenisafak_ru/7200

Скрийн на съветника на Бибитко, където се хвали че ударили болница понеже уж там се намирали Хамас...

преди 3 минути, Moriati написа:

А ти пък още по малко 😏

Жидската припаганда умря, не минава.... 

Обаче ти не си способен да посочиш поне един аргументи или факт , който да опровергае това за което "говорим" в момента. Дай някакъв източник, който да опровергае факта, че Хамас бомбардираха  собствената си болница. Иначе са ми известни форумните гъзобръкници. Чакай да видиш, ако българските турци решат да се отделят или присъединят територии към Турция, каква веселба ще настане тук. Тогава ще те питам-сам срещу всички.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Обаче ти не си способен да посочиш поне един аргументи или факт , който да опровергае това за което "говорим" в момента. Дай някакъв източник, който да опровергае факта, че Хамас бомбардираха  собствената си болница. Иначе са ми известни форумните гъзобръкници. Чакай да видиш, ако българските турци решат да се отделят или присъединят територии към Турция, каква веселба ще настане тук. Тогава ще те питам-сам срещу всички.

Нещо май удобно забравяш, че в България има руснаци,  както и че сме важни за Русия. Някои помним какво се случи на Турция, след като свали руски самолет и уби руски военен пилот.........

Така че недей да се дуеш толкова.............. Вие в момента сте обградени.

преди 4 минути, Moriati написа:

Скрийн на съветника на Бибитко, където се хвали че ударили болница понеже уж там се намирали Хамас...

Хамас наистина маскира входовете към тунелите под обществени сгради. Защо се правиш на незнаещ?  Хамас е метастаза и ще я изрежат. Трябва да ти кажа ,че на палестинците в Газа ще им светне пред очите. Защо никой не закача другите? Въобще ти бил ли си в Исраел?

преди 7 минути, Moriati написа:

Той не е официален източник. Ти също.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Някои помним какво се случи на Турция, след като свали руски самолет и уби руски военен пилот.........

Кажи го на Moriati. Тъкмо му обяснявам каква балканска  форумна драма с етнически послания ще се заформи. Особено от теб🤣

В момента гори вашата колибка, а си се размечтала за още конфликти. Типично за ционистка.

преди 12 минути, Anneliese написа:

Така че недей да се дуеш толкова..............

Скрий от света свежите си идеи в областа на секс@. Знаем, че ти трябва кавал, понеже в Кавала не можеш да отидеш.

В цяла тема занимава форумната общност със  сценариите  и желанията ти за еротика.

Я, представи си в теб се влюби млад турски овчар-какво правиш тогава?

Ще свириш на кавала на турския юнак, ще нижеш тютюн в Кърджалийско или ще викаш Столетов да те освобождава ?🤣

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Скрий от света свежите си идеи в областа на секс@. Знаем, че ти трябва кавал, понеже в Кавала не можеш да отидеш.

В цяла тема занимава форумната общност със  сценариите  и желанията ти за еротика.

Я, представи си в теб се влюби млад турски овчар-какво правиш тогава?

Ще свириш на кавала на турския юнак, ще нижеш тютюн в Кърджалийско или ще викаш Столетов да те освобождава ?🤣

От злоба почна да плещиш глупости.

Казах ли, че те докладвах вече?

преди 19 минути, valkiria1 написа:

Хамас наистина маскира входовете към тунелите под обществени сгради. Защо се правиш на незнаещ?  Хамас е метастаза и ще я изрежат. Трябва да ти кажа ,че на палестинците в Газа ще им светне пред очите. Защо никой не закача другите? Въобще ти бил ли си в Исраел

Е и, какво като имат, виетнамците също са имали,и не само те .. В условията в които са това е единствената възможност...

Та и какво от това?

А значи съветника на Бибитко за теб не е официално лице 😏 Мдаам, интересно...

А на Газа и палестинците ще им светне лице,след като се отреже раковото образувание наречена ционистка дъежава ИзСраел, и се изселят всичките жидове които не са били корнни жители в Палестина...С останалите няма и никога не в имало проблем...Но наглввщите пришълци след втората световна са за депортация...

А в ИзСраел не искам и да бъда,и никога не съм искал ... Както и в ФаЩ ...

преди 19 минути, valkiria1 написа:

Кажи го на Moriati. Тъкмо му обяснявам каква балканска  форумна драма с етнически послания ще се заформи. Особено от теб🤣

За нашите балкански драми не бери грижа, ние столетия сме заедно и сами ще се оправим,без чужди съвети особено от наглоскси и жидове....

току-що, Anneliese написа:

От злоба почна да плещиш глупости.

Казах ли, че те докладвах вече?

И какво от това, бе Руфинке?

Ти докладваш целия форум. Докладваш на Хамас, на палестинското посолство, на ДАНС, на Президента, на Калин...попълни списъка, ако съм пропуснала някой, да не се обидят институциите 🤣

При мен е ден. Ти висиш като кукумявка посред нощ. Пишеш ми за славните традиции на българското говедовъдство, някакви сюжетни кулминации за Русия, Турция и България, сякаш някой не е наясно  , че доктор Секиш Адем не ти е дал лекарството за успокоение. Защото и той е разбрал, че интереса към теб може да бъде само професионален.

преди 25 минути, valkiria1 написа:

. Чакай да видиш, ако българските турци решат да се отделят или присъединят територии към Турция, каква веселба ще настане тук. Тогава ще те питам-сам срещу всички.

Айде няма нужда да си пъхаш гагата в наши работи... 

Но все пак ще ти кажа, няма нужда да се цепим, за нас турците в Бг, това са наши земи, капиш 😏✌️

Ние от столетия сме тука, били сме защитници на границите,предни отряди , стопанисвали земята ,и продължаваме да бъдем все още тук....

Но ти жидке си пришелец, и благодаря на Османците сте намерили спасение от гонения в Западна Европа...Но както каЗват,храни куче да те лае, че и хапе ... Но до време...

преди 4 минути, valkiria1 написа:

И какво от това, бе Руфинке?

Ти докладваш целия форум. Докладваш на Хамас, на палестинското посолство, на ДАНС, на Президента, на Калин...попълни списъка, ако съм пропуснала някой, да не се обидят институциите 🤣

При мен е ден. Ти висиш като кукумявка посред нощ. Пишеш ми за славните традиции на българското говедовъдство, някакви сюжетни кулминации за Русия, Турция и България, сякаш някой не е наясно  , че доктор Секиш Адем не ти е дал лекарството за успокоение. Защото и той е разбрал, че интереса към теб може да бъде само професионален.

Имам проблем със сърцето и затова не спя, а и не съм бебе да си лягам рано.

За разлика от теб, мен ме трогнаха страшно много гледките от болницата в Газа.............. тази, която приема ранените........................

преди 48 минути, Moriati написа:

А значи съветника на Бибитко за теб не е официално лице 😏 Мдаам, интересно...

Не. Особено когато пише от личния си профил, а не от този на президентската институция. Ако не си наясно, когато трябва да се съобщи новина, която излиза от президентската институция, си има официален говорител за тези неща. Ти също си говорител от свое име.

преди 48 минути, Moriati написа:

А в ИзСраел не искам и да бъда,и никога не съм искал .

Точно това е причината да не бъдеш компетентен по нито един въпрос ,който касае Исраел и Палестина. Фейса, Инстаграм, LIVE, не са източници на информация , това го знае всеки сериозен човек. Те не се състезават с официалните източници, точно затова цитирането им като достоверен източник е смешно и няма доказателствена тежест. Ти правиш точно като онзи безхаберник, цитираш ми частно мнение  и го обявяваш за доказателство .Мога да ти посоча много по- печеливши и успешни от един инфлуенсър. Джанет Кук, посредствена репортерка от " Уошингтън Поуст", продава една лъжа за милиони, а после върна "Пулицър" и изчезна. Друг някой  пък взима пет  хиляди долара на час за лекциите си.  Нито един от вас /освен Профрут/ не се придържа към класическите правила за една сериозна дискусия-проверка на фактите и анализ. Мотаеш се безцелно, хаотично, заобиколен само от емоциите си, хвърляш се в крайности, виждаш нещата в черно и бяло, сякаш имаш нещо общо с палестниците или познаваш евреите. Няма нужда да ми врещиш сякаш не знаеш, че нито ще ме стреснеш нито обидиш, някои хора сме излезли от детската градина, отделно че чашата много трудно ни прелива. Познавам твоя манталитет и начин на водене на дискусии и знам, че от теб не се очаква много в тази насока. Новото е, че в тази тема си на нивото на Аннето, която определено е някакъв елементарен пълнеж в тоя форум и която бълва количество, без никакво качество. Затова  и написах, че не си ми интересен, а сега пояснявам защо.

Историята за цървулите е написана и описана  от Атанас Буров, аз само я преразказах, а вече "цървул" стана нарицателно в този форум. 

преди 38 минути, Moriati написа:

Но ти жидке си пришелец, и благодаря на Османците сте намерили спасение от гонения в Западна Европа...Но както каЗват,храни куче да те лае, че и хапе ... Но до време...

Ето виждаш ли, че си първосигнален. За толкова време не разбра, че нямам нищо против хората, които изповядват Ислям. Ако трябва да бъдем конкретни-ти имаш твърде малко общо с Исляма.

---------------

Ще доживееш и ще видиш.

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Не. Особено когато пише от личния си профил, а не от този на президентската институция. Ти също си говорител от свое име.

Точно това е причината да не бъдеш компетентен по нито един въпрос ,който касае Исраел и Палестина. Фейса, Инстаграм, LIVE, не са източници на информация , това го знае всеки сериозен човек. Те не се състезават с официалните източници, точно затова цитирането им като достоверен източник е смешно и няма доказателствена тежест. Ти правиш точно като онзи безхаберник, цитираш ми частно мнение  и го обявяваш за доказателство.мога да ти посоча много по печеливши и успешни от един инфлуенсър. Джанет Кук, посредствена репортерка от " Уошингтън Поуст", продава една лъжа за милиони, а после върна "Пулицър" и изчезна. Друг някой  пък взима пет  хиляди долара на час за лекциите си.  Нито един от вас /освен Профрут/ не се придържа към класическите правила за една сериозна дискусия-проверка на фактите и анализ. Мотаеш се безцелно, хаотично, заобиколен само от емоциите си, хвърляш се в крайности, виждаш нещата в черно и бяло, сякаш имаш нещо общо с палестниците или познаваш евреите. Няма нужда да ми врещиш сякаш не знаеш, че нито ще ме стреснеш нито обидиш, някои хора сме излезли от детската градина, отделно че чашата много трудно ни прелива. Познавам твоя манталитет и начин на водене на дискусии и знам, че от теб не се очаква много в тази насока. Новото е, че в тази тема си на нивото на Аннето, която определено е някакъв елементарен пълнеж в тоя форум и която бълва количество, без никакво качество. Затова  и написах, че не си ми интересен, а сега пояснявам защо.

Историята за цървулите е написана и описана  от Атанас Буров, аз само я преразказах, а вече "цървул" стана нарицателно в този форум. 

Ще доживееш и ще видиш.

https://t.me/boris_rozhin/101190

https://t.me/boris_rozhin/101185

А ти все повече заприличваш на фурнаджийската лопата от село Рупча...

А относно смешника гоя хахаха, толкова се придържа към факти че направо ме уморява от смях... Последното беше за супер дупер ционисткия лазер с кадрите от компютърна игра която той взе кат шаранче за истина.. Навярно от много четене на ИзСраелски фейкометни канали 😏

Ай няма нужда....

преди 35 минути, Moriati написа:

А относно смешника гоя хахаха, толкова се придържа към факти че направо ме уморява от смях... Последното беше за супер дупер ционисткия лазер с кадрите от компютърна игра която той взе кат шаранче за истина.. Навярно от много четене на ИзСраелски фейкометни канали 😏

Ай няма нужда....

Разбира се, няма нужда никой да те убеждава, нито пък му е цел ти да повярваш. Става въпрос за излагане на обективни данни и факти. Но Профрут казва истината и не е само той източника. Разбира се, той има живописен език на изразяване, но това не пречи на неговата обективност. А истинатае  , че преди години Исраел изпробва  "Прашката на Давид", но без бойна глава, а вчера в Газа я използва пълноценно и в цялост е отразено от световните новини.

Това е източник, който цитира Ройтерс:

"Израел за първи път използва си системата си за противовъздушна отбрана със среден обсег "Прашката на Давид" срещу ракети от ивицата Газа"

"Прашката на Давид" е предназначена за свалянето на ракети, намиращи се на разстояние от 100 до 200 км, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА.

https://dnes.dir.bg/svyat/izrael-za-parvi-pat-izpolzva-sistemata-si-prashkata-na-david-sreshtu-raketi-ot-gaza

Финландия иска да  пази небето си с "Прашката на Давид"

https://money.bg/techno/finlandiya-shte-pazi-nebeto-si-s-nay-moshtnata-izraelska-pvo-sistema.html

Цял свят знае за този зенитно-ракетен  комплекс, само ти като военен не знаеш! Кой олеква в дискусията-ти или Профрут?

Ще ти кажа и по какво друго се различавате с Профрут. Той е  независим в своята глава. Признава ,че е българин, че не гори от любов към евреите, но се възползва от опита им в много житейски ситуации.Освен това живее дълги години в Исраел. Това са неговите предимства пред теб и пред други кълвачи и хапльовци тук. И не на последно място, изобщо не можеш да го обвиниш в симпатии към Валкирия😄  Хиляди пъти е по-добре обаче, да имаш за опонент един такъв човек, отколкото такъв като теб, който  е обладан от зависимостите си.  Ти изобщо не можеш да бъдеш упрекнат,че имаш много нещо общо с Исляма, за да подскачаш всеки път и да се правиш на по палестинец от палестинците. Това е и причината да не разбереш, че никой не мрази палестинците като народ. Те живеят доста добре, което ти не знаеш, понеже си зависим от умело подбрани фейкове, които те правят зависим. Ето това храни конспирациите. Умните и независими в преценката си хора, не се хващат на такива елементарни уловки.

Целта на Исраел е да се справи с Хамас, а не с палестинците. Нито пък някой има намерение да окупира Газа. Прочитайки внимателно постовете ми, всеки ще види, че освен Хамас, аз не съм посочвала Исраел да има  друга цел за унищожение.  Предвид това, че в достатъчно  брой написани мои  постове, не успя да разбереш тези неща, мисля,че можеш да продължиш да си обменяш емоции с Аннето.

преди 6 часа, Anneliese написа:

Е, сега ционистите ще си го получат и съчувствие за тях този път НЯМА ДА ИМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Токуу - що тия боклуци с манията си та Третия храм в Йерусалим подпалиха Третата световна война и ще възродят нацизма!

БОКЛУЦИ!!!

Иран само това и чака! И не само Иран...............Като нищо и Русия да се намеси. Някой сеща ли се за ядреното копче?

Стига си квичала и крещяла!

Ако толкова те е жал, отивай и стани доброволка в Хамас! Те имат нужда точно от такива изтрещели безмозъчни същества!

Защо никой не заклеймява удара на Хамас по Израел като мащабен терористичен акт?! Когато някой терорист от ПКК в Турция се взриви, го третират като тероризъм. Когато тук на толкова години, един взриви някакъв автобус, говорите двайсет години след това, но когато терористите хвърлят 5000 бомби изненадващо в Израел и убиват хиляди невинни, никой не го зачита като терористичен акт! Защо?! Защото винаги евреите ви са лоши. Да, защото винаги завистта е водеща наравно с омразата към хората които просперират с разума и находчивостта си! Омразата и ненавистта са отражение на вашата посредственост, некадърност и безполезност за света.

"Ние ще сложим край на Хамас", това каза израелският посланик във Великобритания Ципи Хотолеви пред Би Би Си.

"Палестинските терористи започнаха тази война. Ние ще сложим край и на този конфликт, и на Хамас", заяви дипломатическият представител на Еврейската държава в Обединеното кралство.  

"Ние чуваме ужасни неща. Приблизително 80% от телата на загиналите израелци са със следи от изтезания, имаме данни за изнасилени жени и обезглавени бебета. Това са престъпления, сравними само с престъпленията, извършвани от нацистите срещу нашия народ", каза още тя.

"Ние ще сложим край на Хамас в ивицата Газа. Ние няма да търпим край границите на Държавата Израел да има терористи", заяви посланикът.

Думите на дипломата бяха публикувани след като Въоръжените сили на Еврейската държава (ЦАХАЛ) заявиха, че снощи са нанесли удар  по щаб на Хамас в ивицата Газа. "Военното министерство в официално съобщение допълни, че са разрушени тунели за прехвърляне на терористи, оръжия и взривни устройства от Палестина в Израел", това написа базираната в Еврейската държава медия мигнюз.

"Израелските власти днес също обявиха, че според прихванати карти Хамас е планирала да извърши десант край израелския град на Средиземно море Ашкелон и нейни въоръжени терористи да стигнат до град Кирят гат (около 20 километра). В плановете на терористите е влизало и престой на окупираните територии около месец. Терористите на Хамас са имали огромни количества храна и вода", добави мигнюз.

https://novini.bg/sviat/blizyk-iztok/807448

Израел обвини "Ислямски джихад" за удара по болница в Газа

https://bntnews.bg/news/izrael-obvini-islyamski-jihad-za-udara-po-bolnica-v-gaza-1252108news.html

Те са специалисти по апартейд и геноцид! Не знам какво очакваш от тях!

Дано Иран ги смаже тези, тогава да ги видим колко ще са самодоволни! Ще станат по - ниски и от тревата!

ама надали

преди 7 часа, Anneliese написа:

Дано Иран ги смаже тези, тогава да ги видим колко ще са самодоволни! Ще станат по - ниски и от тревата!

..........

Не ми се пъчи, израелците (не нормалните евреи), нямате симпатии тук, за разлика от палестинците, още от социалистическо време.  Внимавайте как се държите и изказвате, че накрая ще се простите с престоя си тук, в България и с българските си документи.

Твоите мнения всички са расистки с призиви за война! 

преди 8 часа, Anneliese написа:

Едно  изключително расистко мнение от форума там!!! Бясна съм, тия няма ли ко да ги арестува и съди за такива изключително грозни приказки? Жив нацизъм в действие:

преди 7 часа, maxthon написа:

Кой го каза? Хананя Нафтали? Който директно си призна за удар по болницата и след това си изтри поста? А колко цивилизовано било да стреляш и по спасителните екипи.... (справка Guardian)

https://www.actualno.com/asia/izrael-publikuva-video-pokazvashto-chija-raketa-udari-bolnicata-v-gaza-jertvite-se-uvelichavat-news_2078259.html така се прави справка. Лаладжийо

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'MIDDLE EAST EXPLAINED Hamas Israel'

За пореден път сме в скривалището. И докато сме вътре завива още една сирена, чуват се няколко бума, значи Железният Купол си е свършил работата.

Днес е деветият ден на войната.

С хиляди жертви, обезглавени бебета, изкормена бременна, жестоки изнасилвания, унищожаване на цели семейства, неописуем кошмар.

Дали някои от тези , между тях и жени, не само "коментиращи" а направо изливащи омразата си към Израел са задействали малко сивото вещество между ушите си и са се попитали,как именно вече девети ден над цялата страна летят стотици убийствени ракети, по количество като заря. Те струват не милиони, а милиарди.

Как тогава Газа , която тъне в немотия може да си разреши такива астрономически сметки.

Отговорът е прост , но никой не иска да го чуе.

В наричаната по стар навик "окупирана" Газа отдавна няма нито един израелец, тя си е изцяло палестинска , но управлявана от звероподобни кръвожадни създания, за които ничий живот няма цена. Нито палестински, нито израелски, казвам умишлено израелски, защото ракети падат еднакво и по поселенията на израелските араби.

Убийства в името на убийството.

Същото е и в Газа. Убиват местното население, държат го във вечен страх.

Сега,(както и винаги по рано), когато израелската армия напада, първо предварително предупреждава да напуснат жилищата си защото там ще атакуват.

Защото третия етаж на няколкоетажна сграда е превърната в боеприпасен склад, защото от минарето на джамията изстрелват ракети, защото горния етаж на болницата е плацдарм....

И защото трябва да се унищожат из основи километричните подземия , натъпкани с най модерно въоръжение (естествено откраднато от залъка на бедния палестинец) , в които се крият, когато не се развяват по Катар или другаде, баш бандитите, главокомандващите.

Защото трябва да се взривят прокараните подземни тунели, стигащи до вътрешността на Израел.

И сега, когато хиляди хора са натоварили покъщнина и се отправят към по далечни разстояния, Хамас забранява на населението да се изтегля, пречат всячески, заплашват, дават подкупи.

Защо?

Защото обикновените хора се използват като жив плет, щит, зад който успешно се крият.

А каква по добра реклама за каузата си.

Та те стигнаха в наглоста си до там, че снимките на отвлечените израелски деца започнаха да разпостраняват, само че като на убити палестински.

И нещо друго, странно но съседните арабски страни категорично отказват да приютят бежанците.

Съчувствие, солидарност?

Свободни, незаселени територии бол, но кой иска" таралеж в гащите" си?

https://www.facebook.com/deny.papo

преди 2 минути, _Aumi_ написа:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'MIDDLE EAST EXPLAINED Hamas Israel'

За пореден път сме в скривалището. И докато сме вътре завива още една сирена, чуват се няколко бума, значи Железният Купол си е свършил работата.

Днес е деветият ден на войната.

С хиляди жертви, обезглавени бебета, изкормена бременна, жестоки изнасилвания, унищожаване на цели семейства, неописуем кошмар.

Дали някои от тези , между тях и жени, не само "коментиращи" а направо изливащи омразата си към Израел са задействали малко сивото вещество между ушите си и са се попитали,как именно вече девети ден над цялата страна летят стотици убийствени ракети, по количество като заря. Те струват не милиони, а милиарди.

Как тогава Газа , която тъне в немотия може да си разреши такива астрономически сметки.

Отговорът е прост , но никой не иска да го чуе.

В наричаната по стар навик "окупирана" Газа отдавна няма нито един израелец, тя си е изцяло палестинска , но управлявана от звероподобни кръвожадни създания, за които ничий живот няма цена. Нито палестински, нито израелски, казвам умишлено израелски, защото ракети падат еднакво и по поселенията на израелските араби.

Убийства в името на убийството.

Същото е и в Газа. Убиват местното население, държат го във вечен страх.

Сега,(както и винаги по рано), когато израелската армия напада, първо предварително предупреждава да напуснат жилищата си защото там ще атакуват.

Защото третия етаж на няколкоетажна сграда е превърната в боеприпасен склад, защото от минарето на джамията изстрелват ракети, защото горния етаж на болницата е плацдарм....

И защото трябва да се унищожат из основи километричните подземия , натъпкани с най модерно въоръжение (естествено откраднато от залъка на бедния палестинец) , в които се крият, когато не се развяват по Катар или другаде, баш бандитите, главокомандващите.

Защото трябва да се взривят прокараните подземни тунели, стигащи до вътрешността на Израел.

И сега, когато хиляди хора са натоварили покъщнина и се отправят към по далечни разстояния, Хамас забранява на населението да се изтегля, пречат всячески, заплашват, дават подкупи.

Защо?

Защото обикновените хора се използват като жив плет, щит, зад който успешно се крият.

А каква по добра реклама за каузата си.

Та те стигнаха в наглоста си до там, че снимките на отвлечените израелски деца започнаха да разпостраняват, само че като на убити палестински.

И нещо друго, странно но съседните арабски страни категорично отказват да приютят бежанците.

Съчувствие, солидарност?

Свободни, незаселени територии бол, но кой иска" таралеж в гащите" си?

https://www.facebook.com/deny.papo

Отдавна казаха,че информацията за бебета не е вярна.Както бях казала,ще се спекулира много и със всякакви средства ще се опитат израелците да промиват мозъци-получава се.От това което си постнала ми направиха впечатление 2 неща. Първото е “израелската армия предупреждавада напуснат жилищата си”?!? 🤣🤣🤣 За това ли бомбандираха болница пълна естествено ,с болни.И ако ще “предупреждават” защо после ще нападат.Логиката ми се губи,прощавай! Другото е “свободни територии,бол” като са бол,израелците да си върнат земята и да си намерят такава която няма да пречат на никой,защото и тях никой не ги иска.Дали са признати от съседите си?Ако не си,прочети малко.

преди 26 минути, Митко Вълчев написа:

Добър кризисен ПР от страна на Израел, но пък ако това е отклонила се дефектирала ракета щеше да се вижда цялата траектория на полета от излитането до падането и. Аз такова нещо не виждам на нито един от клиповете.

Имам проблем със сърцето и затова не спя, а и не съм бебе да си лягам рано.

Яя нова диагноза хихи :D

преди 40 минути, _Aumi_ написа:

Твоите мнения всички са расистки с призиви за война! 

Еми от внучката на Хитлер - фройлан Димитлер ко друго очакваш? :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.