Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Организирано докладване от злоба и бан заради недоглеждане на контекста

Featured Replies

AAUUXX - Бушона

Petie - две леви, гущер, петия

Kieli - мечока

NewRedDragon - Драконя

dioib - дядо поп, диода

Lupis - вълчо

Teemo - оня със стреличките

Дзвяра - мачка, котка, любовника

Sliderum - Жигулката, ладата

и т.н.

Някой обижда ли се ?

• Отговори 748
  • Прегледи 33,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Смятам че е редно с такива хора да се постъпва с игнор, а не да им се играе по свирката и да се раздават банове наляво-надясно просто, за да се удовлетворят масите натискащи бутона "докладвай". Даже

• Гражданина ,уважавай хората с които общуваш във форума за да бъдеш и ти уважаван от тях. Не знам от какво се оплакваш в тази тема и как това е проблем свързан със сайта когато проблема е само твой ,за

• "Имам изказвания на много високо културно и езиково ниво." Това ли ти е високото културно ниво, като сам измисли прякора  НУЖНИКАР на Аспект? Върни се назад в темата, ако не си спомняш евент

Публикувани изображения

преди 11 минути, Lee Sin написа:

Kieli - мечока

Някой обижда ли се ?

що мечока е с малка буква ве ей

ей ся се обидих :angry22:

Да допълня пропуснатото:

"Колев, ти най-много обиждаш, "НАТО-вски трол" е обида с която заслужаваш вечен бан!"

Аз за разлика от теб не пиша във всяка тема по 20 поста. 

Ако се хванеш и преброиш моите, ще забележиш че на всеки 100 страници има по един мой пост. И по горе съм ти го написал това, но не само че не разбираш от дума, а и не можеш да четеш!

преди 2 минути, buldak написа:

що мечока е с малка буква ве ей

ей ся се обидих :angry22:

Няма Мечо, не се сърди.

https://www.vbox7.com/play:1a9064ed44

преди 2 часа, Гражданин написа:

Говоря естествено за

Как разбра, че е твоя "познайник" който се е само-нарекъл "прасе???

image.png.3cbc81b3b8082032729f672343fb50e0.png

Регистрирал се е ма 14.08.2023.

Виждаш ли как подвеждаш другите???? 

И се държиш с него, сякаш ти е пръв приятел. Кое ти дава право??? 

Според мен си се разминал малко.  НО, това ти е сигнал, че тук такива екстра "сетива" не се толерират независимо дали си гражданин или от село. 

Поне си смени ника, за да не срамиш гражданите. Моля!!!!  

преди 1 час, superiority написа:

"НАТО-вски трол" е обида с която заслужаваш вечен бан!

Какво толкова е обидното та чак да заслужава вечен бан? Руски трол не заслужава ли вечен бан? А ватенка? А другите обиди?

преди 26 минути, superiority написа:

Нали го обсъдихме вече това, забрави ли?

Това не е никаква обида!

Аспект каза, че се занимавал с такава професия да чисти тоалетни и за да не го обиждат му казват "нужникар".

Нужник - тоалетна

Нужникар - хигиенист

Какво не ясно има?

"Аспект" има ли си ник под аватара? Какво пише на него?  Нужникар или  " АСПЕКТ". Абе хлапе! Ти ли си човека, който ще ми обясняваш неща от форума, които не са ти ясни въобще. Я не ми губи времето с твоите дивотии. Каквото е сполетяло "Гражданина", същото ще дойде и при теб.  Въпрос на... време.

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

преди 3 минути, superiority написа:

Ти сега защо ме обиждаш? След като човека твърди, че се занимава със това защо да е обида? Аз кога съм твърдял, че съм хлапе? Това за мен е обида!

Някъде, някога аз да съм те обидил?

Нека ме накажат, нямам нищо против! Накажете ме, дори ми изтрийте и регистрацията! Причина няма, но тези от отбор "копейка" веднага ще измислят хиляда причини.

Ей сега Колев ще ви каже, или не, ето ви я причината. Те са хора на възраст и са привърженици на партията, БКП и Комунизма. Славят Русия и Путин, искат България да се привърже към Русия и ние да станем роби. Аз съм против това, искам свобода и демокрация, искам светло бъдеще и в Европа, искам България да влезне в Шенген и да приеме Еврото.

Ето ви я причината!

Приемам че не си хлапе, но за сметка на това си голям...СМЕШНИК! Питаш ме за едно, пишеш за БКП, Русия и Путин. Ако искаш върви и зад Шенген и Европейския съюз. Виждаш ли в някоя тема, някой да ти е забранил това? 

А какво означава след тези думи? Че си истинско ХЛАПЕ!

Доволен ли си?

Ако да, се разкарай  на въздух.

:offtopic_s:Сменяй по-често подлогата. Пари не си дал! :) 

преди 4 часа, dioib написа:

Как разбра, че е твоя "познайник" който се е само-нарекъл "прасе???

image.png.3cbc81b3b8082032729f672343fb50e0.png

Регистрирал се е ма 14.08.2023.

Виждаш ли как подвеждаш другите???? 

И се държиш с него, сякаш ти е пръв приятел. Кое ти дава право??? 

Според мен си се разминал малко.  НО, това ти е сигнал, че тук такива екстра "сетива" не се толерират независимо дали си гражданин или от село. 

Поне си смени ника, за да не срамиш гражданите. Моля!!!!  

Тук буквално се носят легенди за въпросния потребител по-известен с прозвищата си долу, които Lee вече даде по-рано в темата.

преди 6 часа, Lee Sin написа:

Свети Грухий, повелител на всички BIOS. Изкормвача на компилирането. Буустера на тъмната мрежа. Бургаският Швед. Основател на движението "Фрий уайфай със всички средства" .

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

Сменяй по-често памперса Стефко!

Добре, че не съм по близко до теб Ванко!

Памперса щях да ти го навра в устата и да я зашия

Казвам ти го пред Всички, на всеослушание, без да се притеснявам за последствия, разбира се, не от форума. Не са приети такива заплахи тук, но ти минаваш всякакви граници на търпимост.

преди 16 минути, Гражданин написа:

Тук буквално се носят легенди за въпросния потребител ...

И ти си му приятел ли? 

Попитах те човешки, кое ти дава право да се обръщаш към някой с прякор при положение, че не го познаваш? 

Гражданино, поведението ти не е на ниво. Отделно, че не уважаваш администрацията. Не очаквай в тоя случай и тя да те уважава и търпи. 

Успех!!!

@Гражданин Обръщам се директно към теб като автор на темата : Това което описваш е факт и аз не мога да го оспоря, само че тая монета има две страни. Аз неслучайно много пъти ти казвам директно че залиташ в крайности и също така неслучайно НЕ желая да изпадам в крайности заемайки страната на този или онзи, ето ти сам виждаш какви са резултатите от това и че това не е ок.
В раздел политика 99% от пишещите сте така, краен такъв, раен онакъв, едните драскат за рашисти и чугун, другите за меки китки и крави, в повечето теми от 25 отговора на страница 23-24 са абсолютен офтопик изпълнен с простотии, обиди, фермани с по 20 снимки на малоумници целящи да усмиват едни или други и пр. и пр., конкретно за темата за войната не искам и да споменавам защото там е по-страшно дори отколкото на самия фронт. Накрая всеки докладва всеки и после правите по 20 нови акаунта за да храните тия дето са ви докладвали.
Не зная дали сте хора без работа или това ви е работата, но дразните.
Да признавам си че тук-там и аз се включвам, с някойя по-хаплив коментар, но всичко трябва да си има граници, а при вас ги няма.
При все това ти си от малкото с които съм успявал да водя нормална дискусия в този раздел.

преди 37 минути, Bubbles написа:

@Гражданин Обръщам се директно към теб като автор на темата : Това което описваш е факт

Именно заради това съм пуснал темата. Защото утре ще кажат няма такова нещо и не ми се доказва отново след време да вадя аргументи. Тук ги имам черно на бяло събрани нещата и хора, които се сългасявате с мен за тази нелепост на троловете. В крайна сметка тук четат всякакви хора, някои може и да се подвеждат по тези тролове и аз нямам нищо против да съм ги осветлил, за да излязат наяве.

преди 37 минути, Bubbles написа:

и аз не мога да го оспоря, само че тая монета има две страни. Аз неслучайно много пъти ти казвам директно че залиташ в крайности и също така неслучайно НЕ желая да изпадам в крайности заемайки страната на този или онзи, ето ти сам виждаш какви са резултатите от това и че това не е ок.
В раздел политика 99% от пишещите сте така, краен такъв, раен онакъв, едните драскат за рашисти и чугун, другите за меки китки и крави, в повечето теми от 25 отговора на страница 23-24 са абсолютен офтопик изпълнен с простотии, обиди, фермани с по 20 снимки на малоумници целящи да усмиват едни или други и пр. и пр., конкретно за темата за войната не искам и да споменавам защото там е по-страшно дори отколкото на самия фронт. Накрая всеки докладва всеки и после правите по 20 нови акаунта за да храните тия дето са ви докладвали.
Не зная дали сте хора без работа или това ви е работата, но дразните.
Да признавам си че тук-там и аз се включвам, с някойя по-хаплив коментар, но всичко трябва да си има граници, а при вас ги няма.
При все това ти си от малкото с които съм успявал да водя нормална дискусия в този раздел.

Аз съм създал темата за тази категория тролове, които както видя лъжат без капка свян и доносничат, че са обидени вадейки нещо от контекста и давайки му с най-развихреното си въобръжение такъв контекст преди да засилят като доклад с бутона, че който и администратор да чете на другата страна без да има вземане даване с точно този раздел, за да знае кой кой е е нормално да се обърка. Според мен е добре докладите да отиват при модератор на конкретния раздел, който е ангажиран в темите активно и що-горе може да отсъди чий доклад е сериозен и чий идва просто за заяждане тъй като съотвеното лице, което го е пуснало е най-вероятно трол. Дали е платен кремълски или нечий друг няма значение, гадното е че докладва и то с успех и поради тази причина един ден може тук да си останат само кремълските тролове. Ся, ти например едва ли ще тръгнеш да ме докладваш или поне не знам дали си го правил, но виж тия кви мизерии ни правят. Днес баннаха и Иван за това, че човекът има богата езикова култура и яко ги соли и то с основание и пъстри карикатури. Те колко пъти обаче ни наричаха отбор амеба и какво ли не? Може би и ти си ни наричал така, но мен това не ме дразни понеже очевидно какъвто и да си, не си трол, така че все гледам да ти отговорям с някакви аргументи, с които да доказвм диаметрално противоположното си обикновено мнение. И така наистина се получават дискусии. Но троловете като с флаша и номерата им просто трябва да се изобличават и за доброто на двете страни на монетата.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Именно заради това съм пуснал темата. Защото утре ще кажат няма такова нещо и не ми се доказва отново след време да вадя аргументи. Тук ги имам черно на бяло събрани нещата и хора, които се сългасявате с мен за тази нелепост на троловете. В крайна сметка тук четат всякакви хора, някои може и да се подвеждат по тези тролове и аз нямам нищо против да съм ги осветлил, за да излязат наяве.

Аз съм създал темата за тази категория тролове, които както видя лъжат без капка свян и доносничат, че са обидени вадейки нещо от контекста и давайки му с най-развихреното си въобръжение такъв контекст преди да засилят като доклад с бутона, че който и администратор да чете на другата страна без да има вземане даване с точно този раздел, за да знае кой кой е е нормално да се обърка. Според мен е добре докладите да отиват при модератор на конкретния раздел, който е ангажиран в темите активно и що-горе може да отсъди чий доклад е сериозен и чий идва просто за заяждане тъй като съотвеното лице, което го е пуснало е най-вероятно трол. Дали е платен кремълски или нечий друг няма значение, гадното е че докладва и то с успех и поради тази причина един ден може тук да си останат само кремълските тролове. Ся, ти например едва ли ще тръгнеш да ме докладваш или поне не знам дали си го правил, но виж тия кви мизерии ни правят. Днес баннаха и Иван за това, че човекът има богата езикова култура и яко ги соли и то с основание и пъстри карикатури. Те колко пъти обаче ни наричаха отбор амеба и какво ли не? Може би и ти си ни наричал така, но мен това не ме дразни понеже очевидно какъвто и да си, не си трол, така че все гледам да ти отговорям с някакви аргументи, с които да доказвм диаметрално противоположното си обикновено мнение. И така наистина се получават дискусии. Но троловете като с флаша и номерата им просто трябва да се изобличават и за доброто на двете страни на монетата.

Извини ме, но ако имаш предвид Киров, този ако има богата езикова култура, аз съм филолог-полиглот.
Постовете му са изпълнени само и единствено с обиди и простотии, лични нападки и пр. неща които като дцялко са забранени от правилата.
За другото вече казах, страшно е и в двете посоки, затова мислете.

преди 16 минути, Bubbles написа:

Извини ме, но ако имаш предвид Киров, този ако има богата езикова култура, аз съм филолог-полиглот.
Постовете му са изпълнени само и единствено с обиди и простотии, лични нападки и пр. неща които като дцялко са забранени от правилата.
За другото вече казах, страшно е и в двете посоки, затова мислете.

Според мен въпросният човек има право във всичко, което казва. И понякога това, че не се харесва на всички не означава, че аргументите му не са валидни. Вие се спукахте тука човека да го наричате лъжец и т.н. като говори за казармата и копейките, като много добре си личи по стила му на писане, че е искрен в нещата, които казва. Хубаво е в един форум да има хора, с които си несъгласен, за да е интересно. А несъгласните тук като почнат тихомълком да докладват вместо да спорят открито с теб само по себе си говори за манталитета им. И не визирам дори само платените тролове, а и тия дето го правят от чиста злоба. Например едни дядковци тук, които размахват бастуна и постоянно плюят по всички от младото поколение какви били, от какъв пол и т.н.. 

преди 4 минути, Гражданин написа:

Според мен въпросният човек има право във всичко, което казва. И понякога това, че не се харесва на всички не означава, че аргументите му не са валидни. Вие се спукахте тука човека да го наричате лъжец и т.н. като говори за казармата и копейките, като много добре си личи по стила му на писане, че е искрен в нещата, които казва. Хубаво е в един форум да има хора, с които си несъгласен, за да е интересно. А несъгласните тук като почнат тихомълком да докладват вместо да спорят открито с теб само по себе си говори за манталитета им. И не визирам дори само платените тролове, а и тия дето го правят от чиста злоба. Например едни дядковци тук, които размахват бастуна и постоянно плюят по всички от младото поколение какви били, от какъв пол и т.н.. 

Едно е да си несъгласен и да си директен в изказванията си и съвсем друго да ръсиш простотия след простотия.
А и въпросния сам се дъни и показва че лъже, понеже явно не помни какви ги шари предните дни.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Едно е да си несъгласен и да си директен в изказванията си и съвсем друго да ръсиш простотия след простотия.
А и въпросния сам се дъни и показва че лъже, понеже явно не помни какви ги шари предните дни.

И за какво е излъгал? Погледни тото в темата за копейките как ме нарече одеве? Ся да го докладвам ли щото е "директен"? Но предполагам, че ти си много повече съгласен с такива като него, а не с такива като Иван.

преди 2 минути, Гражданин написа:

И за какво е излъгал? Погледни тото в темата за копейките как ме нарече одеве? Ся да го докладвам ли щото е "директен"? Но предполагам, че ти си много повече съгласен с такива като него, а не с такива като Иван.

Не, не съм съгласен с никой който ръси простотии, лъже, обижда и т.н.
Този форум като всеки друг си има правила, а в политиката вие сте го обърналои на бит пазар. И преди съм го казвал - В друг форум 99% от вас щяха са с вечен червен картон а и нямаше да ви е никак лесно да си правите нови акаунти.

Колкото до Ваньо, сам може да прочетеш постовете му да кажем от тази седмица и да сравниш с тези от преди една-две седмици.

преди 9 часа, Гражданин написа:

Здравейте,

Искам да кажа само, че последният ми бан беше направен в следствие на доклад от човек, който нито е толкова обидчив, нито е докладвал по смисъл на обида, а е извадил нарочно от контекста дума, за да я изкара като обида, въпреки че много добре знае защо съм го използвал думата "прасе". И понеже съм отнесох бан заради това, а причината е съвсем различна за спора и доносничеството от злоба, сега ще дам малко контекст.

Причината да ползвам думата "прасе" е неговият аватар, на който се вижда прасе. До сега той не се е обиждал изобщо, даже приемаше шегата от много хора заради аватара си, но когато видя че идеологически е много слаб и не може да защитава тезите си на теми Украйна, Русия и т.н., реши да иззлобее и да ме докладва за думата "прасе", въпреки че той много добре знае, че тя е без обидна конотация и в неговия случай тя е само заради аватара му и това всички го знаят. Говоря естествено за @Flashback, Който много добре знае, че аз питам го питам съвсем приятелски "ей, прасе, как е", както и на мен могат да ми кажат "ей, маймуно" примерно заради аватара ми.

Въпросното лице се организира в скрита група с други лица обидени от това, че постоянно са засенчвани от аргументи за войната в Украйна, Русия, социализма, джендърите и всякакви други техни любими теми, и заедно докладват. 

Споделям това за да се знае справедливостта. Не знам дали би имало ефект, но когато докладват отново за някоя псевдообида заради богатия ми речник, аз ще ги препращам към тази тема, за да виждат колко жалък резил са си докарали и сами са си виновни, че хората ги сочат с пръст и гледат с отвращение по темите. Пък дори и да имат някаква изгода от онлайн тролстването, те си знаят каква, да се знае че са изобличени от мен! Ще има и ъпдейти.

Ето го аватара на въпросния потребител с прасе на аватара. Заради това му викаме прасето и не го казвам само аз, но той само на мен ми се обижда, очевидно не му харесва, че тролстването му в полза на Русия среща мощен идеологически отпор. 

Вие ако искате на някого да му кажете нещо по име, което сам си е изработил, това обида ли е, ако е някакво произходящо от аватара му име например? Как хората си заслужават прякори навън, а тук не може? Или разбирате че в този смисъл този потребител просто злоумишлено докладва и се организира с други докладчици (скрийншот 2 долу), за да може да стане на тяхното?

Jnkn05g.jpg

Jnkn1ea.jpg

Ето и какво последва след като флаша се организира със сподвижниците си:

JnkTrUN.jpg

Смятам че е редно с такива хора да се постъпва с игнор, а не да им се играе по свирката и да се раздават банове наляво-надясно просто, за да се удовлетворят масите натискащи бутона "докладвай". Даже ако питате мен, следва да ги изпонабаните всичките тези тролове, някои от които може и да са съвсем реални от плът и кръв платени кремълски тролове.

Ти ли , ти лиии ???? 

Радвай се , че не съм админ и нямам права в този сайт !

Буква няма да ти позволя да напишеш !!!!

Това , че разполагаш с речников капитал от 500 думички не ти дава основание да мислиш , че си интелигентен ! 

Тролщината ти е леко по-цветна и маниерът ти е доста по-обигран от стандартното - НИЩО ПОВЕЧЕ ! 

Отивате - Кълвете Жертвата и после чакате някой да захапи кукичката и да ви Насмете !!!

Когато не ви отговорят , а директно ви изтипосат на администрацията - рев сополи , рев сълзи  / ама аз с какво заслужих , а ? 

На Всички да ви сложат Бан !!!

И не смей да ме цитираш - Много хляб има още да изядеш , докато се научиш да ми задаваш Правилните въпроси !

След като не ти отговарям означава , че не си "дорасъл " интелектуално да разговаряш с мен .

Ра- Ра - Разпутин рашън крейзи лов машин

преди 21 минути, Bubbles написа:

Не, не съм съгласен с никой който ръси простотии, лъже, обижда и т.н.

Този форум като всеки друг си има правила, а в политиката вие сте го обърналои на бит пазар. И преди съм го казвал - В друг форум 99% от вас щяха са с вечен червен картон а и нямаше да ви е никак лесно да си правите нови акаунти.

Колкото до Ваньо, сам може да прочетеш постовете му да кажем от тази седмица и да сравниш с тези от преди една-две седмици.

Пак ми е интересно да попитам с какво точно лъже? И защо да е простотия? С него се карате, че ти говореше за някакъв дълг, а той ти говореше, че дългът си го е свършил за разлика от теб, а темата беше точно за казарма и дълг и такива неща. И ти му се жегна. Ми хубаво, кво ако не си бил? Обаче ти го наричаше лъжец, вероятно как той самия не бил ходил в казарам и т.н.. Обаче за мен е ясно от езика, който ползва и начина, по който пише, че поне лично е изпитал нещата, за които говори. Не бих поставил това под въпрос, нито ти можеш да докажеш, че е лъжец. Така че до тук той не е лъжец. Второ, може да използва просташки език, но пък езикът както в случая когато той се караше с АСПЕКТ, който ползва е винаги забавен и описва истината в крайна сметка. Това ли работи АСПЕКТ, ми това работи, кво да се направи? Просто думата е интересна и я има на български даже в тълковния речник, който иска да си я провери, аз няма да слагам линк, че вече е опасно. Ми това са думи от българския език, подребата и смисъла им също са важни. Когато той се опитва да каже нещо чрез шега, казва истината. До тук значи Иван не лъже, забавлява ни и от горе на всичко никого не е обидил, защото казва истината, но просто с по-цветущ език. Онези могат да пишат тралала еди кво си, той пък не можел по-интересно и завъртяно да описва ситуациите им на простотия? Та кажи пак ако греша, но мисля че ти му се дразниш точно както и те му се дразнят, а уж претендираш за високо скроен, как монетата имала две страни и т.н., пък се дразниш въпреки че не можеш да докажеш за какво точно лъже?

преди 15 минути, Inana.. написа:

Тролщината ти е леко по-цветна и маниерът ти е доста по-обигран от стандартното - НИЩО ПОВЕЧЕ ! 

JnrbwEF.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.