Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Организирано докладване от злоба и бан заради недоглеждане на контекста

Featured Replies

преди 2 минути, Гражданин написа:

обаче баннахте Иван за думата джендър.

Ти откъде знаеш? Ти ли го докладва? Както и мене в гейпарадската тема.

Много сте тънкообидни и злопаметни!

• Отговори 748
  • Прегледи 33,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Смятам че е редно с такива хора да се постъпва с игнор, а не да им се играе по свирката и да се раздават банове наляво-надясно просто, за да се удовлетворят масите натискащи бутона "докладвай". Даже

• Гражданина ,уважавай хората с които общуваш във форума за да бъдеш и ти уважаван от тях. Не знам от какво се оплакваш в тази тема и как това е проблем свързан със сайта когато проблема е само твой ,за

• "Имам изказвания на много високо културно и езиково ниво." Това ли ти е високото културно ниво, като сам измисли прякора  НУЖНИКАР на Аспект? Върни се назад в темата, ако не си спомняш евент

Публикувани изображения

току-що, Hristo52 написа:

Нея наричам умна жена бе господин @Гражданин Защото е такава!

Ти нито си жена нито се славиш като разсъдлив! Хайде стига плака точно като малко дете когато плаче за играчка,

Поправил съм се както се вижда по-горе. Я сега разкажи, съгласен ли си че баннаха Иван за думата джендър.

току-що, инж. Велев написа:

Ти откъде знаеш? Ти ли го докладва? Както и мене в гейпарадската тема.

Много сте тънкообидни и злопаметни!

Той сам го каза. И обратното, вие сте тънкообидни и злопаметни! Ти чете ли началото на темата и всичките реакции на лицето, което нарекох с думата за нещото, което дава месо на пържоли?

преди 3 минути, parmobil написа:

Ама какво ви става на вас с АСПЕКТ? За каквото и да се говори все на хомосексуалност избивате.

Ама аз избивам само към тия за които се отнася. Към теб да съм избивал за гейпарад?

току-що, Гражданин написа:

Поправил съм се както се вижда по-горе. Я сега разкажи, съгласен ли си че баннаха Иван за думата джендър.

От къде аз това да знам? Вие се наричате както си искате! А и слабо ме интересува Иван и компания!

преди 4 минути, parmobil написа:

Ама какво ви става на вас с АСПЕКТ? За каквото и да се говори все на хомосексуалност избивате.

Сигурно им има нещо... :giggle1:

преди 7 минути, Гражданин написа:

Личи си че Сирен ви

Отвореният , я да те хвана теб на къс пас - Аз Сирена ли съм или Сирен ??? М  ? 

Манипулираш си Обръщението към мен , за да изглеждам в м.р. , А ? 

На всяка крачка мога да акцентирам с Манипулативните ти подходи , айде у лево , да не ставам груба !!!

Вечен Бан за Вас , Манипулатори !   Колко пъти Флаша трябва да се обяснява , че не е този , за който го смяташ ???

КОЛКО ??? 

Ама да Дразните можете , а като ви насметат - 
"ама моля ви , ние сме невинни " , само се шегувахме !!!

А да пишете "  НА ВЪПРЕКИ " - царе сте ТРОЛОВЕТЕ ! 

Да съм се успокояла , па да съм пиела водичка ....

Още малко и на жиголо ще ме изпратиш ,а  ? 

тцттццттцт 

Смешници !!!

преди 9 минути, Inana.. написа:

Отвореният , я да те хвана теб на къс пас - Аз Сирена ли съм или Сирен ??? М  ? 

Манипулираш си Обръщението към мен , за да изглеждам в м.р. , А ? 

Sirene - Сирен, е-то накрая като се каже на английски не се произнася напълно звучащо та от там. Споко, не те бъркам, че не си жена.

преди 11 минути, Hristo52 написа:

От къде аз това да знам? Вие се наричате както си искате! А и слабо ме интересува Иван и компания!

Абе не те интересува слабо щом чак на стената искаш да ни изправяш.

преди 5 минути, инж. Велев написа:

Ама аз избивам само към тия за които се отнася. Към теб да съм избивал за гейпарад?

Аз няма да се засегна и ако ме наречеш африканска лесбийка. Просто ми е чудно как все се стига до гей/транс и т.н.

преди 11 минути, инж. Велев написа:

Ето че си призна от кои си.

Какво съм си признал? Я като сме така и така на темата си признайте бързо с какви доклади баннахте Коко?

преди 12 минути, parmobil написа:

Аз няма да се засегна и ако ме наречеш африканска лесбийка. Просто ми е чудно как все се стига до гей/транс и т.н.

Естествено е да не се засягаш, ако някой те нарича това, което не си. Ама започнеш ли да реагираш, значи има нещо гнило. И съм на прав път.

Обясних ти че не се стига всеки път, а само за определени типове.

(Ето ти я манипулацията, за която ти казах че прилагаш, да не обикалям и търся в други теми. Ти веднага си я показа. Не можеш да избягаш от себе си.

Няколко пъти ти обяснявам, но ти пробваш да ме ядосаш като питаш все едно и също малоумно (и невярно) нещо.)

преди 12 минути, Гражданин написа:

Какво съм си признал?

И това ли не разбра? Нали си умен?

П.П. Внимавайте двамата, защото тая вечер имам малко свободно време.

преди 1 час, Гражданин написа:

Ами виж си езиковите средства, аз лично мога да преброя поне три обиди  в мнението ти. "Тъпото", "Долнопробни фейкове", "Лоботомиро", с което обиждаш двама души. Вижда се какво правиш и какви си ги надробил, не виждам за какво се оплакваш? Аз от друга страна предупреждавам с темата за теб, че си доста отмъстителен доклададжия и според мен си опасен кремълски трол.

Приятел не усещаш ли че мериш с двоен аршин?

И на въпроса ти за Ваньо - прочети му постовете от тази седмица, сравни ги с тези иот преди да ка жем две-три седмици, сам ще се увериш, че изобщо не знае какви ги блещи.
За идеята че бил IT с една стена сертификати можеш дяа прочетеш в дрън темата какви съвети даваше на Дзвера, ако това е IT специалист, аз съм Бил Гейтс.

преди 28 минути, Гражданин написа:

А откъде сме сигурни, че Иван е баннат точно заради думата "джендър", а не заради стотиците други обиди, които постоянно сипеше в няколко теми?

Дори много толеранс му беше даден, ако съдя по моя опит с бановете.

преди 13 минути, инж. Велев написа:

В тази тема само вредиш на вашия отбор. Виж се че нищо не казваш.

преди 10 минути, Bubbles написа:

Приятел не усещаш ли че мериш с двоен аршин?

И на въпроса ти за Ваньо - прочети му постовете от тази седмица, сравни ги с тези иот преди да ка жем две-три седмици, сам ще се увериш, че изобщо не знае какви ги блещи.
За идеята че бил IT с една стена сертификати можеш дяа прочетеш в дрън темата какви съвети даваше на Дзвера, ако това е IT специалист, аз съм Бил Гейтс.

Попитах те да кажеш нещо конкретно с какво е излъгал. Как разбра че лъже? Аз ти казах, че си му личи от всякъде, че нещата за които говори лично ги е преживял. Не виждам защо някой ще говори с такива езикови средства за живота си, освен ако не ги казва от сърце и наистина не лъже за бедността на социализма и ситуациите, които описва от живота си. Ти може би не виждаш в него писателя, а това е доста странно за човек като теб, който уж чете. Иван има езиков стил, който много добре използва, за да опише комични ситуации от соца и как да не ги описва с такъв език и да не иронизира хората днес, които още живеят ментално в соца и му искат казармите, порядките и т.н.? Ти все едно не можеш да прозреш генералната идея на постовете му, в които езикът не е с цел да унижи някого, а да научи всеки който чете за житейските уроци и да използва като герои, за да докаже гледната си точка и това, че разни останки от соца са докретали и до ден днешен и вместо да са станали по-мъдри, те са станали още по-нагли с вързрастта. Но тяхното време е отминало и те трябва да го осъзнаят.

преди 3 минути, Flashback написа:

А откъде сме сигурни, че Иван е баннат точно заради думата "джендър", а не заради стотиците други обиди, които посто

Защото може да вярваш на думата му. Досега за нищо до тук не е излъгал. Той е инфлуенсър във форума, един от най-колоритните типажи и го занулихте за цял месец с вашата тънкообидност и лицемерие.

преди 25 минути, Гражданин написа:

Сирен/Ина, все тая, приятелко, не се докачай за глупости. На всички им е ясно, че сте един театрален образ и разгираваш с такива като този дето се обиди на онова дето дава месо на пържоли твоите си игрички. С каква цел не знам, обикновено виждам че екзалтираш след мен, но няма да успееш да ме вербуваш. Трябва да опиташ с нещо по-интересно, за да ви взимам насериозно.

Не е въпроса в това дали аз се "докачам " !!! 3 кофи със сол трябва да изядеш , за да се научиш , че няма как да ме обидиш !

Това , което правя аз е да Акцентирам и Фокусирам Манипулациите ти във всеки ред , който изписваш !

Нарича се Дидактика !   Моето Участие в този форум е ДИДАКТИКА ! 

Докато седя и ти отговарям на тролските Напъни да ти обръщам внимание , което не заслужаваш - 164 човека ме четат и се учат какво да "гледат " при Прочит в общуването и отношението си с други потребители в нета ! 

Заради тях ти обръщам внимание !  Учебно помагало си ми .   Понеже си "стандарт " ! 

Не е приемливо да си фантазираш , че си ми интересен и затова съм ти отделила толкова време или пък , че си ми симпатичен , както сънуваше предният път , когато разговаряхме в една друга тема !

Сега да ти задам един въпрос за 5 лв , може ли ? 

Можеш ли да напишеш 3 реда без да се опитваш да МАНИПУЛИРАШ ?  

М ? 

преди 25 минути, Гражданин написа:

С каква цел не знам, обикновено виждам че екзалтираш след мен, но няма да успееш да ме вербуваш.

Хайде сега обясни на аудиторията кое те кара да мислиш , че искам да те "ВЕРБУВАМ " ????

Обясни сега Цветущо тази фантазия Нездравословна - Как така искам да те вербувам и за какво !!!

И защо бих искала да те "вербувам " при условие , че неколкократно съм споделяла , че всичко в теб ми е Противно !!!

Достатъчно съм Откровена , за да ти напиша мнението си за когото и да било ! 

Значи аз казвам " Противен си ми " , а на теб ти звучат други суперлативи и то до Степен , да Фантазираш , че искам нещо да те Вербувам ?! 

Отговори Ясно , Стройно и Обстойно и Аргументирано на въпросите , които зададох !

преди 5 минути, Inana.. написа:

Не е въпроса в това дали аз се "докачам " !!! 3 кофи със сол трябва да изядеш , за да се научиш , че няма как да ме обидиш !

Това , което правя аз е да Акцентирам и Фокусирам Манипулациите ти във всеки ред , който изписваш !

Нарича се Дидактика !   Моето Участие в този форум е ДИДАКТИКА ! 

Докато седя и ти отговарям на тролските Напъни да ти обръщам внимание , което не заслужаваш - 164 човека ме четат и се учат какво да "гледат " при Прочит в общуването и отношението си с други потребители в нета ! 

Заради тях ти обръщам внимание !  Учебно помагало си ми .   Понеже си "стандарт " ! 

Не е приемливо да си фантазираш , че си ми интересен и затова съм ти отделила толкова време или пък , че си ми симпатичен , както сънуваше предният път , когато разговаряхме в една друга тема !

Сега да ти задам един въпрос за 5 лв , може ли ? 

Можеш ли да напишеш 3 реда без да се опитваш да МАНИПУЛИРАШ ?  

М ? 

Хайде сега обясни на аудиторията кое те кара да мислиш , че искам да те "ВЕРБУВАМ " ????

Обясни сега Цветущо тази фантазия Нездравословна - Как така искам да те вербувам и за какво !!!

И защо бих искала да те "вербувам " при условие , че неколкократно съм споделя , че всичко в теб ми е Противно !!!

Достатъчно съм Откровена , за да ти напиша мнението си за когото и да било ! 

Значи аз казвам " Противен си ми " , а на теб ти звучат други суперлативи и то до Степен , да Фантазираш , че искам нещо да те Вербувам ?! 

Отговори Ясно , Стройно и Обстойно и Аргументирано на въпросите , които зададох !

Няма да отговарям на всички тези въпроси, защото ти не си ми отговорила от много отдавна още когато те питах преди месеци каква е твоята цел и какво е войн на светлината. Когато ми отговориш какво е войн на светлината и аз може да те удостоя с вниманието да ти попълня част от лексикона горе. Както виждаш аз имам търпението да обръщам внимание на някого и нещо, когато то ми стане интересно. Та, Отговори първо Ясно , Стройно и Обстойно и Аргументирано на въпроса за светлината и войнството , който зададох !

преди 36 минути, Гражданин написа:

Ти чете ли началото на темата

Взех, че прочетох и началото на темата. И още веднъж се уверих, че си много тънкообиден. И ревеш като да не казвам какво.

Къде е Радул ?

Да раздаде справедливост.

преди 16 минути, Гражданин написа:

Защото може да вярваш на думата му. Досега за нищо до тук не е излъгал. Той е инфлуенсър във форума, един от най-колоритните типажи и го занулихте за цял месец с вашата тънкообидност.

Пази боже Иван да е инфлуенсър за нещо си! 🤡 🤡 🤡

А мен ме занулиха за две седмици още след първата обида!

А Иван със седмици беше оставен да нарушава правилата и ти продължаваш да виждаш несправедливост спрямо него?! 🥴

Също Коко1 нямаше коментар без обиди, Митко Вълчев също, обиждаха си на воля и бановете им дойдоха след системни нарушения. (не съм ги докладвал аз, бях ги блокирал и въобще не ги четях).

Аз получих бан за две седмици още след първата обида! 

Ето това е несправедливо, но не съм тръгнал да рева и да създавам теми колко съм онеправдан (а имам основания за разлика от теб)!

преди 20 минути, инж. Велев написа:

Обясних ти че не се стига всеки път, а само за определени типове.

(Ето ти я манипулацията, за която ти казах че прилагаш, да не обикалям и търся в други теми. Ти веднага си я показа. Не можеш да избягаш от себе си.

Няколко пъти ти обяснявам, но ти пробваш да ме ядосаш като питаш все едно и също малоумно (и невярно) нещо.)

П.П. Внимавайте двамата, защото тая вечер имам малко свободно време.

Попитах защо някои хора все избиват в лЕво темата. Никъде не съм написал, че е насочено към мен. Къде е манипулацията?

И какво да внимавам? Ще направиш язвителен коментар и ще си загубя съня ли? Ама много насериозно се взехте със Сирена/Инана.

преди 1 минута, Flashback написа:

Също Коко1 нямаше коментар без обиди, Митко Вълчев също, обиждаха си на воля и бановете им дойдоха след системни нарушения. 

Значи ти си доносникът, който е наклепал коко така че да го занулят? Митко Вълчев също си надоносничил! Ето, призна си!

преди 2 минути, Flashback написа:

Пази боже Иван да е инфлуенсър за нещо си! 🤡 🤡 🤡

А мен ме занулиха за две седмици още след първата обида!

А Иван със седмици беше оставен да нарушава правилата и ти продължаваш да виждаш несправедливост спрямо него?! 🥴

Също Коко1 нямаше коментар без обиди, Митко Вълчев също, обиждаха си на воля и бановете им дойдоха след системни нарушения. 

Аз получих бан за две седмици още след първата обида! 

Ето това е несправедливо, но не съм тръгнал да рева и да създавам теми колко съм онеправдан (а имам основания за разлика от теб)!

Ами пишете без обидни квалификации и няма да ви наказват. Сарказъм и ирония няма ли за вас?

преди 1 минута, parmobil написа:

И какво да внимавам? Ще направиш язвителен коментар и ще си загубя съня ли? Ама много насериозно се взехте със Сирена/Инана.

Е, щом не ти пука какво пишеш - давай. 

преди 2 минути, shishmanovp861 написа:

язе ли?

Ти ли си бе MacLeod ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.