Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Организирано докладване от злоба и бан заради недоглеждане на контекста

Featured Replies

преди 13 минути, Гражданин написа:

Пак ми е интересно да попитам с какво точно лъже? И защо да е простотия? С него се карате, че ти говореше за някакъв дълг, а той ти говореше, че дългът си го е свършил за разлика от теб, а темата беше точно за казарма и дълг и такива неща. И ти му се жегна. Ми хубаво, кво ако не си бил? Обаче ти го наричаше лъжец, вероятно как той самия не бил ходил в казарам и т.н.. Обаче за мен е ясно от езика, който ползва и начина, по който пише, че поне лично е изпитал нещата, за които говори. Не бих поставил това под въпрос, нито ти можеш да докажеш, че е лъжец. Така че до тук той не е лъжец. Второ, може да използва простоташки език, но пък езикът както в случая когато той се караше с АСПЕКТ, който ползва е винаги забавен и описва истината в крайна сметка. Това ли работи АСПЕКТ, ми това работи, кво да се направи? Просто думата е интересна и я има на български даже в тълковния речник, който иска да си я провери, аз няма да слагам линк, че вече е опасно. Ми това са думи от българския език, подребата и смисъла им също са важни. Когато той се опитва да каже нещо чрез шега, казва истината. До тук значи Иван не лъже, забавлява ни и от горе на всичко никого не е обидил, защото казва истината, но просто с по-цветущ език. Онези могат да пишат тралала еди кво си, той пък не можел по-интересно и завъртяно да описва ситуациите им на простотия? Та кажи пак ако греша, но мисля че ти му се дразниш точно както и те му се дразнят, а уж претендираш за високо скроен, как монетата имала две страни и т.н., пък се дразниш въпреки че не можеш да докажеш за какво точно лъже?

JnrbwEF.jpg

А , Призна си , че си краля на Троловете , а ?!

Вечен бан за теб ! Точка !  Без Право на Обжалване ! 

• Отговори 748
  • Прегледи 33,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Смятам че е редно с такива хора да се постъпва с игнор, а не да им се играе по свирката и да се раздават банове наляво-надясно просто, за да се удовлетворят масите натискащи бутона "докладвай". Даже

• Гражданина ,уважавай хората с които общуваш във форума за да бъдеш и ти уважаван от тях. Не знам от какво се оплакваш в тази тема и как това е проблем свързан със сайта когато проблема е само твой ,за

• "Имам изказвания на много високо културно и езиково ниво." Това ли ти е високото културно ниво, като сам измисли прякора  НУЖНИКАР на Аспект? Върни се назад в темата, ако не си спомняш евент

Публикувани изображения

преди 2 минути, Inana.. написа:

А , Призна си , че си краля на Троловете , а ?!

Вечен бан за теб ! Точка !  Без Право на Обжалване ! 

Това се нарича карикатура/меме. Очевидно ти нямаш чувство хумор. А и да бях трол, това не би променило нищо в случая тъй като всичките ми арументите по темата са напълно валидни.

преди 34 минути, Гражданин написа:

Това се нарича карикатура/меме. Очевидно ти нямаш чувство хумор. А и да бях трол, това не би променило нищо в случая тъй като всичките ми арументите по темата са напълно валидни.

Няма смисъл да отговаряш на Сирена/Инана. Същото е като с Ицето и Сашето. Навреш ги в кьошето на ринга, следва жалък опит да са жлъчни и след това високомерно оповестяват, че те блокират, защото нямат никакви разумни и логични доводи да оборят опонента.

@Гражданин втори пореден ден циври, че е получил бан за 24 часа.

Аз получих бан за 2 седмици (словом две седмици) заради ето това, първа и единствена обида, веднага санкционирана за две седмици. 

Ти в три последователни поста ме нарече "прасе", получил си бан само за 24 часа и орева форума. И всякакви жалки оправдания защо ме наричаш така, не ти дават право да ме обиждаш във всеки пост. И за десети път казвам, че тези паранои как аз съм някой друг и затова ще ме наричаш с обидното "прасе", са още по-жалък опит да си продължиш с махленските изпълнения.

Skrmbild2023-11-20190708.thumb.png.3b992823c8b4f26ac27141c573ce1356.png

преди 17 минути, parmobil написа:

Няма смисъл да  отговаряш на Сирена/Инана. Същото е като с Ицето и Сашето. Навреш ги в кьошето на ринга, следва жалък опит да са жлъчни и след това високомерно оповестяват, че те блокират, защото нямат никакви разумни и логични доводи да оборят опонента.

Сирен много ме забавлява като сама си признава, че не може да ми стъпи и на малкия пръст. Тия с блокирането колко съм ги слушал и все ме четат.

преди 16 минути, Flashback написа:

@Гражданин втори пореден ден циври, че е получил бан за 24 часа.

Аз получих бан за 2 седмици (словом две седмици) заради ето това, първа и единствена обида, веднага санкционирана за две седмици. 

Ти в три последователни поста ме нарече "прасе", получил си бан само за 24 часа и орева форума. И всякакви жалки оправдания защо ме наричаш така, не ти дават право да ме обиждаш във всеки пост. И за десети път казвам, че тези паранои как аз съм някой друг и затова ще ме наричаш с обидното "прасе", са още по-жалък опит да си продължиш с махленските изпълнения.

Skrmbild2023-11-20190708.thumb.png.3b992823c8b4f26ac27141c573ce1356.png

Ами виж си езиковите средства, аз лично мога да преброя поне три обиди  в мнението ти. "Тъпото", "Долнопробни фейкове", "Лоботомиро", с което обиждаш двама души. Вижда се какво правиш и какви си ги надробил, не виждам за какво се оплакваш? Аз от друга страна предупреждавам с темата за теб, че си доста отмъстителен доклададжия и според мен си опасен кремълски трол.

Ето го другият трол , дойде да подпира "краля " , да не вземе да падне по очи , ако същата тази Сирена / Инана , вземе , че си отпусне перото и го нокаутира на някакъв селски ринг , организиран от авторчето на ревящата тема , в чест на един достоен потребител , опозорил сивото достойнство на "краля на троловете " . 

Искам да Отбележа един съществен Факт , драги зрители и да фокусирам една Отличителна черта на цялата воинска тролска бригада , а именно - Винаги палят фитила на опонентите си с Инфантилни , малоумни твърдения , че са "наврели жертвите си в кьошето на ринга " !

И това всичкото го твърдят паднали в нокаут по очи !!!

Разпрани и свлечени на земята , ама вдигат табелки , че видите ли били "наврели някого в някакво кьоше " !!!

Тези "полуфабрикати " ги ядат само подобни на тяхното умствено развитие , ама детронираните амигдали и на това са доволни. 

преди 19 минути, Гражданин написа:

Сирен много ме забавлява като сама си признава, че не може да ми стъпи и на малкия пръст. Тия с блокирането колко съм ги слушал и все ме четат.

Ами виж си езиковите средства, аз лично мога да преброя поне три обиди  в мнението ти. "Тъпото", "Долнопробни фейкове", "Лоботомиро", с което обиждаш двама души. Вижда се какво правиш и какви си ги надробил, не виждам за какво се оплакваш? Аз от друга страна предупреждавам с темата за теб, че си доста отмъстителен доклададжия и според мен си опасен кремълски трол.

Е, айде обидил съм два души, значи два дена наказание, а не две седмици. 

Ти в три последователни поста се обръщаш към мен с обидното "прасе" и само един ден наказание.

Докладвал съм и "тъп рашистки трол", наказание пак един ден. Това с какво се различава от моята обида, която получи две седмици бан?!

Прочетох жалките обяснения и според твоите разбирания и паранои (ти продължаваш да смяташ, че аз съм друг потребител), имаш пълното право да се обръща към мен с "прасе" и в бъдеще. Аз пък ти казах, че ще те докладвам всеки път!

Аз, след като получих наказание, приех го, че съм виновен и вече се съобразявам какво пиша. Но реших да докладвам всеки, който нарушава правилата, както и мен ме докладват!

Не съм тръгнал да отварям теми и да се жалвам като теб, макар че има за какво - смятам, че наказанието ми беше доста строго, а ти за 24 часа заслужен бан орева орталъка. 

Още в темата за ковид те наврях, другарко. И за глупостите ти с патентите, наночастиците и за измислените резолюции.  

Пък ти си размахвай нарисуваните мечове и въздавай справедливост, джедайке. Не си авторитет.

преди 6 минути, Flashback написа:

Е, айде обидил съм два души, значи два дена наказание, а не две седмици. 

Ти в три последователни поста се обръщаш към мен с обидното "прасе" и само един ден наказание.

Докладвал съм и "тъп рашистки трол", наказание пак един ден. Това с какво се различава от моята обида, която получи две седмици бан?!

Прочетох жалките обяснения и според твоите разбирания и паранои (ти продължаваш да смяташ, че аз съм друг потребител), продължаваш да твърдиш, че имаш пълното право да се обръща към мен с "прасе" и в бъдеще. Аз пък ти казах, че ще те докладвам всеки път!

Аз, след като получих наказание, приех го, че съм виновен и вече се съобразявам какво пиша. Но реших да докладвам всеки, както и мен ме докладват!

Не съм тръгнал да отварям теми и да се жалвам, макар че има за какво - смятам, че наказанието ми беше доста строго, а ти за 24 часа орева орталъка. 

И за това че съм те нарекал шеговито с това, което дава месо за пържоли в чиния според теб заслужавам доклад? Това че докладваш за такива дечковщини не говори ли зле за теб? Не можеш ли вместо това да се аргументираш по темите по-добре вместо да мислиш за стратегии за бягство от отговорност и как да надоносничиш другия? Ето за това е темата, да ти покаже резила в какво се състои. Ако не си разбрал, чуди се още.  И Сирен не можа да ви защити, нищо че ви организира цялата трупа и ви се прави на голяма работа. Виж я само, влезе в темата и стана по-зле! Призна ме за крал вместо да си защити децата.

преди 8 минути, Inana.. написа:

Тези "полуфабрикати " ги ядат само подобни на тяхното умствено развитие , ама детронираните амигдали и на това са доволни. 

Защо ти трябва да се занимаваш с хлапе?

Един като него който може да определи гаменския език на Киров така:

Цитат

Днес баннаха и Иван за това, че човекът има богата езикова култура и яко ги соли и то с основание и пъстри карикатури.

С богата езикова култура!!! Какъв може да е? Ти си умна жена. Няма смисъл. Остави ги както каза да ронят сълзи и сополи! :)

преди 8 минути, ostavime написа:

Не прекалявайте! 

Окей, както виждаш се стараем да опазим добрия тон. Просто преразгледайте решението си да баннете за цял месец Иван. Без него форумът губи колорит, а това трябва да привлича всяка медия, а не да го пъди. Той не е трол, а до тук троловете ви показаха тролските си подбуди за действията си да докладват. Нито са обидени, нито нищо, а както се вижда от последните постове на флаша, той го е направил от чиста спортна злоба, защото бил отнесал бан и той. Вместо да стоят забавните потребители с интересен език, те се ограничават поради недоразумения. Според мен Иван с нищо не пречеше за толква дълъг бан, а ако му следите мненията ще видите, че целта му е била винаги благородна. Да покаже именно с какъв характер са някои тук и да изобличава една фалшива партия и един фалшиви хора, чието изобличаване действа отрезвяващо и добре за всички. Ограничаването на такива хора е вредно, защото сега фалшивите хора ще вземат да си помислят, че са победили истината.

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Ти си умна жена.:)

Ето, вижте как ми говори човека. После аз съм си бил измислял. Баннахте Иван за думата джендър, както той каза, а този Христо, който във всяка тема ни я на джендъри, я на жени си стои да си обижда. Каквото и да е казал Иван, той беше много пъти провокиран. Ето че троловете изпълзяха в тази тема и се показаха с целия си блясък, за да докажат, че съм прав!

преди 19 минути, Гражданин написа:

И за това че съм те нарекал шеговито с това

Ти сериозно ли? 🤣

И други ти казаха, че не звучи шеговито, а като чиста махленска обида.

Аз да съм те наричал някога с подобни епитети?!

И за стотен път ти казвам, че грешиш и нямам нищо общо с друг потребител, каквито постоянни паранои имаш. 

И, да, за разлика от теб, когато бях с бан за две седмици - не си направих нов профил!

Изтърпях си чинно наказанието, без да нарушавам други правила на форума!

Приех, че съм виновен и си взех поука от грешката!

И всичко това ме кара да се замисля кой е "гражданин" и кой "прасе" в случая?!

Умните и културни хора тук във форума са малко и наистина много се дразнят от тъпотиите на разни граждани и селяни и такива, които са се ваксинирали против ковид, ама се перят че още са живи.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Ето, вижте как ми говори човека. После аз съм си бил измислял. Баннахте Иван за думата джендър, както той каза, а този Христо, който във всяка тема ни я на джендъри, я на жени си стои да си обижда. Каквото и да е казал Иван, той беше много пъти провокиран. Ето че троловете изпълзяха в тази тема и се показаха с целия си блясък, за да докажат, че съм прав!

Първо се научи да Четеш !

После да Осмисляш ! 

След това да анализираш и едва тогава да реагираш !!!

Въпросния пост , който цитираш е към МЕН ! 

И Христо не нарича теб "умна жена " , а МЕН ! 

Ама си пролича Инертността да манипулирате чели - недочели постовете на останалите потребители , които ви влияят зле на НС !

Ето заради такива Противни Манипулативни методи ми преляхте Толерантността на мен лично !

преди 2 минути, инж. Велев написа:

Умните и културни хора тук във форума са малко и наистина много се дразнят от тъпотиите на разни граждани и селяни и такива, които са се ваксинирали против ковид, ама се перят че още са живи.

Да се извинявам, че не съм умрял след ваксиниране ли?

Много дребнаво се заяждаш. Имах друго мнение за теб.

току-що, Flashback написа:

Ти сериозно ли? 🤣

И други ти казаха, че не звучи шеговито, а като чиста махленска обида.

Аз да съм те наричал някога с подобни епитети?!

И за стотен път ти казвам, че грешиш и нямам нищо общо с друг потребител, каквито постоянни паранои имаш.

И, да, за разлика от теб, когато бях с бан за две седмици - не си направих нов профил!

Изтърпях си чинно наказанието, без да нарушавам други правила на форума!

Приех, че съм виновен и си взех поука от грешката!

И всичко това ме кара да се замисля кой е "гражданин" и кой "прасе" в случая?!

Много добре знаеш защо те наричат онова дето дава месо на пържоли. Или си ти, или много му приличаш. Мен това толкова не ме вълнуваше колкото подбудите ти да ме докладваш и ти ги доказа с всичко, което изписа до тук. Успяхте да баннете много хора. Личи си че Сирен ви организира, иначе защо влиза тук като майка да ви пази? Ето, виж, докато пиша и тя вече се е изредила да дойде да те защитава. 

преди 14 минути, Hristo52 написа:

Защо ти трябва да се занимаваш с хлапе?

Изобщо не е хлапе , ама това е друга тема. 

Много се кефят , когато другите възприемат Инфантилността им за младежка възраст !

преди 12 минути, Inana.. написа:

Въпросния пост , който цитираш е към МЕН ! 

И Христо не нарича теб "умна жена " , а МЕН ! 

Окей,  права си че към теб е било, но малко повече се развълнувах, защото той така си ми говори. Него и такива като него на много места ни наричат мен и Иван с женски имена. Нека баннат Христо за това, ако е справедливо (не съм го докладвал). Както и да е, твоите миньони на светлината се изложиха днес.

преди 1 минута, parmobil написа:

Имах друго мнение за теб.

И аз.

Дори и да оставим ковида, забелязва се и в други теми опитите ти за манипулация.

преди 8 минути, инж. Велев написа:

И ти какво, не искаш да сме живи ли?

току-що, инж. Велев написа:

Искаш да ходиш пак на гейпарада ли?

Ето го и още един! А вие не вярвате за какво става въпрос! Двамата в темата с едни и същи къде намеци, къде директно към мен вече, обаче баннахте Иван за думата джендър.

преди 2 минути, инж. Велев написа:

И аз.

Дори и да оставим ковида, забелязва се и в други теми опитите ти за манипулация.

Нямам нищо против да посочиш такива.

преди 1 минута, инж. Велев написа:

Искаш да ходиш пак на гейпарада ли?

Ама какво ви става на вас с АСПЕКТ? За каквото и да се говори все на хомосексуалност избивате.

Нея наричам умна жена бе господин @Гражданин Защото е такава!

Ти нито си жена нито се славиш като разсъдлив! Не случайно си ми в списъка. Хайде стига плака точно като малко дете когато плаче за играчка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.