Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с адблокъра на компютъра

Featured Replies

колеги  помагайте трябва ми работеща програма за блокиране на youtube реклами и  от други сайтове

както си бях намерил една нямах никакви проблеми 

но след днешния ъпдейт на google chrome спря да бачка

Chrome е актуален
Версия 120.0.6099.63 (Официално издание), (64 бита)

Adblock plus не бачка

Ublock Origin не бачка

Adguard  не бачка

Adblocker ultimate бачкаше до днес сега веднага го засича 

image.jpeg.b737e438f03e2ea936eff9104df103d1.jpegimage.jpeg.7ad71573afcac78baa9671021c274ae2.jpeg

Черен екран и не тръгва нито един клип 

• Отговори 57
  • Прегледи 9,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

uBlock-а и при мен не работеше, но след следното действие (не ти пречи да пробваш - отнема няколко секунди) проработи. А именно - отваряш Options на ад блокера, отиваш на Filter Lists > Purge all c

• Да и при мен заработи странно но бачка  много благодаря  на всички  дано не се налага пак да си търся нов блокър  гледат само как да си пробутат рекламите и шибания им youtube премиум  да не

• В момента ситуацията е постоянна игра на котка и мишка между разработчика на uBlock Origin от една страна и YouTube от другата. Ей тук е описано какво можеш да направиш; накратко да разкараш всич

Публикувани изображения

Изтриване на Chrome.

И инсталиране на по стара версия от сегашната?

uBlock-а и при мен не работеше, но след следното действие (не ти пречи да пробваш - отнема няколко секунди) проработи. А именно - отваряш Options на ад блокера, отиваш на Filter Lists > Purge all caches и псле Update now. При мен не работеше, след като извърших тая операция припали. При теб може да тръгне, може и да не тръгне, но нищо не ти коства да тестваш.

• Автор

image.png.e3ee03209f578310ece26d64eb3e5ab5.png

Да и при мен заработи странно но бачка 

много благодаря  на всички  дано не се налага пак да си търся нов блокър

гледат само как да си пробутат рекламите и шибания им youtube премиум  да не говоря че е мн шибано във всеки един сайт да виждаш реклами  и само реклами и като цъкнеш на нещо и  пак реклами не се наядоха от реклами

живи и здрави и весели празници радвам се че ви има 

преди 19 минути, transcend92 написа:

направих следните стъпки 

.image.jpeg.36ed3a539d807919b2e29a569f1285a6.jpeg image.thumb.jpeg.a28814bbdf1b6dc85e3e589b035f035b.jpeg

image.thumb.jpeg.acf2e8a10bd41d5b673a99e73a9ee818.jpeg

image.jpeg.bcdf0eddba1292518ad4d8ce2db994c6.jpegimage.thumb.jpeg.aeb26411ce31ee4c0a11b3163015bcfb.jpeg

Работи .

Благодаря !

преди 2 минути, Coco1 написа:

@plmen88 Не знам кое е смешното

Как точно виждаш някой да плати скапания премиум акаунт на тубата, ако ще и левче да е, не 20 лева през Турция?! 

преди 3 минути, plmen88 написа:

Как точно виждаш някой да плати скапания премиум акаунт на тубата, ако ще и левче да е, не 20 лева през Турция?! 

Ако си седиш 24 часа вкъщи и ползваш само тубата на компа с уиндоус, наистина не ти трябва нищо друго.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Ако си седиш 24 часа вкъщи и ползваш само тубата на компа с уиндоус, наистина не ти трябва нищо друго.

Или просто ще потърся решение, както по-горе човека потърси и то работи. Като спре да работи ще потърся следващото.

току-що, plmen88 написа:

Или просто ще потърся решение, както по-горе човека потърси и то работи. Като спре да работи ще потърся следващото.

Тия решения за комп засега стават, но за други устройства и операционни системи не стават. 

В момента ситуацията е постоянна игра на котка и мишка между разработчика на uBlock Origin от една страна и YouTube от другата.

Ей тук е описано какво можеш да направиш; накратко да разкараш всички допълнителни филтри и да видиш дали uBlock filters – Quick fixes се е обновил скоро.

На тази страница можеш да видиш текущо състояние. Ако е червено, значи все още няма нови правила, които блокират текущия скрипт на YouTube; ако е зелено, значи има актуални правила.

преди 1 час, transcend92 написа:

Да и при мен заработи странно но бачка

Не е странно. Това е основна стъпка коментирана няколко пъти и на доста места!

https://www.reddit.com/r/youtube/comments/17r1kvx/how_to_bypass_ads_on_youtube_with_ublock_origin/

Иначе това е цялата тема по въпроса:

https://www.reddit.com/r/uBlockOrigin/comments/17tm9rp/youtube_antiadblock_and_ads_november_12_2023_mega/

преди 2 минути, killchain написа:

На тази страница можеш да видиш текущо състояние. Ако е червено, значи все още няма нови правила, които блокират текущия скрипт на YouTube; ако е зелено, значи има актуални правила.

Да преди 2 часа беше в зелено, сега е в червено, но още не са се показали предупрежденията.

преди 52 минути, plmen88 написа:

Проблема е че плащам един акаунт... Но, целия трафик минава през него и познай - 23 годишен, с на ИИ предложенията на 48 годишен...

Издържах/ме около две седмици.

Да си е....м....

• 5 седмици по-късно...

Не съм забелязал подобни проблеми с uBlock Origin. Виж си настройките, личните правила, избраните списъци, както и дали същите са обновени. Може да избереш Update Now и да рефрешнеш самите списъци.

Ето при мен - и не, не съм едитвал снимката за да манипулирам резултатите!

Image-658.png

преди 3 часа, Т.Христов написа:

Ами uBlock Origin-a гледам, че не спира май доста реклами - рекламите в Тубата си вървят както и в други сайтове-

22.jpg.2ae636c321435e19ce6cfe8bb018370c.jpg

33.jpg.155f7376dd199899f9564e77dec7909a.jpg

в настройките на ублока-филтри-изчисти кеша и обнови филтрите

преди 12 часа, emil644466 написа:

в настройките на ублока-филтри-изчисти кеша и обнови филтрите

И аз това съм писал. А и вече няма опция за Purge на кеша. Заменена е директно с Update Now.

https://github.com/uBlockOrigin/uBlock-issues/discussions/3022

преди 14 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Виж си настройките, личните правила, избраните списъци, както и дали същите са обновени. Може да избереш Update Now и да рефрешнеш самите списъци.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.