Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похарчих 200 лева на вятъра

Featured Replies

Историята е следната - похарчих 200 лева за една жена, разбирахме се и се уважавахме, но в един момент тя ми се отблагодари като ме замени с други хора. Имам чувството, че не ми е благодарна и само ме е използвала.  Не знам какво да направя по въпроса.

• Отговори 110
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• `Tи за 100€ колко пути икаш да таковаш? Развържи кесията!

• Няма такова нещо като "занимава".Върти няколко като тебе.Ти си донор на $$ другия дава бахура.После се появяват нови играчи, и така продължава докато егн-то си каже думата, и се появи по-прясна женска

• Коркодила
    Коркодила

Темата не е фейк. Тука половината ги тресе шизофренията и психозите ги гонят яко на параноя.   Иначе първо. Стига си хленчил като жена , а ми се стегни. Да се оплакваш пред хората е като да

Публикувани изображения

И?
100 кинта е една вечеря с среднодобър ресторант. А ти си и консумирал връзката. Приеми, че не й е добре с теб и продължавай напред. Не задтълбавай в защо и как. Нищо няма да се случи явно.

преди 16 минути, someone_there написа:

Историята е следната - похарчих 200 лева за една жена, разбирахме се и се уважавахме, но в един момент тя ми се отблагодари като ме замени с други хора. Имам чувството, че не ми е благодарна и само ме е използвала.  Не знам какво да направя по въпроса.

Някои хора са харчили много повече по жени и какво от това? Радвай се, че не сте оженили, за да се разведете и в последствие тя да ти вземе половината от всичко.

преди 17 минути, someone_there написа:

`Tи за 100€ колко пути икаш да таковаш? Развържи кесията!

200 кинта са едно голямо нищо  в твоя случай. Слагай си го през **** и следващата.

• Автор

Въпросът е че тя ми взе парите и изчезна при други хора, а като се свързах с нея започна да ме псува и обижда.

Е това вече е предоверяване. Малко ми мяза на курветина (може и да греша). Ако си здраво *опеле отиваш и ги почваш наред. Ако не си, стискаш зъби и продължаваш без тези 200 лева.

преди 5 минути, someone_there написа:

Въпросът е че тя ми взе парите и изчезна при други хора, а като се свързах с нея започна да ме псува и обижда.

И за какво ѝ ги даде? Поиска ти ги и ти ѝ ги даде просто така?

• Автор
преди 1 минута, Гражданин написа:

И за какво ѝ ги даде? Поиска ти ги и ти ѝ ги даде просто така?

Дадох и ги, защото и имах доверие и не очаквах да постъпи по този начин.

преди 1 минута, someone_there написа:

Дадох и ги, защото и имах доверие и не очаквах да постъпи по този начин.

Защо не обясниш повече ами пишеш като бот?

току-що, Гражданин написа:

Не е нужно да обяснява повече. Помислил е, че добросърдечността му ще я вкара в леглото (може би вече му е пуснала) и той щото е добър и наивен и ето...

• Автор
преди 2 минути, Гражданин написа:

Дълго е за обяснение, но същественото е че ми казваше колко много ме обича и никога няма да ме остави и малко след това ме заменя с друг и забравя за мен. 

преди 1 минута, someone_there написа:

Дълго е за обяснение, но същественото е че ми казваше колко много ме обича и никога няма да ме остави и малко след това ме заменя с друг и забравя за мен. 

От колко време "те обича много"?

• Автор
преди 1 минута, plmen88 написа:

От колко време "те обича много"?

Около половин година, след което ме остави заради другия, който често и биеше игнор по 2-3 седмици и малко след това те се разделиха. Тя ме потърси, но започна да се държи лошо с мен и ме обиждаше и обвиняваше,че пак можеше да остана до нея, въпреки това че ме замени с новия. Постоянно спорихме за постъпката и спрямо мен и накрая ме блокна.

преди 56 минути, someone_there написа:

разбирахме се и се уважавахме,

ако си я "уважил" няколко пъти , не си толкова назад с парите😀

преди 6 минути, someone_there написа:

Около половин година, след което ме остави заради другия, който често и биеше игнор по 2-3 седмици и малко след това те се разделиха. Тя ме потърси, но започна да се държи лошо с мен и ме обиждаше и обвиняваше,че пак можеше да остана до нея, въпреки това че ме замени с новия. Постоянно спорихме за постъпката и спрямо мен и накрая ме блокна.

Логика ли търсиш? Няма. Очевидно е постъпила като боклук и няма никакво желание да е с теб. Напий се с приятели и я забрави.

преди 15 минути, someone_there написа:

Тя е била паралелно с двама ви ? И се чудиш ?

Пак с малко, си се отървал.

• Автор
преди 2 минути, Teemo v.3 написа:

Тя е била паралелно с двама ви ? И се чудиш ?

Пак с малко, си се отървал.

Предполагам ,че е искала да се занимава с мен, когато той не и обръща внимание.

преди 8 минути, someone_there написа:

Предполагам ,че е искала да се занимава с мен, когато той не и обръща внимание.

Няма такова нещо като "занимава".Върти няколко като тебе.Ти си донор на $$ другия дава бахура.После се появяват нови играчи, и така продължава докато егн-то си каже думата, и се появи по-прясна женска  конкуренция на пазара.Тогава мърлата става много честна, и се почва търсене на чехльо за семейство.Такъв е кръговрата на живота😀

BTW както писаха по-горе , да се радваш, че само с тези пари си се прецакал.Знам за няколко случая на колеги и познати които стигнаха до съд и болница заради разни любовни триъгълници, създадени от селски пръчки чешещи егото си ,че са много търсени и вървежни.

преди 1 час, someone_there написа:

Историята е следната - похарчих 200 лева за една жена,

преди 1 час, someone_there написа:

Около половин година, след което ме остави

Ако съжаляваш за парите това все пак е около едно кафе на ден!

Сега трябва да похарчиш 200 лева за някоя пр@ститутка в тоя ценови диапазон за да сравниш плюсовете и минусите.

• Автор
преди 25 минути, glen написа:

Ако съжаляваш за парите това все пак е около едно кафе на ден!

За принципа съм най-вече.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.