Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похарчих 200 лева на вятъра

Featured Replies

Само обясни теб за парите ли те е яд, или за нея ?

• Отговори 110
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• `Tи за 100€ колко пути икаш да таковаш? Развържи кесията!

• Няма такова нещо като "занимава".Върти няколко като тебе.Ти си донор на $$ другия дава бахура.После се появяват нови играчи, и така продължава докато егн-то си каже думата, и се появи по-прясна женска

• Коркодила
    Коркодила

Темата не е фейк. Тука половината ги тресе шизофренията и психозите ги гонят яко на параноя.   Иначе първо. Стига си хленчил като жена , а ми се стегни. Да се оплакваш пред хората е като да

Публикувани изображения

преди 33 минути, Коркодила написа:

... Всеки ще те прекара за едно кафе. Дори и най-добрия ти приятел.

Приятел, пффф...

Най-добрата ти приятелка може да ти забие най-големия ...!
Тайландска мъдрост

Тя тая ку*ва така както се е разбръмчала от цвят на цвят ще се чуе и нейната скоро...

Такива пишман отварячки като нея много успешно и бързо си намират майстора

В началните години (2005-2007) се появи тук един "тарикат" , който беше си направил една камара акаунти в различни сайтове и умело се представяше ту за мъж, ту за жена Не пишеше редовно а през неопредрлен период от времи все теми от такъв род. Навърза много народ, докато беше разкрит и освиркан.Най важното беше, че посещаваше и женските сайтове за развлечения. В тази тема има някои сходни с него думи и пасажи с които може да бъде оприличен, но не се наемам със сигурност да давам такъв коментар. Аз пожеже чета голяма чат от форума( изключение правят само няколко теми) съм забелязал че переодически се появява с поредната измишльотина, но е много внимателен за да не го разкрият отново. В темата има някои прилики от поведението му както тук се написа, но той си продължи с "хобито" и последната му беше като че ли преди година и половина - две. Много старите членове на форума, особено някои от тях, веднага ще се досетят за кого става въпрос, но като че ли този не е той съдейки по маниера му на писане. Не ми е работа да го коментирам и не бих се и занимавал с такива фантазьори, но пък ако е някое честно момче, което за пръв път среща мома и си пишат платоническа любов, трябва да му кажа че  цял живот ще е в края на хранителната верига(както казваТео-главата) Или е момче в последния си стадий на пубертета или  най многото да ни гледа сеира, както казва той... Репликите няма да ги пиша, защото част от Вас веднага ще се досетят кого съм имал предвид.
А ако всичко е реална истинба, отново две думи.
Не си губи млади човече времето с глупости и не мисли колко пари си изгубил, защото като минеш 60-те и помислиш за това, със сигурност ще се обесиш, ако си слаб ...в главата! 
На всички ВИ, пожелавам приятно посрещане на новогодишните празници. Вие и вашите семейства да сте живи и здрави и много щастливи хора!

• Автор
преди 27 минути, Swifty1 написа:

Само обясни теб за парите ли те е яд, или за нея ?

Яд ме е,че ми взе едни 200 лева, а в същото време ме нарани, измами и си свали маската ...

Най-вероятно е дала парите на баджанака, при който е отишла след теб. Няма да се притесняваш, ще си намериш друга, която да ти отмъкне 400лв

И да си намери майстора какво? Автора нищо не печели. Ни шутка ни пари. Трябва да се научи да се пази. Във тези времена на сатанизъм и феминизъм много жени си мислят, че могат да се гаврят с мъжкия авторитет и ако не се научи постоянно ще го бомбят.

преди 4 минути, someone_there написа:

Яд ме е,че ме измами и нарани, а в същото време ми взе едни 200 лева ...

Ко нешо...не се давай лесно...

- Скъпи, обиден ли си ми? С две бири ще преглътнеш ли по-лесно обидата?
- Две бутилки водка!
- Ма много си бил раним, бе...

• Автор
преди 6 минути, Коркодила написа:

И да си намери майстора какво? Автора нищо не печели. Ни шутка ни пари. Трябва да се научи да се пази. Във тези времена на сатанизъм и феминизъм много жени си мислят, че могат да се гаврят с мъжкия авторитет и ако не се научи постоянно ще го бомбят.

Тя дори настройва хора против мен и лъже,че е била тормозена от мен, а аз просто и казвах да се постави на моето място... Ако това е тормоз, не знам...

Баси половин година те е работила за 200 кинта?
Кфа е таз аматьорка? Поне върза ли ти?

преди 8 минути, someone_there написа:

Тя дори настройва хора против мен и лъже,че е била тормозена от мен, а аз просто и казвах да се постави на моето място... Ако това е тормоз, не знам...

Епа фърли й един хубав бой поне да има за какво да говори.

преди 13 минути, someone_there написа:

Няма как да се постави на твоето място. Ситият на гладния не вярва... ко ме разбираш...

• Автор
преди 8 минути, lebel написа:

Няма как да се постави на твоето място. Ситият на гладния не вярва... ко ме разбираш...

Еми щом тези дни предаде и най-добрата си приятелка, която направи много за нея и не и е благодарна. Имам чувството,че тя само взима без да дава.

Според мен излиза - че темата ти не е фейк.

На мен не ми стана ясно друго: Защо отново си пускаш тема със съвсем нов акаунт.  В правилата на форума няма такова изискване. Какво толкова те притеснява.

• Автор
преди 3 минути, Колев 74 написа:

На мен не ми стана ясно друго: Защо отново си пускаш тема със съвсем нов акаунт.  В правилата на форума няма такова изискване. Какво толкова те притеснява.

Понякога съм чел разни теми във форума, нямам спомени дали съм имал профил и затова избрах опцията ,,вход с Google " .

преди 2 минути, someone_there написа:

Ще ти цитирам Ал Капоне:

С добра дума и пистолет в ръката може да постигнеш много повече от колкото с добра дума.

На времето най-добрия ми приятел дето от първи клас сме заедно. Той ми е пазил гърба, аз неговия. Скачал е за мен, аз него. Една вечер даже се напихме разрязахме си пръстите на ръцете и станахме кръвни братя и се заклехме във вечно братство. Един ден просто ме изгоря със 100 лева и отказа да ги върне. Тогава в бг една минимална заплата беше 100 лева, аз преглътнах, но след време му направих капан и го изгорях с двеста. От тогава се намразихме, а аз спрях да давам пари на заем. Е давам, ама когато ми заложат нещо, което надхвърля стойността на заема. И с 30% лихва разбира се.

преди 4 минути, Колев 74 написа:

Според мен автора на темата нищо не го притеснява, май теб нещо те притеснява! Обвиняваш го, че е някой си там от миналия век и и , и защо изобщо му се месиш? 

• Автор
преди 1 минута, Коркодила написа:

Ще ти цитирам Ал Капоне:

С добра дума и пистолет в ръката може да постигнеш много повече от колкото с добра дума.

На времето най-добрия ми приятел дето от първи клас сме заедно. Той ми е пазил гърба, аз неговия. Скачал е за мен, аз него. Една вечер даже се напихме разрязахме си пръстите на ръцете и станахме кръвни братя и се заклехме във вечно братство. Един ден просто ме изгоря със 100 лева и отказа да ги върне. Тогава в бг една минимална заплата беше 100 лева, аз преглътнах, но след време му направих капан и го изгорях с двеста. От тогава се намразихме, а аз спрях да давам пари на заем. Е давам, ама когато ми заложат нещо, което надхвърля стойността на заема. И с 30% лихва разбира се.

За съжаление е така, то излиза че лошите хора са по-успешни от добрите, защото ако си добър, само ще те използват, както ми се случи на мен.

преди 1 минута, А.Навални написа:

Според мен автора на темата нищо не го притеснява, май теб нещо те притеснява! Обвиняваш го, че е някой си там от миналия век и и , и защо изобщо му се месиш? 

Някъде да виждаш точно аз да му се меся? Има коментари почти от всички с разни препоръки. От мен няма такъв. Ти, явно си станал и малоумен с тази политика и се чудиш какво още можеш да напишеш. Ако нещо мен ме притеснява, няма да съм тук все още. А тези неща от живота точно ти не ги разбираш, за да се обаждаш. Сега сядай на пейката и чакай ако треньорът те посочи, тогава ще пишеш.

преди 15 минути, Колев 74 написа:

Някъде да виждаш точно аз да му се меся? Има коментари почти от всички с разни препоръки. От мен няма такъв. Ти, явно си станал и малоумен с тази политика и се чудиш какво още можеш да напишеш. Ако нещо мен ме притеснява, няма да съм тук все още. А тези неща от живота точно ти не ги разбираш, за да се обаждаш. Сега сядай на пейката и чакай ако треньорът те посочи, тогава ще пишеш.

Когато някой е болен, редно е да посети лечебно заведение и да изпълни лечението, което му се дава, а не да пише в темите несвързани коментари за потребители от миналия век!

преди 2 минути, someone_there написа:

За съжаление е така, то излиза че лошите хора са по-успешни от добрите, защото ако си добър, само ще те използват, както ми се случи на мен.

Приятел доброто печели само по филмите. Това е измислица на матрицата сиреч хората, които управляват света за да не се бунтуват хората и да правят революции. Спорта също е измислен за силоваците да се хабят там, и да не правят революции. За това, човек трябва да тренира за себе си, да се въоръжи, защото ще настъпи момента когато ще трябва да отговориш с физическа сила за да защитиш своите и на семейството ти интереси. Сега ни успиват със удобства и социални мрежи и лесен живот за да ни направят слаби и неподготвени.

преди 19 минути, Коркодила написа:

Ще ти цитирам Ал Капоне:

Това завучи като история от индийски сериал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.