Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похарчих 200 лева на вятъра

Featured Replies

преди 38 минути, someone_there написа:

За принципа съм най-вече.

Какъв "принцип" с курви?:cantbelieve::giggle1:

• Отговори 110
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• `Tи за 100€ колко пути икаш да таковаш? Развържи кесията!

• Няма такова нещо като "занимава".Върти няколко като тебе.Ти си донор на $$ другия дава бахура.После се появяват нови играчи, и така продължава докато егн-то си каже думата, и се появи по-прясна женска

• Коркодила
    Коркодила

Темата не е фейк. Тука половината ги тресе шизофренията и психозите ги гонят яко на параноя.   Иначе първо. Стига си хленчил като жена , а ми се стегни. Да се оплакваш пред хората е като да

Публикувани изображения

преди 2 часа, someone_there написа:

Дадох и ги, защото и имах доверие и не очаквах да постъпи по този начин.

Кофти. Ти си имал, тя - не... всъщност, за да се получат нещата... трее и тримата да си имате доверие.

Подобна дребна сума се харчи на едно пазарене в Кауфланд.   Младежът нека е благодарен, че не го е разочаровала например след 4-5 години.

преди 5 минути, lebel написа:

Кофти. Ти си имал, тя - не... всъщност, за да се получат нещата... трее и тримата да си имате доверие.

Цялата тема е фейк... Обадих се, колкото да я следя.

------------------------

Подписа ти е ........................ Покъртителен.

току-що, Teemo v.3 написа:

Цялата тема е фейк... Обадих се, колкото да я следя.

------------------------

Подписа ти е ........................ Покъртителен.

И аз мисля, че е фейк. С което не искам да кажа, че нямам доверие на автора.

преди 9 минути, lebel написа:

И аз мисля, че е фейк. С което не искам да кажа, че нямам доверие на автора.

Прилича ми на един... Свинскоподобен. Дотук го определям на признал - 75-80% .  Кога ще си признае на 100% - не се знае.

• Автор

Аз искам тя да ми даде сърцето си или да ми върне парите, но няма как да се разберем, защото ме е блокирала отвсякъде...

преди 11 минути, Teemo v.3 написа:

Прилича ми на един... Свинскоподобен. Дотук го определям на признал - 75-80% .  Кога ще си признае на 100% - не се знае.

Абе... 'зе да преиграва и... аз май ш'си ходя в дрън-дрън-а.

преди 4 минути, lebel написа:

Абе... 'зе да преиграва и... аз май ш'си ходя в дрън-дрън-а.

Колко пъти му казах - не можеш да си скриеш дикцията, колкото и да се мъчиш...

• Автор

Ето тук се вижда как казва едно нещо, само дето след седмица си намира друг и ме заебава.

Screenshot_2023-10-17-09-32-48-898_com.discord.jpg

Screenshot_2023-10-17-09-32-35-586_com.discord.jpg

@someone_thereПич не те знам на колко години си но за 200лв не си струва да се ядосваш. Приеми го все едно си направил подарък на женицата. Аз ако ти кажа мен когато преди 3 години ме изгони бившата, ми жена да си ходя, ще се схванеш и ако трябва да съм честен много добре виждах картинката и за какво става въпрос. И на края точно когато най малко очаквах ме изгони защото и станах неудобен а малко преди това се усети че трудно ме разиграва и виждам за какво става въпрос. Та даже и до ден днешен постоянно ми създава главоболия но това е друга тема за която нямам намерение да споделям или да се жалвам. Просто гледам да не мисля какво е било преди и си гледам живота а от много мислене и вайкане само излишни главоболия и никой не е виновен на другия заради глупостите му които сам си е надробил.

Темата не е фейк. Тука половината ги тресе шизофренията и психозите ги гонят яко на параноя.

Иначе първо. Стига си хленчил като жена , а ми се стегни. Да се оплакваш пред хората е като да кървиш сред акули. Наполеон е казал: ,,Всички жени са курви! Но да не забравяме, че и майка ми е жена.,,

Жените обичат лошите момчета. Сбъркана им е главата. Но ние няма как да го поправим това, защото това е тяхната генетика. По-лесно е да бъдеш гаден. Трябва да ги мачкаш. Обаче не през цялото време, защото ще ти избягат. Трябва да редуваш ласки, мачкане, ласки, мачкане. Ако си шматка, ще те ползват като момче за всичко като нашия съфорумник Белгиеца. На него пари не му взимат обаче човека им построи две къщи на неговата Долсинея, срещу храна и покрив. Дори не му пуска, защото си има любовник и си ходят по почивки, а нашия е куче пазач, пази домът, в замяна има право гледа телевизия и да яде от хладилника.

преди 3 минути, Коркодила написа:

Темата не е фейк.

Знаеш го, защото...

преди 9 минути, someone_there написа:

Ето тук се вижда как казва едно нещо, само дето след седмица си намира друг и ме заебава.

Screenshot_2023-10-17-09-32-48-898_com.discord.jpg

Screenshot_2023-10-17-09-32-35-586_com.discord.jpg

Прелъстен и изоставен преди близо гонина от неграмотна  овца стръвница?!Не се жалвай, черпи!

преди 31 минути, someone_there написа:

Аз искам тя да ми даде сърцето си или да ми върне парите, но няма как да се разберем, защото ме е блокирала отвсякъде...

Аз искам Бугати Широн, нооо... това е животът. Бил си добричък, изцедили са те. Животът продължава.

• Автор
преди 5 минути, qrt написа:

Прелъстен и изоставен преди близо гонина от неграмотна  овца стръвница?!Не се жалвай, черпи!

Това,че е неграмотна изобщо не ми пука, колкото че очевидно ме използваше. И между другото не е единствената неграмотница, колкото и да е тъжно.

преди 16 минути, Коркодила написа:

Темата не е фейк. Тука половината ги тресе шизофренията и психозите ги гонят яко на параноя.

И по какво точно разбра, че не е фейк? 

преди 16 минути, Коркодила написа:

Иначе първо. Стига си хленчил като жена , а ми се стегни. Да се оплакваш пред хората е като да кървиш сред акули. Наполеон е казал: ,,Всички жени са курви! Но да не забравяме, че и майка ми е жена.,,

Жените обичат лошите момчета. Сбъркана им е главата. Но ние няма как да го поправим това, защото това е тяхната генетика. По-лесно е да бъдеш гаден. Трябва да ги мачкаш. Обаче не през цялото време, защото ще ти избягат. Трябва да редуваш ласки, мачкане, ласки, мачкане. Ако си шматка, ще те ползват като момче за всичко като нашия съфорумник Белгиеца. На него пари не му взимат обаче човека им построи две къщи на неговата Долсинея, срещу храна и покрив. Дори не му пуска, защото си има любовник и си ходят по почивки, а нашия е куче пазач, пази домът, в замяна има право гледа телевизия и да яде от хладилника.

Стига глупости! Жените не обичат "лоши момчета". Просто тези които могат да си позволят да са лоши са тези, по които жената би страдала и гонила. Високи, снажни, много добри в леглото и т.н.. А авторът, за да е такъв смотльо, че някаква мурва да му е взела банкнотите и да му се е подиграла или няма и 19 години още, или е яко закъсал. И не знам какво даваш примера с белгийката крава и  тотално нерелевантен. Освен ако не си разбрал и ти, че авторът е смотан и бъдещето му е да се научи да лепи плочки, за да си намери белгийска крава и да и срещу паспорт да ѝ налепи плочките и стане домакиня.

преди 15 минути, someone_there написа:

Това,че е неграмотна изобщо не ми пука, колкото че очевидно ме използваше. И между другото не е единствената неграмотница, колкото и да е тъжно.

Още много пъти ще харчиш по 200 лв.   Стига вече.   Намери си друга по-подходяща.

Чиче, сипи си кана червено. Направи се на мотика и на другия ден изтрезней. Теглиш една пу*ка майна на парите и на тая пача и продължаваш.

Вместо да хленчиш, отиди я хвани тая са гушата и си искай хартиите. Така, ще си върнеш хем достойнството хем хартиите. Аз например давам адресни регистрации под наем. Обаче на всеки клиент искам  и депозит колкото два месеца е цената. Така се застраховам, ако иска да ме прекара. Занимавам се и с други посреднически услуги, но си искам парите напред и в брой. Хем не минават през данъчните, хем няма как някой да ме изпали. Живеем във времена на вълк и мечка. Всеки ще те прекара за едно кафе. Дори и най-добрия ти приятел.

преди 34 минути, someone_there написа:

Това,че е неграмотна изобщо не ми пука

"Акъла идва в главата обикновенно бавно и болезнено"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.