Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похарчих 200 лева на вятъра

Featured Replies

Въй, каква драма.

• Отговори 110
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• `Tи за 100€ колко пути икаш да таковаш? Развържи кесията!

• Няма такова нещо като "занимава".Върти няколко като тебе.Ти си донор на $$ другия дава бахура.После се появяват нови играчи, и така продължава докато егн-то си каже думата, и се появи по-прясна женска

• Коркодила
    Коркодила

Темата не е фейк. Тука половината ги тресе шизофренията и психозите ги гонят яко на параноя.   Иначе първо. Стига си хленчил като жена , а ми се стегни. Да се оплакваш пред хората е като да

Публикувани изображения

• Автор

Помолих приятелите ми да се оправим с нея, но те ми казаха, че не им се занимава с такива глупости.

преди 1 час, Mediterranean написа:

На мъжете така ви се пада.

Па то и на женките ви се падат разни работи.

През миналия век една нашенка, яко надута от тия дето не пускат лесно, сама си легна и си вдигна краката, защото много ѝ се искаше нещо, което сама не можеше да постигне.
Казах ѝ че ще я уредя за каквото ѝ трябва, ама ако преди това ме зарадва веднъж.
Тя се прави че си мисли 10 дена па ме зарадва.
Резултатът от това зарадване беше, че трябваше да си намеря като нея за булка, щото се оказа, че с естествено руса е много по-готино.
А това дето ѝ трябваше на нея не беше възможно да се случи, даже и да съм искал да стане.
Та се е почувствала като измамената камила, ама поне пари не е изгубила.

п.п.
Абе могло да се получи това дето ѝ трябваше, ама ако се е била омъжила за мен и ако е била положила доста усилия с моя помощ. Но тя мерак за мене не е имала точно никакъв, та ми е спестила мизерното живуркане в София цял живот. За което сега съм ѝ много благодарен.

• Автор

Бих искал да ви помоля за съвети какво да направя, за да ми даде сърцето си или да ми върне тези пари, които изхарчих на вятъра. Благодаря предварително.

преди 2 часа, someone_there написа:

Бих искал да ви помоля за съвети какво да направя, за да ми даде сърцето си или да ми върне тези пари, които изхарчих на вятъра. Благодаря предварително.

Ти какво мислиш - да падаш на колене пред нея и да и се молиш да се върне при теб ли?!

Да и сваляш звезди и да и броиш морски пясък ли?!

Един приятелски съвет от мен:  Никога не се унижавай и не падай толкова ниско пред жена ревеейки пред нея да и се молиш при теб да се върне тя!!! Защото никога няма да го постигнеш това - дори и да се върне при теб ще е за малко явно и няма никаква гаранция че след време пак няма да избяга от теб или да те изостави отново!!!

А тези 200 лв  можеш да ги забравиш завинаги и да пиеш една студена вода...

преди 47 минути, цър-вул написа:

За парите - пий една студена вода.

Забравил ли  си да му напишеш за другото или нарочно си го прескочил?

Към питащия: Погледни поста на The Nomad:

Дал ти е точен и ясен отговор. И не се разправяй с нея нито ти, нито твоите приятели щото ако те подгони "баджанака", не ви виждам какво ще правите. Трябва да се сещаш какво съм искал да ти кажа. В днешно време, ако си забелязал, жена не се малтретира. 100% си осъден за деянието си. Където и да си, където и да си тръгнал, в джоба си трябва да имаш една малка пачка с финикийски знаци, щото вече са те отметнали като платежоспособен! По ще ти помогне, отколкото да искаш сърцето и.

• Автор
преди 5 часа, Колев 74 написа:

И не се разправяй с нея нито ти, нито твоите приятели щото ако те подгони "баджанака", не ви виждам какво ще правите. 

То той по някаква причина се е отказал от нея.

преди 1 час, someone_there написа:

То той по някаква причина се е отказал от нея.

Интересно срещу колко кинта... в смисъл... къф е бил курсът тогава. Може и като графика.

Авторе спри да се оплакваш, а си реши нещата като мъж. Давам ти две възможни решения:

а) Отиваш сам ловиш я на тясно и си искаш парите 

б) Приемаш го като житейски урок и продължаваш на пред

c) Приемаш го като все едно сте излезнали на среща не ти е вързала и пак продължаваш на пред.

И пич научи се да поемаш отговорност в тоя живот. Основния виновник си ти. Сега е време да си поемеш последствията. Така ни възпитаваха през комунизма.

преди 4 минути, Коркодила написа:

а) Отиваш сам ловиш я на тясно и си искаш парите

И тя го наплюва и му казва да го ду... Няма доказателство за задължението

Кроки!

Защо му се караш на момчето ? Още е млад и неопитен. Докато се научи и свикне, колко по двеста лева ще профука още. Така се почва бре. 

Даваш му две възможности, а си посочил - 3. Последната явно е като промоция заради загубените 200 лева?

преди 1 минута, цър-вул написа:

И тя го наплюва и му казва да го ду... Няма доказателство за задължението

И като изяде няколко шамара набързо ще ги върне. Но автора няма топки за тая работа и ще хленчи хленчи пък ще спре.

• Автор
преди 8 минути, Коркодила написа:

И като изяде няколко шамара набързо ще ги върне. Но автора няма топки за тая работа и ще хленчи хленчи пък ще спре.

Просто не искам да ме вкара в затвора после.

преди 9 минути, Коркодила написа:

И после ще му вземе поне 3 бона в съда, че в какамангата ще влезе за дребно хулиганство

преди 1 минута, someone_there написа:

Правилно. Отпиши ги тези 200 лева, забрави я и гледай на 4, когато се занимаваш с жена. Едновремешните моми даваха дори и без пари. Важното е, че не си попаднал на скъпия антораж. Приятно посрещане на празника от мен, и да знаеш че нямам нищо лично против теб и съдбата ти.

• Автор
преди 5 минути, Колев 74 написа:

Правилно. Отпиши ги тези 200 лева, забрави я и гледай на 4, когато се занимаваш с жена. Едновремешните моми даваха дори и без пари. Важното е, че не си попаднал на скъпия антораж. Приятно посрещане на празника от мен, и да знаеш че нямам нищо лично против теб и съдбата ти.

За съжаление повечето жени, които познавам са меркантилни. Иначе благодаря, весели празници и от мен!

преди 23 минути, Колев 74 написа:

Кроки!

Защо му се караш на момчето ? Още е млад и неопитен. Докато се научи и свикне, колко по двеста лева ще профука още. Така се почва бре. 

Даваш му две възможности, а си посочил - 3. Последната явно е като промоция заради загубените 200 лева?

Нали това му казвам. Да го приеми като урок, а не да реве!

преди 11 минути, someone_there написа:

Е тамън ще станеш мъж. То вече няма казарма. Или жена…..

Кроки!

Тази тема е хубава за забавления и майтапи, но ти явно не искаш да покажеш  новогодишния си подарък. Ако не пред нас, се излагаш пред Белгиеца с това. Едно време го помолихме и показа русата красавица, а ти се назландисваш. Няма нищо лошо или обидно, да я одобрим и ние. Пък и няма кой, виртуално да ти я отнеме. Я направи един бърз опит, както ни показваш масата с пиячката. Зарадвай ни и нас бре човече, да те запомним с добро! Весели празници и поздрави на булчето

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.