Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похарчих 200 лева на вятъра

Featured Replies

преди 24 минути, Колев 74 написа:

Няма нищо лошо или обидно, да я одобрим и ние.

Такае. Ама аз нямам нужда от хорското одобрение. Хорското одобрение след мойто мойто погребение!

Весели празници и на вас и поздрави на бабата!

• Отговори 110
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• `Tи за 100€ колко пути икаш да таковаш? Развържи кесията!

• Няма такова нещо като "занимава".Върти няколко като тебе.Ти си донор на $$ другия дава бахура.После се появяват нови играчи, и така продължава докато егн-то си каже думата, и се появи по-прясна женска

• Коркодила
    Коркодила

Темата не е фейк. Тука половината ги тресе шизофренията и психозите ги гонят яко на параноя.   Иначе първо. Стига си хленчил като жена , а ми се стегни. Да се оплакваш пред хората е като да

Публикувани изображения

преди 13 часа, someone_there написа:

Бих искал да ви помоля за съвети какво да направя, за да ми даде сърцето си или да ми върне тези пари, които изхарчих на вятъра. Благодаря предварително.

Излъжи я че си получил в наследство къща в Канада от брат на дядо ти. Те там имат право да лишават от наследство дори собствените си деца, та спокойно е могъл тебе да те пише като единствен наследник. Причината на оня дядка е, че собственият му син е станал трансджендър и си е отрязал чрез операция в болница окончателно висулката, та няма как да остави наследство никога.
И сега ти трябват пари за билет до Канада, та да си ти върне твоите 200 кинта.
Трябва да пристигнеш на място там да я продадеш къщата и да се върнеш обратно в България с 1 милион канадски долара, толкова е оценена от нотариуса и има купувач който само чака да отидеш да се разпишеш на нотариалния акт.

Леле как ще те заобича внезапно мърлата използвачка , леле ...
Първо си прибираш парите и после я чукаш колкото тя иска и докато не загрее, че я будалкаш яко с наследството. 

Естествено после ще те намрази яко, не защото ти е върнала твоите 200 пари, ами щото се е била размечтала яко за охолен живот без да работи. Те това ще я заболи много яко, много повече ако я измамиш тя да ти даде 1000 лв и ти не ѝ го върнеш после.

на 24.12.2023 г. в 4:10, grizly написа:

Ти какво мислиш - да падаш на колене пред нея и да и се молиш да се върне при теб ли?!

Да и сваляш звезди и да и броиш морски пясък ли?!

Един приятелски съвет от мен:  Никога не се унижавай и не падай толкова ниско пред жена ревеейки пред нея да и се молиш при теб да се върне тя!!! Защото никога няма да го постигнеш това - дори и да се върне при теб ще е за малко явно и няма никаква гаранция че след време пак няма да избяга от теб или да те изостави отново!!!

А тези 200 лв  можеш да ги забравиш завинаги и да пиеш една студена вода...

Старите хора са казали: Заради пу*ка - пу*ка не ставай.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Вече мина доста време откакто страдам заради нея. Опитах да се запозная с нови хора, опитах и да си намеря нови хобита, но постоянно плача за нея. Мислих си да си намеря дилър,за да си купувам неща, които ще ме успокояват да не мисля за нея, но не знам къде мога да намеря такъв дилър.

преди 42 минути, someone_there написа:

не знам къде мога да намеря такъв дилър.

Форумът не е подходящо място да питаш за дилъри на "неща" :mad:

• Автор

Въпросът е,че не мисля че ще се оправя по друг начин... Все пак сме хора, помагаме си, влизаме в положение...

другият начин е азотна hypoxia както вече се случва в САЩ, само че това дето ще го намериш от новите е принудително, пък ти по желание

за предпочитане е пред адът в който си се засилил да скочиш чрез наркотици

на 21.01.2024 г. в 15:26, someone_there написа:

но постоянно плача за нея.

На колко години си, та хленчиш? Некой тряя ти бие два шамара, та да спреш с цирка.

• 4 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.