Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за 1500$ това добре ли е?

Featured Replies

• Автор
Прочети тестовете на захранвания,където ENERMAX заема 7-о или 9-о място,например в Tomshadware Guide.И точно на мен не ми говори за рендване,тъй като с това си вадя хляба.

Аз прочетох това и съм доволен http://www.driverheaven.net/reviews/enermax535/index.htm,

а тук е самото захранване http://www.enermax.it/scheda_tecnica_alime...20ATX12V%20v2.0

прочети и сравни всяка една точка не казвам че фортрона е лош/моето е такова и то V 2.0 Blustrom500w/ но решихме да го пробваме и енермаха

а тук на какво е способен процесора http://overclockers.ru/hardnews/23309.shtml

Тук се вижда кои по добре се клоква поне на братушките може да се вярва

след промените това се получи мерси на всички

MAINBOARD-ASUS P5B Deluxe, P965, Core2, 2D2-800, Е16 LGA775

CPU P4-CoreDuo,E6600, 2.4/4M/1066, LGA775 BOX

ATI Radeon ASUS-EAX1800XT/2DHTV/512MB, DDR3, PCI-E, VIVO

RAM- CORSAIR-D2 2G, Dual Ch, 2x1GB, 800MHz, Corsair XMS

DVD+/-RW LG 16x, H10AB-Black, Dual Layer

HDD-320GB Seagate Barracuda, 16MB, S-ATA2, 7200.10

MODE COM Middle ATX-Enjoy, black

PSU Enermax AL-056 EG565AX-VH(W) SFMA ATX 12V v2.0 (24P) RING CORE 535W

FDD 1.44 Black panel

Редактирано от zarko (преглед на промените)

• Отговори 61
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Страхотна конфигурация.

Ако имаш пари ти препоръчвам това захранване:

ATX PowerSupply, 700W, Thermaltake, RealPower, Silent, 140mmFan, W0105RE

... не казвам че фортрона е лош/моето е такова и то V 2.0 Blustrom500w/ но решихме да го пробваме и енермаха

Отличен избор! Както казваш не че фортрона е лош но Енермакс си е Енермакс. Не съм сигурен кой точно е вносителят на Tagan, но може да погледнеш и техните модели - това вече е наистина истинско захранване, което си струва всяка стотика дадена за него.

Видеото - можеш да вземеш спокойно една Х1900GT за около 230$ и спестените пари вложи в едно хубаво охлаждане за процесора ;) До излизането на DirectX 10 картата ще е напълно достатъчна за всякакъв род дейности- ревю.

Отличен избор! Както казваш не че фортрона е лош но Енермакс си е Енермакс. Не съм сигурен кой точно е вносителят на Tagan, но може да погледнеш и техните модели - това вече е наистина истинско захранване, което си струва всяка стотика дадена за него.

Видеото - можеш да вземеш спокойно една Х1900GT за около 230$ и спестените пари вложи в едно хубаво охлаждане за процесора :) До излизането на DirectX 10 картата ще е напълно достатъчна за всякакъв род дейности- ревю.

НЕ могат да се сравняват посмъртно с FORTRON.Тук вече се изисква голям опит.

НЕ могат да се сравняват посмъртно с FORTRON.Тук вече се изисква голям опит.

Извинявай, но Fortron са "ширпотребата" на качествените захранвания. Tagan, Seasonic, Antec, ZIPPY, PC Power & Cooling, HIPRO и т.н. са наистина качествени захранвания. С кое се изисква голям опит?

За да познаваш захранванията,ти трябва голям професионален опит.Според теб,защо на Четвърти национален турнир "100 GHz Overclock",почти нямаше друго,освен Fortron?

За да познаваш захранванията,ти трябва голям професионален опит.Според теб,защо на Четвърти национален турнир "100 GHz Overclock",почти нямаше друго,освен Fortron?

Fixt00l искам да те помоля за пореден път да не нападаш по такъв начин потребителите. Колко си компетентен ти, или е некомпетентен другият, има друг начин да покажеш. Специално за Lyudmil съвета ми е да погледнеш набързо темите, в които е участвал и начина, по който отговаря, за да разбереш, че е достатъчно в час и знае какво говори без да се изхвърля и пъчи със знанията и опита си. Другият потребител, който се стремиш във всяка една ситуация да засечеш е Night_Raven, който за кратко време е успял тук да се утвърди със знания и опит. Това че си имате дразги си е ваш проблем, който не интересува никой тук. Можете на ЛС да се псувате и карате колкото си искате, но не разваляйте на хората темите!

Казах го и преди, тук сме за да си помагаме, а не да се дракосваме. С поведението си не помагаш на никой!

Fixt00l искам да те помоля за пореден път да не нападаш по такъв начин потребителите. Колко си компетентен ти, или е некомпетентен другият, има друг начин да покажеш. Специално за Lyudmil съвета ми е да погледнеш набързо темите, в които е участвал и начина, по който отговаря, за да разбереш, че е достатъчно в час и знае какво говори без да се изхвърля и пъчи със знанията и опита си.

Казах го и преди, тук сме за да си помагаме, а не да се дракосваме. С поведението си не помагаш на никой!

Понеже IOVI ме изпревари, искам сериозно да кажа, че именно в тези раздели, където хората като LYUDMIL дават много добри съвети и всички оценяват тяхната компетенция няма да се допусне някой да разваля добрия тон. Fixt00I, не е уместно, когато четеш такива мнения, да си винаги негативно настроен именно че твоето мнение е миродавно. Остави на другите да преценят твоите знания. Или им помагай или не пречи. За такива ЛАКАРДИИ има раздел "Общи приказки". Забележката ми към теб е сериозна. На няколко пъти чета твои постове и се оказва, че само ти си вещия във този форум. Надменността в тези раздели не се толерира а точно обратно.

Ако имах такъв бюджет щях да си взема:

AMD Athlon64(назависимо колко Гхц);

2x1gb RAM

aTi Radeon 9800+

2x1TB HDD

В момента единия ми комп е:

AMD Athlon 2200+

aTi Radeon 9200+

80GB HDD Samsung

256MB RAM

А другия:

AMD Athlon64 3000+

aTi Radeo 9600+

320GB HDD SATA

2x512MB RAM

2x1gb RAM

aTi Radeon 9800+

2x1TB HDD

AMD Athlon 2200+

aTi Radeon 9200+

80GB HDD Samsung

256MB RAM

А другия:

AMD Athlon64 3000+

aTi Radeo 9600+

320GB HDD SATA

2x512MB RAM

:):ill::ph34r:

Човече май не си много в час с хардуера а?

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

2x1gb RAM

aTi Radeon 9800+

2x1TB HDD

AMD Athlon 2200+

aTi Radeon 9200+

80GB HDD Samsung

256MB RAM

А другия:

AMD Athlon64 3000+

aTi Radeo 9600+

320GB HDD SATA

2x512MB RAM

Предполагам че просто си във весело настроение и се шегуваш ,нали :ph34r:

2x1gb RAM

aTi Radeon 9800+

2x1TB HDD

AMD Athlon 2200+

aTi Radeon 9200+

80GB HDD Samsung

256MB RAM

А другия:

AMD Athlon64 3000+

aTi Radeo 9600+

320GB HDD SATA

2x512MB RAM

Ха, човече моята конфигурация с изключение на процесора и тези невероятни 2х1ТВ дискове angry.gif е почти същата. Давай наполовината пари и тя давам.... cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.