Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ние по-зле ли сме от Русия ?

Featured Replies

преди 1 минута, Bubbles написа:

Кой ми се подиграва? 

Попитах те какъв ти е проблема и не ми отговори?

Заяждаш се със мен, ЗАЩО?  

Ако имаш психични проблеми има лечебни заведения за такива като теб! :angry:

• Отговори 140
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Според него е добре, даже ще напише донос за съседа, че е говорил против властта

• Винаги сме били по-зле от Русия! Ходил съм там последно, като дете и още тогава си бяха много по-добре. А сега няма въобще какво да говорим. Това, че в Русия е много добре го потвърди дори Тъкър Карлс

• Т.Христов
    Т.Христов

Публикувани изображения

преди 3 минути, Звяра! написа:

Попитах те какъв ти е проблема и не ми отговори?

Заяждаш се със мен, ЗАЩО?  

Ако имаш психични проблеми има лечебни заведения за такива като теб! :angry:

Е казах ти, няма проблем, беше шега, явно не си я разбрал.

преди 9 минути, Т.Христов написа:

attj

според теб добре ли е да те вкарат в пандиза, ако напишеш в нета, че не одобряваш всичко което става около теб

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

според теб добре ли е да те вкарат в пандиза, ако напишеш в нета, че не одобряваш всичко което става около теб

Според него е добре, даже ще напише донос за съседа, че е говорил против властта

преди 29 минути, lebel написа:

Кофти му е, че в Лил е по-гадно, отколкото в Дзержинск.

Всъщност кофти ми е, че ЕС налива стотици милиарди в една бездънна яма за наша сметка и търти да се въвлече в една война към която няма никакво отношение само за да е в нечия услуга, но това е друг въпрос.

Добро или лошо...зависи коя търсачка използваш. Видяхме според гугъл болниците, само, че Яндекс е на друго мнение

Capture-2.jpg.909f7d2b45c9f4fbaae1fab0b686aefa.jpg

Купувам продукти от "Берьозка" вкусни, особено хляб и колбаси! Хлябът не хваща мухъл като нашия, колбасите са супер вкусни... Та  не знам дали сме по-добре...

Е, далеч съм от мисълта, че всичко в Русия е ОК. Но и в Америка е така....

преди 10 часа, Гражданин написа:

И пак, в коя държава доходите са мизерни, мръсно е, няма пътища, болниците са като от филми на ужасите и т.н.?

Ти къде живееш? В България или на някое друго място?!

Аз в Берьозка руски продукти не видях или са толкоз малко, че съм ги пропуснал, 90% стока от литва, беларус, нашенска стока под тяхна марка.

А и май трябва да бойкотирате Берьозка, собственика не подържа "сво"то.

https://www.mediapool.bg/ruskiyat-sobstvenik-na-beryozka-hitler-pone-izmisli-pretekst-za-voina-news333157.html

А колко българи се лекуват в Русия...Особено тумори, множествена склероза и т.н. Там тези болести се лекуват с успех...Абе....

Винаги сме били по-зле от Русия! Ходил съм там последно, като дете и още тогава си бяха много по-добре. А сега няма въобще какво да говорим. Това, че в Русия е много добре го потвърди дори Тъкър Карлсън, който посети страната за интервюто с Путин, а той дори не сравнява с българските стандарти!

преди 2 часа, чичо Сашо написа:

Добро или лошо...зависи коя търсачка използваш. Видяхме според гугъл болниците, само, че Яндекс е на друго мнение

Capture-2.jpg.909f7d2b45c9f4fbaae1fab0b686aefa.jpg

Купувам продукти от "Берьозка" вкусни, особено хляб и колбаси! Хлябът не хваща мухъл като нашия, колбасите са супер вкусни... Та  не знам дали сме по-добре...

Е, далеч съм от мисълта, че всичко в Русия е ОК. Но и в Америка е така....

:lol6:Че кой ползва Яндекс? Егати нагласените снимки. Ама то ясно, там е важно да се покаже за пред властите и за пред очите на хората лъжата уж да мине. Дай да скрием резултатите в собствената си търсачка, дай да сложим нагласените снимки. Да не ни гледат срамотииите. Типично. Всъщност, често в "тези държави" се случва даже и лъжата да не минава, но просто всички турбо патриоти да са дресирани да се преструват, че това което виждат очите им не е така, че то си има оправдание за ситуацията и т.н.. Сега оправданието е свещената война, веднъж тя да мине и ще почнат да се оправят нещата... Както от стотици години насам, все някога напред в бъдещето нещата ще са по-добре. А като дойде бъдещето, ее, еми то миналото беше хубаво, сега бъдещето малко ще го потърпим, за да дойде по-доброто бъдеще. И така цикълът на ада се затваря. Едно и също столетия наред. В Русия могат да се променят много неща за 5 години, но за 100 години нищо.

Ето я и истината какъв е ужасът в болниците в Русия: https://kaifolog.ru/russia/5305-uzhasy-rossiyskih-bolnic-55-foto.html

Да вземат да спират войните, да опандизят олигархията, да разпродадат няколко яхти от тия за милиарди долари и ей ти къде са няколко чисто нови болници. Ама нейсе, българските патриоти много обичат да дават Русия за пример, явно в мисленето си са някъде и те сведени до дереджето на пасивно поглъщащи случващото се и надяващи се на нищо. Патриотизъм, байряци, паради, алкохол и нищо съществено в живота. Не знам тъжно ли да ми бъде, аз ли да им обяснявам, има ли смисъл, какво да се прави и т.н.. Аз не искам да станем една малка изостанала Русия и се надявам все повече хора да осъзнават какви са нещата там.

преди 28 минути, nikolay1i написа:

Винаги сме били по-зле от Русия! Ходил съм там последно, като дете и още тогава си бяха много по-добре. А сега няма въобще какво да говорим. Това, че в Русия е много добре го потвърди дори Тъкър Карлсън, който посети страната за интервюто с Путин, а той дори не сравнява с българските стандарти!

Защо в руското посолство толкова много се интересувате от калдата.ком?

преди 1 час, чичо Сашо написа:

А колко българи се лекуват в Русия...Особено тумори, множествена склероза и т.н. Там тези болести се лекуват с успех...Абе....

Да, 100% ходят да се лекуват в Русия ей в тия болници:

https://kaifolog.ru/russia/5305-uzhasy-rossiyskih-bolnic-55-foto.html

Вижте в България болниците, които не са частни клиники и вижте и болшинството старчески домове и защитени жилища в какво състояние са!

преди 9 минути, nikolay1i написа:

Вижте в България болниците, които не са частни клиники и вижте и болшинството старчески домове и защитени жилища в какво състояние са!

Много са си добре нещата в България даже! Европейски, чисти, по стандарти, с евросредства. Скоро време не съм видял рушащи се сгради като в Русия, в които да лекуват пациенти.

Не ми обясни кой те праща от руското посолство да пишеш глупости за България и да пренебрегваш как е в Русия, даже да лъжеш че сме по-зле от тях. 

Те нямат пари за храна половината от руснаците, само войни водят, ти ми говориш, че болните им били пет звезди. Нелеп си много, НикАлай! :giggle1: И за тия стотици снимки от линка по-горе към руски болници ли ще отречеш, че са от Русия?

Почти половината от руснаците не могат да покрият разходите си със заплатите, които взимат

https://www.investor.bg/a/515-ikonomika-i-makrodanni/383166-pochti-polovinata-ot-rusnatsite-ne-mogat-da-pokriyat-razhodite-si-sas-zaplatite-koito-vzimat

преди 17 минути, nikolay1i написа:

Наложи ми се преди години да лежа в белодробното на Александровска. Мизерията е голяма... Ако не беше жена ми да ми носи храна, там си умираш от глад. А и готвят...мани. За закуска - чаша чай без захар една филийка, едно комфитюрче и малко парченце сирене! Обяда и вечерята същата работа!Не можеш да се изкъпеш като хората... И трябва да оздравееш нали? :)

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

В България са добре само изцяло чстните клиники. Всички болници и социални заведения, които са с преобладаващ общински - държавен дял, тънат в мизерия и разруха. Същите снимки, които бяха публикувани тук, могат да бъдат заснети и в България и то на много места. България не е само София, Пловдив, Варна и още някои други по големи градове. Разходете се из провинцията. Там разрухата е пълна.

преди 3 минути, nikolay1i написа:

В България са добре само изцяло чстните клиники. Всички болници и социални заведения, които са с преобладаващ общински - държавен дял, тънат в мизерия и разруха. Същите снимки, които бяха публикувани тук, могат да бъдат заснети и в България и то на много места. България не е само София, Пловдив, Варна и още някои други по големи градове. Разходете се из провинцията. Там разрухата е пълна.

НикАлай, а я скажи как в магазините в Рассия? Верна ли что там прадавают храна на кредит?

преди 6 минути, nikolay1i написа:

Че то и в София по държавните и общински болници не е по-различно! Пълна мизеря! Стига ти да се разходиш из двора на "Александровска" и да огледаш сградите  отвън. А за вътре да не говорим. Единствена по-сносна е ВМА.

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

Освен, че сме по-зле от Русия, което е неоспорим фак сме по зле и от държавите в Европа и то с малки изключения, като промерно Македония, Албания. Отдавна и Румъния и Турция са по-добре от нас. 
България има само на картата, иначе България отдавна е превърната в робска колония и донорска държава а скоро и буфер за враждебни бежанци, за справка вижте боевете в София.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.