Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Патриархът почина

Featured Replies

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Половин живот...

е важен за теб, то това е ясно. :) 

НО, вярваш ли в Бог?! Не мисля, защото все нисши страсти те тикат към това което ти ще споделяш тук!!!

Да видя!!! = До къде ти ще стигнеш с твоята наглост!!!

• Отговори 94
  • Прегледи 8,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Троловете нагазиха и в религията, мистиката и езотериката...

• Явно външната атака е против патриотизма и всичко българско. А целта вероятно е да се обезвери и разедини народа, за да не оказва съпротива на колонизаторите. Атакуват се традиционните нрави и об

• Няма как  да знаем, и няма как да преценим, защото всяка преценка е субективна, а и не ни влиза в работата  да съдим кой какъв е бил. Има си Бог, който знае и вижда всичко, и само Той има право да съд

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

Половин живот...с

Мечо, какво ти липсва?! :) 

• Автор
преди 25 минути, dioib написа:

е важен за теб, то това е ясно. :) 

НО, вярваш ли в Бог?! Не мисля, защото все нисши страсти те тикат към това което ти ще споделяш тук!!!

Да видя!!! = До къде ти ще стигнеш с твоята наглост!!!

Не отговори колко трябва да живее патриарха, за да няма национален траур при кончината му? 156 години стигат ли?             Да изразявам мнението си е наглост!? Аз вярвам в БОГ, а не в църквите. НЗ също не го приемам безрезервно. Най-малкото няма източници извън него, които да го потвърждават. Ами ако написаното в него е преправено и/или дописано? Дори оригинал няма. Открих и грешки в него, може да се окаже, че са много повече. Помисли малко...

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не отговори колко трябва да живее патриарха, за да няма национален траур при кончината му? 156 години стигат ли?             Да изразявам мнението си е наглост!? Аз вярвам в БОГ, а не в църквите. НЗ също не го приемам безрезервно. Най-малкото няма източници извън него, които да го потвърждават. Ами ако написаното в него е преправено и/или дописано? Дори оригинал няма. Открих и грешки в него, може да се окаже, че са много повече. Помисли малко...

преди 11 минути, Мечо Хубавеца написа:

преди 15 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не отговори

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Може, може, всичко може...

Мечо, праведен ли си??? :) 

К'во праоеш?  :) 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Не разбирам немски...

Я тоже!!! :) 

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не разбирам немски...

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Законите са врати в полето, които умните хора знаят как да заобикалят...

Умните може и да знаят, но ако ги <хванат> , не могат.

Властодръжците не знаят , но могат , дори да ги <хванат> . Те са <поръчали> вратите в полето.........

• Автор
преди 12 минути, dioib написа:

Мечо, праведен ли си??? :) 

К'во праоеш?  :) 

Я тоже!!! :) 

Ти да не се пробваш да ме сваляш!? Няма да стане, Мечо е хетеро, а и не се дава лесно...Дори да си дама, нямаш шанс...

• Автор
преди 1 час, dioib написа:

Мечо, какво ти липсва?! :) 

Ха наздраве! За здравето на бъдещия патриарх! Дано изкара дълго и да няма скоро траур! Ако ми липсва нещо, ще си поръчам, не ме мисли. :)

преди 7 часа, dioib написа:

Ми, ДА, млад е! К'во??? Това е половин живот. :) 

Уви не ще разбереш защо Бог по-рано го е прибрал при себе си. = Жалко, но факт = Ти не вярваш извън себе си. 

Вечна памет за Неофит Български и Бог да ти прости твоите (НоСър-ски) волни и неволни грехове. Амин

:) 

Замълчи и не ми говори глупости, че трябва и срама да имаш! 

преди 19 часа, laplandetza написа:

За да се покашем Приемственност в Традицията , Традиция на Българска държавност и да се препикае за пореден път , че традиционната българска религия е Тази, а не ислям или нешо друго, особенно римската църква.

Само че., това е на гол тумбак - пуищови - пробит резерват, дори не прогнила държава а резерват, територия за <жътва> , това е в момента и в близките 25 години България.

Принципно религиите трябваше да ги ликвидираме , закъсняхме............... не е нормално да говорим за транс и постхуманизъм, да се готви Трансформация и Нов Носител на интелект............... а още милиарди примитиви да ходят на църква, джамия, храм ........................какво говоря, още има уж заможни простаци, които си честитят <банята> !

Да се покая пред тоя мръшляк ли?! Ти наред ли си? Покайвай се колкото искаш! И си дръжте мръшлявата репигия. Вие не вярвате в БОГ! 

преди 22 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ако почине Бойко ще пиша лоши неща за него и ще се аргументирам с факти. П.п. Ако го доживея това, обещавам да почерпя. :)

Предният си замина на 96 г. Сравнение с него е починал млад. Аз бих искал да попитам на колко години трябва да почине патриархът, че да няма национален траур? Може би трябва да постави световен рекорд от 123 години и тогава няма да го жалят. Ще взема да изпратя едно запитване до премиера...

Това няма значение на колко си е заминал. Човек на 78 години е стар! Това е! 

току-що, Веси Филипова написа:

Сега кой ще стане патриарх. Кой е с най-големи шансове?

Има ли някакво значение това?! 

• Автор
преди 9 минути, Веси Филипова написа:

Сега кой ще стане патриарх. Кой е с най-големи шансове?

Ако бях женен, щях да се кандидатирам аз да я оправя тази църква, ама айде де, отде да знам, че ще се гътне завалията...А, наздраве, за следващия! :)

Може би народът обича поета Недялко Йорданов, заради това, че може да напише такива стихове...

Недялко Йорданов

ЖЕЛЯЗНО ПОГРЕБЕНИЕ

Отиде си най-благият, най-кроткият
със сините очи, с брадата бяла,
с достойната осанка и походка...
И хиляди за сетната раздяла...
И чакаха... Два дена търпеливо
да влязат за последен път при него.
Смирени... И строени мълчаливо,
за да докоснат тялото в ковчега.
...
Народе мой, макар за толкоз кратко
обхванат от една еднаква мъка!
Смъртта дошла е... Вечната загадка...
Заупокой в притихналата църква.
И изведнъж пред хилядите хора...
За сетен път към вечната обител
потегли тежко бронетранспортьора...
Зловещ... Със две оръдия открити.
Той горе – на желязната платформа.
Какво ли му е там... Сега... В ковчега.
Охрана с полицейска униформа.
И цял кордон военни... Пазят Него.
Но от кого... От гледащата нация...
От хилядите хора просълзени...
Кой я измисли тази демонстрация.
Търпим... Мълчим покорни... Примирени...
Участници в това военно шествие.
Защо сега?... Но кой ще отговори?
А може би това е предизвестие,
че утре идват бронетранспортьори.
17 март 2024 г.
преди 5 часа, shishmanovp861 написа:

Коне не намериха ли та теглиха лафета с бронетранспортьор?

на 16.03.2024 г. в 17:27, ivottoshev написа:

С коне не става, защото каруците са забранени в центъра на София и ако се допусне прецедент, братята римляни веднага ще поискат и за техните коне да отпадне забраната :angry: :D

• Автор
преди 8 часа, shishmanovp861 написа:

Коне не намериха ли та теглиха лафета с бронетранспортьор?

Не съм го гледал, но защо бронетранспортьор е теглил? Неофит да не тежи колкото слон? Да не би да са го погребали заедно със златото му? То тежи много? Сега да не се юрнете да разкопавате гроба!? Туй е престъпление по НК!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.