Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сами ли си избрахте религията или някой ви манипулира и ви я наложи?

Featured Replies

преди 12 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ами да, в случая аз съм водещ, не знам защо ти си разбрал друго, но какво лошо да е водеща жената, ако е по-оправна от мъжа?

Водиш кого и как? :) Но по-важно е на къде? 

И да ти напомня: Това, че темата е от теб, то тя не е за теб, и в тоя случай за какъв водещ се считаш? На къде повеждаш темата? На къде тиках и тласкаш децата? Даваш ли им избор или им насаждаш твоя мироглед? 

...

По-темата: Считаш, че родителите не дават право на детето само да си избира религия, но това не е така! (Няма да се повторя. Вече дадох мнение по темата). 

Мечо, може да си хубавец, но виждайки как "водиш" темата си, то не си добър водещ! :) ОК, еретик си. Мнозина млади са такива. Какво като направиш законно нещо което е неморално? 

По-страшното е, че те е страх да и поискаш ръката на въпросната твоя приятелка, защото ако ти каже не, то как това ще докаже, че ти си водещ?! :) 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

преди 12 часа, АСПЕКТ написа:

По-скоро мъжа. Затова Иисус и всички други богове, месии, апостоли, ангели са от мъжки пол.  Или са представени като мъже.

Жената е представена като нещо долно и нечистоплътно създание, подчинено на мъжа. Нещо като куче.

Малък, за Бог е важно човеците да се множат! Да има вечен живот. Те да са господари на този свят и други светове. Лишил ги е от вечен живот на този свят, защото са съгрешили спрямо него. Христос именно от този грях спасява човешкия род като се себежертва в името на техното благо наречено вечен живот. Кой трябва да се жертва в името на децата? Жената ли? => А кой ще роди нови човеци? 

Жената от кои е представена за това, че е нечистоплътна, че е нещо като куче? Само аз ли имам до себе си лъвица? :) (Макар, че е тигрица). :) 

Нека не стигаме до това, че човеците са твари, моля! 

п.п. Въпреки, въпреки и прочие, то статистиката показва, че жените са повече от мъжете, и именно от там някои жени които не получават любов от мъже спретват интриги и пречат на нормалните жени да станат майки.  -> Това обаче е друга тема. :) И друга нечистоплътност. ;) 

• Отговори 125
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да.Да,Прав си.Нарушават им се правата.Радостното е, че в белия свят правата на децата се зачитат тотално. Зачитат се дотам, че дори им се позволява да изберат пола си.Как тъй на клетите дечица ще

• Шиниъд О'Конър реши да се прави на интересна и избра не да е майка и християнка, а да е лесбийка и мюсюлманка(???). Самоуби се след две-три години жалък и смешен живот в този си статус.

• Мечо Хубавеца
    Мечо Хубавеца

Естествено, че сам. Няма кой да ми го наложи...

• Автор
преди 10 часа, dioib написа:

Водиш кого и как? :) Но по-важно е на къде? 

И да ти напомня: Това, че темата е от теб, то тя не е за теб, и в тоя случай за какъв водещ се считаш? На къде повеждаш темата? На къде тиках и тласкаш децата? Даваш ли им избор или им насаждаш твоя мироглед? 

...

По-темата: Считаш, че родителите не дават право на детето само да си избира религия, но това не е така! (Няма да се повторя. Вече дадох мнение по темата). 

Мечо, може да си хубавец, но виждайки как "водиш" темата си, то не си добър водещ! :) ОК, еретик си. Мнозина млади са такива. Какво като направиш законно нещо което е неморално? 

По-страшното е, че те е страх да и поискаш ръката на въпросната твоя приятелка, защото ако ти каже не, то как това ще докаже, че ти си водещ?! :) 

Малък, за Бог е важно човеците да се множат! Да има вечен живот. Те да са господари на този свят и други светове. Лишил ги е от вечен живот на този свят, защото са съгрешили спрямо него. Христос именно от този грях спасява човешкия род като се себежертва в името на техното благо наречено вечен живот. Кой трябва да се жертва в името на децата? Жената ли? => А кой ще роди нови човеци? 

Жената от кои е представена за това, че е нечистоплътна, че е нещо като куче? Само аз ли имам до себе си лъвица? :) (Макар, че е тигрица). :) 

Нека не стигаме до това, че човеците са твари, моля! 

п.п. Въпреки, въпреки и прочие, то статистиката показва, че жените са повече от мъжете, и именно от там някои жени които не получават любов от мъже спретват интриги и пречат на нормалните жени да станат майки.  -> Това обаче е друга тема. :) И друга нечистоплътност. ;) 

Водя към щастлив, здравословен и надявам се дълъг живот... Кой ти каза, че съм еретик? Досега никой поп не ме е анатемосал...Мечо не се дава лесно. От 24 години чака да й предложа брак...като станат 25 може и да го направя....Ти на какво мнение си, да изчакам ли повече?

преди 18 часа, Мечо Хубавеца написа:

От 24 години чака да й предложа брак...като станат 25 може и да го направя....

Това решение сам ли го взе или някой ти го наложи?

преди 46 минути, Мечо Хубавеца написа:

Естествено, че сам. Няма кой да ми го наложи...

Ко ке паиш ако поиска деца като сключите граждански брак?! :) 

п.п. А, представяш ли си, ако забременее, ко ще правиш?! :) 

• Автор
преди 1 час, dioib написа:

Тия неща се правят от двама...обикновено е така...Аз нищо няма да правя, тя ще прави аборт...

• Автор
преди 2 часа, dioib написа:

Искам да те информирам, че и неомъжените жени забременяват. :) Тъй че ги пази, нищо, че не си женен за тях. :)

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Тъй че ги пази, нищо, че не си женен за тях. :)

То, ти като ще я пазиш твоята не ще означава, че ще я опазиш и к'во правиш, ако забременее?! :) 

Не се измъквай от въпроса към теб! Моля!!! :) 

п.п. Ами ако забременее преди да се бракувате? :) => Кой избира да има дете? Ти или тя? :) 

Как ще наложиш твоята воля? :) 

• Автор
преди 1 минута, dioib написа:

То, ти като ще я пазиш твоята не ще означава, че ще я опазиш и к'во правиш, ако забременее?! :) 

Очилата си сложи и едва тогава ме кори. :) Отговорил съм ти. :) Тя ще прави нещо, аз не.

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Очилата си сложи и едва тогава ме кори. :) Отговорил съм ти. :) Тя ще прави нещо, аз не.

Не, не си ми отговорил! :) -> К'во правиш при положение, че забременее не по твоя воля? :) 

• Автор
преди 3 минути, dioib написа:

п.п. Ами ако забременее преди да се бракувате? :) => Кой избира да има дете? Ти или тя? :) 

И двамата трябва да са съгласни за да станат родители....Формално жената може и да не се съобрази и да роди, но ще си го гледа сама...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

И двамата трябва да са съгласни за да станат родители....Формално жената може и да не се съобрази и да роди, но ще си го гледа сама...

О, какво съгласие? :) Формално или не, но ще е факт и в този случай ти к'во ке правиш? Май няма да се ожениш за нея. а? :) 

• Автор
току-що, dioib написа:

Не, не си ми отговорил! :) -> К'во правиш при положение, че забременее не по твоя воля? :) 

Ако не направи аборт ще се разделим. Тя го знае. Все пак моя работа е, да я пазя. Защо ме разпитваш? Аз имам други възгледи за живота, които ти не споделяш...

току-що, dioib написа:

О, какво съгласие? :) Формално или не, но ще е факт и в този случай ти к'во ке правиш? Май няма да се ожениш за нея. а? :) 

Ей, този път позна. :) Жена с дете не ща. :)

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Защо ме разпитваш?

Ти разпитваш другите, но май не желаеш други да те разпитват. = Тук не става въпрос дали ти ще си баща, а тя да има дете не от теб, а от друг. И к'во правиш ти, ако забременее? :)  Без значение дали сте бракувани или не.

Аз имам други възгледи за живота, които ти не споделяш...

Твоите възгледи са на измамник! ОК, но защо въвличаш и жени в схемите си? :) 

Мечо, май не си много умен след като за измами ти трябва жена. :) 

• Автор
преди 15 минути, dioib написа:

Ти разпитваш другите, но май не желаеш други да те разпитват. = Тук не става въпрос дали ти ще си баща, а тя да има дете не от теб, а от друг. И к'во правиш ти, ако забременее? :)  Без значение дали сте бракувани или не.

Твоите възгледи са на измамник! ОК, но защо въвличаш и жени в схемите си? :) 

Мечо, май не си много умен след като за измами ти трябва жена. :) 

ДНК теста показва всичко, който е баща, ще плаща издръжка...Ако не ти харесват принципите ми, имам други...Аз измами не правя. Туй откъде ти хрумна? Май рано днес си се почерпил. :)Намерил съм жена, която също не иска дете. 

Аз измами не правя. Туй откъде ти хрумна?

Мечо, дали правиш измами или не е без значение. Твоите възгледи са на измамник. Принципно измамниците са интелигентни хора. К'во толкова. 

ОК, не си умен. Няма лошо, но прави разлика между възглед и какво правиш. ОК, тя няма как да те измами, че не е от теб, но някой нея ще я измами и ще я оплоди и какво правиш ти в този случай? 

Малко да отговаряш ти! :) 

• Автор
преди 43 минути, dioib написа:

Мечо, дали правиш измами или не е без значение. Твоите възгледи са на измамник. Принципно измамниците са интелигентни хора. К'во толкова. 

ОК, не си умен. Няма лошо, но прави разлика между възглед и какво правиш. ОК, тя няма как да те измами, че не е от теб, но някой нея ще я измами и ще я оплоди и какво правиш ти в този случай? 

Малко да отговаряш ти! :) 

Туй пък отде ти хрумна, че не съм умен....Как направи този извод? Хайде сега ми напиши ти какво ще правиш, ако някои те насили сексуално отзад и ти хареса? :) Стига съм отговарял аз на въпроси. Отговори ти. :)

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

.Как направи този извод?

Аз не правя изводи Мечо. :) 

Питам те:

Тя решава и забременява.

Ако детето е от теб, то какво правиш?

Ако детето не е  от теб, то, какво правиш?

Ще си ли отговорен за нейното раждане или не? Ще я изоставиш ли след като  е родила? = Не ще поемеш грижата за детето което тя е родила!? 

Ако не си умен, то не ще отговориш на въпросите, а ако си умен, то ще докажеш, че манипулираш девойката и тя няма свой избор, а ти я принуждаваш на твоята воля, а това е метод ползван от измамниците. 

Какво толкова те притеснява, че имаш възгледи на измамник? Нали сам избираш какво да си? :) 

По-какъв начин ще наложиш волята си върху приятелката си? Нали по-горе каза, че ти си водещият?! :) - Или си измамник или по-рано ме излъга, т.е. твоята приятелка е водеща и тя те манипулира. :) 

ОК, явно си беден човек. Това ли ти е основния проблем? Ако пък си богат, то явно си попаднал на измамници които ти измъкват парите. 

Какво толкова, че водя разследване и ти мисля доброто? 

• Автор

Аз не правя изводи мечо. :) 

Питам те:

Тя решава и забременява.

Ако детето е от теб, то какво правиш?

Ако детето не е  от теб, то, какво правиш?

Ще си ли отговорен за нейното раждане или не? Ще я изоставиш ли след като  е родила? = Не ще поемеш грижата за детето което тя е родила!? 

Ако не си умен, то не ще отговориш на въпросите, а ако си умен, то ще докажеш, че манипулираш девойката и тя няма свой избор, а ти я принуждаваш на твоята воля, а това е метод ползван от измамниците. 

Какво толкова те притеснява, че имаш възгледи на измамник? Нали сам избираш какво да си? :) 

По-какъв начин ще наложиш волята си върху приятелката си? Нали по-горе каза, че ти си водещия?! :) - Или си измамник или по-рано ме излъга, т.е. твоята приятелка е водеща и тя те манипулира. :) 

ОК, явно си беден човек. Това ли ти е основния проблем? Ако пък си богат, то явно си попаднал на измамници които ти измъкват парите. 

Какво толкова, че водя разследване и ти мисля доброто? 

Колко пъти да отговарям на един и същ въпрос? Започвам да си мисля, че имаш ментални проблеми. С приятелката ми сме се разбрали, че деца няма да имаме.... Ако все пак забременее, ще направи аборт. Ако е от друг забременяла, се разделяме. Осъзна ли ми отговора най-после? 

Ами нямам възгледи на измамник и съм доста заможен човек. Никой не ми измъква парите, дори приятелката ми. Да не би да си ме харесал за зет и затова да се интересуваш толкова много от мен? Пак предупреждавам, че не се давам лесно. :)  

Хайде сега ти отговори, ако си в някоя обществена баня и случайно си изтървеш сапуна и се надупиш да го вземеш и някой се възползва, какво ще правиш? Ще се оплачеш на властите или ще го потърсиш този да отидете друг път на баня заедно? :) Хайде отговори ти, не се стеснявай. :) 

преди 9 часа, Мечо Хубавеца написа:

Колко пъти да отговарям на един и същ въпрос? Започвам да си мисля, че имаш ментални проблеми.

Не става ясно кой е взел решението. = Ако ти си водещият (както каза по-горе), значи мамиш приятелката си, а иначе че тя та мами. 

И не си отговорил на въпросите ми! :) 

Ако детето не е от теб = ОК ще се разделите, но ако е от теб то какво ще направи? Защо я принуждаваш да абортира? Кой ти дава право на власт над нея? Как си я убедил, че човек не трябва да се размножава и да има потомство? 

Всичко това е мисли на примат или измамник. ОК, твар си. но твоя начин на мислене не е на човек! 

ОК, беден си. Това ли ти е проблема? Ако си беден - те разбирам, но ако си богат, то явно тя те манипулира.

НО, и в двата случая говорим за измамни възгледи. Отделно, че това е паразитен начин на мислене. 

И не забравяй, че ти си поставил темата за кой взема сам решението, т.е. ти имаш ментални проблеми. :) 

Аз добре те разбирам, но ти мен не ме разбираш, което пък показва, че не си умен. :) 

Както и да е. Имайте си робската психика. Не ми пречиш, но това не е нормално, не  е праведно, не е по християнско. Аз нямам проблем с еретиците и друго-мислещите, но именно ти наричаш друг, че не е ментално добре.  = Проблематиката е в теб, а не в мен! 

И в този случай - показа, че не си задал темата, за да се види обективната реалност, а за да проповядваш своето нечистоплътно мислене. :) 

• Автор
преди 5 часа, dioib написа:

Не става ясно кой е взел решението. = Ако ти си водещият (както каза по-горе), значи мамиш приятелката си, а иначе че тя та мами. 

И не си отговорил на въпросите ми! :) 

Ако детето не е от теб = ОК ще се разделите, но ако е от теб то какво ще направи? Защо я принуждаваш да абортира? Кой ти дава право на власт над нея? Как си я убедил, че човек не трябва да се размножава и да има потомство? 

Всичко това е мисли на примат или измамник. ОК, твар си. но твоя начин на мислене не е на човек! 

ОК, беден си. Това ли ти е проблема? Ако си беден - те разбирам, но ако си богат, то явно тя те манипулира.

НО, и в двата случая говорим за измамни възгледи. Отделно, че това е паразитен начин на мислене. 

И не забравяй, че ти си поставил темата за кой взема сам решението, т.е. ти имаш ментални проблеми. :) 

Аз добре те разбирам, но ти мен не ме разбираш, което пък показва, че не си умен. :) 

Както и да е. Имайте си робската психика. Не ми пречиш, но това не е нормално, не  е праведно, не е по християнско. Аз нямам проблем с еретиците и друго-мислещите, но именно ти наричаш друг, че не е ментално добре.  = Проблематиката е в теб, а не в мен! 

И в този случай - показа, че не си задал темата, за да се види обективната реалност, а за да проповядваш своето нечистоплътно мислене. :) 

Да, наистина имаш ментални проблеми. Не можеш да разбереш, че има хора и от двата пола, които не искат да имат деца и не е нужно някой да бъде убеждаван да няма деца, тъй като такова му е желанието.         Упорито отказваш да отговориш на въпроса, ако някой мъж те обладае в обществена баня, ще искаш ли да го повтори. Поради що се срамиш да си признаеш питам аз. :)  П.п. Ето нещо по въпроса, който те интересува.   https://bgfundforwomen.org/bg/2021/04/20/za-pravoto-na-izbor-da-niamash-deca/                        

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Да, наистина имаш ментални проблеми.

Мечо, това, че ти имаш ментални проблеми е ясно. :) Друг е въпроса, че мамиш тук и/или в действителността. 

Изказа ти е доволно под всякаква критика, но определено уточни: Ти тук се интересуваш или си, за да насочиш другите към твоя начин на мислене?!

Един човек който се интересува, то се вслушва и в различното мнение на другия или другите, независимо дали е ментално или не. :) 

п.п. Определено лъсна нечистоплътната ти помисъл!!! :) 

• Автор
преди 12 минути, dioib написа:

Мечо, това, че ти имаш ментални проблеми е ясно. :) Друг е въпроса, че мамиш тук и/или в действителността. 

Изказа ти е доволно под всякаква критика, но определено уточни: Ти тук се интересуваш или си, за да насочиш другите към твоя начин на мислене?!

Един човек който се интересува, то се вслушва и в различното мнение на другия или другите, независимо дали е ментално или не. :) 

п.п. Определено лъсна нечистоплътната ти помисъл!!! :) 

Съветът ми да си пиеш редовно хапчетата, а ако нямаш изписани такива да отидеш на психиатър. Сигурен съм, че ще ти помогне. Не се обиждай, но мнението на човек с такива проблеми не ме интересува. Твърде ниска топка си. :)

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

Съветът ми да си пиеш редовно хапчетата, а ако нямаш изписани такива да отидеш на психиатър. Сигурен съм, че ще ти помогне. Не се обиждай, но мнението на човек с такива проблеми не ме интересува. Твърде ниска топка си. :)

Моя съвет е: Ти да посетиш психиатър! :) Това, че си хубав не означава, че си здрав ментално!!! :) 

• Автор

Моя съвет е: Ти да посетиш психиатър! :) Това, че си хубав не означава, че си здрав ментално!!! :) 

Не се безпокой за мен, приятелката ми е психиатър. :)Всеки ден съм с нея. За мен има кой, ако се наложи, но за теб няма кой да се погрижи. А дано да се намери! Пожелавам ти го от сърце! Не ми пиши повече. Няма да отговарям. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.