Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо в България няма облачни услуги за бекъп за краен потребител?

Featured Replies

преди 1 час, Емил Костов написа:

В България няма облачни услуги!

Networx предлагаше локален за мрежата им диск(MyDisk).

преди 10 часа, цър-вул написа:

К'ви облаци искате - Дунавът пресъхва, Черно море тоже... 😎

:offtopic_s:За това са виновни комарите от Руси. :) 

преди 10 часа, Емил Костов написа:

Говориш уникални глупости за пореден път. Моля те стой си в раздела за религия ако обичаш! 

Емо, това е защото никога не ще споделя тук, защото напуснах София преждевременно. = Но, факт е и то защото към тогава някой предпочете да инвестира в лидери, а иначе за две години му бе дадено да ползва безплатна "платформа". 

Основният проблем в безплатните "платформи" е:  Хванаха Twitter да продава данни на разузнавателни агенции | IT.dir.bg

преди 1 час, dioib написа:

:offtopic_s:За това са виновни комарите от Руси. :) 

Емо, това е защото никога не ще споделя тук, защото напуснах София преждевременно. = Но, факт е и то защото към тогава някой предпочете да инвестира в лидери, а иначе за две години му бе дадено да ползва безплатна "платформа". 

Основният проблем в безплатните "платформи" е:  Хванаха Twitter да продава данни на разузнавателни агенции | IT.dir.bg

Няма как да е безплатна платформата. Ти ли ще си отговориш сам на този въпрос или да нахвърлям няколко реда?

преди 9 часа, цър-вул написа:

Networx предлагаше локален за мрежата им диск(MyDisk).

И пак не е българска нито платформата, нито поддръжката.

току-що, Емил Костов написа:

Няма как да е безплатна платформата. Ти ли ще си отговориш сам на този въпрос или да нахвърлям няколко реда?

Знам, че няма как, но зависи от целевата група към която е насочена, а извън това да има и нещо с идеална цел. 

Примерно: Навремето един "батко" предложи да се създаде геймърски клуб, за да се осигурят приходи, а зад това да има и звено което да разработва софтуер. Уви този който трябваше да финансира това го интересуваше бързата печалба и предпочете друг бранш. 

Кратко: В момента в България се получава подобно нещо ->  По-сгодно е да се инвестира в криптовалута, а не в облачни услуги. 

Емо, я по-добре идвай с лопатата и докато ми/ме копаеш ке се разберем. :) Иначе отново ке ви говоря глупости. :) 

Мир вам. Амин

:offtopic_s:Бегам си на е-бекта, че мен ме чака! Оставям ви на покой, до утре сутрин. :) 

преди 18 минути, dioib написа:

Знам, че няма как, но зависи от целевата група към която е насочена, а извън това да има и нещо с идеална цел. 

Примерно: Навремето един "батко" предложи да се създаде геймърски клуб, за да се осигурят приходи, а зад това да има и звено което да разработва софтуер. Уви този който трябваше да финансира това го интересуваше бързата печалба и предпочете друг бранш. 

Кратко: В момента в България се получава подобно нещо ->  По-сгодно е да се инвестира в криптовалута, а не в облачни услуги. 

Емо, я по-добре идвай с лопатата и докато ми/ме копаеш ке се разберем. :) Иначе отново ке ви говоря глупости. :) 

Мир вам. Амин

:offtopic_s:Бегам си на е-бекта, че мен ме чака! Оставям ви на покой, до утре сутрин. :) 

Няма смисъл да се инвестира в облачни услуги. Топлата вода е открита. И а стига с тая лопата. Образно го казвам, макар че ме ядосваш понякога. То ако е за копане има кои да се прибиват с нея.

Не знам от какво се оплаквате.

2ded3b5618d0a8a352e91ba251d29ccc.jpg

+200 ГБ стоимость в месяц 108 ₽
+1 ТБ стоимость в месяц 191 ₽
Та терабайт е примерно 4 лв за месец.

Ако разгледате отваря се прозорец за плащане с банкова карта.

Аз не плащам нищо - на първия прозорец имам бая свободни. И може и още при мобилна услуга  - някъде към + 20 - 50 беше. който иска намира начин. Аз си платих 2 лиценза Dr.Web по 4 години за по 1000 рубли всеки - имаше и такава промо акция. Иначе годишната е повече.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.