Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Устройство за гледането на видео с помощта на USB ?

Featured Replies

Какво стана с този приемник, който си бил закупил - Нео DVB T?

Ако е наличен и изправен, с него и подходящ монитор би могъл да гледаш филми от флашка.

• Отговори 91
  • Прегледи 7,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лаптоп, като ангажимент ще имаш да го носиш със себе си.

• цър-вул
    цър-вул

А на какво ще се гледа? Много неизвестни има в задачката. Ако е на някой телевизор с ЕЛТ... Ако е на смарт TV, бодеш USB носителя(аз бих предпочел да е външен диск, а не флашка).

• цър-вул
    цър-вул

Най-после се появи инфо за устройството за визуализиране. Т.е., че няма такова. @Optium, грабвай един TCL от Технополис примерно и ще си решиш проблема евтинко. Да беше сглобил заглавие "Търся тел

преди 1 час, Optium написа:

Например, да се ползва за случая само подходящ за целта монитор,

който работи с определени видео и звукови формати !

За да не се ангажирам с телевизор, който никога няма да работи

на аналагова или цифрова телевизия в това село!

И защо кодека на видеото трябва да бъде h265, а не например по-стария - H.264(AVC) ?

Освен това USB-то за да бъде разпознато от телевизора не трябва да бъде с опер. система

NTSC, ами с по–старата - FAT32 ?

Това не са обикновенни въпроси, а такива на които могат да дадат компетентни отговори,

предимно специалисти !

Бисер след бисер... 

Освен това USB-то за да бъде разпознато от телевизора не трябва да бъде с опер. система

NTSC, ами с по–старата - FAT32 ?

Ти изобщо вдяваш ли за какво пишеш, или просто сега трябва да йраниш кокошките в кърника, и петела нешо ти е казал?

Най ще ви е спокойно лаптоп към тв според мен. Много по хитро е защото вече имаме умна опер. с-ма и елеминираме проблем със суб файловете. А голата флашка си е голя няма софтуер няма нищо и я чете я не чете. Лаптопа си е съвсем културно да е с вас и от там да възпроизвеждате вече с кабел или как намерите за добре.

Scart RGB RCA S-Video Audio To USB DVR Adapter MPEG Editor Recorder | eBay

s-l960.jpg

Ъспех! 

п.п. Може би в БГ ке го намериш такова!

преди 6 часа, Gangosa написа:

А голата флашка си е голя няма софтуер няма нищо и я чете я не чете.

Всъщност не му трябва нищо ... бръква в джоба си ... не този ... в другия къде държи телефона си - вижда какъв модел е, какъв порт има и си взема памет която може да свързва или направо максималната по обем карта памет - всеки смарт телефон ще се справи с видеата (все пак трябва да знае какво да сваля), лесно се носи, трудно ще му го откраднат ако му е все в джоба. Инвестицията ще е 30-40 лв. за памет или карта.

Аз пък само телефона си ползвам. Има 512ГБ сторидж и го ползвам като флаш памет - нафулил съм го с к'во ли не ... и филми. Кеф ми каствам на ТВ и гледам ТВ онлайн BBOX или ЕОН или филми, мюзик тубата и пр., като прехвърлям на часовника обажданията!

преди 15 часа, цър-вул написа:

НИКОЙ монитор, ако не е комбо с TV,  не може да работи с файлове формати

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ @цър-вул един път да те хвана да не знаеш нещо :) 

Самсунг отдавна пуснаха смарт монитор/тв - идеален за целта на автора и е евтин. Ще може да гледа филми през флашки и през интернет(ако има)

Смарт монитор Samsung - 32CM500, 32", FHD, VA, USB Hub ТОП цена | Ozone.bg  

Най ниска цена без нужда от интернет: 

1. Разопакован ТВ от ЕМАГ несмарт за 130-150 лв 22 инча FHD или 32инча HD - няма нужда от интернет - ще има тунер за 5те  безплатни ефирни канала и медия браузър за някои видове формати записани на външна УСБ памет, ако се вземе от Алиекспрес андроид компютър 30-40 лв ще чете с КОДИ всичко, наскоро имаше Андроид стикове за по 10$.

2. Втора употреба екран, монитор или ТВ с VGA или ХДМИ - от битак, продавалник и т.н. за 50-70 лв - за съжаление повечето са без DVB-T2 за ефирните телевизии + андроид компютър 30-40 лв

3. ГОЛЯМ, тежък(няма да го крадат) и работещ CRT monitor/ някои ги подаряват/ с VGA, преходник ХДМИ - VGA за 4-5 лв, андроид компютър 30-40 лв, но липсва ефирна ТВ

• Автор

Благодаря ви момчета, че ми дадохте тези професионални съвети !

Искам да споделя идеята с вас, дали този почти неизползван по-стар модел телевизор

PHILIPS mod.20PFL3403/10 (който ми подаряват), след като към него могат да се купят

допълнителни у-ства, би ли могъл да ми свърши работа ?

А именно да си го закарам в къщата на жена ми в провинцията и на него да мога да си

пускам, ПРЕДВАРИТЕЛНО свалени от мен, с помощта на торентите филми и музикални програми

/първо качество/, като по този начин им плюя в лицето на всички събрани в БНТ, БТВ и НОВА

подлеци и нагждачи със заплати от 10 000 лева и нагоре ...месечно:

PHILIPS mod.20PFL3403/10

преди 5 минути, Optium написа:

Искам да споделя идеята с вас, дали този почти неизползван по-стар модел телевизор

PHILIPS mod.20PFL3403/10 (който ми подаряват), след като към него могат да се купят

А именно да си го закарам в къщата на жена ми в провинцията и на него да мога да си

пускам, ПРЕДВАРИТЕЛНО свалени от мен, с помощта на торентите филми и музикални програми

/първо качество/, като по този начин им плюя в лицето на всички събрани в БНТ, БТВ и НОВА

PHILIPS mod.20PFL3403/10

НЕ!

преди 3 минути, Optium написа:

PHILIPS mod.20PFL3403/10

Явно някой много те мрази щом ти подарява този почти неизползваем телевизор...

Между другото - с подобни разсъждения:

преди 17 минути, Optium написа:

като по този начин им плюя в лицето на всички събрани в БНТ, БТВ и НОВА

до никъде няма да стигнеш и никога няма да ползваш нормални услуги!

Оправяй се - баси извади едни 500-600 лева от бурканите, бе

Моето професионално мнение е, че - да, може да ти свърши работа!

Само трябва към него някой да ти подари и някакъв слаб компютър, с клавиатура и мишка, и спокойно можеш да се наслаждаваш на филми и музикални програми /първо качество/, на изключителната разделителна способност от 640х480 пиксела. Тоест - с качеството на Първа и Втора програма от 80-те години на 20-век. 

По този начин ще плюеш в лицето на всички, които се опитват да измъкнат парите ти, като се опитват да ти пробутват разни съвременни технологии :D 

Все още някъде имам един IBM Thinkpad 600...До преди 10 години работеше и от тогава не е пускан...Може и да му свърши работа за първо качество мп3 и филми на ниска резолюция...

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

• Автор
преди 8 часа, Belefor написа:

Самсунг отдавна пуснаха смарт монитор/тв - идеален за целта на автора и е евтин. Ще може да гледа филми през флашки и през интернет(ако има)

Смарт монитор Samsung - 32CM500, 32", FHD, VA, USB Hub ТОП цена | Ozone.bg  

Г-не идеята която ми давате за закупуването на смарт монитор, ми се струва много интересна и привлекателна !

Прегледах я най-внимателно, но факта че е 32 инчов ме притеснява, тъй като подобен голям екран не ми е нужен .

Прегледах 22 инчовите (които ме устройват идеално), но те нямат същите технически показатели като ...32 инчовия ?

Къде да ги търся, тогава !?

преди 9 часа, Optium написа:

Г-не идеята която ми давате за закупуването на смарт монитор, ми се струва много интересна и привлекателна !

Прегледах я най-внимателно, но факта че е 32 инчов ме притеснява, тъй като подобен голям екран не ми е нужен .

Прегледах 22 инчовите (които ме устройват идеално), но те нямат същите технически показатели като ...32 инчовия ?

Къде да ги търся, тогава !?

Има 27 инчов но цената е по голяма защото не е на спешъл...

Монитор Samsung - Smart M5 27CM500, 27'', FHD, VA, Anti-Glare, черен ТОП цена | Ozone.bg

Този който ти предложих е идеален и на отлична цена! Как можеш да кажеш за телевизор/монитор , че 32 инча е голям - не разбирам......

Монитор 27" Samsung M5 Smart 27CM500 - LS27CM500EUXDU LS27CM500EUXDU - на топ цена - Ardes.bg малко по евтин от горния

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.