Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя ще бъде първа политическа сила това лято?

Коя ще бъде първа политическа сила това лято? 23 гласували потребители

1. 1. Коя ще е първа политическа сила това лято?

• ГЕРБ
      52%
    • Възраждане
      47%
    • ППДБ
      0%
      0

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 7.06.2024 at 20:59

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Чичко(или лелко?) ползва пропагандни клишета. Всъщност, не е много сигурно, дали просто не ни сервира тази риторика, която ни беше сготвена, или поне донесена от ран и ът и вероятно и до днес му я пращат по радиото от фашингтон, непроменена, щото мързела в държавната администрация и на сащ е пословичен и там се раздвижват само ако трябва да глобяват и прибират нещо под масата.

На прост човек какво се набиваше? Риторичен въпрос, но така става като си за БКП цял живот.

• Отговори 197
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Точно така, господарите от посолството ще наредят коя удобна за тях подлизурска партийка да се окаже след ала бала , че уж е спечелила честно изборите.

• Наистина си много досаден с това вечно подканяне да ти гласуваме в анкетите.  Човек би си помислил, че заплатата ти зависи от това!  А най-странното е, че ти никога не гласуваш в собствените

• Гражданино, не получих отговор на въпроса защо се срамуваш да признаеш, че си привърженик на неможачите от ПП-ДБ?! Толкоз некадърни смотаняци отдавна не е имало на българската политическа сцена,

преди 1 минута, Гражданин написа:

..

При всяко допитване трябва да се включи и П.П.С. - Партията на Празните Столове😀 Слагай в <анкетат> и ще гласувам!

преди 3 минути, Гражданин написа:

На прост човек какво се набиваше? Риторичен въпрос, но така става като си за БКП цял живот.

Аха, виж как са му го набили оня от Д.С - добрите сили  и онзи от СС -ес-ес  -позеленяли кафеви <демократи>/

Онзи бе, от тарлелик, терлик, перелик.... къв беше там умноуспял , попреял-оня бе, кметчето- гладкоизбръснаттото.........😀 Тоя нищо обшо няма с БКП, до девето коляно борец срещу комунизЪмТ.......😀..................... спецофф дали му го е набил........печата от НАП?

преди 3 минути, laplandetza написа:

При всяко допитване трябва да се включи и П.П.С. - Партията на Празните Столове😀 Слагай в <анкетат> и ще гласувам!

Няма такава партия. Целта на анкетата не е да има отговор за тия дето са "ми не знам, не се интересувам, все ми е тая", те въобще не ме вълнуват.

Гражданина е направил анкетата за да се избъзика с част от потребителите.

Задал е анкетата си -Коя ще бъде първа политическа сила това лято? Според социологията ще бъде ГЕРБ ,което не е сложно да се установи и без социология. Ако беше задал въпроса в анкетата си - Коя партия искате да бъде първа политическа сила? Щеше да получи други отговори и друг ред в галсуването в анкетата. Но това на кого какво му се иска от друга страна няма никакво значение. Лично за мен коя ще е партията първа ,втора или трета няма значение ,ако те всички отсотяват националият ни интерес ,а не друг и работят за подобряване живота на нас избирателите им.

В заключеие, темата е поредната без смисъл ,но пък е следващата за водене на политически спорове.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Няма такава партия. Целта на анкетата не е да има отговор за тия дето са "ми не знам, не се интересувам, все ми е тая", те въобще не ме вълнуват.

Има такава, нерегистрирана- най-голямата и мощна партия. Няма незнам, не се интересувам има , много По-здрави на ............. за всички от Псевдодемократичната театрална трупа.😀

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Граждаина е направил анкетата за да се избъзика с част от потребителите.

Задал е анкетата си -Коя ще бъде първа политическа сила това лято? Според социологията ще бъде ГЕРБ ,което не е сложно да се установи и без социология. Ако беше задал въпроса в анкетата си - Коя партия искате да бъде първа политическа сила? Щеше да получи други отговори и друг ред в галсуването в анкетата. Но това на кого какво му се иска от друга страна няма никакво значение. Лично за мен коя ще е партията първа ,втора или трета няма значение ,ако те всички отсотяват националият ни интерес ,а не друг и работят за подобряване живота на нас избирателите им.

В заключеие, темата е поредната без смисъл ,но пък е следващата за водене на политически спорове.

Хайде гласувай, писал съм по-горе до @Gaming_Solutions че в анкетата може да гласуваш за когото си искаш, стига да се обосновеш и може да е и в двата случая. Дали ще е защото смяташ, че някой ще победи, или защото искаш да подкрепиш някоя от тези партии можеш да го обясниш в коментарите. И не се бъзикам освен ако съответния човек не става за бъзик.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

.... Лично за мен коя ще е партията първа ,втора или трета няма значение ,ако те всички отсотяват националият ни интерес ,а не друг и работят за подобряване живота на нас избирателите им.

...

Поти всички се репчат , че са точно Това, но всъщност никоя не е Това!. Тогава?...........................ако се промени конституцията и имаш институционализирана <партия> П.П.С.- не би ли гласувал в тази ситуация За- Празен стол в парламента?

преди 1 час, Гражданин написа:

Въпрост си е баш на място! Избори идват и това ще са първите три партии, така че нека всеки гласува както намери за добре и ще видим след изборите как са класирани партиите и дали ще има изненади.

Дали ще са първите 3 партий не се знае. Или ти знеш нещо от кухнята?

Според проучване от вчера май, първите три са: гроб, ппдб(лгбт) и  турчолята

току-що, Гражданин написа:

Хайде гласувай, писал съм по-горе до @Gaming_Solutions че в анкетата може да гласуваш за когото си искаш, стига да се обосновеш и може да е и в двата случая. Дали ще е защото смяташ, че някой ще победи, или защото искаш да подкрепиш някоя от тези партии можеш да го обясниш в коментарите. И не се бъзикам освен ако съответния човек не става за бъзик.

Никой няма да победи , ако има под 45 процента гласували, никой от назначените партии. Победата ще е за Здравия разум- Не на  Сегашните Елити и тяхната система.

преди 3 минути, laplandetza написа:

Поти всички се репчат , че са точно Това, но всъщност никоя не е Това!. Тогава?...........................ако се промени конституцията и имаш институционализирана <партия> П.П.С.- не би ли гласувал в тази ситуация За- Празен стол в парламента?

Бих глсувал само на 100% мажоритарен вот :)

преди 1 час, laplandetza написа:

Никой няма да победи , ако има под 45 процента гласували, никой от назначените партии. Победата ще е за Здравия разум- Не на  Сегашните Елити и тяхната система.

И 1% да са гласували им стига. За съжаление няма правило както при президенските 50+ 1

преди 3 минути, hjhj написа:

Изказването ти е както хомофобско, така и расистко. Дали не нарушаваш правилата на форума?

преди 19 минути, hjhj написа:

Няма кухня тук, това ще са първите три партии и всеки го знае. Няма ни една друга на хоризонта дето ще се намърда след първите 3. ДПС нямат нужда да са в топ 3, те са с твърд електорат и е лесно за предвиждане, че едва ли ще дръпнат напред. Колкото имаха, толкова ще имат и сега. БСП ще се борят за живота си и ще имат може би 6 - 8/9 %, ИТН може и да бъдат измесетени от някоя друга току-що излюпена партия като тая на Ивелин. Черепа ще вземе 1,1 до 2% и т.н.. разни малки партии, които си остават навън. Възраждане може и да са втори с около 45 - 50 депутата колкото и да не ми се иска, но хубавото на това е, че с повече маймуни на клона ще се види, че не са способни на нищо и ще намалеят рязко като ИТН след пика си на следващите възможни избори. ППДБ може би ще са с около 35 или под 40 места.

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Изказването ти е както хомофобско, така и расистко. Дали не нарушаваш правилата на форума?

С какво изказването ми засяга някой?

преди 7 минути, hjhj написа:

С какво изказването ми засяга някой?

Изказването ти е глупаво и повърхностно, едва ли би засегнало някой. 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

току-що, Gaming_Solutions написа:

Изказването ти е глупаво, едва ли би засегнало някой. 

Очевидно е засегнало теб😀

Да ме засегне не, да ме разочарова от нивото - да

Гледай ква е темата- питат за кирчУ, кокорчо, дебелян, академика от банкя, копейката, малкия педя човек , гнома-мнома, парапетната,хидруту................... принизяване-принизяване - да се натъкмим на Нивото😀

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Да ме засегне не, да ме разочарова от нивото - да

Явно нивото ти е доста ниско. Но какво от това. На мен не ми дреме. Всеки си преценява за него си. Явно симпатизант на някой от трите партий и се засягаш. Но проблема си е твой.  Приемай нещата повече с усмивка, отколкото с подскачане.

току-що, hjhj написа:

Явно нивото ти е доста ниско. Но какво от това. На мен не ми дреме. Всеки си преценява за него си. Явно симпатизант на някой от трите партий и се засягаш. Но проблема си е твой.  Приемай нещата повече с усмивка, отколкото с подскачане.

Кога ще се научите кога се ползва "и" и "й"?

току-що, hjhj написа:

... Приемай нещата повече с усмивка, отколкото с подскачане.

Подскачяшите в <другата тема> за сърцето и умирането😀

току-що, Гражданин написа:

Кога ще се научите кога се ползва "и" и "й"?

и кога Х и без Х - ноХче, уй или уИ..., апнал арно урката😀

преди 2 минути, hjhj написа:

Този Партий някакъв римски пълководец ли е?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Този Партий някакъв римски пълководец ли е?

ми не бил партий - па бил Парий на Посолството😀

Още от ала-бала, абра-кадабра, сим-саладим, шменти капели, джиджи-биджи........😀

<<<<

ИЗВЪНРЕДНО! СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕ НА MEDIAMALL.IFO И АФЕРА АКЦИЯ НА ДАНС В АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ, АРЕСТУВАХА ШЕФА НА IT ОТДЕЛА ЗА САБОТАЖ!

MITNICA0891.jpg

Снощи късно АФЕРА И МЕДИАМОЛ.ИНФО публикуваха:

САБОТАЖ В АГЕНЦИЯ „МИТНИЦИ“! СПИРА ЦЕНТРАЛНИЯ СОФТУЕР. „СЛУЧАЙНО“ НА СМЯНА Е ШЕФ, БЛИЗЪК ДО АРЕСТУВАНИТЕ КОНТРАБАНДИСТИ. В МОМЕНТА ДО ОДРИН НА ПАРКИНГ СТОЯТ 15 КАМИОНА С КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ

След разследването на MEDIAMALL, в момента е задържан шефа на IT отделаСлед вчерашните разкрития на MEDIAMALL, в момента  агенти на ДАНС отново са в Агенция “Митници”.

По наша информация службата разследва вчерашния случай на саботаж, при който цял ден случайно или не, не работеше електронната система на митниците.

Според информация на MEDIAMALL, в момента е задържан шефа на IT отдела на Агенция “Митници” Кольо Колев.

Нека припомним, че вчера вечерта MEDIAMALL написа, че дейността на Агенция “Митници” бе саботирана, като единствено благодарение на своевременните действия на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, беше предотвратена мощна контрабандна акция през границата.

Айде , ши има обява в калдатата - Търси се шефф на отдела ИИ.-агенция митници- позицията е постоянна, ма за малко😀- до следващия <токов удар>

България е дала своя сериозен принос в световната философия и политика. Имаме два от едни от най-светлите философо-политически умове

-Единия написа <Фашизма> , а другия изписа  фашизма на фактура и го осребри!😀

преди 12 минути, laplandetza написа:

ми не бил партий - па бил Парий на Посолството😀

Още от ала-бала, абра-кадабра, сим-саладим, шменти капели, джиджи-биджи........😀

<<<<

ИЗВЪНРЕДНО! бла бла бла

Четеш медиамол на Бареков ли? 🤣

Четеш медиамол на Бареков ли? 🤣

Чета бюлетина за нивото на <демокрация>  от радиоточката- <народната>милиция

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.