Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя ще бъде първа политическа сила това лято?

Коя ще бъде първа политическа сила това лято? 23 гласували потребители

1. 1. Коя ще е първа политическа сила това лято?

• ГЕРБ
      52%
    • Възраждане
      47%
    • ППДБ
      0%
      0

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 7.06.2024 at 20:59

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Защо в анкетата няма БСП ? Невъзможно ли е да са те първа политическа сила или втора или трета ?

Ти сериозно ли?:cantbelieve:

преди 18 часа, Гражданин написа:

Понеже някои партии по обясними причини няма какво да си фантазираме, че биха имали шанс за място като първа политическа сила, нека съкратим възможностите до 3-те основни претендента. За парламентарните избори става въпрос.

• Отговори 197
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Точно така, господарите от посолството ще наредят коя удобна за тях подлизурска партийка да се окаже след ала бала , че уж е спечелила честно изборите.

• Наистина си много досаден с това вечно подканяне да ти гласуваме в анкетите.  Човек би си помислил, че заплатата ти зависи от това!  А най-странното е, че ти никога не гласуваш в собствените

• Гражданино, не получих отговор на въпроса защо се срамуваш да признаеш, че си привърженик на неможачите от ПП-ДБ?! Толкоз некадърни смотаняци отдавна не е имало на българската политическа сцена,

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Наистина ли ми задаваш такъв наивен въпрос?!

Дай да видим с какво право сащ се меси във всички вътрешни работи, не на една държава, а на десетки?! Инвазиите на сащ по цял свят с какво право са?!

Ако Русия или Турция е искала да прави нещо с нас, ти ли щеше да я спреш, или нато? Смешно наивен си! Коя история четеш, истинската или тази от бтв?! 

А на Русия/СССР намесите с какво право са, Joss? Соц-лагер, Южна/Централна Америка,Африка, Азия? 

Ама много едностранно ги представяш нещата.  Къде не са се пробвали едните и другите? Готов съм да ги разгледаме държава по държава. Да видим кой и къде не се е опитал.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Ти сериозно ли?:cantbelieve:

Да, това че нямаш фантазия неозначава ,че и оснаталите сме без фантазия.

преди 4 минути, parmobil написа:

Къде не са се пробвали едните и другите?

Е да де. Мен ме питаха "с какво право" за едните, а аз попитах същото за другите.

А правото винаги е било на страната на по-силния и по-умния. Дали ще се възползваш е друг въпрос. 

преди 26 минути, Joss Bomon написа:

Е да де. Мен ме питаха "с какво право" за едните, а аз попитах същото за другите.

А правото винаги е било на страната на по-силния и по-умния. Дали ще се възползваш е друг въпрос. 

И по тези причини не искам да чета хвалебствия за Русия!!! Но нещо все само едните се представят черни, а от север/североизток са ангели небесни.

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Да, това че нямаш фантазия неозначава ,че и оснаталите сме без фантазия.

От БКП ли си?

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

И да не се цитираме половинчато, защото се губи контекста, а не е коректно.

преди 19 часа, Гражданин написа:

Понеже някои партии по обясними причини няма какво да си фантазираме, че биха имали шанс за място като първа политическа сила, нека съкратим възможностите до 3-те основни претендента. За парламентарните избори става въпрос.

Защо само толкова малко. Само 2 партии? Ми, тогава Възраждане.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Защо само толкова малко. Само 2 партии? Ми, тогава Възраждане.

И защо? Дай мнение.

Нека всички влюбени във дядови байдън, в кривия макарон (макрон) и другите улични труженички от световния елит, си основат една партия. Може и да станете на първо място, нищо не се знае. Ще получите подкрепата на всички лгбт политици и ще текнат парички да ви бутат напред. Какво си трошите пръстите да пишете по форуми, колко са глупави всички дето не мислаят като вас. 

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Адеее, отиде коня У ряката.... Що ти трябваше да си разваляш рахатлъка... 

Смисъл? Че то няма какво да се гласува. Само 2 партии е сложил(а).

преди 2 часа, piх3l написа:

Трябва да си доста специален вид идиот, за да не разбираш какво ще се случи в момента, в който излезем от NATO. За разлика от Украйна, ние нямаме и армия, която да противодейства на "специалната операция", която ни чака... но това не е проблем за копейкин, той така или иначе не иска да им противодейства.

Щяло да има специална операция на Путин в България?- копувам си билет за Варна, хлеб ,сол. мед и водка си имам😀

преди 4 минути, laplandetza написа:

Щяло да има специална операция на Путин в България?- копувам си билет за Варна, хлеб ,сол. мед и водка си имам😀

Сигурен съм в това! Всички, които не са виждали умиращ човек, намират войната за нещо интересно.

преди 6 минути, piх3l написа:

Сигурен съм в това! Всички, които не са виждали умиращ човек, намират войната за нещо интересно.

САЩ и Запада не убиха ли достатъчно хора в България? От 9,5 млон, реално в момента на територията сте не повече от 6 млн. -дори под това. Ами <етническия състав>?, ами изобщо държавност и реална икономика и пр. Деградация и милиони затрити съдби. Някаква промяна?, да се излезе от тея коловози?, неутрализиране на Западния диктат?

преди 36 минути, hjhj написа:

Нека всички влюбени във дядови байдън, в кривия макарон (макрон) и другите улични труженички от световния елит, си основат една партия. Може и да станете на първо място, нищо не се знае. Ще получите подкрепата на всички лгбт политици и ще текнат парички да ви бутат напред. Какво си трошите пръстите да пишете по форуми, колко са глупави всички дето не мислаят като вас. 

Ми имахме си една партия тук, нали? На другото място, от 1917 г се опитваха да диктуват агресивно посоката.  И? Какво чудесно се случи? Преди 1990 г. се сринаха. Някакви хора страдат по изминалата младост. Къде ви беше икономическата и производствена потентност? Защо след 1990г. всичкото СИВ беше в кофите?

преди 19 минути, laplandetza написа:

Не е редно, но не се сдържах - отивай на покОпки.

преди 3 минути, parmobil написа:

Не е редно, но не се сдържах - отивай на покОпки.

Там съм вече, сега си лъскам АК-то и си припомням <казармата>............ пускам си и филми на цру и на <другаря> гешев - наръчника как да направим завера кога руската армия и пред портите?😀 Колко останало около София?, шума има ли?😀 требе се ангажира и филмовия екип от студио <Бояна>..........правителство на ОФ-обществения фронт😀, и старите муцуни всики в НС- ма неее онуй нс.-народно сабрание, а още по-онуй-туй-митичното Н.С -Народен Съд !😀

преди 1 минута, laplandetza написа:

САЩ и Запада не убиха ли достатъчно хора в България? От 9,5 млон, реално в момента на територията сте не повече от 6 млн. -дори под това. Ами <етническия състав>?, ами изобщо държавност и реална икономика и пр. Деградация и милиони затрити садби. Някаква промяна?, да се излезе от тея коловози?, неутрализиране на Западния диктат?

Кой са убили САЩ и запада?? За броя на населението можеш да благодариш на комунистите, които, никога не са излизали от управлението, просто си смениха цветовете. След падането на границите, хората, противно на логиката, тръгнаха да бягат на запад, а не към Русия... ако са търсели комунизъм, защо са тръгнали на запад? Никой не ги е дърпал, никой не ги е карал на сила да ходят на запад... просто са искали да излязат от тази кочина.

Какво за етническия състав? Учудва те факта, че хората се размножават ли?

Другите простотии с деградация, западен диктат и тем подобни можеш да ги говориш на идиотите с промитите мозъци наоколо. На пук на разни идиоти, всеки има право на нормален живот с равни права... с нищо не си повече от жените, черните, гейовете и т.н., и е добре, че има кой да ти го напомня.

току-що, piх3l написа:

Кой са убили САЩ и запада?? За броя на населението можеш да благодариш на комунистите, които, никога не са излизали от управлението, просто си смениха цветовете. След падането на границите, хората, противно на логиката, тръгнаха да бягат на запад, а не към Русия... ако са търсели комунизъм, защо са тръгнали на запад? Никой не ги е дърпал, никой не ги е карал на сила да ходят на запад... просто са искали да излязат от тази кочина.

Какво за етническия състав? Учудва те факта, че хората се размножават ли?

Другите простотии с деградация, западен диктат и тем подобни можеш да ги говориш на идиотите с промитите мозъци наоколо. На пук на разни идиоти, всеки има право на нормален живот с равни права... с нищо не си повече от жените, черните, гейовете и т.н., и е добре, че има кой да ти го напомня.

С тролове и  неможещи индивиди няма си губя времето да разяснявам. 

Докато има хора, такива като нормални биологични единици, няма да има възможност за смисленни Промени и няма да има развитие-прогрес. Тази ви организация от т.н. Западен тип -точно тази в момента и онова , което ви готват са еволюционен декаденс, вие сте назадничави и невъзможни за корекции.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

@Toto2

Защо гласува за ГЕРБ?🤔

1.Герб

2. ДПС.

3.ПП-ДБ

4. Възраждане

преди 21 минути, laplandetza написа:

С тролове и  неможещи индивиди няма си губя времето да разяснявам. 

Докато има хора, такива като нормални биологични единици, няма да има възможност за смисленни Промени и няма да има развитие-прогрес. Тази ви организация от т.н. Западен тип -точно тази в момента и онова , което ви готват са еволюционен декаденс, вие сте назадничави и невъзможни за корекции.

1.Герб

2. ДПС.

3.ПП-ДБ

4. Възраждане

Съдейки по капацитета ти, нищо което кажеш не може да промени убежденията ми, така че си взел добро решение. Ако беше казал по-рано, че си от тези, които ги е страх от новия световен ред, контролират ги с 5G антените, пръскат ги от самолети и т.н. щях да ти спестя още време.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.