Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя ще бъде първа политическа сила това лято?

Коя ще бъде първа политическа сила това лято? 23 гласували потребители

1. 1. Коя ще е първа политическа сила това лято?

• ГЕРБ
      52%
    • Възраждане
      47%
    • ППДБ
      0%
      0

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 7.06.2024 at 20:59

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Мда, има предатели сред вас! :giggle1: Винаги е било така.

Изгонете го от групата! :popcorn2:

• Отговори 197
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Точно така, господарите от посолството ще наредят коя удобна за тях подлизурска партийка да се окаже след ала бала , че уж е спечелила честно изборите.

• Наистина си много досаден с това вечно подканяне да ти гласуваме в анкетите.  Човек би си помислил, че заплатата ти зависи от това!  А най-странното е, че ти никога не гласуваш в собствените

• Гражданино, не получих отговор на въпроса защо се срамуваш да признаеш, че си привърженик на неможачите от ПП-ДБ?! Толкоз некадърни смотаняци отдавна не е имало на българската политическа сцена,

преди 1 минута, piх3l написа:

Съдейки по капацитета ти, нищо което кажеш не може да промени убежденията ми, така че си взел добро решение. Ако беше казал по-рано, че си от тези, които ги е страх от новия световен ред, контролират ги с 5G антените, пръскат ги от самолети и т.н. щях да ти спестя още време.

Да ме е страх?...........хахах😀Аз съм <новото>, вие сте <старото>............нямаш си и на идея какво сме ви подготвили😁

току-що, Звяра! написа:

Я да сложа и скрийнчето,че току виж поста ти изчезнал ... 

Spoiler

image.png.a9f612e63287f305b2d193e0eb54a936.png

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 3 минути, Звяра! написа:

През коя митница ше го прекарвате кокорчо?😀

преди 1 минута, nikssi написа:

Я да сложа и скрийнчето,че току виж поста ти изчезнал ... 

Затвори скритото съдържание

image.png.a9f612e63287f305b2d193e0eb54a936.png

Това защо? :swear1:

преди 7 минути, Звяра! написа:

Ти май още не си разбрал какъв точно е въпросът в анкетата. 

Това неумение да се чете с разбиране е като епидемия.

Аз също съм сигурен, че ГЕРБ ще е първа политическа сила, но това не означава, че съм симпатизант на тази партия.

P.S. Откакто живея в чужбина, не гласувам на български избори.

На мнение съм, че щом не плащам данъци в България, не желая да гласувам за партия, която ще разпределя данъците, за които аз не допринасям. 

преди 1 минута, Flashback написа:

P.S. Откакто живея в чужбина, не гласувам на български избори.

Подкрепям това ,евроизборите са по важни и със сигурност европарламента ще претърпи промяна след изборите.

преди 7 минути, Flashback написа:

..

На мнение съм, че щом не плащам данъци в България, не желая да гласувам за партия, която ще разпределя данъците, за които аз не допринасям. 

СДигурен ли си?

Родители имаш ли?, възрадтни, имоти, ходиш ли в България да помагаш и харчиш? Я помисли колко ДДС, я колко данъци и такси, акцизи, ток, вода, гориво и пр., коко за ремонт и бачкатори, материали, колко за рушвети и пр.

п.п. и аз не живея и няам абсолщтно нищо, но подпомагам 3 семейства и възрастни хора, имам задължения към 5 имота и пр. Годишно ми изчезват над 25 хил евро по България, айде сега да видим няма ли <данъци>?

преди 19 часа, nikssi написа:

Ами ако е в Калдейта? Тогава? М? 

Тука е пълно с путлеристи и ако ги оставиш ще гласуват за КПРФ или за Единая Россия

преди 55 минути, АСПЕКТ написа:

@Toto2

Защо гласува за ГЕРБ?🤔 Не беше ли в редиците на Възраждане?

Явно е гербер копейка. :giggle1:

преди 2 минути, Гражданин написа:

Явно е гербер копейка. :giggle1:

Родната милиция, данс и прокуратура, ще оставят ли и П.П. -татко петко да <пазаруват> на тези избори?

преди 6 минути, ined написа:

Тука е пълно с путлеристи и ако ги оставиш ще гласуват за КПРФ или за Единая Россия

Вгъзражданите са си баш клон на Единная Россия. С тия командировки на техни форуми си показаха принадлежността националните предатели. Искат да се проведе военна операция и тук.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Вгъзражданите са си баш клон на Единная Россия. С тия командировки на техни форуми си показаха принадлежността националните предатели. Искат да се проведе военна операция и тук.

клон-клон, по-скоро клон на герб и дпс, като непряко,а кой знае, може и пряко под контрола на Посолството. Това са <копейките>

преди 38 минути, nikssi написа:

То въпроса е коя ще е първата политическа сила. Не коя ни се иска да е ... бе маските паднаха. 😁

Винаги трябва да има самочувствие и вяра иначе, за какво ще се ходи на избори с този дух. ИТН или Възраждане победа!!!

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Други партии иначе не виждам за 6 път ли вече, това гласуване да се гласува за тях.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Винаги трябва да има самочувствие и вяра иначе, за какво ще се ходи на избори с този дух. ИТН или Възраждане победа!!!

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Други партии иначе не виждам за 6 път ли вече, това гласуване да се гласува за тях.

И за кои ще гласуваш последно? За куку бенд или за копейките?

преди 4 минути, Гражданин написа:

И за кои ще гласуваш последно?..

за П.П.С - Партията на Празните Столове

преди 41 минути, Гражданин написа:

И за кои ще гласуваш последно? За куку бенд или за копейките?

За 1000 път. Както винаги, за ИТН. Не са ме разочаровали.

преди 39 минути, АСПЕКТ написа:

Наистина. Защо няма и другите партии БСП/БКП и ИТН като представени в сегашния парламент партии защо ги няма в анкетата? Явно и тук има нещо ала-бала .... 😉

Партията - Пудели за Промяна на ала бала като нищо могат да изпаднат от класацията на тия избори и възраждане да са втора политическа сила. 😁

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

За 1000 път. Както винаги, за ИТН. Не са ме разочаровали.

преди 2 минути, nikssi написа:

Наистина. Защо няма и другите партии БСП/БКП и ИТН като представени в сегашния парламент партии защо ги няма в анкетата? Явно и тук има нещо ала-бала .... 😉

Партията - Пудели за Промяна на ала бала като нищо могат да изпаднат от класацията на тия избори и възраждане да са втора политическа сила. 😁

Защото @Гражданин  е трол на ПППП.

troll GIF

Гражданчето е писал кой ще спечели като първа политическа сила. За туй съм писал герб. Ако беше питал за кой ще гласувам щях да цъкна Възраждане. Но въпроса не е такъв. Така че ...

Някои хора наистина се показват неграмотници.

преди 1 час, Toto2 написа:

Гражданчето е писал кой ще спечели като първа политическа сила. За туй съм писал герб. Ако беше питал за кой ще гласувам щях да цъкна Възраждане. Но въпроса не е такъв. Така че ...

Някои хора наистина се показват неграмотници.

Е все пак ще не ги подкрепи? Всичко които си ви харесват си гласуват за вас и в такава анкета и се вижда. Ти пък твоето символично покдрепяне тук го даде на ГЕРБ. Ми гербер копейка си излезе.:giggle1: Ако имаш аргументи, кажи що ГЕРБ ще спечели. Хайде да ти видим аргументите.

Която каже посолство за жалост

преди 1 минута, petie1 написа:

Която каже посолство за жалост

Защо мислиш така? Има опасност да се обърнем геополитически, а тези от Възраждане са много тегава партия с вертикала на властта по руски образец. Говори се че баш Кремъл може би стоят зад тях. Щом бяха на форума на Единна Россия докато всички са изолирали Русия, значи са тези в които тя много щедро ще инвестира. Това ще българския клон на Единна Россия. Искат казарми, затворени граници, и всичко това ще е по руски образец. Но при излизането ни от НАТО няма да има кой да ни защитава. Те ще си уредят проблема с Ердоган, както и всичките ни съседи за жалост. Не трябва да допускаме такава тъпотия да излезм от НАТО и на тия да им дадем власт. Демокрацията понякога изненадва до какви чудовища води. А и исторически сме имали 45 годишен период на тотален съветски контрол тук. Нищо чудно Кремъл да инвестира дългосрочно и не се знае...

преди 1 минута, Гражданин написа:

Защо мислиш така? Има опасност да се обърнем геополитически, а тези от Възраждане са много тегава партия с вертикала на властта по руски образец. Говори се че баш Кремъл може би стоят зад тях. Щом бяха на форума на Единна Россия докато всички са изолирали Русия, значи са тези в които тя много щедро ще инвестира. Това ще българския клон на Единна Россия. Искат казарми, затворени граници, и всичко това ще е по руски образец. Но при излизането ни от НАТО няма да има кой да ни защитава. Те ще си уредят проблема с Ердоган, както и всичките ни съседи за жалост. Не трябва да допускаме такава тъпотия да излезм от НАТО и на тия да им дадем власт. Демокрацията понякога изненадва до какви чудовища води. А и исторически сме имали 45 годишен период на тотален съветски контрол тук. Нищо чудно Кремъл да инвестира дългосрочно и не се знае...

Ами у нас партиите винаги са се командвали от посолствата та кое те учудва?

А според Грухи Биоса Възраждне не са про руска партия та даже им беше дръпнал яка защита

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.