Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя ще бъде първа политическа сила това лято?

Коя ще бъде първа политическа сила това лято? 23 гласували потребители

1. 1. Коя ще е първа политическа сила това лято?

• ГЕРБ
      52%
    • Възраждане
      47%
    • ППДБ
      0%
      0

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 7.06.2024 at 20:59

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 часа, petie1 написа:

Ами у нас партиите винаги са се командвали от посолствата та кое те учудва?

Много ще е зле ако Русия почне да кломандва тук. Натам са се запътили нещата, а тия от вгъзраждани въобще не са обикновена партия ами много агресивна опасна организация, която си поддържа цели списъци с народниц предатели даже и само защото някъде си поставил смайли фейс и ще прати маса народ да чука камъни в Белене. Готвят ни страшни репресии, ако тия руски курви дойдат на власт.

преди 3 часа, petie1 написа:

А според Грухи Биоса Възраждне не са про руска партия та даже им беше дръпнал яка защита

Това момче нещо превъртя тотално от както се забърка с възраждане.

• Отговори 197
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Точно така, господарите от посолството ще наредят коя удобна за тях подлизурска партийка да се окаже след ала бала , че уж е спечелила честно изборите.

• Наистина си много досаден с това вечно подканяне да ти гласуваме в анкетите.  Човек би си помислил, че заплатата ти зависи от това!  А най-странното е, че ти никога не гласуваш в собствените

• Гражданино, не получих отговор на въпроса защо се срамуваш да признаеш, че си привърженик на неможачите от ПП-ДБ?! Толкоз некадърни смотаняци отдавна не е имало на българската политическа сцена,

преди 8 часа, Гражданин написа:

Е все пак ще не ги подкрепи? Всичко които си ви харесват си гласуват за вас и в такава анкета и се вижда. Ти пък твоето символично покдрепяне тук го даде на ГЕРБ. Ми гербер копейка си излезе.:giggle1: Ако имаш аргументи, кажи що ГЕРБ ще спечели. Хайде да ти видим аргументите.

За хиляден път функционални неграмотнико отговорих ти на анкетата. Буквално. Анкетата ти не е кого ще подкрепя, а кой смятам че ще спечели. Нещо неясно отново?

преди 5 часа, Гражданин написа:

Много ще е зле ако Русия почне да кломандва тук. Натам са се запътили нещата, а тия от вгъзраждани въобще не са обикновена партия ами много агресивна опасна организация, която си поддържа цели списъци с народниц предатели даже и само защото някъде си поставил смайли фейс и ще прати маса народ да чука камъни в Белене. Готвят ни страшни репресии, ако тия руски курви дойдат на власт.

Това момче нещо превъртя тотално от както се забърка с възраждане.

Ти кой искаш Партия на Пудела ли?

преди 3 часа, Toto2 написа:

За хиляден път функционални неграмотнико отговорих ти на анкетата. Буквално. Анкетата ти не е кого ще подкрепя, а кой смятам че ще спечели. Нещо неясно отново?

Защо се срамуваш, че си гербер? И защо ГЕРБ ще спечели на изборите?

преди 1 час, Гражданин написа:

Защо се срамуваш, че си гербер?

A ти защо се срамуваш да признаеш, че си симпатизант (и не само) на "Партия на Пудела"?!

Колко ти плащат ПеПерастите да бръщолевиш из форума?!

преди 9 минути, Flashback написа:

A ти защо се срамуваш да признаеш, че си симпатизант (и не само) на "Партия на Пудела"?!

Колко ти плащат ПеПерастите да бръщолевиш из форума?!

Няма от какво да се срамувам и нямам такива неща за признаване. Вие правите нарочно внушения от кои съм, защото нямате други аргументи освен да сочите с пръст и да ви избие на хомосексуализъм. Виж се, отново за "%ерастите" говориш, на вас тази тема ви присъства в главите прекалено често, за да е нормално. За вас всеки дето иска да сме демократичен проевропейски режим е някаква форма на раст явно изхождайки и вие самите от положението, че сте расти от някакъв сорт и не може да си представите как някой може да не е раст от някакъв сорт.

Гражданино, не получих отговор на въпроса защо се срамуваш да признаеш, че си привърженик на неможачите от ПП-ДБ?!

Толкоз некадърни смотаняци отдавна не е имало на българската политическа сцена, дори Баце с двете прочетени книжки е като Айнщайн в сравнение с пеперастите. 

Вчера оня шебек Христо Иванов пак рева, че Шиши си направил служебен кабинет....ха ха ха.

Ама, Ице, това е резултатът от "конституционната реформа", която направихте, спокойно можете да си направите едно сепуко всичките дебили от ПП-ДБ.

Ха ха ха, не е истина просто какви са тъпунгери от "Продължаваме контрабандата".

преди 4 минути, Flashback написа:

Гражданино, не получих отговор на въпроса защо се срамуваш да признаеш, че си привърженик на неможачите от ПП-ДБ?!

Толкоз некадърни смотаняци отдавна не е имало на българската политическа сцена, дори Баце с двете прочетени книжки е като Айнщайн в сравнение с пеперастите. 

Вчера оня шебек Христо Иванов пак рева, че Шиши си направил служебен кабинет....ха ха ха.

Ама, Ице, това е резултатът от "конституционната реформа", която направихте, спокойно можете да си направите едно сепуко всичките дебили от ПП-ДБ.

Ха ха ха, не е истина просто какви са тъпунгери от "Продължаваме контрабандата".

Защо да се срамувам от нещо, което никога не съм заявил? Ти ми нанасяш някакви щрихи върху образа, за да си изкараш кроните, въобще не се занимавай с мен. 

преди 11 минути, Гражданин написа:

Защо да се срамувам от нещо, което никога не съм заявил? 

Не е нужно нещо да заявяваш, ти не си спрял да повтаряш дословно кухите опорки на ПП-ДБ!

А най-смешното е, че неможачите от "Партията на Пудела" винаги оправдават собствената си въпиюща некадърност все с Русия и все Путин им е виновен. 

преди 1 час, Гражданин написа:

Защо да се срамувам от нещо, което никога не съм заявил?

Ако се беше заявил, щеше да ни убиеш от смях, а ти си жалостив гражданин... Всичко се случва, дори магнитните полюси на Земята може да се обърнат... 

преди 2 часа, Гражданин написа:

Вие правите нарочно внушения от кои съм

То е очеизвадно от кои си. Но точно ти правиш внушения като в случая с Тото2, който много добре знаеш, че не е от ГЕРБ.

на 11.04.2024 г. в 20:59, Гражданин написа:

Понеже някои партии по обясними причини няма какво да си фантазираме, че биха имали шанс за място като първа политическа сила, нека съкратим възможностите до 3-те основни претендента. За парламентарните избори става въпрос.

Всъщност претендентът е само един. ГЕРБ ще са първи с голяма разлика пред Възраждане и ДПС. ППДБ ще са четвърти. Пети са БСП. Шести ИТН...

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

ГЕРБ ще са първи с голяма разлика пред Възраждане и ДПС. ППДБ ще са четвърти. Пети са БСП. Шести ИТН...

Какво разбираш под голяма разлика? А ППДБ може и да са трети, а не четвърти.

преди 3 минути, Киро Иванов написа:

А ППДБ може и да са трети, а не четвърти

А може и само ДБ в нова "сглобка" с ГЕРБ и ДПС, а ПП - зад борда.

преди 51 минути, Joss Bomon написа:

Ако се беше заявил, щеше да ни убиеш от смях, а ти си жалостив гражданин... Всичко се случва, дори магнитните полюси на Земята може да се обърнат... 

Банана ли гризна с профила на Велев , че от два дена пишеш от този профил?

преди 24 минути, Киро Иванов написа:

То е очеизвадно от кои си. Но точно ти правиш внушения като в случая с Тото2, който много добре знаеш, че не е от ГЕРБ.

И ти ли си гербер копейка?

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Гражданин съм да, а ти от къде си?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Гражданин съм ..

То е ясно , че си гражданин, ма от кое село идеш?😀

преди 8 минути, laplandetza написа:

То е ясно , че си гражданин, ма от кое село идеш?😀

Не съм от село.

преди 26 минути, Гражданин написа:

И ти ли си гербер копейка?

Ако това означава, че ще гласувам за Възраждане, но смятам, че ГЕРБ ще бъдат първа политическа сила - да, гербер копейка съм. Но не каза ти какъв си?

преди 5 минути, Киро Иванов написа:

Ако това означава, че ще гласувам за Възраждане, но смятам, че ГЕРБ ще бъдат първа политическа сила - да, гербер копейка съм. Но не каза ти какъв си?

Как какъв съм? Гражданин съм!

Това, ако се укаже вярно, значи правилно съм заминал от България.  Няма такива хора като тия в България.

https://bntnews.bg/news/galap-10-razlika-mezhdu-gerb-i-pp-db-i-shodni-rezultati-na-izborite-za-ns-i-ep-1274154news.html

9df062290d35cabccf18bff87d1ba3b5.jpeg

ae0ff3f031a1a6670fcb3b9b755708e5.jpeg

преди 1 час, Киро Иванов написа:

Какво разбираш под голяма разлика? А ППДБ може и да са трети, а не четвърти.

Ако са трети, значи има прекалено много идиоти в България...На ГЕРБ избирателите ги разбирам, на ДПС също, но на ППДБ в голямата си част са идиоти....Не че няма такива и от останалият електорат....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.