Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя ще бъде първа политическа сила това лято?

Коя ще бъде първа политическа сила това лято? 23 гласували потребители

1. 1. Коя ще е първа политическа сила това лято?

• ГЕРБ
      52%
    • Възраждане
      47%
    • ППДБ
      0%
      0

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 7.06.2024 at 20:59

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Това, ако се укаже вярно

Нали знаеш, че това да пускат каквото им се иска като прогноза не е от вчера? Ако избирателната активност е отново ниска, тогава нищо чудно и такова разпределение да се получи.

преди 2 часа, Звяра! написа:

Банана ли гризна с профила на Велев , че от два дена пишеш от този профил?

Не ти се получават опитите да оригиналничиш! Това, че болшинството мислят и коментират по подобен начин, означава само едно - да се огледаш дали не караш в насрещното платно.

• Отговори 197
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Точно така, господарите от посолството ще наредят коя удобна за тях подлизурска партийка да се окаже след ала бала , че уж е спечелила честно изборите.

• Наистина си много досаден с това вечно подканяне да ти гласуваме в анкетите.  Човек би си помислил, че заплатата ти зависи от това!  А най-странното е, че ти никога не гласуваш в собствените

• Гражданино, не получих отговор на въпроса защо се срамуваш да признаеш, че си привърженик на неможачите от ПП-ДБ?! Толкоз некадърни смотаняци отдавна не е имало на българската политическа сцена,

на 12.04.2024 г. в 18:31, laplandetza написа:

Да ме е страх?...........хахах😀Аз съм <новото>, вие сте <старото>............нямаш си и на идея какво сме ви подготвили😁

Понякога си мисля, че тази демокрация е прекалено демократична с такива като теб... ако не бяха премахнали усмирителните ризи, сега нямаше да се мъчиш в писане.

Просто КирчУ счупи тъпомера при Лора Крумова, толкова глупости изрече, че се хващам за главата.

Първо каза, че иска поне около 1 000 000 гласа на предстоящите избори за неговата партия, защото Баце и Шиши щели да се "съобразяват" с него. Значи, пак иска да са заедно в сглобка, но ПП-ДБ да колят и бесят, а ГЕРБ и ДПС да са техни патерици с поддържаща символична роля в управлението. Всичко това прозвуча като тийнейджърски каприз. Да припомня, че дори когато изгряха, ПП не са имали повече от 500 000 гласа, а оттогава са само надолу, но КирчУ сега след всички корупциони и контрабандни скандали се е размечтал за 1 милион гласове подкрепа.

Второ, КирчУ се изяви и като един пишман международен и геополитически разбирач, заявявайки гръмко, че "хусите всъщност са преоблечени руснаци".

Повтарям: нямало никакви хути, това били руснаци, преоблечени като хути. 🤡🤡🤡

преди 1 час, Toto2 написа:

Май май гражданчето и той изял най-накрая банана?

Не, не съм, нещо искаш да ме питаш ли? Иначе видях че си подгъзувал и уикенда, но нямам нищо за коментиране, стандартните тъпотии пишете. Научиха ви хората вече, че само подгъзувате.

преди 1 час, Flashback написа:

Просто КирчУ счупи тъпомера при Лора Крумова, толкова глупости изрече, че се хващам за главата.

Първо каза, че иска поне около 1 000 000 гласа на предстоящите избори за неговата партия, защото Баце и Шиши щели да се "съобразяват" с него. Значи, пак иска да са заедно в сглобка, но ПП-ДБ да колят и бесят, а ГЕРБ и ДПС да са техни патерици с поддържаща символична роля в управлението. Всичко това прозвуча като тийнейджърски каприз. Да припомня, че дори когато изгряха, ПП не са имали повече от 500 000 гласа, а оттогава са само надолу, но КирчУ сега след всички корупциони и контрабандни скандали се е размечтал за 1 милион гласове подкрепа.

Второ, КирчУ се изяви и като един пишман международен и геополитически разбирач, заявявайки гръмко, че "хусите всъщност са преоблечени руснаци".

Повтарям: нямало никакви хути, това били руснаци, преоблечени като хути. 🤡🤡🤡

Според теб кои трябва да управляват на есен? Защо не ми гласуваш в анкетата?

преди 28 минути, Гражданин написа:

Не, не съм, нещо искаш да ме питаш ли? Иначе видях че си подгъзувал и уикенда, но нямам нищо за коментиране, стандартните тъпотии пишете. Научиха ви хората вече, че само подгъзувате.

Според теб кои трябва да управляват на есен? Защо не ми гласуваш в анкетата?

Защо си включил само 2 партии?

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Защо си включил само 2 партии?

Има 3 избора в анкетата, не разбирам какво не му схващаш на въпроса. Елементарно представена задача, 1 от 3-мата най-вероятни претенденти за 1-вото място. Заграждаш отговора и гласуваш, кво му е сложното? Неграмотен ли си?

преди 10 часа, Гражданин написа:

Според теб кои трябва да управляват на есен?

Този който поставя националните ни интереси на първо място, който има социално насочена политика, който знае как да повиши икономиката ни ,който да индустриализира страната ни, който да наложи спазване на законите ,който да направи живота на всички нас по добър... това достатъчно описание ли е ?

преди 10 часа, Гражданин написа:

Има 3 избора в анкетата, не разбирам какво не му схващаш на въпроса. Елементарно представена задача, 1 от 3-мата най-вероятни претенденти за 1-вото място. Заграждаш отговора и гласуваш, кво му е сложното? Неграмотен ли си?

Според мен коя партия ще е първа сила не е в списъка ти, списъкът който ми предлагаш да гласувам. Ограничаваш ми правото. Защо трябва да гласувам или по-скоро да потвърдя твоето колебание.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Този който поставя националните ни интереси на първо място, който има социално насочена политика, който знае как да повиши икономиката ни ,който да индустриализира страната ни, който да наложи спазване на законите ,който да направи живота на всички нас по добър... това достатъчно описание ли е ?

А според това кой е? Отбележи в анкетата. Какво се срамуваш?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Според мен коя партия ще е първа сила не е в списъка ти, списъкът който ми предлагаш да гласувам. Ограничаваш ми правото. Защо трябва да гласувам или по-скоро да потвърдя твоето колебание.

И коя според теб ще е първа, а я няма в списъка?

преди 11 минути, Гражданин написа:

А според това кой е?

Някой от бъдещето.

преди 12 минути, Гражданин написа:

Отбележи в анкетата. Какво се срамуваш?

Не се срамувам ,няма го в анкетата този избор.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Някой от бъдещето.

Не се срамувам ,няма го в анкетата този избор.

Е как така е някой от бъдещето, т.е. още не съществува, пък явно съществува, за да не е добавен в анкетата, а би могъл?

Кой трябваше да бъде добавен?

преди 2 минути, Киро Иванов написа:

Примерно една бъдеща партия на Радев. Толкова ли е сложно да се сетиш?

Кога Радев е направил партия дето още това лято ще е първа политическа сила? Сигурен съм, че ако имаше такава всички щяха да говорят за нея ама нещо нищо не се говори за такава. Би ли направил тема за партията на Радев, за да коментираме?

преди 31 минути, Киро Иванов написа:

Примерно една бъдеща партия на Радев. Толкова ли е сложно да се сетиш?

Радев е с най високо доверие към момента ,но едва ли ше направи политически проект докато е президент. Макар да очакваме такъв ,който да бъде алтернатива на всички до сега.

на 15.04.2024 г. в 8:23, Гражданин написа:

А според това кой е? Отбележи в анкетата. Какво се срамуваш?

И коя според теб ще е първа, а я няма в списъка?

ИТН. Всеки който гласува за неговата си партия, винаги се надява да е първа сила. Иначе отиваш да гласуваш и какво? Отивам да гласувам, партията ще е на 6 място.

Бат Бойко ще ни оправи, другите не струват! :grimace:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.