Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Така е.

Мен ми е забавно в темата как прозира "стокхолмски синдром" на всички защитаващи измамника :) 

За това са сектанти.

преди 19 минути, piх3l написа:

Реално е законно, да, използвали са дупка в закона, за това не могат да ги пипнат по този параграф. Сега "инвеститорите" ще пият една студена вода и ще плащат заеми до живот.

Има една тънкост. Инвеститора требе да е финансово грамотен. Ивелин част от бизнеса му е да образова такива . И обяснява че инвестираш реални твои пари, които вместо да си седят по банките да работят за теб. Това изключва ситуацията да теглиш пари от банка и да купуваш каквито и да е акции независимо от кого. Ето защо истинските инвеститори са да продължава проекта и да се доведе до край, за да могат да печелят от инвестираните си пари. И хоеа като калтака жечев пречат. Щото като окалваш систематично един бизнес, той е под атака. Има си законови мерки акционерни дружества да бъдат защитени от такива олигофрени. Не в България естествено. А тея глупаци, дето теглят кредити да купуват акции на каквото и да е, включително биткойнти, са наистина финансови идиоти. Включително жечев, той нали рекламираше такива врътки. Кой знае колко малоумници са го послушали и са загубили пари и наистина са затънали в дългове. Същия олигофрен жечев, нали прави бизнес с вода и доказва на практика как хич не разбира от бизнес. А филма му не е ли пирамида? Нормалните филми нали си ги финансираш сам и после квото сабя покаже дали ще спечелиш или ще си назагуба? Изрода сгъна 200 бона пара ей така. Тоя е истинският мошенник. Той бизнес не може да прави, тарикатлъци може. На гърба на можещи и знаещи.

преди 2 минути, отот2 написа:

Има една тънкост. Инвеститора требе да е финансово грамотен. Ивелин част от бизнеса му е да образова такива . И обяснява че инвестираш реални твои пари, които вместо да си седят по банките да работят за теб. Това изключва ситуацията да теглиш пари от банка и да купуваш каквито и да е акции независимо от кого. Ето защо истинските инвеститори са да продължава проекта и да се доведе до край, за да могат да печелят от инвестираните си пари. И хоеа като калтака жечев пречат. Щото като окалваш систематично един бизнес, той е под атака. Има си законови мерки акционерни дружества да бъдат защитени от такива олигофрени. Не в България естествено. А тея глупаци, дето теглят кредити да купуват акции на каквото и да е, включително биткойнти, са наистина финансови идиоти. Включително жечев, той нали рекламираше такива врътки. Кой знае колко малоумници са го послушали и са загубили пари и наистина са затънали в дългове. Същия олигофрен жечев, нали прави бизнес с вода и доказва на практика как хич не разбира от бизнес. А филма му не е ли пирамида? Нормалните филми нали си ги финансираш сам и после квото сабя покаже дали ще спечелиш или ще си назагуба? Изрода сгъна 200 бона пара ей така. Тоя е истинският мошенник. Той бизнес не може да прави, тарикатлъци може. На гърба на можещи и знаещи.

Мдааа.....и един мармот, пакетира акции в шоколад :) 

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Мдааа.....и един мармот, пакетира акции в шоколад :) 

Мда, за тебе знам че се водиш за тарикат. Кво да кажа повече. То за туй нещата са зле в българско.

преди 34 минути, piх3l написа:

не ти дават хвърчащ лист хартия, с който ти обещават висока печалба. Тези хора дори не притежават акции.

Ти откъде знаеш? Да не си акционер?

преди 5 минути, отот2 написа:

Съгласен съм, че за да инвестираш, трябва да си финансово грамотен. За това инвестират такива, като оня турист от видеото.

Инвеститорите в исторически парк не са акционери, на тях са им дадени някакви хвърчащи листи с обещания, че когато паркът започне да печели, ще им дадат акции.

До колкото знам, Жечев направи филма с дарения, никой не е бил лъган.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ти откъде знаеш? Да не си акционер?

Не съм акционер, видях въпросните хартийки.

току-що, piх3l написа:

Съгласен съм, че за да инвестираш, трябва да си финансово грамотен. За това инвестират такива, като оня турист от видеото.

Инвеститорите в исторически парк не са акционери, на тях са им дадени някакви хвърчащи листи с обещания, че когато паркът започне да печели, ще им дадат акции.

Айде, айде, всеки знае, че да играеш на борсата или с биткоинт е вид хазарт. Не става въпрос за лъгане, а за риск да спечелиш или загубиш. Единствено сигурно е държавни ценни книжа, но и там няма гаранция че ще спечелиш. В бизнеса гаранция няма.

преди 5 минути, piх3l написа:

И колко от парите които Жечев събра от наивниците ги е използвал за филма. Интересно въобще за какво са пари за да направиш няколко интервюта? Това да не е игрален филм и да се плаща на артисти. Или Жечев с парите е плащал на хора да лъжат, че са измамени от Ивелин Михайлов.

преди 10 минути, отот2 написа:

Айде, айде, всеки знае, че да играеш на борсата или с биткоинт е вид хазарт. Не става въпрос за лъгане, а за риск да спечелиш или загубиш. Единствено сигурно е държавни ценни книжа, но и там няма гаранция че ще спечелиш. В бизнеса гаранция няма.

Тия са тролове, ти говориш с тях като с хора.

преди 5 минути, отот2 написа:

Стоковата борса не е хазарт. Това, че някой я използва по този начин не значи, че е хазарт.

И колко от парите които Жечев събра от наивниците ги е използвал за филма. Интересно въобще за какво са пари за да направиш няколко интервюта? Това да не е игрален филм и да се плаща на артисти. Или Жечев с парите е плащал на хора да лъжат, че са измамени от Ивелин Михайлов.

През това време е хубаво и да се яде. Плюс това, наетите зали, обработката на филма, софтуер, хардуер, екип.

преди 3 минути, piх3l написа:

През това време е хубаво и да се яде. Плюс това, наетите зали, обработката на филма, софтуер, хардуер, екип.

Голямо ядене ще падне. С 200 000 лева дето е завлякъл от балъците. Ти колко му "дари"?

току-що, В. Велев написа:

Голямо ядене ще падне. С 200 000 лева дето е завлякъл от балъците. Ти колко му "дари"?

Около 1500лв, това след като пусна филма в YouTube.

преди 2 минути, piх3l написа:

1500 му дари?

преди 1 минута, miro20 написа:

Прав бях за стокхолмския синдром...

:giggle1:

Ти за всичко си прав. Поне така си мислиш :)

преди 5 минути, piх3l написа:

Е шапка му свалям на жечев, начи тоя по-голям факир от Ивелин. Баси, тоя жечев направо си отгледа секта последователи.

1500 му дари?

Да, изгледах филма в неговия канал, хареса ми и от тогава до днес съм дарил около 1500лв. Дарил съм ги, което значи, че не очаквам нищо в замяна.

преди 1 минута, отот2 написа:

Е шапка му свалям на жечев, начи тоя по-голям факир от Ивелин. Баси, тоя жечев направо си отгледа секта последователи.

Аз бих се определил като фен.

току-що, piх3l написа:

Да, изгледах филма в неговия канал, хареса ми и от тогава до днес съм дарил около 1500лв. Дарил съм ги, което значи, че не очаквам нищо в замяна.

Е така де, за това говоря. Там в исторически парк барем можеш да пипнеш и да нсе насладиш на красота. При жечев се кефите на празни приказки и гадории. Къв човек си ти бре?

току-що, отот2 написа:

Е така де, за това говоря. Там в исторически парк барем можеш да пипнеш и да нсе насладиш на красота. При жечев се кефите на празни приказки и гадории. Къв човек си ти бре?

Човек, който не можеш да излъжеш. Аз не се хващам на глупости за "благото на народа".

преди 2 минути, piх3l написа:

Човек, който не можеш да излъжеш. Аз не се хващам на глупости за "благото на народа".

Е, много е по-лесно да те излъхжат, че някой е гаден, отколкото че е добър. Ма все си излъган. Жечев е доказан лъжец и глупак, киро брейка го доказа с казуса за илчовски и детектора на лъжата. Доказан измекяр, търсещ лесна печалба за сметка на някого. Факта, че му вярваш,  е показателен за мене . С такива симон милковци и жечевци просто няма смисъл да се спори. Безмислено е.

Е, много е по-лесно да те излъхжат, че някой е гаден, отколкото че е добър. Ма все си излъган. Жечев е доказан лъжец и глупак, киро брейка го доказа с казуса за илчовски и детектора на лъжата. Доказан измекяр, търсещ лесна печалба за сметка на някого. Факта, че му вярваш,  е показателен за мене . С такива симон милковци и жечевци просто няма смисъл да се спори. Безмислено е.

Кой е добър, фараона ли? Щом е добър, защо никой в Неофит Рилски, освен хората, които е заселил, не гласува за него? Данните са сайта на ЦИК, направи си справка. Това е показателно за добротата му. Също и факта, че едва е събрал 300 човека от цялата страна, които да му отидат на протеста.

преди 8 минути, piх3l написа:

Кой е добър, фараона ли? Щом е добър, защо никой в Неофит Рилски, освен хората, които е заселил, не гласува за него? Данните са сайта на ЦИК, направи си справка. Това е показателно за добротата му. Също и факта, че едва е събрал 300 човека от цялата страна, които да му отидат на протеста.

Требе да си слепец да изброиш 300 човека. Над 3000 бяха. Как да е, в Неофит Рилски пак са си същите хора. Кат им размахаш балата с кинти и са твои. Ако Ивелин беше такъв, дето бат ти жечев го описва, ако беше "олигарх" както го зове коце измекярски възрожденеца, нямаше ли да си купи точно в неговата си кочинка гласовете“.Акпо беше такъв гад, нямаше ли изборните резултати в неофит рилски да са 90 процента за Величие? Айде обясни моля?

Требе да си слепец да изброиш 300 човека. Над 3000 бяха. Как да е, в Неофит Рилски пак са си същите хора. Кат им размахаш балата с кинти и са твои. Ако Ивелин беше такъв, дето бат ти жечев го описва, ако беше "олигарх" както го зове коце измекярски възрожденеца, нямаше ли да си купи точно в неговата си кочинка гласовете“.Акпо беше такъв гад, нямаше ли изборните резултати в неофит рилски да са 90 процента за Величие? Айде обясни моля?

Значи, хората са предпочели парите пред добротата на фараона? Няма пари да си купи вота на местните, но има пари да си купи вота, който му осигури места в общинския съвет на Ветрино?

А протестиращите можеш да си ги преброиш, нали са пуснати видеа.

преди 6 минути, piх3l написа:

Значи, хората са предпочели парите пред добротата на фараона? Няма пари да си купи вота на местните, но има пари да си купи вота, който му осигури места в общинския съвет на Ветрино?

А протестиращите можеш да си ги преброиш, нали са пуснати видеа.

Еми както в цялата страна. Шиши плаща и хоп - 100 хиляди гяури гласуват за турска партия. А ти сега кво искаш да кажеш - фараона и чичко паричко Ивелин къв е - има пари или няма. Нали беше пирамида и си бърше оная работа с банкноти? Или нема пари? Къв е в края на краищата - богаташ или сиромах? Айде изясни си го за себе си поне. И гледах видеата и бяха много много хора. Не сто, не двеста и не триста. Бил съм на протести на Възраждане и мога да преценя. Ти бил ли си на некакъв протест някога през живота си?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.