Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, заслужават си го. 12 години диктатура на Борисов и пак Борисов. Турци гласуват за чест, циг.ани си продават гласа, а останалите гласуват за да не изстине мястото им.

хехе :)  Не разбрах само каква е връзката "12 г ББ " с тези  идиоти инвестирали и гласували за измамника Ивелин.

Ахааа.. хората забогатели  при ББ с 300 бона, и сега ги дават на измамници :)  и гласуват за измамници.

А не може ли просто да си богатееш , да си имаш висок стандарт при ББ и да не си даваш парите на измамници и да не гласуваш за измамници ?

преди 9 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Още преди 10 години имаше записи на едни дебели лелки , които пълнеха чували с предварително попълнени бюлетини за Гроб .

Това няма как да стане. Предполагам си гледал на слави фейка дето представи видео от матушката ви за наши избори

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/389498

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

May be an image of 2 people and text

преди 58 минути, miro20 написа:

А не може ли просто да си богатееш , да си имаш висок стандарт при ББ

Това най-новия виц ли е? ББ и висок стандарт.

Видя ли как действат хората на ББ и как вземат бизнесите на хората? Вчера при Пламен Стоименов. Илчовски затова избяга в Румъния и не може да се нахвали колко добре и спокойно се работи там. Няма ББ, няма мутри, няма вземане на бизнеси.

преди 20 минути, В. Велев написа:

May be an image of 2 people and text

Видя ли как действат хората на ББ и как вземат бизнесите на хората? Вчера при Пламен Стоименов. Илчовски затова избяга в Румъния и не може да се нахвали колко добре и спокойно се работи там. Няма ББ, няма мутри, няма вземане на бизнеси.

Ей така изглеждат нещата ! Затова Величие не влезе !

https://otupor.com/bnt-s-shokirashti-kadri-ot-izborite-na-krasi-kolko-glasa-mu-tryabvat-trista-da-mine-trista/

Ден след като проведохме протест за КАСИРАНЕ на престъпните избори, мутрите Пеевски и Борисов веднага започнаха да рекетират, чрез държавния апарат, българския земеделец Павел Стоименов.
За няколко часа българи от цялата страна се събраха и оказаха подкрепата си.
Събудихте българския лъв.
Нищо не може да ни спре повече!
Не може да се гаврите с българския народ повече!
Ще залеем цяла Европа със сигнали за престъпленията ви!
Очаквайте!
vA3us2a.jpeg

*******************************************************************************************

***************************************************************************************

преди 52 минути, В. Велев написа:
Ден след като проведохме протест за КАСИРАНЕ на престъпните избори, мутрите Пеевски и Борисов веднага започнаха да рекетират, чрез държавния апарат, българския земеделец Павел Стоименов.
Очаквайте!
vA3us2a.jpeg

*******************************************************************************************

***************************************************************************************

Кирчо и Асенчо яхнаха протестите. И какво направиха? Коалиция с ГЕРБ и ДПС. Страхотен беше иначе сценария направен от САЩ.

Млади българи мислещи за България, успешни в чужбина. С дипломи от Харвард. Умни и красиви, талантливи българи.

преди 52 минути, В. Велев написа:
Очаквайте!
vA3us2a.jpeg

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Всичко е точно.

phpkl4rwy_559x345.jpg

преди 14 часа, arcovk написа:

Добър въпрос, мисля че нямаше да стигнат чак до тук. Че правят манипулации в изборите всеки го знае и отдавна това се прави, на предните избори, когато влязоха пак са им взимали от гласовете, от други партии също. Няма нормален човек, който да гласува за ППДБ, но са в челните позиции, не ми се вярва да е само купен вот, има и ала-бала!

Не знам ама тази сутрин пак четох човек на Доган замесен в купен вот депутат от Плевен .Вече наистина се съмнявам , че тоя е вреден както за политиката така и за националната сигурност и цялата му измет вън от БГ

преди 17 часа, parmobil написа:

Вчера има казах, че съм пред БНБ и ги гледам. После се преместих до шадравана пред президенството. Съчинения и мераци за хиляди. Не съм им гледал новите клипчета колко народ ще измислят, че са били.

Преди малко ми попадна видео на лицето на сектата, бат Киро, който твърди, че имало 5000 човека. За залата в Пловдив твърдеше, че имало 3000 човека. Сектантите твърдят едно, фактите твърдят друго.

А лайфа на Жечев беше най-забавната част от протеста - намери някакъв, който е инвестирал 300 хиляди лева в историческия парк на фараона и твърди, че не е балък, но бързаше да се изкаже, защото автобусът тръгвал.

преди 10 минути, piх3l написа:

Преди малко ми попадна видео на лицето на сектата, бат Киро, който твърди, че имало 5000 човека. За залата в Пловдив твърдеше, че имало 3000 човека. Сектантите твърдят едно, фактите твърдят друго.

А лайфа на Жечев беше най-забавната част от протеста - намери някакъв, който е инвестирал 300 хиляди лева в историческия парк на фараона и твърди, че не е балък, но бързаше да се изкаже, защото автобусът тръгвал.

В какво е инвестирал тези 300 хиляди лева. Каква е възвращаемостта на тези пари? Инвестиция или капитал? 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В какво е инвестирал тези 300 хиляди лева. Каква е възвращаемостта на тези пари?

Според мен и той не знае в какво е инвестирал, просто са му обещали, че ще печели някакви пари.

преди 45 минути, piх3l написа:

Според мен и той не знае в какво е инвестирал, просто са му обещали, че ще печели някакви пари.

300 хиляди инвестиции. Колко болници чакат тези пари. Колко живота щеше да спаси, колко деца щяха да бъдат излекувани. А той ги хвърлял в някакъв бутафорен дворец собственост на местен дерибей. 

преди 47 минути, piх3l написа:

https://clinica.bg/29034-nujni-sa-po-malko-no-dobre-oborudvani-bolnici

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

300 хиляди инвестиции. Колко болници чакат тези пари. Колко живота щеше да спаси, колко деца щяха да бъдат излекувани. А той ги хвърлял в някакъв бутафорен дворец собственост на местен дерибей. 

https://clinica.bg/29034-nujni-sa-po-malko-no-dobre-oborudvani-bolnici

Той ги е вложил с надежда за печалба, в което няма нищо лошо, всеки сам преценява къде да си даде парите. Друг е въпроса, защо пътува с автобус, щом може да хвърли 300 хиляди на вятъра.

преди 4 минути, piх3l написа:

Той ги е вложил с надежда за печалба, в което няма нищо лошо, всеки сам преценява къде да си даде парите. Друг е въпроса, защо пътува с автобус, щом може да хвърли 300 хиляди на вятъра.

Няма шофьорската книжка и не е шофьор? Не умее да кара автомобил?

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Или е затънал в кредити след тази гениална постъпка.

преди 2 часа, piх3l написа:

За залата в Пловдив твърдеше, че имало 3000 човека.

И аз твърдя. Даже малко повече бяхме там.

преди 2 часа, piх3l написа:

лицето на сектата,

Докажи че е секта. А Парка е пирамида. А акционерите че са излъгани.

Много ще ми е интересно. Нали се правиш на умен?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

А бе простотийо. По твоята сбъркана логика в България трябва нищо да не се строи. С всички пари да се лекуват разболените деца от ББ, Пеевски и Слави Трифонов с глупавите си окарикатурени от него прекрасни детски песнички.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

преди 1 час, piх3l написа:

Разговор между две откачалки.

преди 14 минути, В. Велев написа:

А бе простотийо. По твоята сбъркана логика в България трябва нищо да не се строи. С всички пари да се лекуват разболените деца от ББ, Пеевски и Слави Трифонов с глупавите си окарикатурени от него прекрасни детски песнички.

Разговор между две откачалки.

Слави Трифонов? Разболени от Слави Трифонов?

Може и да си е продал колата. Нищо чудно. Сектите така действат.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Слави Трифонов? Разболени от Слави Трифонов?

Да от първоначалните му години. Няма да ти търся, но виж какви известни детски песнички как ги омаскаряваше и подиграваше. По тоя начин цяло едно младо поколение стана на курбан.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Сектите така действат.

Секта е на баба ти фурката!

преди 26 минути, В. Велев написа:

Значи броенето не ти се отдава.

преди 27 минути, В. Велев написа:

Организирана престъпна група, завзела някакво варненско село и налагаща своите правила на местните жители. Защо никой, освен сектантите в селото, не е гласувал за тази секта?

Част от акционерите си казаха, че са излъгани, а другата част обвиняват Любо Жечев, че не могат да си върнат парите. Пирамидата захранва по-високите позиции в йерархията с парите на по-ниските, които до сега пари не са видели.

преди 7 часа, В. Велев написа:
преди 8 часа, miro20 написа:

А не може ли просто да си богатееш , да си имаш висок стандарт при ББ

Препратка от логиката на шарана дето измамника обул с 300 хил. и бързал за  автобуса....

Значи си предпочиташ да си беден и измамен , а не забогатял за тези 12 г управление на ББ , като този с 300 бона. Да се чуди човек как ББ не му ги е взел а ? :) 

Това електората на измамника сте уникални по "логика" :) :) :)

Реално всичко си е законно. Законна измама.

Човека сам поема риска да тегли заем, да дава парите на ръка срещу обещания.

И когато ги загуби, да го навият да тегли още по голям заем и пак да ги даде на ръка на сектата.

:)

Та нали точно това прави всеки измамник когато си измисля схемата и пирамидата  - да си подкове и предвиди всички подобни проблеми които биха били възникнали.

Даже  във видеото Ивелин сам си казва че реално нищо не подписва.

преди 39 минути, В. Велев написа:
преди 3 часа, piх3l написа:

лицето на сектата,

ми то на предната страница съм цитирал филма от ютюба :

https://www.kaldata.com/forums/topic/325873-пп-величие-и-новите-месии/page/116/#comment-5952829

Гледа ли го ?

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, piх3l написа:

Организирана престъпна група, завзела някакво варненско село и налагаща своите правила на местните жители. Защо никой, освен сектантите в селото, не е гласувал за тази секта?

Дотук нищо вярно!

преди 2 минути, piх3l написа:

Част от акционерите си казаха, че са излъгани, а другата част обвиняват Любо Жечев, че не могат да си върнат парите. Пирамидата захранва по-високите позиции в йерархията с парите на по-ниските, които до сега пари не са видели.

И тоя акционер от САЩ ли е излъган?

Освен това какво общо има това че хора са си купили акции и с пирамида? Какви са тия "по-високи" позиции? Ако днес си купиш от "Мерцедес" акции на коя позиция ще бъдеш?

преди 1 минута, miro20 написа:

Реално всичко си е законно. Законна измама.

Човека сам поема риска да тегли заем, да дава парите на ръка срещу обещания.

И когато ги загуби, да го навият да тегли още по голям заем и пак да ги даде на ръка на сектата.

Реално е законно, да, използвали са дупка в закона, за това не могат да ги пипнат по този параграф. Сега "инвеститорите" ще пият една студена вода и ще плащат заеми до живот.

преди 3 минути, piх3l написа:

Реално е законно, да, използвали са дупка в закона, за това не могат да ги пипнат по този параграф. Сега "инвеститорите" ще пият една студена вода и ще плащат заеми до живот.

Така е.

Мен ми е забавно в темата как прозира "стокхолмски синдром" на всички защитаващи измамника :) 

преди 3 минути, В. Велев написа:

Дотук нищо вярно!

И тоя акционер от САЩ ли е излъган?

Освен това какво общо има това че хора са си купили акции и с пирамида? Какви са тия "по-високи" позиции? Ако днес си купиш от "Мерцедес" акции на коя позиция ще бъдеш?

До там всичко е вярно.

Мерцедес не е пирамида, от тях си купуваш реални акции, не ти дават хвърчащ лист хартия, с който ти обещават висока печалба. Тези хора дори не притежават акции.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.