Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Малоумния Трол, дето лъжеше вчера, че Киро Брейка уж се бил отказал...

Аз не лъжа. Каза си го в прав текст Кирчо Потника. А какво говори след това аз не мога да гадя.

Ако си мъжко момче, напиши "извинявай". Ако не - здраве да е.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 5 минути, parmobil написа:

Аз не лъжа. Каза си го в прав текст Кирчо Потника. А какво говори след това аз не мога да гадя.

Като търсиш истината и искаш ти да си прав, тогава не показвай междинни клипове. Показва се първия клип в който се говори конкретно по това за което спориш.

току-що, В. Велев написа:

Като търсиш истината и искаш ти да си прав, тогава не показвай междинни клипове. Показва се първия клип в който се говори конкретно по това за което спориш.

Вчера това беше истината. Аз не съм врачка, та да знам какво е решил да приказва на другия ден.

преди 1 минута, parmobil написа:

Вчера това беше истината. Аз не съм врачка, та да знам какво е решил да приказва на другия ден.

Еййййй. Ама не е на другия ден за твое най-голямо съжаление. А е преди твоя клип дето си пуснал. Така че не е нужно да си врачка, а да се информираш правилно и да разсъждаваш.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Еййййй. Ама не е на другия ден за твое най-голямо съжаление. А е преди твоя клип дето си пуснал. Така че не е нужно да си врачка, а да се информираш правилно и да разсъждаваш.

Вечерта в неделя се пенеше, че ще ходи. Сутринта в понеделник - отбой. Къде съм излъгал когато го написах?

преди 1 минута, parmobil написа:

Вечерта в неделя се пенеше, че ще ходи. Сутринта в понеделник - отбой. Къде съм излъгал когато го написах?

И във вторник пак каза че ще ходи.

Разсъждаваш пак глупаво и нелепо също като това че отричаш всичко направено от Ивелин Михайлов в с. Неофит Рилски в община Ветрино и Исторически парк, само защото в младежките си години продавал компакт дискове.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Разсъждаваш пак глупаво и нелепо също като това че отричаш всичко направено от Ивелин Михайлов в с. Неофит Рилски в община Ветрино и Исторически парк, само защото в младежките си години продавал компакт дискове.

А го написах кога, бре?

Къде пък съм се занимавал да пиша за него. Закачих те когато ми обясняваше, че имало IT работници там, като че ли това е откриване на работни места. На такива хора само интернет им трябва, за да работят.

преди 8 минути, В. Велев написа:

И какво е направил? Една грозна автобусна спирка, стил Флингсоун....ама няма автобус.....

Смешници

на 29.10.2024 г. в 14:11, MZ/X написа:

Ивелинчо на връо на пирамидката му. Гътнааа се.:yanim:

nPwKpYk.png 

Че защо да се е гътнала, много точно разчете гласовете, хем няма да се мори да ходи в парламата, хем ще си получава субсидията от бюджета като за почти 4% гласове.

преди 10 минути, teo-glavata написа:

И какво е направил? Една грозна автобусна спирка, стил Флингсоун....ама няма автобус.....

Смешници

Ти какво искаш? Небостъргачи ли да прави? Той ще ги прави, но във Варна.

Сам човек без държавни и евро средства толкова е направил. Посадил е над 10 000 дръвчета, 2 моста е направил, поддържа градинките. Важното е да се облагороди първо селото, да се построят къщи (само че сега това му го стопират), за да дойдат млади хора да живеят. Няма рейс, защото няма други такива места до които да пътува. Ако Ивелин направи и транспортна фирма тука ще се развикат защо имал 1001 фирми.

преди 3 минути, ined написа:

Че защо да се е гътнала, много точно разчете гласовете, хем няма да се мори да ходи в парламата, хем ще си получава субсидията от бюджета като за почти 4% гласове.

Дребни душички! Само до парите и келепира ви стига хоризонта.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Сам човек без държавни и евро средства толкова е направил. Посадил е над 10 000 дръвчета, 2 моста е направил, поддържа градинките. Важното е да се облагороди първо селото, да се построят къщи (само че сега това му го стопират), за да дойдат млади хора да живеят. Няма рейс, защото няма други такива места до които да пътува. Ако Ивелин направи и транспортна фирма тука ще се развикат защо имал 1001 фирми.

Къде са откритите работни места? Нещо цех, заводче? Някакво производство да се е открило в това село, та да са се открили и работни места?

А къде е автобуса за тази спирка? А що се отнася до проекта във Варна - хората си имат нов партньор. ИМ отдавна трябваше да внесе своито 201 млн. лв......ама нещо не можа да ги намери. Там проблема за ИМ е чисто физически вече.... че тия хора не са от най-милостивите и като раберат тия дни, как ги е мамил..... не знам - я катастрофа, ч подхлъзване в банята.....

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Там проблема за ИМ е чисто физически вече.... че тия хора не са от най-милостивите и като раберат тия дни, как ги е мамил..... не знам - я катастрофа, ч подхлъзване в банята.....

И без това друго не умеете да правите. Така управлявате сега България. Но времето ви изтича...

ZIiUms9.png

jHWQaN6.png

И без това друго не умеете да правите. Така управлявате сега България. Но времето ви изтича...

ZIiUms9.png

Протестирайте си....а сандвизи със сИренИ шЪ има ли?

И кои са лузърите?

Тези, които са създали бизнес за милиони без помощ и един лев от държавата или тези, които с партийната субсидия си закупиха къща и кола?

преди 9 минути, teo-glavata написа:

Лошо е когато обещаваш на бизнес партньорите си 30-35% а вземаш 3,9...лошо.

Отново грешиш като смяташ, че Ивелин влиза в НС за да печели пари.

Отново грешиш като смяташ, че Ивелин влиза в НС за да печели пари.

Влиза, ама не влиза... А пари дали има ще разберем по - късно...щото може и да няма

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Влиза, ама не влиза... А пари дали има ще разберем по - късно...щото може и да няма

Жена му ще му даде пари. Тя е най-богатата фризьорка в България.

преди 1 час, M.Николов написа:

И кои са лузърите?

Тези, които са създали бизнес за милиони без помощ и един лев от държавата или тези, които с партийната субсидия си закупиха къща и кола?

При Ивелинчо Пирамидата ли се метна сега? 

преди 1 час, M.Николов написа:

И кои са лузърите?

Къде го този бизнес? Само не ми обяснявай като Велев колко художници работели в парка, защото даже няма да ми е смешно.

преди 2 минути, parmobil написа:

Къде го този бизнес? Само не ми обяснявай като Велев колко художници работели в парка, защото даже няма да ми е смешно.

Ти какво разбираш под бизнес?

Ивелин прави бизнес за милиони. Най-малко.

Художниците и книгоиздаването са като бонус към бизнеса на Ивелин. Такова нещо никой друг бизнесмен не прави.

Отделно, че дава работа на художници и писатели не е ли бизнес?

Вече ептен се обърка и все повече нелепости започна да пишеш. И по други теми съм те забелязал. Като няма какво да кажеш или виждаш че не си прав и започваш да пишеш глупости.

Ти какво разбираш под бизнес?

Ивелин прави бизнес за милиони. Най-малко.

Художниците и книгоиздаването са като бонус към бизнеса на Ивелин. Такова нещо никой друг бизнесмен не прави.

Отделно, че дава работа на художници и писатели не е ли бизнес?

Вече ептен се обърка и все повече нелепости започна да пишеш. И по други теми съм те забелязал. Като няма какво да кажеш или виждаш че не си прав и започваш да пишеш глупости.

Аз питам за открити работни места, стопляш ли? Къде са в селото, дето било за чудо и приказ? Аз ако засадя дръвчета какви работни места откривам? На чистачи да събират листата? 

На колко художници и писатели е дал работа??? Ти чуваш ли се? Я се поразходи малко и се виж с нормални хора.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.