Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Казва им турете тука някакви пари и той щял да ги удвои. Въвежда в заблуждение хората. В този смисъл ги кара да теглят кредити. И то така да теглят, че да са в нарушение, тези които теглят или дават парите,  и да няма отговорност Ивелинчо. Тарикатчето ми той. Цига.нски номера ги владее. Ивелинчо.

Така де, 500 ли, 1000 ли, казал им е Ивелин да турят пари и хоп, турили? Ти ще туриш ли пари, дето ги нямаш и ще теглиш заем от банка? А тия инвеститори, дето са ядрото на Исторически парк и застават зад Ивелин и ще съдят всичките презервативи, дет искат да ги спасяват? Те що постъпват толкоз странно и не си искат парите  от Ивелин? И некви умници тарикати, десетина там некви, решили да "инвестират" пари на банката даже лицата си не показват. Що така бе? Уж тарикати, па смотания Ивелин ги излъгал. Ми като те е страх от мечки, не одиш в гората. От 15 години им е казано, че това е дългосрочна инвестиция и не става да вземеш заем и да влезеш. Щото ще вземеш дивидент след години, когато проекта е завършен, а банката си иска лихвата и главницата всеки месец. И тея азбучни истини се знаят от финансово грамотните хора. А наш аспект и там десетината тарикати не са. И ми омръзна на илитерати да им обяснявам азбучни истини. Лошото е, че и коста възрожденски уж има юридическо образование, ама...Или е заслепен от злоба и е глупак, или наистина играе играта на господарите. И понеже го познавам, все повече ми отива на второто. За съжаление.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 16 минути, отот2 написа:

Или е заслепен от злоба и е глупак, или наистина играе играта на господарите. И понеже го познавам, все повече ми отива на второто. За съжаление.

Купен е. Затова и говори нелепи неща за Ивелин. Въпреки че знае, че са несъстоятелни.

Ивелин бил американско протеже, ама не могъл да влезе в парламента. Тия американци много слаби. Една партия не могат да вкарат в парламента :)

ilHrPPd.png

М/у другото Детелинка и тя е инвеститор и си чака спокойно да дойдат добрите времена за Парка и да спечели някой лев.

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

И да няма отказал се депутат в полза на следващ, като чалгаря, агата и прочие!

При мажоритарен избор, автоматично отпада тази възможност. То и затова само си пишат, че искат мажоритарни, но не смеят. Жив пример - чалгаря.

Ето ги недоволните акционери. Имало и американци. Те най-лесно се лъжат къде да си влагат парите :)

**********************************************************************************************

Ето още недоволни и излъгани инвеститори:

*************************************************************************************************************

*********************************************************************************************

И на Бай Добри започнаха да му се изясняват нещата:

Още ли си мечтаеш, че сте били хиляди на паветата? 

С очите си видях колко сте.

Между другото, очаквах да ме поканиш да се видим, след като ти казах, че съм пред БНБ, но явно си имал по-важна работа извън София.

преди 9 часа, БаалБек написа:

При мажоритарен избор, автоматично отпада тази възможност. То и затова само си пишат, че искат мажоритарни, но не смеят. Жив пример - чалгаря.

Какво чалгаря? ГЕРБ отхвърли това. Плевнелиев пък премахна другите точки от референдума.

https://www.flagman.bg/article/103333

преди 11 часа, parmobil написа:

Още ли си мечтаеш, че сте били хиляди на паветата? 

С очите си видях колко сте.

Нали ти писах. Колко искаш да дойдат в София в работен ден. Повечето за "Величие" са от провинцията.

Виж колко са гледали:

KubARc9.png

преди 11 часа, parmobil написа:

Между другото, очаквах да ме поканиш да се видим, след като ти казах, че съм пред БНБ, но явно си имал по-важна работа извън София.

Не разбра ли че съм от Пловдив. Иначе искам да се видим да пием по едно и да избистрим политиката. 

Не искам да се оплаквам, но най-общо казано сега не мога да мръдна от вкъщи. Не ми се обяснява защо. Иначе снощи щях да паля колата и да съм в София.

*********************************************************************************************

******************************************************************************************************

Започна разправата. Първо срещу Ивелин, а сега срещу Павката:

Мръсници! Показно убиват бизнеси в България!

ПРЕВЗЕТА ОТ МАФИЯТА ДЪРЖАВА!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Бе този е мазен трол, ти не спря да му отговаряш.

Покрай него се надявам да четат и неориентирани. Да не се заблуждават, че Исторически парк е пирамида, че Ивелин е мошеник и че "Величие" сме малко.

Важното е че борбата, а надявам се и революцията започна!

https://fb.watch/vAnpuqhTZY/

fzhn5EW.png

May be an image of text

Репресия!

https://fb.watch/vAp1IO9Fow/

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

3.99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Грешката беше на медиите разгласяваха, че Величие влиза в парламента и като излезнаха официалните резултати се видя, че НЕ влизат. От там се появи голямото разочарование за гласоподавателите на партия Величие.

преди 4 минути, FBI-International написа:

Грешката беше на медиите разгласяваха, че Величие влиза в парламента и като излезнаха официалните резултати се видя, че НЕ влизат. От там се появи голямото разочарование за гласоподавателите на партия Величие.

Ти можеш ли да разсъждаваш?

Медиите показват това което показват социологическите агенции. А знаеш ли те как работят? Например излиза някой от секцията и от агенцията го питат за кой е гласувал. Той казва че за "Величие". Агенцията отбелязва това, но както видя от десетките видеа разни неграмотни лелки, членове на комисиите или неволно или нарочно вписват гласовете на "Величие" на партиите над или под тях. По БНТ1 много добре показаха това.

И агенцията казва че Величие има 4,7% например, но в протокола пише че нямат.

"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна !!!"

Проверяват отровата в капаните за мишки !!!

Страххх тресе мафиотската кочина !!!

100 човека жандармерия и 10 цивилни малоумника проверяват на Павел Стоименов отровата в капаните за мишки.

Ха ха ха ха ха ха ххххххххаааааааааааааааааааааааааа

Ивелин ги направи смешни сами да си говорят

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна !!!"

Проверяват отровата в капаните за мишки !!!

Страххх тресе мафиотската кочина !!!

100 човека жандармерия и 10 цивилни малоумника проверяват на Павел Стоименов отровата в капаните за мишки.

Ха ха ха ха ха ха ххххххххаааааааааааааааааааааааааа

Ивелин ги направи смешни сами да си говорят

Реджеп усещаш ли каква е картинката. В много населени места има местни дирибеи-феодали, които естествено че са от ново начало на Пеевски. И те контролират и манипулират вота. Те малтретират и превземат успешни бизнеси на честни хора.

преди 1 час, В. Велев написа:

Ти можеш ли да разсъждаваш?

Не! :grimace:

Медиите показват това което показват социологическите агенции. 

Все тая! Не врат ми шия! :bubblegum:

А знаеш ли те как работят? 

Не! :tease:

Например излиза някой от секцията и от агенцията го питат за кой е гласувал. Той казва че за "Величие". Агенцията отбелязва това, но както видя от десетките видеа разни неграмотни лелки, членове на комисиите или неволно или нарочно вписват гласовете на "Величие" на партиите над или под тях. По БНТ1 много добре показаха това.

И агенцията казва че Величие има 4,7% например, но в протокола пише че нямат.

И агенцията като казва защо величие не влизат в парламента? :ass:

Агенцията ли е решаващ фактор? :bubblegum:

Велев, ТИ за нещо което зависи от теб агенцията ли питаш? :giggle1: 

Не разбрахте ли, че хората искат ГЕРБ да управлява България? :grimace:

на 30.10.2024 г. в 16:40, Гoст написа:

Ще касират изборите заради този резултат сега.

Те така се касират избори.

на 30.10.2024 г. в 17:38, В. Велев написа:

Би ли ни обяснил, защо заслужават точно тези 3,999?

Защото вече имаме една секта в парламента, две ще ни дойдат много.

преди 7 минути, FBI-International написа:

Велев, ТИ за нещо което зависи от теб агенцията ли питаш? :giggle1: 

Не разбрахте ли, че хората искат ГЕРБ да управлява България? :grimace:

преди 2 минути, piх3l написа:

Те така се касират избори.

Защото вече имаме една секта в парламента, две ще ни дойдат много.

Жалко за вас!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.