Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

Мафията е арестувала Росен Миленов.

Пълно произволие на полицията!

Един махна лепенките на колата премести я и пак постави лепенки. При това негово влизане може всичко да остави в колата и после да кажат че е на Росен!!!

преди 30 минути, В. Велев написа:

Мафията е арестувала Росен Миленов.

Пълно произволие на полицията!

Един махна лепенките на колата премести я и пак постави лепенки. При това негово влизане може всичко да остави в колата и после да кажат че е на Росен!!!

И защо да не го арестуват? Не, че знам (а и не ме интересува), кой е този индивид...ама, щом прави золуми, ще го арестуват. Защо не си седи в къщи и да си гледа мачоветет, ами прави позразии по площадите?

преди 7 минути, teo-glavata написа:

И защо да не го арестуват? Не, че знам (а и не ме интересува), кой е този индивид...ама, щом прави золуми, ще го арестуват. Защо не си седи в къщи и да си гледа мачоветет, ами прави позразии по площадите?

Утре ще ви изметем!

Как се организира протестът на Делян Пеевски?

10 ное, 2024  65 Преглеждания  0 Коментара
8ea64012-9e0c-4c19-8f78-1964d768cc1c
По сведения на вътрешни хора той раздава по 100 евро чрез Евгин Незиров.

Много интересна е схемата за купуване на протестиращи от приближените на Делян Пеевски във Варна. Едно от основните лица, които събират хора за новия султан, е Айрие Ремзиева Ибрямова, която е заместник областен управител на Варна.

Само си помислете, колко високопоставено длъжностно лице се занимава да организира хора за митинга на Пеевски, с който той има желание да си легитимира властта. Вторият човек на висока длъжност, който също набира усърдно хора за 11.11.2024 г., е Шенай Шабанова, която е заместник-кмет в район „Владиславово“. Тя също е основно лице в организацията за набиране на платени протестиращи, които вземат пари на ръка с неясен произход, като за всички е ясно, че техният източник е именно Делян Пеевски. Третият високопоставен държавен служител е Ерджан Себайтин, който е ръководител на РИОСВ – Варна.

По сведения на вътрешни хора той раздава по 100 евро чрез Евгин Незиров – ръководител на фирмата за сметосъбиране във Варна и главно действащо лице в контакта с ромските общности.

Чудно е, щом тази информация е известна на нас, защо полицията не прави нищо?

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

преди 2 часа, teo-glavata написа:

Тоя че е хахо е ясно, но все още нищо не е направил. Дигат му колата, щото имало четири зимни гуми и три запалки за цигари. Но на страха очите са големи. Единствено хахото дето не му се получава, че го арестуват предварително, а неговия план е да го арестуват утре. Човека иска да става президент и си търси медийно внимание. Обича да го арестуват, кво да го правиш.

преди 25 минути, отот2 написа:

Тоя че е хахо е ясно, но все още нищо не е направил. Дигат му колата, щото имало четири зимни гуми и три запалки за цигари. Но на страха очите са големи. Единствено хахото дето не му се получава, че го арестуват предварително, а неговия план е да го арестуват утре. Човека иска да става президент и си търси медийно внимание. Обича да го арестуват, кво да го правиш.

Аз имам в колата 2 запалки и 2 кибрита. Доста взривоопасен съм :)

преди 19 минути, В. Велев написа:

Аз имам в колата 2 запалки и 2 кибрита. Доста взривоопасен съм :)

Ма не лаеш по телевизора, че ще палиш и пребиваш мафиотите. Тоя е луд та дрънка. Като нищо щеше да окървави утре протестите. Добре че го отстраниха.

преди 1 минута, отот2 написа:

Ма не лаеш по телевизора, че ще палиш и пребиваш мафиотите. Тоя е луд та дрънка. Като нищо щеше да окървави утре протестите. Добре че го отстраниха.

Той много се разочарова че хората не протестират и не излизат. Само лаят по нета. Колко протеста прави и само по 5-6 човека. И накрая му писна и затова провокира хората ако искат нещо да променят да излязат утре. Мисля че нарочно говореше за камъни и дърве. Да стресне малко заспалия народ.

преди 27 минути, В. Велев написа:

Той много се разочарова че хората не протестират и не излизат. Само лаят по нета. Колко протеста прави и само по 5-6 човека. И накрая му писна и затова провокира хората ако искат нещо да променят да излязат утре. Мисля че нарочно говореше за камъни и дърве. Да стресне малко заспалия народ.

Те ще го стреснат достатъчно в кауша - надявам се

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Те ще го стреснат достатъчно в кауша - надявам се

Той не се плаши от това. Колко са го стряскали... А и полицаите са на негова страна, ама са теглили заеми и не могат да мърдат сега.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Той не се плаши от това. Колко са го стряскали... А и полицаите са на негова страна, ама са теглили заеми и не могат да мърдат сега.

Да не съм теглил аз заемите им? Явно тоя индивид е куку и е заплаха за обществения ред

преди 8 минути, teo-glavata написа:

Да не съм теглил аз заемите им? Явно тоя индивид е куку и е заплаха за обществения ред

Така е.

преди 5 часа, teo-glavata написа:

Явно тоя индивид е куку и е заплаха за обществения ред

А фалшифицирането на изборите заплаха ли е за обществения ред или не е?

За един приятел питам.

преди 1 час, piх3l написа:

На тези на протестите все едни и същи 200 човека ли ходят?

И не се бъркайте, вие виждате 200, но те са 5000!

Това радва ли те?

преди 19 минути, В. Велев написа:

Това радва ли те?

Естествено, че ме радва! Това показва, че хората не са чак такива идиоти, да се оставят да ги води някакъв селски тарикат.

преди 16 минути, piх3l написа:

Естествено, че ме радва! Това показва, че хората не са чак такива идиоти, да се оставят да ги води някакъв селски тарикат.

Досега видяхме докъде ни докараха градските тарикати.

За съжаление народа се е предал и отчаял. Това успяха да направят досегашните ни управници и най-вече ГЕРБ. Явно пак от вън трябва да ни освобождават.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Досега видяхме докъде ни докараха градските тарикати.

За съжаление народа се е предал и отчаял. Това успяха да направят досегашните ни управници и най-вече ГЕРБ. Явно пак от вън трябва да ни освобождават.

Ако имаше за кой да се гласува, щяха да гласуват. Сега не се гласува за някой, а против някой. Една част, включително и аз, гласува тоя селски тарикат да не получи имунитет.

току-що, piх3l написа:

Ако имаше за кой да се гласува, щяха да гласуват. Сега не се гласува за някой, а против някой. Една част, включително и аз, гласува тоя селски тарикат да не получи имунитет.

Какъв трябва да е човека, за да се гласува масово за него? Ти например за какъв човек би гласувал?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.