Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, В. Велев написа:

Какъв трябва да е човека, за да се гласува масово за него? Ти например за какъв човек би гласувал?

За масово не знам. Аз бих гласувал за човек, на който никой не му е виновен за нищо и има ясна визия за развитието на България като истинска европейска държава.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 50 минути, piх3l написа:

За масово не знам. Аз бих гласувал за човек, на който никой не му е виновен за нищо и има ясна визия за развитието на България като истинска европейска държава.

Това е много общо. Те всички политици имат ясна визия за развитието на България. А на Ивелин е най-добрата - да не се пречи на бизнеса, да не се вземат и унищожават форми. Сега ако направиш фирма и минеш няколко милиона оборот и платени от НАП съобщават на когото трябва и започват да те изнудват да си плащаш "закрила". Също както при мутренските времена.

Видя ли че повечето българи отишли в чужбина точно това им се е случило.

Провери и за Илчовски, който сега е в Румъния и си развива успешен бизнес.

преди 1 час, piх3l написа:

Аз бих гласувал за човек, на който никой не му е виновен за нищо и има ясна визия за развитието на България като истинска европейска държава.

Ивелин Михайлов

преди 12 часа, M.Николов написа:

А фалшифицирането на изборите заплаха ли е за обществения ред или не е?

За един приятел питам.

Koй, кога и какви избори е фалпифицирал? Поне аз никъде не съм видял (до момента) да има становище на съда (КС) по въпроса

преди 11 минути, В. Велев написа:

Това е много общо. Те всички политици имат ясна визия за развитието на България. А на Ивелин е най-добрата - да не се пречи на бизнеса, да не се вземат и унищожават форми. Сега ако направиш фирма и минеш няколко милиона оборот и платени от НАП съобщават на когото трябва и започват да те изнудват да си плащаш "закрила". Също както при мутренските времена.

Видя ли че повечето българи отишли в чужбина точно това им се е случило.

Провери и за Илчовски, който сега е в Румъния и си развива успешен бизнес.

Да, да, видях ги тези българи. Тарикати на дребно, на които не им е провървяло в бизнеса, банките ги търсят и са избягали в чужбина. Ей такива са последователите на фараона.

Да разбирам ли, че Илчовски, според теб, е пример за подражание?

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ивелин Михайлов

Този изобщо не пасва.

преди 16 минути, piх3l написа:

Разбрах! Слаба ракия си щом задаваш такива въпроси.

преди 23 минути, teo-glavata написа:

Koй, кога и какви избори е фалпифицирал? Поне аз никъде не съм видял (до момента) да има становище на съда (КС) по въпроса

Прав си, всичко е честно и почтено докато КС не се произнесе. Да се правим, че нищо не сме разбрали...

преди 22 минути, piх3l написа:

Да, да, видях ги тези българи. Тарикати на дребно, на които не им е провървяло в бизнеса, банките ги търсят и са избягали в чужбина. Ей такива са последователите на фараона.

Този изобщо не пасва.

Нито съм избягал в чужбина, нито имам кредити, добре живея....Започвам да се чудя, що го харесвам тоя...Може би защото другите са ми противни...

преди 11 минути, Мечо Хубавеца написа:

Нито съм избягал в чужбина, нито имам кредити, добре живея....Започвам да се чудя, що го харесвам тоя...Може би защото другите са ми противни...

На мен също са ми противни и обикновено, когато гласувам, не подкрепям никой.

преди 19 минути, В. Велев написа:

Разбрах! Слаба ракия си щом задаваш такива въпроси.

Как да ви вземем на сериозно, щом такива карикатури, според вас са пример за подражание?

преди 2 часа, teo-glavata написа:

Фалшификациите ги даваха даже по националните медии.

Или за теб попълването на бюлетини по време на преброяването от член на изборната комисия , не е фалшификация?

А за становището на КС ще трябва да изчакаме.Всъщност това решение на КС ще е съдбоносно.

.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Фалшификациите ги даваха даже по националните медии.

Дават, каквото искат

преди 5 минути, M.Николов написа:

Или за теб попълването на бюлетини по време на преброяването от член на изборната комисия , не е фалшификация?

Аз не съм видял подобно нещо. Ако КС реши, че е имало такова нещо, ще вземе съответното решение/становище

преди 8 минути, M.Николов написа:

А за становището на КС ще трябва да изчакаме.Всъщност това решение на КС ще е съдбоносно.

Какво му е съдбоносното? Дали ще ходим на избори след месец или след 4, какво значение има? Така или иначе резултата ще е същия или по-добър за ГЕРБ. величията пак ще са аут

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Какво му е съдбоносното?

Има огромно значение.

Всъщност от това решение ще стане ясно останало ли поне някакъв остатък от законност в тази държава или всичко вече е покварено.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Има огромно значение.

Всъщност от това решение ще стане ясно останало ли поне някакъв остатък от законност в тази държава или всичко вече е покварено.

От това решение ще стане ясно, само какво следва: частични избори в определени райони/секции, пълно касиране и каквото следва там по закон (аз не знам и не ме интересува), или просто избраните депутати си следват процедурите. Така или иначе, резултата ще е един и същ, докато ГЕРБ-СДС и Г-н Пеевски не съберат необходимите гласове

преди 12 минути, В. Велев написа:

Пак алабализми, приказки, без грам доказателства или съдебни постановления. За какво ревете - нали сте над 1% => ще си вземе кеш-а фараончето

преди 1 час, teo-glavata написа:

От това решение ще стане ясно, само какво следва: частични избори в определени райони/секции, пълно касиране и каквото следва там по закон (аз не знам и не ме интересува), или просто избраните депутати си следват процедурите. Така или иначе, резултата ще е един и същ, докато ГЕРБ-СДС и Г-н Пеевски не съберат необходимите гласове

Пак алабализми, приказки, без грам доказателства или съдебни постановления. За какво ревете - нали сте над 1% => ще си вземе кеш-а фараончето

Ивелин няма да вземе нищо, бре. Той е обикновен член. И в партията има по-устати от него. Краси Катинчарова и доста други. Ивелин и да го няма няма да се усети, има кой да продължи. А ако кс определи, че изборите са не както трябва, ще го отнесе фирмата, дето брои резултата. Което е точно това дето трябва да стане.

преди 9 минути, отот2 написа:

Ивелин няма да вземе нищо, бре. Той е обикновен член. И в партията има по-устати от него. Краси Катинчарова и доста други. Ивелин и да го няма няма да се усети, има кой да продължи.

То има ли нещо, че да се продължава? юютия устатите са лесни - малките кученца са най гласовити, защото лаят от страх

преди 10 минути, отот2 написа:

А ако кс определи, че изборите са не както трябва, ще го отнесе фирмата, дето брои резултата. Което е точно това дето трябва да стане.

Коя е тая фирма, бе неграмотник? Брои се в СИК, оформя се протокола и толкова. РИК и ЦИК не броят

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Коя е тая фирма, бе неграмотник? Брои се в СИК, оформя се протокола и толкова. РИК и ЦИК не броят

Измамата става в секциите. Кака Сийка и кака Минка си попълват на воля празни бюлетини за която партия им платят. А плащат само БББ и г-н Пеевски.

M2nv2ZS.png

преди 14 минути, teo-glavata написа:

То има ли нещо, че да се продължава? юютия устатите са лесни - малките кученца са най гласовити, защото лаят от страх

Неграмотник си ти. Ма как да е, с нехранимайко не знам що въобще те отразявам.А иначе нещата тепърва започват, немаш си идея. А неграмотнико, има фирма дето обработва резултатите. И нагласят резултатите. Ивелин го каза - няма нужда да са в парламента да си вършат работата. Колкото и да ти е странно  не му е нужен имунитет. И всичко да му вземат, пак ще може и знае и да изкарва кинти хилядократно повече от теб.

преди 1 минута, parmobil написа:

И днес тропнахте хорце на паветата. Този път и на пръстите на ръката можехте да се преброите.

При мирен протест няма значение колко са хората. И 1 милион да бяха пак щяха само хоро да играят.

Ама на народа му писна вече от мирни протести.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Измамата става в секциите. Кака Сийка и кака Минка си попълват на воля празни бюлетини за която партия им платят. А плащат само БББ и г-н Пеевски.

M2nv2ZS.png

Аз (а вероятно и незаисимия съд) не виждам в този стоп кадър попълване на празни бюлетини

преди 13 минути, В. Велев написа:

Измамата става в секциите. Кака Сийка и кака Минка си попълват на воля празни бюлетини за която партия им платят.

Затова гласуването трябва да е само с машини! Манипулациите ще спаднат с един порядък, 10-кратно.

преди 8 минути, MZ/X написа:

Затова гласуването трябва да е само с машини! Манипулациите ще спаднат с един порядък, 10-кратно.

Странно ми е защо само във "весели" демокрации ги има тези машини.

преди 7 минути, parmobil написа:

И днес тропнахте хорце на паветата. Този път и на пръстите на ръката можехте да се преброите.

Ти явно си някакво чудо на природата.

Ако ти вярваме, трябва да имаш поне по стотина пръсти на всяка от двете ти ръце

.....или пък имаш повечко ръце.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ти явно си някакво чудо на природата.

Ако ти вярваме, трябва да имаш поне по стотина пръсти на всяка от двете ти ръце

.....или пък имаш повечко ръце.

Аз минавам оттам. Колко преброи? Аз и на чутовното събитие преди седмици присъствах. Писах тук. И снимки имам, но предпочетох да ги давам от публукуваните им клипове, защото моите щяха да се нарочат за манипуирани. Ти колко хиляди преброи?

Добре, няма да издевателствам - колко стотин преброи?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.