Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

на 4.12.2024 г. в 19:33, отот2 написа:

Чумата по овцете: Пробите от Велинград, изпратени в Монпелие, са положителни за заразата

А да видим сега, копейко-патреотарите какво ще правят :) 

Една хубава карантина и забрана за износ на продукцията си заслужаваме, че да усетите малко народна любов. Ама както винаги, няма копейко-тъпанарите да плащате за глупостите си, ами всички ние ще плащаме. 

преди 22 часа, Реджеп Иведик написа:

Да са пукат душманите !!!

Брадат, по колко дава комунистическото поставено мекере Ивелина за пропаганда

преди 4 часа, K.Р написа:

Брадат, по колко дава комунистическото поставено мекере Ивелина за пропаганда

Костадинов каза че е американски агент Ивелин, а ти руски. А, разберете се :)

преди 12 минути, В. Велев написа:

Велке важното е на теб дали още ти дава стотинки ? За другото нямаш разрешително поради липса на матриал.

:giggle1:

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

на 18.12.2024 г. в 15:27, В. Велев написа:

Типична любожечевщина. Хем е пирамида, хем пере пари. И разните там генкошикеровци, любенатовци и аницоловци му уйдисват на простотиите.

Мене ако питаш Киро и Миро са от една централа тролове.

Явно Ивелин яко им е забил ръждясалия 35 годишен нож. До дръшката.

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Типична любожечевщина. Хем е пирамида, хем пере пари. И разните там генкошикеровци, любенатовци и аницоловци му уйдисват на простотиите.

хахаха :)

Виждам си бесен че са те ужилили яко ...

Да не си инвеститор и в  БЕТЛ ? ?? Или си се преориентирал в ПоуърПал ??

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Ивелин се махна от Исторически парк. Дано за парка сега да е по-добре.

преди 17 часа, miro20 написа:

хахаха :)

Виждам си бесен че са те ужилили яко ...

Да не си инвеститор и в  БЕТЛ ? ?? Или си се преориентирал в ПоуърПал ??

Типичен любожечевец. Пише без да мисли.

Пералня и пирамида са противоположни неща. Също както и руски и американски агент.

Първо се разберете пирамида ли е Исторически парк или е пералня.

Сетне се определете руски агент ли е Ивелин или е американски агент.

И тогава идвайте да тролите и да любожечвате.

Ай Весела Коледа на Киро и Миро.

преди 13 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ивелин се махна от Исторически парк. Дано за парка сега да е по-добре.

Що цитираш мене ?

Е, Трола Миро, на него обяснявай.

Копието и оригиналът.
Подръжателят и идолът.
Сциентологът и сциетологът.
Ивелин Михайлов и Том Круз.
И за двамата мисията е невъзможна, и двамата спасяват света, и двамата са сциентолози, и двамата са в сънищата на ПП.
Може пък всичко да е случайно съвпадение и Михайлов да не имитира Круз. Може съвсем случайно и двамата да са сциентолози. Може земята наистина да е плоска, а извънземните да са сред нас...:giggle1:
Може да бъде изображение с 2 души

Моето лично мнение за "Величие" и Ивелин Михайлов е следното, според мен Ивелин е измамник... но е абсолютен факт, че за разлика от останалите 240 дебила, поне е направил нещо хубаво, което ще остане след него, свързано с нашата история (въпреки че тия арийски теории за произхода ни са пълна фейкометщина). Освен това е адски странно, как Михайлов изведнъж стана най-големият проблем на България, даже поканиха и Григор Сарийски, да го громи в Народното събрание. Според мен и го "хлъзнаха" по време на изборите, още повече, че брояха 20 000 бюлетини (от 99,3% до 100,0%) към 8 часа, което е доста съмнително. Определено бърка доста интереси, не е само "перките", нещо друго е... намесени са бая пари. Буквално нашите управляващи се държаха така, сякаш искат да го унищожат.
Но основният въпрос, който всеки би трябвал да си задава е "Откъде са му парите?"... Откъде пари за всичко това?

преди 2 часа, communismatic написа:

Моето лично мнение за "Величие" и Ивелин Михайлов е следното, според мен Ивелин е измамник...

Кажи точно в кое е измамник че ми е интересно. Аз се досещам къде грешиш ама все пак кажи, за да ти кажа аз каквото зная.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Аз се досещам къде грешиш ама все пак кажи, за да ти кажа аз каквото зная.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Аз се досещам къде грешиш ама все пак кажи, за да ти кажа аз каквото зная

преди 9 часа, В. Велев написа:

Кажи точно в кое е измамник че ми е интересно. Аз се досещам къде грешиш ама все пак кажи, за да ти кажа аз каквото зная.

Е, аз съм го написал вече. Основният въпрос е "От къде Ивелин Михайлов има тия пари, че да започне да строи "Исторически парк"?" Да тръгнем от там... Аз сериозно ти казвам, че не му вярвам. Не вярвам и на Костадин Костадинов. Не случайно, не гласувам изобщо. За мен всичките са едни и същи боклуци, просто са с различен цвят.
Бих гласувал единствено за партията на Румен Радев, и то... ако съм убеден, че се е обградил с правилните хора. За мен тоя човек е единственият адекватен в родната политика у нас, въпреки че и той си има доста трески за дялане. Може да нададе вой срещу корупцията в българската политическа общност и да вземе някакви мерки, но той през цялото време си трае. Не съм привърженик на подобно бездушие и безхаберие.
Не ме разбирай погрешно, съгласен съм с доста от нещата, които говори Костадин Костадинов, но той го прави единствено и само да обира вота на баламурниците, той не търси някакъв политически консенсус и да промени българският живот към по-добро. Или иначе казано - най-обикновен лаладжия. Но със сигурност е в пъти по-адекватен от политическата измет наречена "Продължаваме промяната", ДПС (и всички нейни разклонения), ГЕРБерската сган и прочее... Аз, между другото... по-големи недоразумения от пеперастите не съм виждал, може би само "България без цензура" на Николай Бареков, понеже беше вкарал в НС дори ММА-ци.

преди 10 часа, communismatic написа:

"От къде Ивелин Михайлов има тия пари, че да започне да строи "Исторически парк"?"

Парите са на акционерите. Ивелин беше изпълнителен директор.

Беше щото акционерите го смениха с друг.

Къде ви сърби вас троловете не мога да разбера. Какво е излъгал ?

Когато беше изпълнителен директор твърдеше, че е изпълнителен директор. Сега, когато го смениха, твърди, че са го сменили и вече не е изпълнителен директор.

Къде е лъжата ?

То аслъ, трябва да си по Николов от Николов за да гласуваш за Радев.

Пич, кви акционери и кви тролове... Имам общи познати с Ивелин Михайлов (живея в Русе, родом съм от Добрич) и много добре знам какво говоря. Тролове вика... много балалайкате иначе...

преди 1 минута, communismatic написа:

Имам общи познати с Ивелин Михайлов (живея в Русе

И Трола Миро живее в Русе.

Аз живея в Провадия.

Не си наясно и тролиш. Не знам, плащат ли ти, или си малоумен фанатик на любожечевщината.

преди 7 минути, communismatic написа:

Пич, кви акционери

Собствениците. чорбаджиите, тези дето дават кинтите.

Ей, малоумна история...

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

И Трола Миро живее в Русе.

Аз живея в Провадия.

Не си наясно и тролиш. Не знам, плащат ли ти, или си малоумен фанатик на любожечевщината.

И като живееш в Провадия, какво? Имаш ли поне някакви общи познати с него или не? Щото аз за разлика от теб имам... Думите на един мой авер са "Къв бизнесмен, едно време по цял ден киснеше във фризьорският салон на жена си!?"

Живеел в Провадия, ми ти може и да си клошар там. Съдейки по акъла ти...

преди 3 минути, communismatic написа:

Имаш ли поне някакви общи познати с него или не?

Не знам. Парка наистина съществува. В Неофит Рилски е. Като минавам оттам го виждам. Там е наистина. Бягах на маратона. 13 километра. Тръгваш от парка, през къра до Староселец и оттам се връщаш през гората пак до парка.

Ти не знаеш какво означава акционери, на мене викаш тъпак.

После как съм разбрал, че си русенски трол като Миро.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Не знам.

Аха, ти не знаеш, ама си мега наясно иначе с нещата... ОК...

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти не знаеш какво означава акционери, на мене викаш тъпак.

И ти от саркастичното подхвърляне "Кви акционери..." стигна до чудовищното умозаключение, че не знам какво е значението на думата "акционери"... Ти даже и за клошар не ставаш. 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Аха, ти не знаеш

Имам общи познати, но това не означава нищо. Затуй писах "не знам".

Ти твърдиш, че лъже.

Посочи поне една лъжа. Нали имаш общи познати.

Като знаеш какво е акционер, що питаш откъде са парите ?

Акционерите не водят дела срещу него, не твърдят, че ги е измамил. Ма ти имаш общи познати, Троле.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.