Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Реджеп, що наричаш Мирко трол? Може да е добросъвестен коментатор и да си вярва, че твори добро.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Реджеп, що наричаш Мирко трол?

Ма аз и тебе те наричам трол.

Тебе например, щото лъскаш имиджа на Путлер.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти твърдиш, че лъже.

Аз не твърдя, че е лъжец заради това, а че като цяло има страшно много съмнителни неща около този парк. Най-малкото... хвърлил е една купчина пари вътре, които не е ясно изобщо как ще успее, да си ги възвърне. Как се връщат над 100 милиона с билетчета, според теб? Това не е ли супер съмнително? Ти би ли хвърлил ей така сума ти пари с ясното съзнание, че няма да си ги възвърнеш. Тук дори не говорим и за печалба... Относно "акционерите", видяхме ги в едно предаване по БТВ, където правиха предаване за въпросното село "Неофит Рилски", колко бяха конкретни за вложените средства и възвръщаемоста. Т.е. никак не бяха...

Затуй писах "не знам".

Ми като не знаеш, що тръгваш, да спориш? Нали уж аз съм бил "трола"?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Акционерите не водят дела срещу него, не твърдят, че ги е измамил. Ма ти имаш общи познати, Троле.

Аха, те не твърдели, че ги измамил... Добре... 😆

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Нали имаш общи познати.

И ти май не можеш, да четеш с разбиране, а? Как се тълкува "Къв бизнесмен е Ивелин, едно време по цял ден киснеше във фризьорския салон на жена си?!" Според теб, тоя човек, дали някой го взима насериозно?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ма аз и тебе те наричам трол.

Тебе например, щото лъскаш имиджа на Путлер.

Я пак повтори? Как бе Деде, как му лъскам имиджа? Ако симпатизирам последните няколко години на някого, то е на китайците. Ама дори това ме домързява напоследък, иначе имаше много какво още да публикувам в темата която направих за тях.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми като не знаеш, що тръгваш, да спориш?

Това е типично тролски похват.

Първо не съм писал, че не знам по същество, а че не знам дали имам общи познати с Ивелин.

100 % имам общи познати. Най малко за двама се сещам сега, но точно с тях не съм го обсъждал.

То няма нужда да знаеш, затуй писах, "не знам"

Иска се елементарна финансова култура, каквато ти или нямаш или си трол, който таргетира финансово неграмотните малоумници.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

как му лъскам имиджа?

Чий е Крим ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Иска се елементарна финансова култура, каквато ти или нямаш или си трол, който таргетира финансово неграмотните малоумници

Добре, бе... ти като притежаваш такава финансова култура би ли налял толкова пари в нещо, което няма да ти възвърне инвестицията. За печалба дори не говорим. Айде аз съм финансово неграмотен, питам тоя дето е супер наясно с нещата...? ;)

Чий е Крим ?

Абсолютно винаги е бил руски. Оказа се, че освен по "финансова култура" си силен и по история...

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Чий е Крим ?

Имаш основни функционални проблеми, за да задаваш въпрос за собственост на полуостров, все едно е частно притежание. Чий са игрите на компютъра ти?

преди 3 минути, communismatic написа:

Добре, бе... ти като притежаваш такава финансова култура би ли налял толкова пари в нещо, което няма да ти възвърне инвестицията.

Не, не бих.

Това каква връзка има ?

Никой не инвестира пари в нещо, което си мисли, че няма да му възвърне инвестицията.

Ти обаче пишеш "няма да му възвърне инвестицията".

Ся, ако наистина си финансово неграмотен, а не си трол, обяснявам.

Към момента, в който инвестираш, няма как да си сигурен дали ще загубиш или ще спечелиш.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Не, не бих.

Ааааааааа... ясноооо! 😆😆😆😆😆
Най-важното е... че аз съм ТРОЛ, а той не е! 😆😆😆😆😆
Голяма забава в тоя форум, заклевам се... Мислех да спра, да пиша, понеже само дебили около мен, ама как да спра, бе!? 😆😆😆

току-що, Sliderum2 написа:

Имаш основни функционални проблеми, за да задаваш въпрос за собственост на полуостров, все едно е частно притежание. Чий са игрите на компютъра ти?

Ако не лъскаше имиджа на Касапина Путлер, щеше да кажеш, че съгласно международното право е на Украйна, ама ти извърташ понеже си путлерист.

Аз по това ги различавам путлеристите. Това е въпрос лакмус.

Ако не лъскаше имиджа на Касапина Путлер, щеше да кажеш, че съгласно международното право е на Украйна, ама ти извърташ понеже си путлерист.

Аз по това ги различавам путлеристите. Това е въпрос лакмус.

Сигурно орките са създали Крим, а по съвместителство цялата планета и цялата вселена. Всяко нещо е на неговият създател.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Сигурно орките са създали Крим

Орките анексираха Крим по заповед на Касапина Путлер. Преди това си беше в границите на Украйна.

Затуй ви питам вас путлеристите, "чий е Крим".

Ми, отговорихме ти. Хрушчов дава на Украинската ССР Крим на две водки... Абсолютно винаги Крим си е бил руски. Да не говорим, че изобщо украинските територии никога не са били украински (то такава държава не е имало просто), ама това са бели кахъри за тежкото ти положение.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, отговорихме ти. Хрушчов дава на Украинската ССР Крим

Путлер (като президент на Русия) призна, че Крим е в границите на Украйна. После публично заяви в няколко интервюта дадени пред журналисти, че Русия няма претенции към Крим.

Анексирането на Крим е грубо нарушение на международното право, за което на Русия и бяха наложени санкции.

Путлер (като президент на Русия) призна, че Крим е в границите на Украйна. После публично заяви в няколко интервюта дадени пред журналисти, че Русия няма претенции към Крим.

Анексирането на Крим е грубо нарушение на международното право, за което на Русия и бяха наложени санкции.

Действуй, Путин". Крым наш!

Като някой ми говори за "международното право" и направо ме напушва яко на смях. Кво "международно право" имаш в днешно време? Преди броени дни на Сирия й ебаха майката, там какво "международно право" имаше? По кой член израелската и турската армия навлязоха на нейна територия? Там "международното право" играеше ли някаква роля? Или то е "право" само на някои държави, а за други не важи?

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Открих, че Реджеп е атеист кат всички капитаклисти, иначе щеше да напише, че Крим е на Господ.

Реджеп, дали е "атеист" идея нямам... това е без значение с оглед на факта, че главата му е пълна с нищо.

Платените тролове се събраха :giggle1:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

И Трола Миро живее в Русе.

Я, Миро пак станал трол за Реджепов?

😄

Реджепов, чие е Косово?

преди 18 часа, communismatic написа:

Основният въпрос е "От къде Ивелин Михайлов има тия пари, че да започне да строи "Исторически парк"?" Да тръгнем от там...

Всичко е казано и доказано от Ивелин. Сега ако каже че лъже не зная как можеш да бъдеш убеден. В тоя случай ти трябва да кажеш как е излъгал акционерите?

Няколко пъти споменавам че не съществува термин "излъган акционер". Даже акции на "Мерцедес" да купиш можеш да фалираш. Тия които играят тото 2 също са акционери. Акцията им е фиша. Всеки инвеститор си хвали стоката и показва начина за печалба. Никой не можеше да предвиди ковида, след това войната и ако бяхме нормална държава без мутри и то от високо ниво да ти вземата или пречат на бизнеса то "Исторически парк" щеше да бъде на печалба. Така че Ивелин не лъже като е обещавал печалби. 

И откъде са му парите също обясни. И сега се установи че не е лъгал и за това, защото точно там го удариха и му спряха парите. Затова и спря строителството на "Парка". Та парите му са от къщите които е купил на безценица за по 2000-3000 лева и сега вървят по 100 000+ лева. Много важно е ако не знаеш, че само в началото на строителството на "Парка" Ивелин пуска и продава само 20% акции. Защото още не е продал достатъчно къщи. А е важно и вярно че за да им се покачи цената трябва да се облагороди мястото. И това прави Ивелин, но изисква време.

Та САМО 20% акции са продадени. Когато Ивелин започва продажбите на къщите и събира достатъчно пари спира продажбата на акции и продължава със собствени средства да строи "Парка".

Това е накратко.

Така че стига сте се излагали вече с тия "излъгани акционери".

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.