Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Докога ще има неравнопоставено отношение към потребителите на форума?

Featured Replies

преди 34 минути, цър-вул написа:

Май въпросът е в преодоляването на първите 3 дни...
Освен ако не си вадиш леба изцяло в мрежата.

Това апропо е една доста добра според мен идея : При регистрация потребителя се озовава в група за новорегистрирани потребители чийто мнения се нуждаят от модераторско одобрение за да станат видими и примерно при 10 или 20 одобрени мнения същия минава в групата на редовите потребители, в доста форуми тая система върши чудесна работа.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

5 минути не могат да издържат, повярвай! 

Заключете полит раздела за един месец и гледай шоу. 😋

• Отговори 69
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Къде няма кирилица? Аз ли не виждам нещо?  Или си прави още два три и си говори сам. 

• Извинявай ама точно ти да обясняваш за правилата в този форум е меко казано цинично.

преди 12 минути, Bubbles написа:

Това апропо е една доста добра според мен идея : При регистрация потребителя се озовава в група за новорегистрирани потребители чийто мнения се нуждаят от модераторско одобрение за да станат видими и примерно при 10 или 20 одобрени мнения същия минава в групата на редовите потребители, в доста форуми тая система върши чудесна работа.

Приеха го, създадоха правило, след време го премахнаха, и всичко продължи по старому. 

преди 6 минути, Rudy M. написа:

Приеха го, създадоха правило, след време го премахнаха, и всичко продължи по старому. 

Ми да го върнат щото е страшно, хубаво е че има свобода, но се злоупотребява брутално с нея.

преди 23 минути, Bubbles написа:

Заключете полит раздела за един месец и гледай шоу. 😋

Далече си. Само да спре интернет и телевизия за 5 минути, всичко настръхва като оси и е готово да те убие. Толкоз наркоманска тор има в света. И ако някой не вярнва спокойно може да дойде на една моя смяна да гледа и да слуша! 

току-що, Емил Костов написа:

Далече си. Само да спре интернет и телевизия за 5 минути, всичко настръхва като оси и е готово да те убие. Толкоз наркоманска тор има в света. И ако някой не вярнва спокойно може да дойде на една моя смяна да гледа и да слуша! 

Говори ми ти, при мен не е по-различно.

току-що, Bubbles написа:

Говори ми ти, при мен не е по-различно.

Работя във Виваком от 18 години. Знам какво беше преди, знам какво е сега. Не е страшно, безумие е ! Уникално безумие! 

преди 50 минути, Емил Костов написа:

5 минути не могат да издържат, повярвай! 

Аз нали  бях 4 дни без мрежа преди 10-ина дни. Щот някой псевдо съпорт (от Виваком) не ми беше пуснал заявка за ремонт. Разбирай нямаше как техник да дойде да смени един умрял суич. 'щот' "имало групов проблем"...

преди 13 минути, цър-вул написа:

Аз нали  бях 4 дни без мрежа преди 10-ина дни. Щот някой псевдо съпорт (от Виваком) не ми беше пуснал заявка за ремонт. Разбирай нямаше как техник да дойде да смени един умрял суич. 'щот' "имало групов проблем"...

И как по точно някой да дойде да ти смени нещо без да си заявил проблем. Па ти трибуквен ли имаш в устата да не ми пишеш на лично. Цървулска работа значи. Болният търси доктора сър! ;)

преди 38 минути, Емил Костов написа:

И как по точно някой да дойде да ти смени нещо без да си заявил проблем.

Не ми образувай нерви с глупости - заявен проблем, но нерегистриран от някой дето е блял! Найсе пъти звънене и писане на мейли дали не е заявяване на проблем?
За последно онзи ден имах подобна среща с немърлив съпорт - отново имаше проблем с мрежата, обадих се надлежно, бла-бла. Затварям и получавам съобщение за регистрира проблем в с. Горно нанадолнище, ул. еди коя си. Да очаквам на другия ден свързване с техник...
А за 9 години в Networx съм имал 3 или 4 проблема и са ги решавали в рамките на 2-3 часа. Дори единият път беше обледен скъсан кабел. Посред зима в снега (до коляно) смениха 30м трасе.
А сега за един пиклив суич насред жегата се пържих на бавен огин 4 дни. По едно време имах идеята да ида на кутията и с козия крак да отработя ситуацията...

преди 5 минути, цър-вул написа:

Не ми образувай нерви с глупости - заявен проблем, но нерегистриран от някой дето е блял! Найсе пъти звънене и писане на мейли дали не е заявяване на проблем?
За последно онзи ден имах подобна среща с немърлив съпорт - отново имаше проблем с мрежата, обадих се надлежно, бла-бла. Затварям и получавам съобщение за регистрира проблем в с. Горно нанадолнище, ул. еди коя си. Да очаквам на другия ден свързване с техник...

Малей какъв нервен клиент си имаме вече! :lol6:Що се мъча и аз не знам! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 43 минути, Емил Костов написа:

Па ти трибуквен ли имаш в устата да не ми пишеш на лично. Цървулска работа значи. Болният търси доктора сър! ;)

Не обичам за дреболии да гърмя

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Малей какъв нервен клиент си имаме вече! :lol6:Що се мъча и аз не знам! 

Наш как бърджи ми звънят от опцлужване - набивам единички на анкетата за доволния клиент и до 20-40 минути чилифоня са подгрява

• Автор

Да върна темата към целта ѝ.

Как админа си затваря очите за подобни постове, които са в явно нарушение на правилата на форума?

на 10.08.2024 г. в 22:40, БаалБек написа:

/К.Иванова/ НЯМА ДОБЪР РУСНАК!

Може да си се родил в Русия и да си добър, но да наричаш себе си руснак и да си добър, това е невъзможно!

Всеки, който не се е отрекъл от рускостта, или който милее за една нова свободна Русия е зъл човек. Защото съединителната тъкан на Русия е злото, лъжата и небитието.

Те нямат нищо свое изконно руско, около което да се обединят. Дори матрьошките им са откраднати от Япония. Те не могат нищо да създават, те могат само да прикриват срамотиите си с окраденото от другите.

Цялата им история е низ от отчаяни опити да се придаде човешко лице на злото.

Това е нация от сатанисти - горделиви, бездарни и жестоки имитатори.

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

преди 14 минути, M.Николов написа:

Да върна темата към целта ѝ.

Как админа си затваря очите за подобни постове, които са в явно нарушение на правилата на форума?

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

За един коментар се хванахте, браво! :yanim: А вашите дето ги пишете? :angry:

преди 4 часа, nikolov2020 написа:

Косе

Черна станциьо - как са пленените - има ли още :)

Щото в Донбас бягате смешник. Селото не е разрушено от артилерия, просто има спешна евакуация.

А на курската дъга са дошли подкрепления. С тях е говорил Путин вчера.

Укроканализацията сере в момента - ауууу, ооооо, как така.

Ахмат са контраатакували .

Те да го направят това - значи го закъсахте.

ПП

Само спиране на Телеграм ви оправя

IMG_20240825_173951_685.jpg

преди 3 часа, Inana.. написа:

"След визитата в Баку и срещата с президента Алиев, който днес обяви присъединяването на Азербайджан към БРИКС, Путин пристигна в Чечня, където бе посрещнат от Кадиров."

https://www.facebook.com/100073283466780/videos/1196089181719959

Избягала ти е главата , косевска !

Генерал Майкъл Флин:
Защо е толкова важна Украйна за глобалистите?
Защото Украйна е:
- Център за трафик на хора
- Център за трафик на наркотици
- Център за трафик на оръжие
- Център на американски биолаборатории
Генерал Майкъл Флин, е един от най-големите и смели патриоти сред американските военни, който премина през ада на Дълбоката държава и оцеля.

.................................................

За тези, които се питат: „Защо Украйна им е толкова важна?“
Украйна е:
1-ва в Европа по доказани запаси от уранови руди;
2-ра в Европа и 10-та в света по запаси от титанова руда;
2-ра света по отношение на проучените запаси от манганови руди (2,3 милиарда тона, или 12% от световните запаси);
2-ра по големина запаси от желязна руда в света (30 милиарда тона);
2-ра в Европа по запаси от живачни руди;
3-то място в Европа (13-то място в света) по запаси от шистов газ (22 трилиона кубични метра)
4-то място в света по обща стойност на природните ресурси;
7-мо място в света по запаси от въглища (33,9 милиарда тона)
Украйна е земеделска страна:
1-во място в Европа по обработваема земя;
3-то място в света по площ на чернозема (25% от световния обем);
1-во място в света по износ на слънчоглед и слънчогледово масло;
2-ро място в света по производство на ечемик и 4-то място по износ на ечемик;
3-ти по големина производител и 4-ти износител на царевица в света;
4-ти по големина производител на картофи в света;
5-ти най-голям производител на ръж в света;
5-то място в света по производство на пчелен мед (75 000 тона);
8-мо място в света по износ на пшеница;
9-то място в света по производство на кокоши яйца;
16-то място в света по износ на сирене.
Украйна може да задоволи хранителните нужди на 600 милиона души.
Украйна е индустриализирана страна:
1-ви в Европа по производство на амоняк;
2-ра в Европа и 4-та по големина газопроводна система в света (142,5 милиарда кубически метра пропускателен капацитет на газ в ЕС);
3-та по големина в Европа и 8-ма в света по инсталирана мощност на атомни електроцентрали;
3-то място в Европа и 11-то в света по дължина на железопътната мрежа (21 700 км);
3-то място в света (след САЩ и Франция) по производство на локатори и локализиращо оборудване;
3-ти по големина износител на желязо в света
4-ти по големина износител на турбини за атомни електроцентрали в света;
4-ти в света най-голям производител на ракетни установки;
4-то място в света по износ на глина
4-то място в света по износ на титан
8-мо място в света по износ на руди и концентрати;
9-то място в света по износ на продукти на отбранителната промишленост;
10-ти по големина производител на стомана в света (32,4 милиона тона).
@BGmilitary
...........................................

Още нещо някой от кликата на невестулките да не е разбрал ?
„Ще накажем престъпниците, в това няма съмнение“
Путин за украинския неонацизъм. По време на среща с асоциацията „Майките на Беслан“ Владимир Путин подчерта, че Русия е победила тероризма в Кавказ и ще победи и неонацистите, извършващи престъпления в Донбас и Курска област. Какво още каза президентът на Руската федерация: - Тези дни си спомняме за войниците от специалните служби и подразделенията на ФСБ, които покриваха с телата си деца.
Трагедията ще остане незараснала рана в историческата памет на цяла Русия; — Припомняйки терористичната атака в Беслан, Путин отбеляза, че в чужбина не само са се опитали да оправдаят това ужасно престъпление, но и са оказали помощ на терористите. Президентът каза, че западните лидери нямат морал, а само свои интереси; „Враговете продължават да се опитват да разтърсят страната ни. Точно както се борихме срещу терористите, днес трябва да се борим срещу тези, които извършват престъпления в района на Курск, Донбас и Новоросия. „Както постигнахме целите си в борбата с тероризма, така ще ги постигнем и в тази посока – в борбата с неонацизма. Ние ще накажем престъпниците, в това няма съмнение“, подчерта руският президент.

«Мы покараем преступников, в этом не может быть сомнений» —
Путин об украинском неонацизме.
В ходе встречи с ассоциацией «Матери Беслана» Владимир Путин подчеркнул, что Россия победила терроризм на Кавказе, победит и неонацистов, творящих преступления в Донбассе и Курской области.
Что еще заявил президент РФ:
— Мы в эти дни вспоминаем бойцов спецслужб и подразделений ФСБ, которые своими телами закрывали детей.
Трагедия останется незаживающей раной в исторической памяти всей России;
— Вспоминая теракт в Беслане, Путин отметил, что за границей пытались не только оправдать это ужасное преступление, но и оказывали террористам помощь. Президент заявил, что у лидеров Запада нет никакой морали и нравственности, есть только их интересы;
— Враги продолжают попытки раскачать нашу страну. Так же как мы боролись с террористами, нам сегодня приходится бороться с теми, кто творит преступления в Курской области, Донбассе и Новороссии.
«Так же как мы добились своих целей в борьбе с терроризмом, мы добьемся этих целей и на этом направлении — в борьбе с неонацизмом. Мы покараем преступников, в этом не может быть сомнений», — подчеркнул президент РФ.

Който е Влязъл в Курск - Излизане НЯ-МА !!!

Бившият съветник на Тръмп, полковникът от американската армия Дъглас Макгрегър - за бойците и наемниците в района на Курск: И те са отрязани - отстъплението към Украйна е невъзможно. Не мисля, че много от тях изобщо ще оцелеят. Колко американци и британци има?! Защото, прав си, мисля, че можем да наречем това, което е много тъжно, инвазия на НАТО. В каквато и униформа да се обличат - украинска или не - вместо със своята. Освен това там има много полски войници и офицери. И целият този пъстър екип се оказа в истинска беда. И никога няма да излязат живи оттам.

https://www.facebook.com/100093105684738/videos/1554053685541557

И сега за десерт - Култовото обръщение на Орбан към всички народи !!!!

https://www.facebook.com/100072588427995/videos/507397561781808/?idorvanity=779802023992442

преди 2 часа, glen написа:

Нещо не е достатъчно на укрорайха!

6574_800.jpg

преди 2 часа, Inana.. написа:

Да ми са махаш от тук с тези пропаганди гнили !!!

Руснаците са бесни на зеленият клоун и искат от Путин да влезе и да завземе цяла Украйна !!! 

Никога досега руснаците не са били толкова сплотени в историята си !   В Русия има 174 етнически групи !!!

Всички искат едно и също : Путин да завземе цялата Украйна , като наказание за това , че навлязоха в Русия !

преди 5 часа, M.Николов написа:

Тая година ще боядисваш ли Масква?

преди 4 часа, Flashback написа:

За такива индивиди като Дзверо моята баба казваше: Пуста сопа неокастрена! 😁

преди 7 часа, Flashback написа:

Хващайте се под ръчичка цялата дружинка "Козяк-Бандера" и прав ви път към фронта в Донбас или Курск! 

Михайло Подоляк ще ви се зарадва!

Аман от диванни войнолюбци!

преди 7 часа, nikolov2020 написа:

Рядък кадър

Рядко излизат такива 

Значи стационарен Панацир СМ от пръстена около Москва сваля дрон.

https://t.me/belarusian_silovik/39837

ПП

Защо си правите труда да отговаряте на подобен тип трол

преди 7 часа, AAUUXX написа:

И ся внезапно ме напира да попитам защо да го правят това ?

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Туй ако си руснак и го кажеш, че Русия нарочно е отстъпила територия, ще бъдеш най-малкото наруган. :) 

преди 6 часа, attj написа:

Не им е за първи път така да правят.  Глупавите се лъжат.    В списъка са Наполеон и Хитлер.       Зельо вече няма да може и да изтегли ВСУ от Курск.   Още изчезнали.  Подлежат на унищожение,  а единици може и да се предадат. Жалка работа.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Да нападнат държава-членка на Великото НАТО?!? 

Та според опорките ти, те са втора сила дори и в Украйна и не им достигат чиповете от перални за да си строят ракетите, а пък щели да ни нападат :giggle1:

пп: Фурнаджийска лопатчице, дай да се разберем каква теза ще защитаваш от тук нататък. Руснаците силни ли са или слаби? 

преди 6 часа, attj написа:

Тайна е.    Както и това за доброволците от азиатските републики на РФ.    Зельо е неадекватен и не знае още какво ще връхлети бедните бандеровски хохли.   Да си бяха мирни седяли в двунационална Украйна.    Сега мрат и все ще е много по-зле от преди.   Никакво НАТО не може да им помогне,  това е руска зона с руски проблеми.  Бандеровската УПА също се оказва недовършен руски проблем  от предния век.  Защото Хрушчов ги е амнистирал.  

преди 4 минути, Nikita' написа:

Точно ти да обясняваш за другите...

• Автор
преди 8 минути, Nikita' написа:

За един коментар се хванахте, браво! 

Един, ама какъв!

Ти би ли посочил кой от коментарите, които си посочил нарушава правилата и с какво?

преди 3 минути, M.Николов написа:

Един, ама какъв!

Ти би ли посочил кой от коментарите, които си посочил нарушава правилата и с какво?

Всички нарушават правилата. 🙂

Мисля че си достатъчно грамотен за да провериш. 🙂

Ето един пример: Например следния коментар?

преди 4 часа, Inana.. написа:

"След визитата в Баку и срещата с президента Алиев, който днес обяви присъединяването на Азербайджан към БРИКС, Путин пристигна в Чечня, където бе посрещнат от Кадиров."

https://www.facebook.com/100073283466780/videos/1196089181719959

Избягала ти е главата , косевска !

Генерал Майкъл Флин:
Защо е толкова важна Украйна за глобалистите?
Защото Украйна е:
- Център за трафик на хора
- Център за трафик на наркотици
- Център за трафик на оръжие
- Център на американски биолаборатории
Генерал Майкъл Флин, е един от най-големите и смели патриоти сред американските военни, който премина през ада на Дълбоката държава и оцеля.

.................................................

За тези, които се питат: „Защо Украйна им е толкова важна?“
Украйна е:
1-ва в Европа по доказани запаси от уранови руди;
2-ра в Европа и 10-та в света по запаси от титанова руда;
2-ра света по отношение на проучените запаси от манганови руди (2,3 милиарда тона, или 12% от световните запаси);
2-ра по големина запаси от желязна руда в света (30 милиарда тона);
2-ра в Европа по запаси от живачни руди;
3-то място в Европа (13-то място в света) по запаси от шистов газ (22 трилиона кубични метра)
4-то място в света по обща стойност на природните ресурси;
7-мо място в света по запаси от въглища (33,9 милиарда тона)
Украйна е земеделска страна:
1-во място в Европа по обработваема земя;
3-то място в света по площ на чернозема (25% от световния обем);
1-во място в света по износ на слънчоглед и слънчогледово масло;
2-ро място в света по производство на ечемик и 4-то място по износ на ечемик;
3-ти по големина производител и 4-ти износител на царевица в света;
4-ти по големина производител на картофи в света;
5-ти най-голям производител на ръж в света;
5-то място в света по производство на пчелен мед (75 000 тона);
8-мо място в света по износ на пшеница;
9-то място в света по производство на кокоши яйца;
16-то място в света по износ на сирене.
Украйна може да задоволи хранителните нужди на 600 милиона души.
Украйна е индустриализирана страна:
1-ви в Европа по производство на амоняк;
2-ра в Европа и 4-та по големина газопроводна система в света (142,5 милиарда кубически метра пропускателен капацитет на газ в ЕС);
3-та по големина в Европа и 8-ма в света по инсталирана мощност на атомни електроцентрали;
3-то място в Европа и 11-то в света по дължина на железопътната мрежа (21 700 км);
3-то място в света (след САЩ и Франция) по производство на локатори и локализиращо оборудване;
3-ти по големина износител на желязо в света
4-ти по големина износител на турбини за атомни електроцентрали в света;
4-ти в света най-голям производител на ракетни установки;
4-то място в света по износ на глина
4-то място в света по износ на титан
8-мо място в света по износ на руди и концентрати;
9-то място в света по износ на продукти на отбранителната промишленост;
10-ти по големина производител на стомана в света (32,4 милиона тона).
@BGmilitary
...........................................

Още нещо някой от кликата на невестулките да не е разбрал ?
„Ще накажем престъпниците, в това няма съмнение“
Путин за украинския неонацизъм. По време на среща с асоциацията „Майките на Беслан“ Владимир Путин подчерта, че Русия е победила тероризма в Кавказ и ще победи и неонацистите, извършващи престъпления в Донбас и Курска област. Какво още каза президентът на Руската федерация: - Тези дни си спомняме за войниците от специалните служби и подразделенията на ФСБ, които покриваха с телата си деца.
Трагедията ще остане незараснала рана в историческата памет на цяла Русия; — Припомняйки терористичната атака в Беслан, Путин отбеляза, че в чужбина не само са се опитали да оправдаят това ужасно престъпление, но и са оказали помощ на терористите. Президентът каза, че западните лидери нямат морал, а само свои интереси; „Враговете продължават да се опитват да разтърсят страната ни. Точно както се борихме срещу терористите, днес трябва да се борим срещу тези, които извършват престъпления в района на Курск, Донбас и Новоросия. „Както постигнахме целите си в борбата с тероризма, така ще ги постигнем и в тази посока – в борбата с неонацизма. Ние ще накажем престъпниците, в това няма съмнение“, подчерта руският президент.

«Мы покараем преступников, в этом не может быть сомнений» —
Путин об украинском неонацизме.
В ходе встречи с ассоциацией «Матери Беслана» Владимир Путин подчеркнул, что Россия победила терроризм на Кавказе, победит и неонацистов, творящих преступления в Донбассе и Курской области.
Что еще заявил президент РФ:
— Мы в эти дни вспоминаем бойцов спецслужб и подразделений ФСБ, которые своими телами закрывали детей.
Трагедия останется незаживающей раной в исторической памяти всей России;
— Вспоминая теракт в Беслане, Путин отметил, что за границей пытались не только оправдать это ужасное преступление, но и оказывали террористам помощь. Президент заявил, что у лидеров Запада нет никакой морали и нравственности, есть только их интересы;
— Враги продолжают попытки раскачать нашу страну. Так же как мы боролись с террористами, нам сегодня приходится бороться с теми, кто творит преступления в Курской области, Донбассе и Новороссии.
«Так же как мы добились своих целей в борьбе с терроризмом, мы добьемся этих целей и на этом направлении — в борьбе с неонацизмом. Мы покараем преступников, в этом не может быть сомнений», — подчеркнул президент РФ.

Който е Влязъл в Курск - Излизане НЯ-МА !!!

Бившият съветник на Тръмп, полковникът от американската армия Дъглас Макгрегър - за бойците и наемниците в района на Курск: И те са отрязани - отстъплението към Украйна е невъзможно. Не мисля, че много от тях изобщо ще оцелеят. Колко американци и британци има?! Защото, прав си, мисля, че можем да наречем това, което е много тъжно, инвазия на НАТО. В каквато и униформа да се обличат - украинска или не - вместо със своята. Освен това там има много полски войници и офицери. И целият този пъстър екип се оказа в истинска беда. И никога няма да излязат живи оттам.

https://www.facebook.com/100093105684738/videos/1554053685541557

И сега за десерт - Култовото обръщение на Орбан към всички народи !!!!

https://www.facebook.com/100072588427995/videos/507397561781808/?idorvanity=779802023992442

Цитат

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително.

Дори в момента и аз нарушавам правилата като ти показвам всичко това. Нарушавам ги по тази точка.🙂

Цитат

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

Не съм ползвал бутона "Докладвай" защото не виждам смисъл. Когато някой получи наказание, той продължава да публикува от друг профил.🙂

Как темата "Много са ни даскалите?" още не е заключена, когато очевидно е създадена с цел изливане на омраза към български учители, защото са направили подписка срещу закон-недоносче.

А моя нищо и никаква тема за Шакира и Тупак беше заключена, защото втълпявала на четящите, че българите мразят арабите.

преди 3 часа, Nikita' написа:

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително.

Къде няма кирилица? Аз ли не виждам нещо? 

преди 3 часа, Nikita' написа:

Когато някой получи наказание, той продължава да публикува от друг профил.🙂

Или си прави още два три и си говори сам. 

преди 18 минути, nikssi написа:

Или си прави още два три и си говори сам. 

Не само. Освен това от всичките си профили лайква основния, пък после се хвали в темите колко пъти е бил "ТОП потребител на форума" :yanim:

преди 10 часа, Nikita' написа:

Гледам си ме цитирал тук ,какво те притесни в този пост?

Цитат

И ся внезапно ме напира да попитам защо да го правят това ?

Посочи къде в този пост нарушава правилото 2.12?

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Гледам си ме цитирал тук ,какво те притесни в този пост?

Посочи къде в този пост нарушава правилото 2.12?

Цитат

2.12 Постовете не трябва да дразнат Дзверо щото му е лабава ризата.

преди 16 часа, Nikita' написа:

Аз , ако съм на мястото на админа ще те халосам с Вечен Бан , за да започнеш да се социализираш реално с хора в реални контакти.

На седмица създаваш по 5 профила и за тези си параноични действия нямаш адекватно обяснение , а си тръгнал да цитираш и да се оплакваш от други потребители , които смяташ , че са нарушили с противоположни на твоето мнение крехката ти психична кондиция .

Това е Нагло , Безочливо и Дебилско !

За мен си напълно наясно и Отговорен за действията си , както и знаеш много добре какво вършиш ! 

Не ми се прави на жертва ! Излез от този форум и Почивай месец поне ! На никого няма да липсваш !

• 2 седмици по-късно...
преди 19 минути, M.Николов написа:

Администратора пак се прави на не разбрал!

Пълна комедия!

В случая може да не се прави на луд, а просто доклада наистина да не е стигнал до него, а само до някой модератор, който е по-либерален и не е взел отношение. 

Съвсем скоро ще стане ясно. Ако Цоцко продължава да е без бан...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.