Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам сьвет за Зьбите ми.

Featured Replies

Здравейте! Имам изключително сериозен проблем, който много ме притеснява и измъчва. Та имам проблеми със зъбите, понеже съм свръхчуствителна към болка, не ходя на зъболекар, тъй като не понасям машинките. Зъбите ми са сериозно увредени, нуждая се от помощ. Та се чудех дали има място където може да ги оправя, ама със пълна упойка, за да не изпигвам болка. Иначе може да стане по-зле и може би няма да може да се храня! Така че-помагайте!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Може би трябва да се обърнеш към зъболекар с тоя въпрос.Това е сериозна работа и не се лекува по форуми.

Може би трябва да се обърнеш към зъболекар с тоя въпрос.Това е сериозна работа и не се лекува по форуми.

Абсолютно. Анне, не споменаваш какъв точно ти е проблема, обаче има манипулации, които не позволяват упойка. Събери кураж и незабавно посети зъболекар, по възможност да ти е препоръчан поне от двама, понеже това са зъби - няма време за отлагане. Ако си от Пловдив, мога да ти препоръчам 2 добри специалисти в тая област.

Абсолютно. Анне, не споменаваш какъв точно ти е проблема, обаче има манипулации, които не позволяват упойка. Събери кураж и незабавно посети зъболекар, по възможност да ти е препоръчан поне от двама, понеже това са зъби - няма време за отлагане. Ако си от Пловдив, мога да ти препоръчам 2 добри специалисти в тая област.

Ами зъбите ми не са добре, развалени са, днес ми падна един преден зъб.........

Пародонтоза? Както го описваш....

Упойката може да бъде и райски газ. Вярно, че е малко скъпичък, но пък не е лекарство, затова няма да стане нищо като ти сложат. Така и ще извършат "манипулацията".. Но на зъболекар отивай веднага. Зъб, ако те боли.. и всичко те боли :)

Здравейте! Имам изключително сериозен проблем, който много ме притеснява и измъчва. Та имам проблеми със зъбите, понеже съм свръхчуствителна към болка, не ходя на зъболекар, тъй като не понасям машинките. Зъбите ми са сериозно увредени, нуждая се от помощ. Та се чудех дали има място където може да ги оправя, ама със пълна упойка, за да не изпигвам болка. Иначе може да стане по-зле и може би няма да може да се храня! Така че-помагайте!

Ами да ти кажа честно няма как да ти помогнем, тъй като не лекуваме зъби, освен да ти дадем съвет....Помощ може да ти даде само специалист......

Аз ти препоръчвам да се консултираш със специалист стоматолог, а по мое скромно мнение и ако можеш разбира се...да се консултираш с няколко стоматолози, и сама да избереш при кой да се лекуваш. Те трябва да ти свалят анамнезата и да определят лечението ти....Ако имаш мнението на няколко специалисти сама ще разбереш кое е най-доброто като лечение за теб, защото ще имаш съпоставка и все ще има вероятност на при някой от тях да има съвпадение на методите за лечение. Надявам се съм помогнала със съвета си....

Ето ти и малко информация за стоматолози:ТУК /ТУК/ ТУК/ ТУК/ ТУК/ТУК_ Стоматологични кабинети и стоматолози

П.П. Тази свръх чувствителност на зъбите и това, че искаш да ти оправят зъбите с пълна упойка ме обърква....?! Достигам до извода, че проблема ти е голям и трябва консултация със специалист незабавно...

Въх, отивай и не се замисляй. Едно време бяха стари машините и болеше много. Не знам дали причинита са в машинките, но щом брат ми и баща ми започнаха да ходят, а най-страх имат от въпросните машинки, значи не боли. Отивай и да не те е страх. Няма страшно и не боли хич. Успех!

Въх, отивай и не се замисляй. Едно време бяха стари машините и болеше много. Не знам дали причинита са в машинките, но щом брат ми и баща ми започнаха да ходят, а най-страх имат от въпросните машинки, значи не боли. Отивай и да не те е страх. Няма страшно и не боли хич. Успех!

ДА, така е ...... :) НЕОБХОДИМА е незабавна медицинска намеса.

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Бате, нема как требе да се прежалиме, по - добре си избери някоя секси зъболекарка та докато седиш с отворена уста поне да има хубав пейзаж около теб...Ама по - добре не отлагай защото накрая ще останеш без зъби, а за зъбите резервни части нямаааа :P

Ако намериш някаква алтернатива викай ме и мен...На мен ми плащат, за да ходя и шоколад след това ми подаряват ама си продължавам да ги мразя тия зъболекари и това...Ама ходя ко да правя не е по - добре да си с развалени зъби....

Според мен Anne се базика с нас Падна ми предното зъбче помогнетееее :)

Всеки нормален човек ще отиде на зъболекар,а ^^ANGELSING^^ се спуква да дава линкове на зъболекари :down:

Според мен Anne се базика с нас Падна ми предното зъбче помогнетееее :P

Всеки нормален човек ще отиде на зъболекар,а ^^ANGELSING^^ се спуква да дава линкове на зъболекари :)

:baby: Това дали се базика или не с нас не можеш да го докажеш скъпи ;)

Мисля, че се дразниш от нещо но не разбирам от какво?! Сподели. :down:

Anne нито едно зъбно лечение не боли толкова, колкото може да боли един инфектиран зъб...а понякога се получават непоправими усложнения.Инфекцията е в главата, и не бива да се бавиш...Иди на зъболекар.

Мисля, че се дразниш от нещо но не разбирам от какво?! Сподели. :down:

Че потребителите на форума са готови да помогнат,а някой си прави шегички :baby:

От друга страна много лесно се хващате на въдицата. biggrin.gif

Все пак поздравления за труда който си положил/а за да намериш линковете:)

Че потребителите на форума са готови да помогнат,а някой си прави шегички :baby:

От друга страна много лесно се хващате на въдицата. biggrin.gif

Все пак поздравления за труда който си положил/а за да намериш линковете:down:

Не знам колко е шега, казах ти вече ... ;)

На никаква въдица не сме се хванали още :P

И благодаря, за поздравленията- ако можех щях да помогна и повече от това...... :)

Много добре те разбирам, какво имаш предвид, защото и аз съм свръхчувствителна на болка, що се отнася до стоматологични процедури, и изпитвах ужас от зъболекари... sad.gif

Но, от няколко години попаднах при един страхотен зъболекар - млад, но изключително кадърен, прави и стоматологични операции, които не всеки стоматолог се наема да извършва, а и не би могъл...Блестящ специалист е, помогнал е на много хора...Доста мои познати лекари ходят при него. На мен лично неведнъж е помагал, особено в лечението на зъб, който дори преподаватели от Стоматологичния факултет бяха отписали, и с чието лечение не успяха да се справят.Не казвам, че е единственият кадърен специалист, но аз лично не бих го заменила за никой друг стоматолог! ;)

Той ми премахна ужасяващият страх и от стоматолози, слага забележително силни упойки и наистина не усещам абсолютно никаква болка, повярвай ми! :)

Ако случайно си от Пловдив, или живееш някъде наблизо, препоръчвам ти го!

За теб, а и за всички интересуващи се - въпросният стоматолог се казва доктор Румен Патриков, за повече информация, пишете ми на ЛС. :P

Бате, нема как требе да се прежалиме, по - добре си избери някоя секси зъболекарка та докато седиш с отворена уста поне да има хубав пейзаж около теб...Ама по - добре не отлагай защото накрая ще останеш без зъби, а за зъбите резервни части нямаааа ;)

Ей Летящата пижама, от кой пол мислиш, че съм? Я малко повечко уважение angry.gifangry.gifangry.gifangry.gif

Много добре те разбирам, какво имаш предвид, защото и аз съм свръхчувствителна на болка, що се отнася до стоматологични процедури, и изпитвах ужас от зъболекари... sad.gif

Но, от няколко години попаднах при един страхотен зъболекар - млад, но изключително кадърен, прави и стоматологични операции, които не всеки стоматолог се наема да извършва, а и не би могъл...Блестящ специалист е, помогнал е на много хора...Доста мои познати лекари ходят при него. На мен лично неведнъж е помагал, особено в лечението на зъб, който дори преподаватели от Стоматологичния факултет бяха отписали, и с чието лечение не успяха да се справят.Не казвам, че е единственият кадърен специалист, но аз лично не бих го заменила за никой друг стоматолог! ;)

Той ми премахна ужасяващият страх и от стоматолози, слага забележително силни упойки и наистина не усещам абсолютно никаква болка, повярвай ми! ;)

За теб, а и за всички интересуващи се - въпросният стоматолог се казва доктор Румен Патриков, за повече информация, пишете ми на ЛС. :P

МРАЗЯ и местните упойки! Преди години ми правиха мускуна биопсия на единия крак, беше с местна упойка, ама пак болеше и то ужасно, тащъв кошмар беше........... :):P Все едно бях педложена на тепсия на касапи!............Така че, не благодаря, представям си колко по-гадно и болезнено ще е. Повече предпомитам да си спинкам дълбоко, докато ме ремонтират, та пда не ме боли да нямам неприятни спомени.......... :hush::hush::)

Той ми премахна ужасяващият страх и от стоматолози, слага забележително силни упойки и наистина не усещам абсолютно никаква болка, повярвай ми! ;)

МРАЗЯ Я МЕСТНАТА УПОЙКА! angry.gif Оке си спомням как преди време ми правиха мускулна биопския на единия крак, със месктна упойка, но въпреки това болеше, муствах се така, вке едно бах подложена на тепсия на касапи..........................Така че, не благодаря, предпочитам да си спинкам дълбоко, сокато ме ремонтират, та да не ме боли да нямам неприятни спомени. ;)

МРАЗЯ Я МЕСТНАТА УПОЙКА! angry.gif Оке си спомням как преди време ми правиха мускулна биопския на единия крак, със месктна упойка, но въпреки това болеше, муствах се така, вке едно бах подложена на тепсия на касапи..........................Така че, не благодаря, предпочитам да си спинкам дълбоко, сокато ме ремонтират, та да не ме боли да нямам неприятни спомени. :P

Нямаш време за питанки даже, ориентирай се чрез познати за добър и внимателен специалист и бягай при него. С него ще уточните начина на лечение и другите подробности. Хората са казали-два зъба да имаш в устата си, ама твои да са, иначе "резервни части" има, но първо са много скъпи и второ има случаи, в които не могат да се поставят...действай.

• 5 години по-късно...

Здравейте! Аз съм на 15 години и също много се страхувам! Много ме боли един зъб но наистина си умирам от страх да посетя стоматолог! Предлагам всички хора като мен да се съберем и да отидем заедно за да се подкрепяме защото само ние разбираме какво чувстваме! Смешно е да го призная но е самата истина! :( :(

Здравейте! Аз съм на 15 години и също много се страхувам! Много ме боли един зъб но наистина си умирам от страх да посетя стоматолог! Предлагам всички хора като мен да се съберем и да отидем заедно за да се подкрепяме защото само ние разбираме какво чувстваме! Смешно е да го призная но е самата истина! :( :(

Брат - сестра, майка - баща нещо?

И какво се разбира под подкрепа? Отиваме 15 човек влизаме заедно в кабинета и си стискаме ръцете докато ти правят зъба..я се стегни и отивай че мене ме мързеше да ходя и сега съм непрекъснато по зъболекари само пари давам и не мога да се оправя..

И какво се разбира под подкрепа? Отиваме 15 човек влизаме заедно в кабинета и си стискаме ръцете докато ти правят зъба..я се стегни и отивай че мене ме мързеше да ходя и сега съм непрекъснато по зъболекари само пари давам и не мога да се оправя..

ами да може би .... и какво като се съберем това беше просто шега , но ти явно не си ме разбрал! Ами не мога да отида защото не могат да ми слагат упойка тъй като съм алергична към лекарства които са обезболяващи! За това умирам от страх! Ако можеше да ми поставят инжекция щях да отида! Но сега ...... просто ни мога до събера смелост! И да знам че е за мен за мое здраве но просто не мога да събера смелост! Ти мисли каквото искаш аз просто казвам как стоят нещата при мен!

Брат - сестра, майка - баща нещо?

Нещо не те разбирам ?

Ти първо събери мнения, намери добър зъболекар,за който има добри отзиви и отивай смело...зъболекарите не са садисти и никой няма да те изтезава,нищо че си алергична ще се намери решение...другия вариант какъв е? Да ти се равалят зъбите един по един? Ми като развие гангрена някой...знаеш ли колко трудно се лекува такъв зъб,ако въобще може? Или на тия години ще ти ги вадят и ще си слагаш мостове?

Стягай се и отивай...

Много бързо ще ви минат глезотиите -

като няма с какво да дъвчите, а сте гладни.

Ми будете се от болки по нощите, да ви се подуе лицето, да ви е срам да излезете навън щото приличате на плондер, че като отиде пък и тая инфекция нелекувана я в ушите я в мозъка...

:D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.