Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с USB мишка на PC...

Featured Replies

преди 1 час, Белгиеца написа:

да ви хвана за ч.та.ли

Само това можеш да направиш.

• Отговори 116
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Е, да ми е честит новия Уиндоус!  Успях да инсталирам 10-ка и сега съм с чистак нов уиндоус и всичко работи (засега). БЛАГОДАРЯ на всички, които имаха добрата воля да ми помогнат! 👍

• Не знам за какви велики плащания говори "Белгиеца", че чак да пускам в ход и женски чар....?! В интерес на истината, тая щайгичка е HP и я купих refurbished, на старо за 35 еврака с инсталиран у

• Имат алтернатива - MacOS. Но и това, както Windows, е операционна система, ориентирана към масовите потребители, които искат просто да ползват компютър за продуктивност, без да се налага да имат докто

Публикувани изображения

• Автор
на 18.10.2024 г. в 17:24, Белгиеца написа:

това къде го пише на сайта на микромеките относно боза 11 ?

А боза 10 се прецака само защото съм ѝ спрял интернета без нейно разрешение.
Я се изкажи сега вещо по този неприятен казус.

п.п. бозата 10 е home без закупувани ключета от незнам си къде, а активирана от легален ключ за боза 7

Тя жената ви излъга че си била купила компютър за 35 евро в чужбина.
За толкова пари не може да си плати само 1 час работа в сервиз.
Ама вЕрвайте ѝ де, не ми пречите.

Кой е излъгал, ве??? Ето ти линк, да видиш колко струват тук и не пиши простотии за мен поне! Писах, че си го купих refurbished и даже с гаранция по една или 2 години. Сега са по 50 евро, 2018, когато купих моя бяха по 35. Ясно? 

https://www.cosmodata.gr/category/966/refurbish-pc/?

преди 1 минута, Nadia Milusheva написа:

Кой е излъгал, ве??? Ето ти линк, да видиш колко струват тук и не пиши простотии за мен поне! Писах, че си го купих refurbished и даже с гаранция ги продават. Аз не лъжа! Ела тук и си купи и ти! Сега са по 50 евро, 2018, когато купих моя бяха по 35. Ясно? 

https://www.cosmodata.gr/category/966/refurbish-pc/?

Не му се вързвай на @Белгиеца - той си е тотал щета, по принцип - спи до прозореца, за да не настине фикуса :) 

Ползвай си със здраве машинката. Поздрави!

• Автор
преди 16 часа, цър-вул написа:

На теб да не ти плащат да плюеш Уина, такова многогодишно старание! Която и тема да отворя, намирам твои постове...

2024-10-22 18 52 14.jpg

преди 4 минути, Nadia Milusheva написа:

На теб да не ти плащат да плюеш Уина, такова многогодишно старание! Която и тема да отворя, намирам твои постове...

На @Белгиеца му плаща само жена му - по 5 € на ден за кафе :) 

ПС: В събота му дава 8 €, да може да си купи едно печено пиле :) 

• Автор
преди 3 минути, teo-glavata написа:

Не му се вързвай на @Белгиеца - той си е тотал щета, по принцип - спи до прозореца, за да не настине фикуса :) 

Ползвай си със здраве машинката. Поздрави!

Не му зе връзвам на глупотевините, но да ме нарича лъжкиня...!!!  Пратих му линк, нека глЬОда, дядо Йоцо! Тук има щайгички от 50 до 1000 евро. И бачкат безотказно години наред, даже рефърбишите.  :) В самия магазин могат веднага да ти преинсталират и да ти оправят всичко, а ако си клиент с карта, ползваш 50% отстъпка за ремонти и преинсталации. 

преди 2 минути, teo-glavata написа:

На @Белгиеца му плаща само жена му - по 5 € на ден за кафе :) 

ПС: В събота му дава 8 €, да може да си купи едно печено пиле :) 

😁😅😆 хахахах  Ох.... ще падна! 👍

преди 15 минути, Nadia Milusheva написа:
преди 17 часа, цър-вул написа:

На теб да не ти плащат да плюеш Уина

Е, те тук малко се обърка, но то с толкова офтопик от Белгиеца е нормално да се объркат представите за про и анти. Разгледай темите за Win 10/11 - може и да придобиеш една по-различна представа!

• Автор
преди 13 минути, цър-вул написа:

Е, те тук малко се обърка, но то с толкова офтопик от Белгиеца е нормално да се объркат представите за про и анти.

Честно казано даже не се опитвам да го разбера! Просто, която и тема  да отворя, намирам негови съвети, всъщност само един съвет:  "Махай Уина и инсталирай Линукс, Убинту - мубинту и т.н. 

Поне да беше полезен на някого с нещо! 

преди 13 минути, цър-вул написа:

Е, те тук малко се обърка, но то с толкова офтопик от Белгиеца е нормално да се объркат представите за про и анти. Разгледай темите за Win 10/11 - може и да придобиеш една по-различна представа!

Знам, че Уина не е идеален, но, честно казано аз съм на принципа, докато бачка - добре, като спре да работи, сменявам и това е. Не го преживявам толкова драматично. Принципно 7-цата при мен си работеше прекрасно, цели 5 години не беше мръднала, даже нямах антивирусна. Всичко си работеше перфектно, даже на стар комп. Изглупих, че инсталирах някаква мътна прогррамка, която да блокира рекламите и тя ми нафрашка маларии и някакъв вирус. Ако разбирах повече щях добре да "почистя" системата и щеше да си работи пак, но понеже не разбирам достатъчно, реших да преинсталирам с 10-ка, защото съм го правила и я имах готова на флашка. 7-ца нямах, а ме мързеше да свалям...  Имам 10-ка на лаптопа, също от около 4 години, и си работи нормално. Пу-пу, да не урочасам! :)

Опаа, тук стана недоразумение - цитираш мои думи и аз помислих, че беше към мен обръщението. Да, Белгиеца е голяма плювалка на Windows.

• Автор
преди 1 минута, цър-вул написа:

Опаа, тук стана недоразумение - цитираш мои думи и аз помислих, че беше към мен обръщението. Да, Белгиеца е голяма плювалка на Windows.

Да, аз за Белджиума написах! И се чудя защо каза, че съм се объркала! :)  То от негови постове тук, не можеш да си кажеш приказката! 

преди 1 час, Nadia Milusheva написа:

Кой е излъгал, ве???

А така, видяхме те сега всички колко лошо си подготвяш бъзиците тука.
Докато го изровиш тоя гръцки сайт мина доста време.

Та ти не си никаква жена.
Не съществуват такива жени които да правят всичко описано в темите които си пускал от 2018г.
Освен това много се преструваш че не разбираш, ама си личи обратното от стила ти на изразяване.

Та ти си мъж, от тези пишещите често тука в този форум, а този ти ник е един от многото които си регистрирал от години. Вадиш ги от нафталина и ги ползваш пак, уж все нещо не си бил разбрал. Като по чудо си се справяш по някое време и сам и учтиво благодариш на всички помогнали ти.

Та ти си „тъмният-ръб“ от миналите ти животи тука.
А сега си цървулан с тире по средата.

Ама то си има цяла наука профайлинг, с която разкриват престъпниците по почерка им на действие.
Най-вероятно заради тази ти дейност си изритан позорно като модератор.
И за капитана имаше писано от чорбаджията по едно време , че и той създавал разни никове да пише от тях. А той глобален беше даже и по-уравновесен по характер от тебе.

Видя ли сега какво стана, като се заяждаш с човек който е точно 10 пъти по-умен от тебе, а ?

Разобличен си публично и предаден на другарския съд за порицание.

преди 2 часа, piх3l написа:

Това да не ти е сайт за запознанства, ...

Преди 2007г. имах около над 250 нашенки качени на мой сайт за запознанства.
Та ясни са ми жените как разсъждават, помирисвам ги от далече.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Преди 2007г. имах около над 250 нашенки качени на мой сайт за запознанства.
Та ясни са ми жените как разсъждават, помирисвам ги от далече.

Ти смяташ за успех това, че успяваш да гледаш безплатна телевизия. Някак си не ми се вижда реално да си поддържал сайт, още по-малко през 2007г., когато се изискваха значително повече познания от днес.

Плащах за хостинг в Холандия и си качвах страниците сам с ФТП клиент.
Преди това ходих на вечерни курсове да изучавам ХТМЛ и софтуерите с които се пишеха страниците. Плащах и за реклама в женските вестници в България, като ги задължавах да ми пращат по пощата мераклийките да се запишат, а не по и-мейл.
Да можеш да ловиш 15 сателита със моментално превключване между тях, означава че имаш акъл да го постигнеш. Като нямаш акъл плащаш за ИПТВ и пак гледаш.
А да имаш акъл да се ожениш за белгийка е многооооо повече от това да разучаваш която и да е операционна система, как не работи правилно.
Оправил съм си живота от раз, не ми трябва сега да възхвалявам всекидневно един определен хамерикански богаташ, за да ми подхвърля дребни парички да оцелявам с тях.

А синът ми днес е разговарял на салона за университетско образование в гр. Люксембург с завеждащия катедрата по финанси, който го е уверил , че с неговия успех и способности ще го приемат да учи при тях. Щото те люксембурците ги пробират, кои да могат да учат там, не им се разправя с такива които ще прекъснат щото не могат да учат.

И няма никакво значение на теб колко реално ти се вижда, че съм способен да направя дете което получава лично от директора на гимназията му награда, че е с най-висок успех от всичките 150 ученика от неговия набор.

Злобните кучета си лаят, а керванът си върви.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.