Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

Като гледам как любезничите един с друг, ме спохожда революционна идея. Струва ми се уместно да се модифицира некак бутона "докладвай", така че да дава възможност и за единично, и за автоматично докладване. Нешо като превключвателя на АК-то за единична или автоматична стрелба.

Нервни времена настанаха. Оня ден гледам и шведа, дето трее да е хладен... не, не, не в оня смисъл... с хладен ум, като чекист. Кой швед ли? Е как кой... оня дето преди време орева орталъка, че го обиждали безнаказано, а него го наказали за неправилно дишане. Та оня ден използва към опонентката си в неква тема - "ей, малоумнице...". Чудя се само, дали е по-смешно отколкото жалко или обратното... Каквото и да е, определено е забавно.

И изобщо, трее сме по-толерантни, търпеливи... и ми се иска...

- Иска ми се през новата година да няма толкова злоба, агресия и...
- А на мен, а на мен...
- Ей, смотаняк, а си ме прекъсна̀л пак, а съм ти пръсна̀л вафлата!

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Е, нали вие комунягите сте за това - все трябва да има някой прекаран. 

Аз какво писах, това е за прекарване на пенсионерите. Значи съм прав, мерси. 

преди 5 часа, В. Велев написа:

Гледай сега какъв е човека.

И какъв е човека? Какво общественополезно върши? И как да зачеркна миналото, в което е склонявал момичета, да проституират? Ти нормален ли си...

преди 13 минути, The Lone Star написа:

За какво ще протестират довечера?

За високите цени на пиенето и презервативите...

• Автор

Хубаво го вижте това нищожество, ей такива болни мозъци си избирате.
Някой ся дам и обясни как наливането на милиарди в продънения джоб на наркОмана е в интерес на България и българите моля!

преди 1 час, Bubbles написа:

Някой ся дам и обясни как наливането на милиарди в продънения джоб на наркОмана е в интерес на България и българите моля!

Колко пъти да ти се обяснява като все питаш 4 години вече? 

преди 1 час, Bubbles написа:

Сега щяли да излязат на протест за защита на Цънци от БТВ. Слугинаж.

Ето още един избирател на ПППП

https://dnes.dir.bg/krimi/arestuvaha-pedofil-v-tsentara-na-sofiya-v-doma-mu-sa-otkriti-stotitsi-videa-s-detsa

orig.jpg?_=1766153831

• Автор
преди 58 минути, N1K17Y написа:

Колко пъти да ти се обяснява като все питаш 4 години вече? 

Аааа да иначе злия Путин ще ви бръкне в задниците. 🤣
Хубаво е да се поинтересуваш какво се случва в Европа апропо.

преди 30 минути, Joss Bomon написа:

Не е само Брюксел, вчера а днес има масови протести и във Франция, много са били и ще бъдат и днес в Брюксел.

Хубаво си помислете накъде върви ЕС-а.

Относно заема...от 90 милиарда..

Лагард: ЕЦБ не може да гарантира заема на ЕС за Украйна

"Ние сме част от света, която се хвали с това, че зачита върховенството на закона", отбеляза Лагард. "Сигурна съм, че има решения, които могат да бъдат обсъждани и... тълкувания, които могат да бъдат разработени, но не е работа на централната банка да насърчава [или] подкрепя механизъм, по който бихме били призовани - и задължени - да нарушим член 123 от Договора."

Член 123 от Договора за функционирането на Европейския съюз забранява на ЕЦБ да печата пари изрично за финансиране на държавни разходи, което би представлявал заем от ЕС за Украйна.

Лидерите на ЕС се опитват да съставят пакет от заеми, който би бил обезпечен с руски държавни активи, които понастоящем са замразени в депозитара на Euroclear в Белгия. Русия заплаши със съдебни действия, ако това се случи, а Белгия отказа да подкрепи предложението на ЕС от страх да не бъде оставена на произвола на съда за поемане на правна отговорност. В този контекст различни доклади предполагат, че лидерите са се обърнали към ЕЦБ да "подкрепи" заема със собствени гаранции.

"Не можете да очаквате от мен да валидирам механизъм, по който би имало парично финансиране", заяви Лагард. "Това е доста очевидно."

Дано ви светне под каскета ....и не знам що е толкова ухилен сламения пуяк....това е абсолютно лицемерие и предателство спрямо българите и спрямо държавата...Това правителство,дори в оставка е вредно за държавата.

• Автор
преди 17 минути, Proshark написа:

Относно заема...от 90 милиарда..

Лагард: ЕЦБ не може да гарантира заема на ЕС за Украйна

"Ние сме част от света, която се хвали с това, че зачита върховенството на закона", отбеляза Лагард. "Сигурна съм, че има решения, които могат да бъдат обсъждани и... тълкувания, които могат да бъдат разработени, но не е работа на централната банка да насърчава [или] подкрепя механизъм, по който бихме били призовани - и задължени - да нарушим член 123 от Договора."

Член 123 от Договора за функционирането на Европейския съюз забранява на ЕЦБ да печата пари изрично за финансиране на държавни разходи, което би представлявал заем от ЕС за Украйна.

Лидерите на ЕС се опитват да съставят пакет от заеми, който би бил обезпечен с руски държавни активи, които понастоящем са замразени в депозитара на Euroclear в Белгия. Русия заплаши със съдебни действия, ако това се случи, а Белгия отказа да подкрепи предложението на ЕС от страх да не бъде оставена на произвола на съда за поемане на правна отговорност. В този контекст различни доклади предполагат, че лидерите са се обърнали към ЕЦБ да "подкрепи" заема със собствени гаранции.

"Не можете да очаквате от мен да валидирам механизъм, по който би имало парично финансиране", заяви Лагард. "Това е доста очевидно."

Дано ви светне под каскета ....и не знам що е толкова ухилен сламения пуяк....това е абсолютно лицемерие и предателство спрямо българите и спрямо държавата...Това правителство,дори в оставка е вредно за държавата.

А защо трябва да се дава тоя заем от нашите пари(Визирам народа от целия ЕС)? Като са толкова загрижени за зеля и ги е страх толкова много от Путин, да основат една фондация, да отворят банкова сметка и който е иска да праща там пари а каквото се събере да се дава на украйна, на извънземните, на урсула и прочее...

преди 2 минути, Bubbles написа:

А защо трябва да се дава тоя заем от нашите пари(Визирам народа от целия ЕС)? Като са толкова загрижени за зеля и ги е страх толкова много от Путин, да основат една фондация, да отворят банкова сметка и който е иска да праща там пари а каквото се събере да се дава на украйна, на извънземните, на урсула и прочее...

Тези идиоти раздават кървави пари за кръв...

преди 21 минути, Bubbles написа:

Според има някакви компромати в тази Украйна иначе не намирам за логически това помпане на Украйна.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Ясно е, че не е в Москва, там за празен лист те обвиянват в тероризъм :giggle1:

И в Канада не е. Там за празна туба от гориво те арестуват...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.