Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

Патологията на ППДБ: искат оставки, защото ДАНС и ГДБОП не са предпазили децата от техните доверени педофили. Давали им пари, раздавали разрешителни за оръжия, подписвали споразумения, гостували в хижата, ходили в мексиканската хасиенда на лудия "лама" … след тройното убийство-самоубийство пишат трогателни постове в защита на "добрите" педофили от НАКЗТ, приближените им журналисти ги прехвалват, симпатизантите им вярват на някакви психопатни майки и бащи, оправдават сектата и извращенията …

Няма спасение от вас! ДАНС и ГДБОП плюс цялата държава не могат да ни отърват!

Печалната истина.

От ФБ

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Нещо не ми харесва избора на Гюров за министър на МВнР. Гергана Паси или Надежда Нейнски. Мерна ми се някъде и Трайчо Трайков. Само слух е засега, но да видим.

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Нещо не ми харесва избора на Гюров за министър на МВнР. Гергана Паси или Надежда Нейнски. Мерна ми се някъде и Трайчо Трайков. Само слух е засега, но да видим.

А ти кой беше, че цялата държава трябва да се равнява по твоите впечатления или харесвания?

преди 3 минути, Belefor написа:

А ти кой беше, че цялата държава трябва да се равнява по твоите впечатления или харесвания?

А ти кой беше да ми казваш какво да харесвам и какво да не харесвам?! Ако си нещо нервен, има хапчета за това.

преди 17 минути, The Lone Star написа:

А ти кой беше да ми казваш какво да харесвам и какво да не харесвам?! Ако си нещо нервен, има хапчета за това.

Къде видя да ти казвам каквото и да е? Аз само питах ти кой си, че цялата държава трябва да се равнява по теб.

Има хапчета за би-полярно разстройство момче.... пии си ги!

И къде видя да искам цялата държава да се равнява по мен?! Казвам какво ми харесва и какво не ми харесва, казвам си мнението. Ти ако изкажеш мнение, че харесваш или не харесваш нещо, ще ти е приятно ли някой да те пита кой беше пък ти, та да се равнява България по теб?! Предполагам защо се заяждаш, но човек не може да е винаги прав. Предлагам да спрем със заяжданията, защото не водят до нищо смислено.

преди 43 минути, The Lone Star написа:

Нещо не ми харесва избора на Гюров за министър на МВнР

Абе болник, ти не помниш какво си написал преди 43 минути! Пии си хапчетата дедо....

И на мен не ми харесва, че Слънцето ще погълне Земята след 5 до 7.6 милиарда години... но не изказвам мнение по нещо, което не зависи от мен!

Между другото-правителство в оставка...парламент с неясни функции...Хора на управленски позиции с преброени дни...това е възможно най-голямото зло,за едно бъдещо правителство...Сегашните ще се разчекнат просто...за да омаскарят следващите...Е за това казвам,че ако имат възможност ще гласуват срещу себе си....и за това таз държава няма да я бъде...

преди 6 минути, Belefor написа:

Абе болник, ти не помниш какво си написал преди 43 минути! Пии си хапчетата дедо....

И на мен не ми харесва, че Слънцето ще погълне Земята след 5 до 7.6 милиарда години... но не изказвам мнение по нещо, което не зависи от мен!

Първо момче, после пък дядо. И после аз съм имал биполярно разстройство. :)

И реално погледнато - какво зависи от теб?! Това означава ли, че не трябва да изказваш никакви мнения?! 

Лека ти вечер от мен.

Аз си имам приятна вечер и без да ми я пожелаваш. Но реално погледнато погледни какво пишеш и после отговаряш и се запитай дали си дете, момче или дядка. 

Само ако си последното имаш оправдание да не помниш какво си написал преди 43 минути.... за другите 2 ... хапчетата....

ПППП явно ще обира гласовете на всички педофили, хора с друга сексуална ориентация... Добра тактика.

Делян Добрев напуска ГЕРБ след скандал с Борисов? - Новини от Dnes.bg

Цитат

Председателят на Комисията по бюджет и финанси в последното Народно събрание Делян Добрев напуска ГЕРБ, твърди bTV. Все още новината не е потвърдена лично от него.

Според слуховете в родната политика Добрев и лидерът на партията Бойко Борисов са в сложни отношения от месец насам.

Герберчета що мълчите бе?  Дайде малко информация от кухнята.

преди 8 часа, nikssi написа:

Делян Добрев напуска ГЕРБ след скандал с Борисов? - Новини от Dnes.bg

Герберчета що мълчите бе?  Дайде малко информация от кухнята.

Делян кешира. Умори се вече, много години е в ГЕРБ, а пари направи достатъчно. Време е да си гледа кефа.

преди 5 часа, kaldata1 написа:

Делян кешира. Умори се вече, много години е в ГЕРБ, а пари направи достатъчно. Време е да си гледа кефа.

С ББ за пари ли се скараха? Нещо за листче с номер 37? 

преди 7 часа, kaldata1 написа:

Каква е истината? Разбраха ли се с ББ вече ?

Цитат

Забавлявам се с медийните измишльотини за Делян Добрев. Утре сме заедно на оперативка.

Това заяви пред Епиицентър. бг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, когото медията помоли да разясни дали има конфликт с Делян Добрев и дали е стоял въпросът за неговото напускане на партията и на политиката.

"Нищо от това, което изреждате не е вярно", отсече Борисов и се зачуди как един непроверен слух е обиколил всички медии. Борисов отдаде това на вълната активни мероприятия, с които партията му вече е атакувана.

Любо Жечев е пуснал "разследващо" предаване за случаят "Петрохан". То там направо е само за умнокрасиви. Дори от "БГ Елфи" доказали, че видеата от камерите били манипулирани... 😆

преди 3 часа, nikssi написа:

Каква е истината? Разбраха ли се с ББ вече ?

Уж да. Според Веска Томова и Дачков си е имало драма миналата седмица, но ще оставят разрива за след изборите, че иначе Хасково заминава за ГЕРБ.

Абсолютно всички умнокрасиви медии (Нова, БТВ, БНТ, Дарик и т.н.) са оревали орталъка заради случаят "Петрохан", идеята е да се представи всичко това като нещо нагласено, едва ли не имало политическа поръчка и т.н. Гого Лозанов по "Евронюз" дори го представиха като "експерт". Тоя човек и за еврото говори, и за свободата на словото говори... сега се оказа, че разбира и от криминалистика. По-лошото е, че бая хора са клъвнали на тая въдица. Изобщо няма да се учудя ПП-ДБ даже да извлекат и политически дивиденти от всичко това, а тия боклуци... трябва да бъдат изгонени от НС направо с ритници.

72 часа ГДБОП не могат да издирят човек, който публикува във Фейсбук през телефона си - админа на страницата Копейкин във фейса. Това е нивото на Дани Митов - Сю, както и на голяма част от ГЕРБ. 

преди 21 минути, kaldata1 написа:

72 часа ГДБОП не могат да издирят човек, който публикува във Фейсбук през телефона си - админа на страницата Копейкин във фейса. Това е нивото на Дани Митов - Сю, както и на голяма част от ГЕРБ. 

Правилно, трябваше да сложат човек от ПП-ДБ. Те са доста големи професионалисти... особено в "нищоправене".

Цитат

Антикорупционният фонд на умните и красивите, издържан от "Америка за България" е оказвал натиск върху Калин Стоянов (вътрешен министър още от сглобката в правителството на Денков) през 2024 г., за да не бъде разследвана сектата на Ивайло Калушев, който е основен заподозрян за убийството на дете и младеж и за склоняване към самоубийство на други трима.

Картината „Петрохан“ става все по-пълна.

Министри на ПП-ДБ (Борислав Сандов, Надежда Йорданова, Бойко Рашков, Николай Денков) осигуряват на сектата, маскирана като "рейнджъри", правен статут и държавно признание, лицензи за голямо количество оръжие, лиценз за частно училище без никакви квалифицирани преподаватели, което извинява целогодишните отсъствия на невръстно чуждо дете, което е с лама Ивайло в Мексико и Непал.

Кметът на София Васил Терзиев препоръчва сектата на Калушев на Гранична полиция веднага щом става кмет – всъщност това е една от първите му работи. Дарява 80 000 евро, които нито той, нито те декларират, и ходи в хижата около 10 пъти по собствените му признания.

Саша Безуханова, която е бизнесдама, тясно свързана с ПП-ДБ, също е спонсор на сектата. Асен Асенов – бивш журналист от „Капитал“ – е основен фен и контакт с богати дарители, а майката на убития младеж е твърд симпатизант на ПП-ДБ, което личи от профила ѝ.

Когато при честата смяна на правителства институциите са направили опит да проверят сигналите срещу сектата, веднага се включва НПО-то на ПП-ДБ, така нареченият Антикорупционен фонд, който притиска министъра на МВР със заплашително писмо. Тук трябва да направя уточнението, че цялата медийна машина на умните и красивите с техните НПО-та може да стъжни живота на всеки чиновник, ако се фокусира върху него.

Впрочем именно журналисти на умните и красивите от БНР и други медии през годините са правили пиарски интервюта с Ивайло Калушев.

Пред всички тези факти да се говори, че случаят се политизира излишно, е лицемерие.

Този случай е политически и това е изключително важно за всички българи, защото ПП-ДБ ще участват на предстоящите избори с претенцията да управляват.

Те наричат един убиец на дете и младеж "много готин и одухотворен чувек", което говори за тежестта на преценката им. Инфантили и глупци, които трябва да се държат далеч от публични дейности.

Тук не е "Петрохан"!

Те са горещи привърженици на гей парада и яростни противници на изучаването на православното свидетелство за Христос в българските училища.

Окултните им късносоциалистически глупости (ала лама Ивайло) в традицията на Людмила Живкова, Светлин Русев, Николай Райнов, Николай Рьорих, Елена Блаватска и Рудолф Щайнер няма да коментирам.

Умнокрасивите винаги са били социалистически селяни по дух, които нямат отношение към културата и същинското образование. Халтура и проектаджийство.

Но да се върнем на „Петрохан“ и Антикорупционния фонд.

Според установените факти от експертизите тримата в хижата са се самоубили, а до Враца в кемпера Калушев е убил детето и младежа, след което се е самоубил.

Важно е да се отбележи, че досега няма нито един факт, нито едно доказателство, нито една следа, които да водят до различна версия, включваща външна намеса. Всичко, което се пише, са предположения от типа „Може и да са видели нещо“. Това е напълно несериозно.

Всички прострелни рани на загиналите са със законно регистрираните оръжия. Според експертизите Калушев е имал интимни отношения както с детето, така и с младежа, намерени мъртви в кемпера. Други свидетели от мъжки пол казват, че също са имали сексуални отношения с лама Иво, както сам той се е провъзгласил.

Ивайло Калушев е изпратил съобщение до майка си и най-добрия си приятел с намек за самоубийство малко преди трагедията и никой не оспорва това. Заради този СМС майката се обажда на приятеля и го кара да отиде до хижата и да види дали не е станало нещо.

Първото предположение на майката на Иво е, че това е самоубийство. После редактира версията си пред медиите.

В писмото си до министъра на МВР през 2024 г. Антикорупционният фонд нарича сектата реномирана и международно призната организация и търси сметка от министъра на вътрешните работи за проверките, които са започнали срещу нея.

Това писмо е форма на натиск – не пипайте „Петрохан“, той е наш.

Антикорупционният фонд в България е създаден по модела на други структури за американски натиск. Фондът за борба с корупцията на Навални в Русия е от същия тип.

Тези организации като цяло обслужват американския геополитически интерес, но на местна почва работят за едни олигарси срещу други и се възползват от слабостите на държавата, за да паразитират върху нея и да овладяват властта.

Навални обслужваше олигарсите от „Алфа груп“ на Михаил Фридман. После се изпокара с тях и за малко да умре в Омск.

Навални беше слаб проект, защото не успя да събори Путин, нито дори да се добере до властта.

Най-успешният им проект в това отношение беше Кьовеши, която бе ръководена лично от американски съветници в Румъния и стигна до главен прокурор на ЕС.

Не виждам да е направила нещо сериозно, освен дела срещу овчари и прочие, но затова пък събира огромно количество оперативна информация за европейския елит.

Умните и красивите се представят добре в България, защото участват в управления от 10 години насам и имат голямо влияние в медиите. Те са по-успешни от Навални, защото са основният проводник на евроатлантическата ориентация на България.

В България те работят за едни олигарси срещу олигархията на Пеевски. Забележете, че никога не удрят политици и бизнесмени от ПП-ДБ или Бойко Борисов. Удариха Цветанов, удариха Пепи Еврото, но нищо сериозно срещу ГЕРБ. Всъщност и от двата удара Борисов се оказа в печеливша позиция.

Това е защото ПП-ДБ са малки и трябва да имат голяма ракета-носител във властта. Борисов винаги е бил такава ракета за тях, срещу което те го легитимираха на Запад. Сега вече той няма нужда от такава легитимация, но така тръгна в голямата политика. Благодарение на „Глобална България“.

Антикорупционният фонд е група за рекет. Нищо друго. Той рекетира, както рекетират хората на Пеевски. Те са пощенска кутия за информация, която се насочва избирателно. Нищо друго. С „Петрохан“ обаче много сбъркаха всички, защото техният човек уби дете, младеж и склони други трима към самоубийство.

Аферата „Петрохан“ извади на светло голяма част от патологията на умните и красивите, но най-важна за всички е политическата част. Тези хора трябва да си платят за този ужас. Както и всички техни платени клакьори и безплатни глупци, които за едната суета не слизат от телевизора и плещят глупости, които са обида за всеки нормален човек.

Доста добре... :) 

преди 28 минути, communismatic написа:

Доста добре... :) 

Да не забравяме, че Мексико не е известна с будизъма, а с наркотиците, трафика на деца, поръчки на педофили, а и няма будистки храм. 

Trade 2007 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.