Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

БТА :: Президентът Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ-СДС в понеделник

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Всички подобни прогнози ще се окажат надолу с главата при евентуалната поява на партия на Радев.

Ти само виж какъв страх тресе кочината и как всичкото говън е впрегнато да плюе по нея, още преди тя да се е пръкнала :)

Пи една студена вода, Росенчо, евтина театрален нескопосан етюд в опит да се направи на мутра като лидера си и предаде листчето.

преди 47 минути, miro20 написа:

Мн добро интврвю на Петър Стоянов  по всички актуални теми :

На коя минута да си го пусна, за да чуя какво казва за топлата връзка м/ду Бочко Менискуса и Шиши, която както се оказа, продължава вече двайсет години?

566208529_10228474183832031_2947578043803834109_n.jpg.ffc02bf5f8aa845a51540eecb08c00cc.jpg

Аз го гледах до половината някъде, беше ми интересно, какво ще каже... или какво ще излъже по-точно. Но си признавам, че не очаквах, че чак толкова ще лъже и ще маже, а още по-неочаквано беше, че Русия беше и другата основна тема на неговата "лекция". Колкото до събитията от януари 1997-ма... Жан е бил сготвен и от свои, и от чужди. В резултат на което се получи бандитската приватизация и сума ти заводи, построени от нашите баби и дядовци бяха разхаризани на хора, които нямаха абсолютно никакво желание, да ги оздравят и да ги управляват. Благодарение на ей тоя боклук с очилата, на Иван Костов, на Бакърджиев, на Софиянски и останалата крадлива паплач от ОДС/СДС.

• Автор

Славчо пак лигави на шишко кренвирша, голяма борба пада ей!

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/obrat-v-ns-sled-preglasuvane-itn-reshiha-nso-da-ne-ohraniava-samo-zaemashtite-visshi-dyrzhavni-dlyzhnosti-2442512

преди 2 часа, Bubbles написа:

Славчо пак лигави на шишко кренвирша, голяма борба пада ей!

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/obrat-v-ns-sled-preglasuvane-itn-reshiha-nso-da-ne-ohraniava-samo-zaemashtite-visshi-dyrzhavni-dlyzhnosti-2442512

Първоначално гласува за премахване на охраната на Пеевски, но после след паузата свикана от ДПС. Имало е мазно турско кафе и после гласуваха против да се сваля охраната на Пеевски.

• Автор
преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Първоначално гласува за премахване на охраната на Пеевски, но после след паузата свикана от ДПС. Имало е мазно турско кафе и после гласуваха против да се сваля охраната на Пеевски.

Бе аз съм малко объркан - ИТН не се ли бореха срещу Пеевски? 
Явно още не са уетили негова намеса...

преди 24 минути, Bubbles написа:

Бе скачаха преди да влязат в коалиция, че всички били овъртолени като свински черва, а после и те като глист се пъхнаха в тях...

https://bird.bg/sibil-energy/

След като ИТН спасиха охраната на Пеевски и Борисов с обрат на гласуването в Парламента, синът на Тошко Йорданов от ИТН влиза в енергийния бизнес.

Сибил Тошков Хаджитодоров участва със 70% дял в новата фирма “Азур Енерджи” ООД, която се очаква след дни да получи лиценз за търговия с електроенергия.

На 20.01.2026 г. КЕВР ще проведе открито заседание за обсъждане заявлението на “Азур Енерджи” ООД за издаване на лиценза. Съобщението на КЕВР е публикувано в същия ден, в който се проведе гласуването за охраната на депутатите!

Тази новина беше засечена от нашата система за проследяване на свързани лица и фирми ЩРАК… bird.bg/tr/?v=view&guid=208522422

Припомняме също така: “Има там една връзка” – синът на адвокат на наркобоса Таки е депутат от “Има такъв народ” 👉 bird.bg/rashev-taki

на 14.01.2026 г. в 17:47, Bubbles написа:

Явно още не са уетили негова намеса...

И срещу Борисов.

• Автор
преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

https://bird.bg/sibil-energy/

След като ИТН спасиха охраната на Пеевски и Борисов с обрат на гласуването в Парламента, синът на Тошко Йорданов от ИТН влиза в енергийния бизнес.

Сибил Тошков Хаджитодоров участва със 70% дял в новата фирма “Азур Енерджи” ООД, която се очаква след дни да получи лиценз за търговия с електроенергия.

На 20.01.2026 г. КЕВР ще проведе открито заседание за обсъждане заявлението на “Азур Енерджи” ООД за издаване на лиценза. Съобщението на КЕВР е публикувано в същия ден, в който се проведе гласуването за охраната на депутатите!

Тази новина беше засечена от нашата система за проследяване на свързани лица и фирми ЩРАК… bird.bg/tr/?v=view&guid=208522422

Припомняме също така: “Има там една връзка” – синът на адвокат на наркобоса Таки е депутат от “Има такъв народ” 👉 bird.bg/rashev-taki

И срещу Борисов.

Чудя му се на Слави, толкова години рева срещу тия, хората го подкрепяха, пълните площади, стадиони и прочее, хората виждаха лъч надежда в него и макар да бях убеден че нищо няма да направи още от самото начало когато влезе в политиката се надявах че поне мъничко нещо ще стори. Та защо тоя човек за изцвъка така брутално върхо всичко? Това не го разбирам.
От друга страна преди много години той си беше дружка с тиквата и даже щяха да делят ГЕРБ-а на две ама нещо не се разбраха...
...и все пак да имаш подкрепата на толкова много хора и да се из**еш така върху нея...

преди 27 минути, Bubbles написа:

Чудя му се на Слави, толкова години рева срещу тия, хората го подкрепяха, пълните площади, стадиони и прочее, хората виждаха лъч надежда в него и макар да бях убеден че нищо няма да направи още от самото начало когато влезе в политиката се надявах че поне мъничко нещо ще стори. Та защо тоя човек за изцвъка така брутално върхо всичко? Това не го разбирам.
От друга страна преди много години той си беше дружка с тиквата и даже щяха да делят ГЕРБ-а на две ама нещо не се разбраха...
...и все пак да имаш подкрепата на толкова много хора и да се из**еш така върху нея...

Ми, както казват, кога сме чули човек, които има пари и се занимава с пари, да спре да прави пари и да направи живота на другите добър.

преди 47 минути, Bubbles написа:

Някаква градина искал или нещо такова до посолството на Япония, доколкото си спомням и искаш 50 процента влияние от ГЕРБ. Той да решава какво да става с ГЕРБ.

• Автор
преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, както казват, кога сме чули човек, които има пари и се занимава с пари, да спре да прави пари и да направи живота на другите добър.

Някаква градина искал или нещо такова до посолството на Япония, доколкото си спомням и искаш 50 процента влияние от ГЕРБ. Той да решава какво да става с ГЕРБ.

БАХАХАХ Тутуу станал Ку ку.:lol6:

преди 1 час, The Lone Star написа:

Значи ..тези така са се ошашавили,че не знаят на кой свят се намират...лошото е, че масрафа им се плаща от хората,които с радост обаче ще ги изритат...само гледай...

Ще имат, но някой друг път.

В момента АВ изрежда една по една секциите в ОК и казва колко хора лишават от право на глас Възраждане и тези, които подкрепят промяната в ИК. Абсолютен клоун...

на 29.01.2026 г. в 23:31, АСПЕКТ написа:

ИТН ще имат 4 процента?

Ето какво бях писал още преди да се разбере че Радев ще прави партия. Сега това важи дори и с още по-голяма сила:

на 3.12.2025 г. в 1:44, ivottoshev написа:

Ако при следващите избори те влязат отново, това ще е най-красноречивото доказателство че изборите се манипулират. Не вярвам че ще има дори и 1000 човека (извън приятели и роднини) които да дадат гласа си за тези измекяри.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.