Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 29 минути, Solly написа:

1. Стабилност и предвидимост

• Българският лев вече е обвързан с еврото чрез валутен борд, така че курсът е фиксиран. С еврото тази връзка ще стане официална и постоянна.

• Това намалява валутния риск за бизнеса и инвеститорите.

няма стабилнос и предвидимост

левът е към валутиен  борд

следователно щом са скачени съдове и  еврото е

искат да разкачат лева от валутния борд и да пуснат печатницата на евро

което ще доведе до хиперинфлация

800 милиарда за армия ...

преди 31 минути, Solly написа:

Еврозоната има по-ниски лихви от България. След приемането на еврото се очаква и у нас лихвите по кредити да намалеят, особено за бизнеса и ипотеките.

по ниски   са лихвите защо в европа има по -малко лоши кредити

високите лихви са за да компенсират лошите кредити 

преди 32 минути, Solly написа:

Увеличава се доверието на чуждестранни инвеститори – България ще се възприема като по-надежден пазар в рамките на еврозоната.

няма такова  нещо

знае сме че  сме корумпирана държава

и няма съд  полиция парламент президент 

институцците  са фалшиви и не работят само срещу  заплащане под масата 

преди 34 минути, Solly написа:

Еврото е основна валута в международната търговия, онлайн пазаруването и туризма.

не е вярно

плащането в туризма зависи кой в коя държава е отишъл  на туризъм и дали ползват евро

ако  отида в япония ще  искат дас и обменя  еврото за иени 

преди 36 минути, Solly написа:

5. Достъп до финансова подкрепа от Европейската централна банка

• В кризисни ситуации, като например пандемия или война, ЕЦБ може да оказва помощ – България ще има право на участие в тези механизми.

по точно ЕЦБ ще казва какво да правим

ако не изпълняваме  блокира парите 

ще станем  пропаднала държава като турция

ще работим с чужди валути за да избегнем еврото

ще ти каже има ковит 25  стой си вкъщи или  щети блокираме банковите пари със  санкции 

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 2 часа, Staff. написа:

Демокрацията! 🤔

Точно това е причината... 🙂 Европа ни даде демокрация, Русия комунизъм! 🙂 

А мозък кой ще ти даде?

Ето още един комунист. Еритреа.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

А мозък кой ще ти даде?

Ето още един комунист. Еритреа.

Интересно ми е защо масово бягат в "лошите" капиталистически страни, вместо света майка РаZия... Все чичаците и лелките, които обичат Путин, работят в Германия, Англия, Холандия... 

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Интересно ми е защо масово бягат в "лошите" капиталистически страни, вместо света майка РаZия... Все чичаците и лелките, които обичат Путин, работят в Германия, Англия, Холандия... 

Това са си техните земи и ще си бягат където си искат. Когато колонизираха, разграбиха, иззеха всичко от Африка добрите капиталисти, автоматично ЕВропа стана техен дом. Това са Италия, Германия, Великобритания, Франция, Белгия, Португалия...

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

А мозък кой ще ти даде?

...

С оглед на факта, че и ти, и фенът на Хабиб тънете в ментално охолство, сигурен съм заслужено. можете да отделите малко за благотворителност. Още повече, че и в Лука 3:11 Йоан ни напътства в този смисъл... "ви" напътства исках да кажа. Мен и да ме напътства, се тая. При мен приказката е друга - "...на босия цървулите..."

Сега ми просветна, че "Трепни" на Цецка, мое би иде от трепанация...

Както и да е, поздрав за всички менсаджии.

Бъдете здрави и шастливи.

преди 2 минути, lebel написа:

С оглед на факта, че и ти, и фенът на Хабиб тънете в ментално охолство, сигурен съм заслужено. можете да отделите малко за благотворителност. Още повече, че и в Лука 3:11 Йоан ни напътства в този смисъл... "ви" напътства исках да кажа. Мен и да ме напътства, се тая. При мен приказката е друга - "...на босия цървулите..."

Сега ми просветна, че "Трепни" на Цецка, мое би иде от трепанация...

Защо когато напиша нещо за тираджията, адресирано е до него, се появяваш ти? Както казват във Варна, кой те натиска, че звъниш?

Явно нещо като pseudo адрес или линк се явяваш. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Защо когато пиша нещо за тираджията, адресирано е до него, се появяваш ти?

Това са е "моя" форум и ще си се явявам където си искам. Збийш ли.

преди 3 минути, lebel написа:

Поздрав и от мен към всички които четат темата! :)

преди 2 минути, lebel написа:

Това са е "моя" форум и ще си се явявам където си искам. Збийш ли.

Не знаех, че е твоя, мислих, че е на Калин. Явно се ортаци.

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Надявам се лично ще минеш покрай протеста да ни информираш колко точно стотици хиляди се събраха в софия :D

А тука хванали един агент на Шорош да разваля имиджа. 

IMAGE_20618152_40_0.jpg

От десетките хиляди само този човечец ли видя, к'ва е тази манипулация дето се опитваш да пробуташ? Че всички долу на протеста бяха такива?

пп: твоя човек много ми заприлича на долния, само малко е поостарял и си е сложил шапка. СлучаЕнос?

122507247_2150969758380690_157293048043485683_o.thumb.jpg.c459e99874d34e39296d5b9519e649ba.jpg

преди 3 минути, Staff. написа:

Поздрав и от мен към всички които четат темата! :)

Сега пък се появи ти. Съвпадения, не мисла! Човекът с 1000 профила.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

От десетките хиляди само този човечец ли видя, к'ва е тази манипулация дето се опитваш да пробуташ? Че всички долу на протеста бяха такива?

пп: тоз много ми заприлича на долния, само малко е поостарял :D

122507247_2150969758380690_157293048043485683_o.thumb.jpg.c459e99874d34e39296d5b9519e649ba.jpg

499792162_10237442570705609_389262798645

ППДБ на протест.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

пп: твоя човек много ми заприлича на долния, само малко е поостарял и си е сложил шапка. СлучаЕнос?

Десетки хиляди не можеш ги изкара, ако броиш протестите и в цяла България. Иначе разгледах снимките, тъжно и очаквано, мнозинството все баби и дядовци. 

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Кви десетки хиляди, гледах репортажите и даже няколко стотин чичаци и лелки не успяхте да съберете 😂

Ще ревете, но ще има евро и дано най-накрая България стане нормална европейска държава. 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Защо когато напиша нещо за тираджията, адресирано е до него, се появяваш ти?

На грешната страна си! :)

Сам си си виновен! 

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Е тоя протест не е ли за кмета? Темата е за еврото...

Едно и също е.

преди 3 минути, Staff. написа:

На грешната страна си! :)

Сам си си виновен! 

Да, така става, когато си на българската страна. Справка Българската История.

Примерно, Говедарят Въльо, ето да не се мъчиш да търсиш, защото си от Кокаински страната.

Говедарят Въльо предава Бенковски, на 12 май обезглавяват войводата - Фактор

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Това са си техните земи и ще си бягат където си искат. Когато колонизираха, разграбиха, иззеха всичко от Африка добрите капиталисти, автоматично ЕВропа стана техен дом. Това са Италия, Германия, Великобритания, Франция, Белгия, Португалия...

Е като толкова обичат Русия, защо не работят там, вместо за лошите еврогейове да им пълнят джобовете? Милион в Англия, Германия, Холандия и Америка, ама под 1000 в РуZия 😂

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Е като толкова обичат Русия, защо не работят там, вместо за лошите еврогейове да им пълнят джобовете? Милион в Англия, Германия, Холандия и Америка, ама под 1000 в РуZия 😂

Крепост се превзема и от вътре. Не само отвън чрез атаки, сражения. Но и с предателство, хитрост.. отвътре.

Сравка. Второто Българско Царство. Предателство вътре в крепостта.

Дори и сам комуниста е велик.... :lol6: 

2025-05-31134706.jpg.b06cc534d6733b44d9b78cea3212e113.jpg

Само дето не знае къде се намира и какво са му написали на картона! :lol6: Важно е участието макар, че ако питате мен, по-добре да си беше седял вкъщи вместо да се излага и да му се смеят хората на тези години... гавра. Както му казваме ние Българите: Никога не е късно да станеш за резил! 

преди 4 минути, Staff. написа:

Дори и сам комуниста е велик.... :lol6: 

2025-05-31134706.jpg.b06cc534d6733b44d9b78cea3212e113.jpg

Само дето не знае къде се намира и какво са му написали на картона! :lol6: Важно е участието макар, че ако питате мен, по-добре да си беше седял вкъщи вместо да се излага и да му се смеят хората на тези години... гавра. Както му казваме ние Българите: Никога не е късно да станеш за резил! 

И с какво точно е станал резил въпросния человек, че е отишъл да гласува, да изрази позиция, била и не негова, че се е стигнало на стари години да бъде насред площада, че пенсията му не стига..  с кое точно? 

Резилът за мен е, че са допуснали старите хора да мизерстват, вместо да си гледат старините и внуците.

преди 9 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Еййй..големи европейци станахте...големи ги вадите ценностите европейски......Абе кога станахте калайджии,кога ви почерняха дирниците!?...А кога ще станете българи и да си оправите държавицата и да приберете на топло бандюгите дето ви крадат и ви вкарват от бела в бела!?

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 минути, Proshark написа:

Еййй..големи европейци станахте...големи ги вадите ценностите европейски......Абе кога станахте калайджии,кога ви попрерняха дирниците!?...А кога ще станете българи и да си оправите държавицата и да приберете на топло бандюгите дето ви крадат и ви вкарват от бела в бела!?

Е, нали знаеш, какво казва Оруел.

«Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е!»

Така, че тираджията, когато гласува за ГЕРБ е съучастник. На тия бандюги.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.