Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 2 минути, Zolin написа:

Как да направи 3000лв. 1 долар :giggle1:   Браво другарко от последните редици на БКП

Затова ли бабаите по Плевенско до скоро го избираха за депутат 😄

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Затова ли бабаите по Плевенско до скоро го избираха за депутат 😄

Разбира се, всеки комунист обича да има много нули по банкноти и монети. Наскоро една баба каза че ше хвърляла евро монетите защото нямало да има нули

"Прост народ,слаба държава", как да не повярваш,като четеш постовете на "експертите" по темата. Онзи дебил, който беше изръсил,че сега няма да му се налага да сменя левове в евро, нека ислуша една наистина умна, интелигентна, образована и най-вече в час по темата жена. Едва ли, дебилите тук са наясно и някой им е обяснил какво означава създадения по проект на Урсула и кликата от алчни  брюкселски крадци "Съюз на спестяванията и инвестициите". Посочени са крадците и тези български предатели, които тикат България  и българите в бездната. Може да гледа и онзи"умник", който се пенеше колко е цъфнал и вързал ЕС. 

преди 10 минути, valkiria1 написа:

"Прост народ,слаба държава", как да не повярваш,като четеш постовете на "експертите" по темата. Онзи дебил, който беше изръсил,че сега няма да му се налага да сменя левове в евро, нека ислуша една наистина умна, интелигентна, образована и най-вече в час по темата жена. Едва ли, дебилите тук са наясно и някой им е обяснил какво означава създадения по проект на Урсула и кликата от алчни  брюкселски крадци "Съюз на спестяванията и инвестициите". Посочени са крадците и тези български предатели, които тикат България  и българите в бездната. Може да гледа и онзи"умник", който се пенеше колко е цъфнал и вързал ЕС. 

да много сте простите

Кво стана с еврозоната, бе, другари и другарки? Забогатяхте ли? Вдигнаха ли ви пенсиите?

Не, и няма как да стане. 

Само малоумник може да си мисли, че има връзка между валутата, с която оперира една държава, и размера на заплатите и пенсиите на хората в нея. 

преди 1 час, Rudy M. написа:

Не, и няма как да стане. 

Само малоумник може да си мисли, че има връзка между валутата, с която оперира една държава, и размера на заплатите и пенсиите на хората в нея. 

Ми не знам, човек от вашата групичка го твърдеше това. Щели да се вдигнат пенсиите с влизането ни в еврозоната. Говорим за турският ТИР-аджия, който е ГЕРБерски гласоподавател.

на 19.08.2025 г. в 18:29, Zolin написа:

Разбира се, всеки комунист обича да има много нули по банкноти и монети. Наскоро една баба каза че ше хвърляла евро монетите защото нямало да има нули

Сега вече и до бабите стигна.   Евродепозитите са нещо нормално за мен от  20 години.   През това време съм бил принуден да ползвам и левове. Свикнал съм отдавна  с Евровалутата.   Всички ще свикнат.     Ти защо си такъв изостанал комсомолец?

преди 21 минути, communismatic написа:

Ми не знам, човек от вашата групичка го твърдеше това. Щели да се вдигнат пенсиите с влизането ни в еврозоната. Говорим за турският ТИР-аджия, който е ГЕРБерски гласоподавател.

Нещо бъркаш. Аз не съм в никаква групичка. Не нося отговорност за за изказването нито на турските тираджии, нито на путинските подлоги и агенти. 

преди 1 минута, Rudy M. написа:

Нещо бъркаш. Аз не съм в никаква групичка. Не нося отговорност за за изказването нито на турските тираджии, нито на путинските подлоги и агенти. 

Аз не казвам, че носиш отговорност. Ти подскачаш кой бил твърдял нещо подобно и ти обяснявам. Освен това, доколкото си спомням, ти самият беше защитник на влизането ни в еврозоната, така че долу-горе влизаш в графата "тази групичка". Греша ли?

преди 1 час, Rudy M. написа:

Не, и няма как да стане. 

Бъдещето на ЕС е хората да не получават пенсия. И сега във Великобритания почнаха да се бунтуват срещу орките идващи от Азия. Араби, перси и всякакви други такива.  Но е късно. Бунтуват, защото нямат бъдеще пенсионерките и пенсионерите, трябва да работят до гроб за тях, а те за благодарност ще ги заколят. Като агне за Курбан.

преди 1 час, цър-вул написа:

@Rudy M., виж, че от нямане к'во да напише, лее мъдрости.. 

@цър-вул , на мен друго ми е интересно. Как така могат толкова време безнаказано да се леят тези "мъдрости", при положение, че в правилата на форума все още ясно е записано: "1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни."?... От това по-явна агитация не знам какво може да бъде.

:speak:

Интересно, ква ли ще е тая политическа агитация, при положение, че НЕ съм ходил да гласувам от има-няма 4-5 години... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Интересно, ква ли ще е тая политическа агитация, при положение, че НЕ съм ходил да гласувам от има-няма 4-5 години... 😆

Аз пък като ходих и какво стана. Пак ГЕРБ и ДПС управляват. Уж, избери новата, млада партия, не участвала в управлението ИТН и какво стана? Няма по-малко зло. Злото си е зло. Няма такова нещо като по-малко зло.

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Агитацията за еврото не е ли агитация?! 

Много закъснял е този въпрос.   Бил е актуален при изчезването на германската марка.  Отдавна сме фиксирани към Евро.   На практика отдавна сме го приели.   

В знак на признателност, всички привърженици на еврото, масово трябва да гласуват за герб и дпс на следващите избори, че иначе ще им се обидят, благодарение на тях и техните усилия, вече сме в клуба на богатите, добре че партии като тях, милеят и мислят за България.

преди 6 минути, arcovk написа:

В знак на признателност, всички привърженици на еврото, масово трябва да гласуват за герб и дпс на следващите избори, че иначе ще им се обидят, благодарение на тях и техните усилия, вече сме в клуба на богатите, добре че има кой да мисли за България.

Викаш, еврогейците ще ни оправят изотзадзе!?

преди 1 час, Belefor написа:

Викаш, еврогейците ще ни оправят изотзадзе!?

https://www.rtl.de/news/sozialstaat-nicht-mehr-finanzierbar-merz-fordert-knallharte-reformdebatte-id6625651.html

Мерц го каза няма пари вече за социална държава, каквато беше Германия. Какво ще става с Германия, не знам. Сигурно капитализъм тип САЩ.

Образованието и то криза. 98 процента са бежанци и не знаят немски език в класните стаи. А и буйстват. Криминални са.

преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

https://www.rtl.de/news/sozialstaat-nicht-mehr-finanzierbar-merz-fordert-knallharte-reformdebatte-id6625651.html

Мерц го каза няма пари вече за социална държава, каквато беше Германия. Какво ще става с Германия, не знам. Сигурно капитализъм тип САЩ.

Образованието и то криза. 98 процента са бежанци и не знаят немски език в класните стаи. А и буйстват. Криминални са.

Кофти!

преди 3 часа, attj написа:

Сега вече и до бабите стигна.   Евродепозитите са нещо нормално за мен от  20 години.   През това време съм бил принуден да ползвам и левове. Свикнал съм отдавна  с Евровалутата.   Всички ще свикнат.     Ти защо си такъв изостанал комсомолец?

Zащо си изостанала и ше хвърляш евроцентовете. Остана си неграмотна соц-баба-трол в нета, а Тодоро ?

преди 20 минути, Zolin написа:

Zащо си изостанала и ше хвърляш евроцентовете. Остана си неграмотна соц-баба-трол в нета, а Тодоро ?

Вероятно имаш предвид Тодор Живков.   Атидже сега е в САЩ.     Ние и в Германия отдавна сме свикнали с Евро.   Какви баби са ти интересни на твоите години? Вярно ли си на 73 като Путин!?    

току-що, attj написа:

Вероятно имаш предвид Тодор Живков.   Атидже сега е в САЩ.     Ние и в Германия отдавна сме свикнали с Евро.   Какви баби са ти интересни на твоите години? Вярно ли си на 73 като Путин!?    

Съветския комп няма актуализация 

преди 1 минута, Zolin написа:

Съветския комп няма актуализация 

Твоят още ли е такъв?   

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.