Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 41 минути, Proshark написа:

Ето и видеото-много показателно,между другото за контрол на държавата за това какво върши бизнеса...Не като наще пикль.овци...Ще контролиране цените,ще следим...Какво ще следите,какво ще контролирате,като сте същите престъпници на хранилка...

идеята е че тия олигарси са работили с родшилд...

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 1 минута, Banesc54 написа:

Радваме че РоТшилд ше пръска с кемтрейлс срещу овощари от Перник

преди 5 минути, Banesc54 написа:

Идеята е ,че с  всички разсипници в държавата,трябва да е такова отношението...Нали знаеш,що свалиха Виденов? 

преди 1 час, Zolin написа:

Радваме че РоТшилд ше пръска с кемтрейлс срещу овощари от Перник

пръсканите  с чептрейлс кашончета  с продукция са отделени в отделни касетки за психодесните   да си правят смути с авокадо 

преди 18 часа, Proshark написа:

Идеята е ,че с  всички разсипници в държавата,трябва да е такова отношението...Нали знаеш,що свалиха Виденов? 

На Виденов му завидяха, щото там работата вървеше към обожествяване. И му дръпнаха килимчето. Че и го докараха като рейтинг след мебели "Виденов"

Бехме се нагушили с левове като прецицали мачета, ама на. Пуста завист. Имало глава да пати.

spacer.png

Откроява се с елегантен дизайн, историческа стойност и сложни защитни елементи, които я правят желан екземпляр за колекционери, носталгици и прочее.

преди 33 минути, lebel написа:

На Виденов му завидяха, щото там работата вървеше към обожествяване. И му дръпнаха килимчето. Че и го докараха като рейтинг след мебели "Виденов"

Бехме се нагушили с левове като прецицали мачета, ама на. Пуста завист. Имало глава да пати.

spacer.png

Откроява се с елегантен дизайн, историческа стойност и сложни защитни елементи, които я правят желан екземпляр за колекционери, носталгици и прочее.

Друго си е да си неграмотен но да имаш много нули на банкнотата. Чувстваш се милионер.

преди 17 часа, Banesc54 написа:

пръсканите  с чептрейлс кашончета  с продукция са отделени в отделни касетки за психодесните   да си правят смути с авокадо 

Защо отделят овощарите 

на 7.09.2025 г. в 14:41, Proshark написа:

Нали знаеш,що свалиха Виденов?

Моето лично мнение е, че Виденов просто е бил на неправилното място в неправилното време. Икономиката на България в периода 1989-1997 е била тотално нефункционираща. Банките у нас са никнали буквално като гъби. Предприятията пък са фалирани абсолютно умишлено за да може да им се намали цената и да ги вземат на безценица (естествено наши хора). Продукцията се изнася на по-ниска цена, отколкото реално струва... трупайки се постоянно нови и нови дългове. Естествено с жалкото обяснение, че завода не ставал, щото бил комунистически. Оня ден, между другото... понеже бях на гости на един мой приятел, баба му ме "светна" как Костов е приватизирал общинската банка в град Русе, била е банкерка там. Ми, с нищо по-различно от бандитското ограбване на "Кремиковци", "БГА Балкан", "Нефтохим", "Каолин" и прочее. Всичко живо е крало като изоглавено - червени, сини, жълти, пембени... Както и да е, просто това е била една тенджера под налягане, която в един даден момент избухва. Интересно, каква вина може да има Румен Гечев, примерно? Или самият Виденов? Освен, че не е клекнал на МВФ...

преди 10 минути, communismatic написа:

Моето лично мнение е, че Виденов просто е бил на неправилното място в неправилното време. Икономиката на България в периода 1989-1997 е била тотално нефункционираща. Банките у нас са никнали буквално като гъби. Предприятията пък са фалирани абсолютно умишлено за да може да им се намали цената и да ги вземат на безценица (естествено наши хора). Продукцията се изнася на по-ниска цена, отколкото реално струва... трупайки се постоянно нови и нови дългове. Естествено с жалкото обяснение, че завода не ставал, щото бил комунистически. Оня ден, между другото... понеже бях на гости на един мой приятел, баба му ме "светна" как Костов е приватизирал общинската банка в град Русе, била е банкерка там. Ми, с нищо по-различно от бандитското ограбване на "Кремиковци", "БГА Балкан", "Нефтохим", "Каолин" и прочее. Всичко живо е крало като изоглавено - червени, сини, жълти, пембени... Както и да е, просто това е била една тенджера под налягане, която в един даден момент избухва. Интересно, каква вина може да има Румен Гечев, примерно? Или самият Виденов? Освен, че не е клекнал на МВФ...

Ако масовата приватизация беше направена още началото на '90 повечето предприятия щяха да бъдат купени от чужденци, и малко вероятно фалирани.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Ако масовата приватизация беше направена още началото на '90 повечето предприятия щяха да бъдат купени от чужденци, и малко вероятно фалирани.

Ми, те доста предприятия бяха взети от чужденци и пак фалирани. Справка - "Кремиковци", "Плама", "Винимпекс", "Техноимпекс", "Химко" и прочее... Същата работа. Костов е бил голям държавник, определено.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми, те доста предприятия бяха взети от чужденци и пак фалирани. Справка - "Кремиковци", "Плама", "Винимпекс", "Техноимпекс", "Химко" и прочее... Същата работа. Костов е бил голям държавник, определено.

Костов направи това което трябваше да се случи 91-2. Ама ти това няма как да го разбереш понеже си комуне и с предубеждения. И папата да беше дошъл '97 вече нямаше от къде да намери пари.

В смисъл, да разпродаде предприятията на наши хора и да си делкат парите? Това ли визираш? Какво е оправданието за тия неуспешни приватизации? Бил е подведен сигурно?

преди 6 минути, communismatic написа:

В смисъл, да разпродаде предприятията на наши хора и да си делкат парите? Това ли визираш? Какво е оправданието за тия неуспешни приватизации? Бил е подведен сигурно?

В смисъл, че комунягите още нямаше да са обрали хората и нямаха да имат пари да купуват заводи.

преди 1 минута, BANKATA написа:

В смисъл, че псевдо комунягите още нямаше да са обрали хората и нямаха да имат пари да купуват заводи.

Кви комуняги? Дадох ти сума ти примери с чужди купувачи? Тук какво е оправданието?

преди 3 минути, communismatic написа:

Кви комуняги? Дадох ти сума ти примери с чужди купувачи? Тук какво е оправданието?

Ей тия, с "куфарчетата".

От тези където даде май само едно е купено от чужденец, другото...комуняги и комуняги с офшорки.

Кви куфарчета? Извинявай, не те разбирам? "БГА Балкан" и "Нефтохим" бяха продадени на чужденци и отново беше същата нагла далавера.

преди 4 минути, communismatic написа:

Кви куфарчета? Извинявай, не те разбирам? "БГА Балкан" и "Нефтохим" бяха продадени на чужденци и отново беше същата нагла далавера.

Какво му е на нефтохима? Нали си работи още, защо изобщо го спомемаваш?

Колкото по-рано беше направена приватизацията толкова по-добре щеше да бъде. 

Ми, щото Костов продаде рафинерията ни на фирма, която сума ти години не внасяше изобщо пари в хазната. Освен това, мисля, че изяснихме (ако изобщо си вдянал), че е пълна тъпотия, да се предава рафинерията ни на чужда държава с фалшивият предлог, че бачкала само с руски нефт. Което както се доказа през годините е нагла лъжа. Какво е оправданието и за БГА "Балкан"? Бил е подведен сигурно? Комунистите са го подвели?

Золин щял да сади много плодове и зеленчуци - защото не искал пак да ходи на комсомолски бригади.

преди 22 минути, communismatic написа:

"Другари, назначавам ви за милонери"

Андрей Карлович/Ноември 1989

преди 12 минути, communismatic написа:

Ми, щото Костов продаде рафинерията ни на фирма, която сума ти години не внасяше изобщо пари в хазната. Освен това, мисля, че изяснихме (ако изобщо си вдянал), че е пълна тъпотия, да се предава рафинерията ни на чужда държава с фалшивият предлог, че бачкала само с руски нефт. Което както се доказа през годините е нагла лъжа. Какво е оправданието и за БГА "Балкан"? Бил е подведен сигурно? Комунистите са го подвели?

Хайде бъди така добър и кажи кога, как и какво трябваше да се случи! Нали аз не разбирам, да вземем да прочетем и твоето експертно мнение.

Клубът на богатите. Един от двигателите на ЕС. 🤔

https://bntnews.bg/news/pravitelstvoto-na-franciya-padna-sled-poiskaniya-vot-na-doverie-zaradi-byujeta-1355048news.html

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Клубът на богатите. Един от двигателите на ЕС. 🤔

https://bntnews.bg/news/pravitelstvoto-na-franciya-padna-sled-poiskaniya-vot-na-doverie-zaradi-byujeta-1355048news.html

Франция падна. 😔 България кога?

Хайде българи! Изгонете Борисов!

току-що, BANKATA написа:

Хайде бъди така добър и кажи кога, как и какво трябваше да се случи! Нали аз не разбирам, да вземем да прочетем и твоето експертно мнение.

То ти, че не разбираш, мисля че е видно на всички. В поста ми е даден и отговора. По-добре да си стои държавно, отколкото да се дава на друга държава, която да ни извива ръцете. Освен това, самата опорка, че Костов видите ли бил невинен, щото комунистите така си разделили баницата, че той нямало какво да направи... тия ги разправяй на някой друг. Факт е, че виждаме абсолютно същите нагли далавери и с чуждестранните купувачи. От което потърпевш е българският народ. Оправдания - бол. Факт е, че Костов проведе приватизацията по най-бандитският начин и е адски жалко, че има разни хора, които даже да го възхваляват. Затова тоя parmobil не желае, да обясни нищо за приватизацията на "Нефтохим", щото там няма как да измисли адекватно оправдание. При всички други сделки, все комунистите бяха виновни, все той бил подведен, все заводите били фалирали. Ама за нефтопреработвателният завод? Там какво може да е оправданието освен лакомия.

преди 1 минута, communismatic написа:

То ти, че не разбираш, мисля че е видно на всички. В поста ми е даден и отговора. По-добре да си стои държавно, отколкото да се дава на друга държава, която да ни извива ръцете. Освен това, самата опорка, че Костов видите ли бил невинен, щото комунистите така си разделили баницата, че той нямало какво да направи... тия ги разправяй на някой друг. Факт е, че виждаме абсолютно същите нагли далавери и с чуждестранните купувачи. От което потърпевш е българският народ. Оправдания - бол. Факт е, че Костов проведе приватизацията по най-бандитският начин и е адски жалко, че има разни хора, които даже да го възхваляват. Затова тоя parmobil не желае, да обясни нищо за приватизацията на "Нефтохим", щото там няма как да измисли адекватно оправдание. При всички други сделки, все комунистите бяха виновни, все той бил подведен, все заводите били фалирали. Ама за нефтопреработвателният завод? Там какво може да е оправданието освен лакомия.

Не ми минавай с този евтин номер, не питам само за нефтохима.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Не ми минавай с този евтин номер, не питам само за нефтохима.

Ми, аз ти дадох пример именно с него. Какъв друг пример искаш да ти дам? При приватизацията на БГА "Балкан", там е имало сума ти кандидат-инвеститори, а те образно казано са "духали супата". Нали се сещаш, че като правиш далавера, то се подразбира и че ще търсиш човек, дето да ти свърши тая работа. Не случайно голяма част от приватизациите бяха тотално неуспешни. Примерно с "Каолин". На кой го даде Иван Костов? Ми, на Прокопиев. Прокопиев и досега го разследват относно "Каолин". Друг пример? Костов дава "Кремиковци" на Валентин Захариев за един долар, после оня го продава за сума ти пари на индиеца. И то след като комбината продължава, да трупа дългове.

преди 8 минути, communismatic написа:

Ми, аз ти дадох пример именно с него. Какъв друг пример искаш да ти дам? При приватизацията на БГА "Балкан", там е имало сума ти кандидат-инвеститори, а те образно казано са "духали супата". Нали се сещаш, че като правиш далавера, то се подразбира и че ще търсиш човек, дето да ти свърши тая работа. Не случайно голяма част от приватизациите бяха тотално неуспешни. Примерно с "Каолин". На кой го даде Иван Костов? Ми, на Прокопиев. Прокопиев и досега го разследват относно "Каолин". Друг пример? Костов дава "Кремиковци" на Валентин Захариев за един долар, после оня го продава за сума ти пари на индиеца. И то след като комбината продължава, да трупа дългове.

Нали това обяснявам, че ако беше наоправена началото на '90 Прокопиев и да искаше нямаше да има пари да го купи. За предприятията щяха да се вземат повече пари, а държавата нямаше да се набутва с пари да ги "оздравява".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.