Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Ауу-у-у, не знаел за София :lol6: Единственото което не знаеш е колко пъти недоволните клиенти са те правили у шарото лилав по уличките на Студентски. Не за друго, ама сигурно не можеш да броиш до толкова много.

Наематели бил имал :lol6: Е, що тогава ядеш в "Мръвката" - най-долнопробното заведение в Студентски и едвам събираш парички за да си платиш нет-а?

На кого ги разправяш тия бре :giggle1:

На прост гумаджия, като тебе!

М/у другото - внимавай, щото ...стават разни грешки.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 11 минути, communismatic написа:

Ми, мисля, че съм обяснил. Кажи ми какво е оправданието на Иван Костов тук? Да не е бил подведен пак от някой комунист?

Костов какво общо има?

Министерството ли е виновно или този който организира и провежда продажбите.

току-що, BANKATA написа:

Костов какво общо има?

Т.е. министъра на финансите няма вина за приватизацията? При това даже и присъстваше на самият търг с Пушкаров. Кой има вина? Миячката в министерството сигурно?

току-що, communismatic написа:

Т.е. министъра на финансите няма вина за приватизацията? При това даже и присъстваше на самият търг с Пушкаров. Кой има вина? Миячката в министерството сигурно?

За бензиностанцията ли?

преди 19 минути, teo-glavata написа:

На прост гумаджия, като тебе!

М/у другото - внимавай, щото ...стават разни грешки.

Объркàл си рейса, пич. Дори и прост гумаджия като мен не можеш да заблудиш :giggle1:

Басимус майкус, форумната нинджа се появи. Беж, краченца, да бягаме  :lol6:

преди 12 минути, communismatic написа:

Каква вина, бе ходещ труп?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Да, този път въпроаа не ми е реторичен.

Смяташ ли тая година, да ми отговориш на въпроса, Иван Костов с какво пак беше подведен, че дори и през 1992-ра, по времето на първата приватизационна сделка за въпросната бензиностанция отново се получава нагла далавера на гърба на българският народ. Пушкаров признава, че двамата с Иван Костов са правили приватизацията на бензиностанцията и тя е била пълен провал. Кой пак подведе Иван Костов? Комунистите? Има ли нещо, за което тоя човек да е виновен изобщо? За "Нефтохим" не бил виновен, приватизацията не била проблем. За "Кремиковци" също не бил виновен, прекалено късно станала сделката. За "БГА Балкан" пак не бил виновен. За "Каолин" пак не бил виновен. Ми, то... да бяхме сложили едно теле тогава на негово място?! То няма да има особена разлика, ама на телето нямаше да му плащаме заплатата.

преди 11 минути, communismatic написа:

Смяташ ли тая година, да ми отговориш на въпроса, Иван Костов с какво пак беше подведен, че дори и през 1992-ра, по времето на първата приватизационна сделка за въпросната бензиностанция отново се получава нагла далавера на гърба на българският народ. Пушкаров признава, че двамата с Иван Костов са правили приватизацията на бензиностанцията и тя е била пълен провал. Кой пак подведе Иван Костов? Комунистите? Има ли нещо, за което тоя човек да е виновен изобщо? За "Нефтохим" не бил виновен, приватизацията не била проблем. За "Кремиковци" също не бил виновен, прекалено късно станала сделката. За "БГА Балкан" пак не бил виновен. За "Каолин" пак не бил виновен. Ми, то... да бяхме сложили едно теле тогава на негово място?! То няма да има особена разлика, ама на телето нямаше да му плащаме заплатата.

Питай агенцията по приватизацията която отговаря за целият приватизационен процес. Те организират търга, избират кандидатите, следят за изпълнението и т.н.

ПП: за нефтохима проблема е само и единствено в твоята глава.

преди 5 часа, BANKATA написа:

Питай агенцията по приватизацията която отговаря за целият приватизационен процес. Те организират търга, избират кандидатите, следят за изпълнението и т.н.

Ми не знам, разбирай се с Пушкаров, той никога не е отричал, че двамата с Костов са правили първите приватизационни сделки у нас. Костов е финансов министър, Иван Пушкаров е министър на търговията. Интересно, как Костов и там няма никаква вина...

Цитат

В историята сигурно ще остане и първата приватизационна сделка, въпреки че още няма приет закон за приватизацията. Идеята е да бъде създадена нагласа у хората, че това ги чака, това е пътят, по който трябва да се върви. Ще затягаме коланите, но и ще трябва да мислим и действаме по капиталистически. “Жертвата” на експеримента е една бензиностанция, извадена от състава на “Петрол”. На търга присъстват министрите Иван Пушкаров и Иван Костов. И двамата са силно изумени, когато цената стига до 30 млн. лева, а самата бензиностанция струва не повече от 3-4 милиона. Търга печели младеж на име Христо Христов, но после се оказва, че той по думите на Иван Пушкаров, е “въздух под налягане”. Христов няма пари, които да внесе за бензиностанцията, и му секвестират апартамента. Така Костов и Пушкаров си спечелват славата на неудачни приватизатори за разлика от приватизаторите, които се появиха по-късно на сцената и бяха много, много удачни. Както впрочем и самият Костов.

Странна работа. Как това момче печели търга? Те като министри не са ли проверили тоя, дали изобщо има парите за бензиностанцията? Нали уж са министри?

преди 5 часа, BANKATA написа:

за нефтохима проблема е само и единствено в твоята глава.

Така е, да. Прав си. Какъв проблем е нефтена рафинерия да не плаща нищо на държавата години наред, понеже била губеща. Проблем няма.

преди 2 часа, communismatic написа:

Ми не знам, разбирай се с Пушкаров, той никога не е отричал, че двамата с Костов са правили първите приватизационни сделки у нас. Костов е финансов министър, Иван Пушкаров е министър на търговията. Интересно, как Костов и там няма никаква вина...

Странна работа. Как това момче печели търга? Те като министри не са ли проверили тоя, дали изобщо има парите за бензиностанцията? Нали уж са министри?

Така е, да. Прав си. Какъв проблем е нефтена рафинерия да не плаща нищо на държавата години наред, понеже била губеща. Проблем няма.

Нали съм ти написал на кого е работа да направи проверките.

Министъра ще проверява участниците в търга на бензиностанция. 😁

Т.е. министъра на икономиката и министъра на търговията нямат никаква вина за приватизационните сделки през 1992-ра? Тоя всеки път ме учудва с тоталното си неумение, да вниква в нещата. Ми, кой има вина тогава? И що Пушкаров даже сам си казва, че са били тотално неподготвени и сделката е била грандиозен провал...

Цитат

Вие с Иван Костов направихте първата приватизационна сделка на една бензиностанция, нали така беше?
Точно така. (Смее се.) Тогава още нямаше закон за приватизация, ние създавахме правилата. Бяхме я обособили тази бензиностанция, извадихме я от състава на "Петрол". Трябваше да се стартира, за да бъде създадена нагласа у хората и нацията, че това ни чака, това е пътят, по който трябва да вървим.

И какво точно се случи на това премиерно представление?
Ами започна наддаването и в един момент ние падаме от изумление, защото цената стигна 30 млн. лева, ако не се лъжа. А самата бензиностанция струваше 3-4 милиона примерно. Спечели един младеж, Христо Христов май се казваше. Оказа се обаче, че е въздух под налягане, без пари, които да внесе. Взеха му апартамента.

Кой даде идеята да присъствате с Иван Костов на този търг, пиарите ли?
Аз сам реших да отида, а Иван прояви любопитство и той да види.

Но всичко излезе фалстарт.
Фалстарт... не, по-скоро беше доста комично. А ние бяхме неудачни приватизатори. За разлика от много "удачни" приватизатори по-късно.

Я провери коя е първата приватизационна сделка в България. Това "смърди" на жълта клюка от всякъде.

И ти ти написах кой иам вина, ти като си си навил на пръста че е Костов аз не мога повече да ти помогна.

Извинявай, каква е работата на един финансов министър по време на приватизацията? 

преди 1 час, communismatic написа:

Извинявай, каква е работата на един финансов министър по време на приватизацията? 

Нямам идея, кажи ми.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Нямам идея, кажи ми.

Ми, след като идеята е парите от приватизацията, да влязат в хазната... Успя ли да вденеш или? 

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми, след като идеята е парите от приватизацията, да влязат в хазната... Успя ли да вденеш или? 

Пак пълни глупости. Работата на министерството е да определи и оцени кое да бъде приватизирано.

Работа на агенцията по приватизацията е да следи за изпълнението на сделките.

Т.е. министъра на икономиката и на финансите нямат никаква вина за сакатлъка с бензиностанцията? И кой отговаря тогава? Кой назначава изпълнителият директор на агенцията по приватизацията? Не е ли МС? 

Уникален... 😆😆😆😆😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Т.е. министъра на икономиката и на финансите нямат никаква вина за сакатлъка с бензиностанцията? И кой отговаря тогава? Кой назначава изпълнителият директор на агенцията по приватизацията? Не е ли МС? 

Уникален... 😆😆😆😆😆

То се вижда за пореден път кой е уникален.

Като гледаш с червени очила все ще си за присмех.

Отговор ще получа ли? Пак ли ще избягаш позорно както във всички предишни случаи? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Отговор ще получа ли? Пак ли ще избягаш позорно както във всички предишни случаи? 😆

Ще ти го напиша бавно за 3-4 път. Търси си вината в агенцията по приватизацията.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Ще ти го напиша бавно за 3-4 път. Търси си вината в агенцията по приватизацията.

Да, тя е назначена от МС. И аз да го напиша няколко пъти. Стана ти пак кофти, нали? 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, тя е назначена от МС. И аз да го напиша няколко пъти. Стана ти пак кофти, нали? 😆

Сега като ти стана ясно кой следи за приватизацията ще обясниш ли каква вина има Костов за въпросната бензиностанция?

От немай къде намери една съмнителна сделка извадена от жълт вестник и се хвана за нея като удавник за сламка. Направи ли си труда да видиш кога е била е първата приватизационан сделка в България наистина?

Вместо да се занимаваш с мен да се беше разровил колко е достоверна статията за бензиностанцията. Че смърди яко на жълто.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.