Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Ми, Костов е финансов министър през 1992-ра. Тогава са започнали първите приватизационни сделки у нас. И каква изненада... Отново същите нагли далавери. Даже вече дадох и пример, гледах репортаж от предаване на Маргарита Михнева. Ставаше дума за някаква бензиностанция в квартал "Люлин" (май). Някакъв човек, дето няма висше образование, собственик е на несъществуваща фирма и купува въпросната бензиностанция с пари, които естествено ги няма. И после изчезва безследно. Много странна ситуация... Хич не ми изглежда тоя да е подставено лице. Между другото, 20-25 години по-късно... пак със същата схема се купува и "Кремиковци" от някакъв русенлия, дето живее под наем в София за 316 милиона лева. Банката даже му отпуснала кредит, нямало никакви проблеми.

Странно... все едни и същи ситуации. Какво ли пък ще е тук оправданието? Да не е пак подведен Иван Костов?

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

2026 година правителството празнува приемането на еврото.

Абе въшко

Пак се правиш на разбирач.

Закон за приватизация знаеш ли какво е ?

не е лошо и това да прочетеш

Филипчо нареди военните заводи да спрат да пращат продукта където е поръчан.

оттам спряха да плащат - и Филипчо падна

https://novini.bg/article/2025030402074723901

преди 39 минути, communismatic написа:

То ти, че не разбираш, мисля че е видно на всички. В поста ми е даден и отговора. По-добре да си стои държавно, отколкото да се дава на друга държава, която да ни извива ръцете. Освен това, самата опорка, че Костов видите ли бил невинен, щото комунистите така си разделили баницата, че той нямало какво да направи... тия ги разправяй на някой друг. Факт е, че виждаме абсолютно същите нагли далавери и с чуждестранните купувачи. От което потърпевш е българският народ. Оправдания - бол. Факт е, че Костов проведе приватизацията по най-бандитският начин и е адски жалко, че има разни хора, които даже да го възхваляват. Затова тоя parmobil не желае, да обясни нищо за приватизацията на "Нефтохим", щото там няма как да измисли адекватно оправдание. При всички други сделки, все комунистите бяха виновни, все той бил подведен, все заводите били фалирали. Ама за нефтопреработвателният завод? Там какво може да е оправданието освен лакомия.

Много добре я направи приватизацията Костов. Само дето не можа да ликвидира тпоне половината от вас.

Но и това ще стане

преди 13 минути, communismatic написа:

Ми, Костов е финансов министър през 1992-ра. Тогава са започнали първите приватизационни сделки у нас. И каква изненада... Отново същите нагли далавери. Даже вече дадох и пример, гледах репортаж от предаване на Маргарита Михнева. Ставаше дума за някаква бензиностанция в квартал "Люлин" (май). Някакъв човек, дето няма висше образование, собственик е на несъществуваща фирма и купува въпросната бензиностанция с пари, които естествено ги няма. И после изчезва безследно. Много странна ситуация... Хич не ми изглежда тоя да е подставено лице. Между другото, 20-25 години по-късно... пак със същата схема се купува и "Кремиковци" от някакъв русенлия, дето живее под наем в София за 316 милиона лева. Банката даже му отпуснала кредит, нямало никакви проблеми.

Странно... все едни и същи ситуации. Какво ли пък ще е тук оправданието? Да не е пак подведен Иван Костов?

'92 се приватизираха основно малки обекти (може и да бъркам), но големи завди или предприятия тогава не се приватизираха. '94-5 имаше промени когато започва повече да се сгов**нява положнието. До тогава само се наливаха пари за оздравяване на предприятия и никой не смееше да започне приватизация за да си навлече гнева на хората. А както казах няколко пъти такава беше повече от необходима.

преди 7 минути, kiro 2025 написа:

Абе въшко

Пак се правиш на разбирач.

Закон за приватизация знаеш ли какво е ?

не е лошо и това да прочетеш

Филипчо нареди военните заводи да спрат да пращат продукта където е поръчан.

оттам спряха да плащат - и Филипчо падна

https://novini.bg/article/2025030402074723901

Миме, това сега ти ли го измисли или твоя приятел бота ?

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Споко 

за сметка на това всички вие прогресисти ще увиснете почстълбовете

Викай сестрата по-скоро че не си си пил лекарствата

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Много добре я направи приватизацията Костов. Само дето не можа да ликвидира тпоне половината от вас.

Но и това ще стане

Не виждаш ли че са една шепа хора останали в държавата.

преди 2 минути, BANKATA написа:

'92 се приватизираха основно малки обекти (може и да бъркам), но големи завди или предприятия тогава не се приватизираха. '94-5 имаше промени когато започва повече да се сгов**нява положнието. До тогава само се наливаха пари за оздравяване на предприятия и никой не смееше да започне приватизация за да си навлече гнева на хората. А както казах няколко пъти такава беше повече от необходима.

Аха, викаш... при приватизацията на бензиностанцията е станал сакатлък, ама ако бяха приватизирали тогава "Кремиковци" нямаше да има никакви проблеми. Доста добра форма демонстрираш. Винаги изненадваш с отличната си логика...

преди 4 минути, kiro 2025 написа:

Споко 

за сметка на това всички вие прогресисти ще увиснете почстълбовете

Тцъ! Кой точно ще посмее да посегне на САЩ ?

преди 3 минути, communismatic написа:

Аха, викаш... при приватизацията на бензиностанцията е станал сакатлък, ама ако бяха приватизирали тогава "Кремиковци" нямаше да има никакви проблеми. Доста добра форма демонстрираш. Винаги изненадваш с отличната си логика...

Кремиковци винаги си е бил само за скрап. Митал си свърши поставената задача, взе си заплатата и не му пука завас. Както и на мен  не ми пука, др

преди 3 минути, communismatic написа:

Не бе калитко, пак нищо не си разбрал.

А това с бензиностанцията и какво ти е казала някаква съседка не ме вълнува. Но ако искаш и аз мога да ти разказвам такива истории.

То от такива като теб "родолюбци" се докарахме до няколко фалита. Казвал съм го много пъти. Нямаш си идея какъв смях и подигравки имаше в България когато Чехите продаддоха Шкода "хахахаха, тези са луди" "ние нашите няма да си ги продаваме, да не сме луди"

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не бе калитко, пак нищо не си разбрал.

Кво не съм разбрал, като пак взривяваш с тоталната си липса на логическо мислене. Изобщо има ли тема, по която да си адекватен? Някаква поне?

преди 2 минути, BANKATA написа:

А това с бензиностанцията и какво ти е казала някаква съседка не ме вълнува.

Кажи, какво е извинението на Иван Костов за бензиностанцията? Щото Пушкаров дори сам си признава, че цялата работа е била тотален провал. 

преди 11 минути, teo-glavata написа:

Кремиковци винаги си е бил само за скрап. Митал си свърши поставената задача, взе си заплатата и не му пука завас. Както и на мен  не ми пука, др

Кремиковци е най-тъпият всички примери които можеше да дете комунето.

преди 12 минути, teo-glavata написа:

За Кравария не знам, но племето на бакшишите-копърки от Студентски много бързо може да отиде у кереча :)

преди 2 минути, communismatic написа:

Кво не съм разбрал, като пак взривяваш с тоталната си липса на логическо мислене. Изобщо има ли тема, по която да си адекватен? Някаква поне?

Кажи, какво е извинението на Иван Костов за бензиностанцията? Щото Пушкаров дори сам си признава, че цялата работа е била тотален провал. 

Какво за Костов? Ти можеш ли да четеш с разбиране: ПРИВАТИЗАЦИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ МНОООООГО ПО-РАНО.

току-що, BANKATA написа:

Кремиковци е най-тъпият всички примери които можеше да дете комунето.

Мхм. Правилно. Костов дава за един долар комбината на Захариев, оня после го продава на индиеца за сума ти пари и то след като комбината продължава да трупа нови дългове. Това е "тъп" пример, според Иван - титана на мисълта.

току-що, BANKATA написа:

Какво за Костов? Ти можеш ли да четеш с разбиране: ПРИВАТИЗАЦИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ МНОООООГО ПО_РАНО.

Да. Дадох ти пример с 1992-ра и приватизацията на бензиностанцията. Хубаво е като ми пишеш за "четенето с разбиране", самият ти да започнеш, да го правиш. НЯКОГА...

току-що, communismatic написа:

Мхм. Правилно. Костов дава за един долар комбината на Захариев, оня после го продава на индиеца за сума ти пари и то след като комбината продължава да трупа нови дългове. Това е "тъп" пример, според Иван - титана на мисълта.

Ако го бяха продали по-рано щяха да вземат повече пари. Не може завод струващ 100 лева да го продадеш за 100 лева и със задъления 110 лева. Просто няма как. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За Кравария не знам, но племето на бакшишите-копърки от Студентски много бързо може да отиде у кереча :)

Така и трябва! За София не знам, но тук  наистина ги бият нелегалните. Единия ми наемател вече 2 ден е пожарната, щото набил на ален мак някъф

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ако го бяха продали по-рано щяха да вземат повече пари. Не може завод струващ 100 лева да го продадеш за 100 лева и със задъления 110 лева. Просто няма как. 

Тъй, айде прочети ми пак поста за бензиностанцията.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Много "представително" беше.

Ванко, пак ли ще избягаш позорно от темата? Стига, де... Ти си безкрайно умно момче, ще се справиш. Вярвам в теб... ;) 

преди 22 минути, teo-glavata написа:

Така и трябва! За София не знам, но тук  наистина ги бият нелегалните. Единия ми наемател вече 2 ден е пожарната, щото набил на ален мак някъф

Ауу-у-у, не знаел за София :lol6: Единственото което не знаеш е колко пъти недоволните клиенти са те правили у шарото лилав по уличките на Студентски. Не за друго, ама сигурно не можеш да броиш до толкова много.

Наематели бил имал :lol6: Е, що тогава ядеш в "Мръвката" - най-долнопробното заведение в Студентски и едвам събираш парички за да си платиш нет-а?

На кого ги разправяш тия бре :giggle1:

преди 1 минута, communismatic написа:

Ванко, пак ли ще избягаш позорно от темата? Стига, де... Ти си безкрайно умно момче, ще се справиш. Вярвам в теб... ;) 

Аз ще ти дам друг пример:

Завода Васил Кларов в София е продаден на две. Трансформаторите са купени от Хюндай, генераторите от бивш полицай от ДС. Познай кой работи още.

Къв друг пример ще ми даваш? Аз те питам кой е виновен за бензиностанцията? Какво е пак оправданието тук?

преди 1 минута, communismatic написа:

Къв друг пример ще ми даваш? Аз те питам кой е виновен за бензиностанцията? Какво е пак оправданието тук?

какво стана с бензиностанцията ?

току-що, BANKATA написа:

какво стана с бензиностанцията ?

Ми, мисля, че съм обяснил. Кажи ми какво е оправданието на Иван Костов тук? Да не е бил подведен пак от някой комунист?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.